Jump to content
Sign in to follow this  
Stratigos_Me_Mov_Omprela

Προτασεις για ελαστικα Crypton x

Recommended Posts

Καντε τις προτασεις σας για ελαστικα σε Crypton x; Υπαρχουν ενα σωρο στην αγορα, τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα τους;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπαρχουν κατι καινουρια ελαστικα στην αγορα που λενε ειναι ακομα καλυτερα για το παπι, νομιζω λεγονται metzeler urban οπως ειπε στο καταστημα ο εμπορος. Ισχυει κατι τετοιο; Με την ημερομηνια τι παιζει; Σαν σε εμφανιση πως ειναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

METZELER ME22

να προσέξεις την ημερομηνία παραγωγής...και αν μπορείς να δείς και αν η αποθήκη είναι κλειστή και δεν την βλέπει ηλιος...!

PS:ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι κοιτούν την εμφάνιση του ελαστικού; :wallbash: :wallbash: προτιμάς να φάς το lowside ή να σου γλυστρίσει καμια μέρα μόνο και μόνο για το κοιτούν όταν είναι ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ και να λένε <<ααα τι ωραιοοο λαστιχο>> :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: ... η προτιμάς να τρώς τις στροφές για πρωινό,να έχεις κράτημα ΤΕΛΕΙΟ,να είσαι αρτιμελής και να πανε οι αλλοι να γ....; το δεύτερο δεν σου φαίνεται πιο δελεαστικό; :shades:

Τροποποιήθηκε από τον evo9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

METZELER ME22

να προσέξεις την ημερομηνία παραγωγής...και αν μπορείς να δείς και αν η αποθήκη είναι κλειστή και δεν την βλέπει ηλιος...!

PS:ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι κοιτούν την εμφάνιση του ελαστικού; :wallbash: :wallbash: προτιμάς να φάς το lowside ή να σου γλυστρίσει καμια μέρα μόνο και μόνο για το κοιτούν όταν είναι ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ και να λένε <<ααα τι ωραιοοο λαστιχο>> :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: ... η προτιμάς να τρώς τις στροφές για πρωινό,να έχεις κράτημα ΤΕΛΕΙΟ,να είσαι αρτιμελής και να πανε οι αλλοι να γ....; το δεύτερο δεν σου φαίνεται πιο δελεαστικό; :shades:

Η ημερομηνια παραγωγης ποτε πρεπει να ειναι περιπου;

Οι διαστασεις των ελαστικων για Crypton x 135 ποιες ειναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε πως οδηγας?Αν οδηγας σαν ανθρωπος βαλε αυτα που σε ειπαν τα παιδια.

Αν κανεις μπαντες και μαλακιες βαλε pilot.

Και μη τα δειχνεται τοσο τραγικα τα πραγματα και εγω εχω χαμηλα pilot και ουτε μια φορα δεν με εχει χασει σε στροφη.Αν δεν ξες να οδηγας ειναι αλλο θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε πως οδηγας?Αν οδηγας σαν ανθρωπος βαλε αυτα που σε ειπαν τα παιδια.

Αν κανεις μπαντες και μαλακιες βαλε pilot.

Και μη τα δειχνεται τοσο τραγικα τα πραγματα και εγω εχω χαμηλα pilot και ουτε μια φορα δεν με εχει χασει σε στροφη.Αν δεν ξες να οδηγας ειναι αλλο θεμα.

Τα pilot πως ειναι σε βροχη;

Τροποποιήθηκε από τον Stratigos_Me_Mov_Omprela

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ημερομηνία παραγωγής φαίνεται από ένα τετραψήφιο νούμερο που υπάρχει πάνω στο λάστιχο.Συνήθως γράφει "DOT .... και μετά αυτό το τετραψήφιο νούμερο". Αυτός ο αριθμός είναι εβδομάδα και έτος. Π.χ. αν γράφει 1211 αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή έγινε την δωδέκατη βδομάδα του 2011, δηλαδή κάπου τέλος Μαρτίου. Γενικά καλό είναι τα λάστιχα να είναι όσο πιο φρέσκα γίνεται. Από όσο ξέρω λάστιχα που έχουν μείνει αποθήκη περισσότερο από 9 μήνες (μέγιστο 1 χρόνο) καλό είναι να μη χρησιμοποιούνται γιατί έχουν αρχίσει να ξερένονται.

Κι εγώ πάντως θα πω metzeler me22 μιας και δεν ακούσει κάτι άσχημο, χωρίς ωστόσο να έχω εμπειρία.Τα michelin που φορούσα πριν μου είχαν φανεί αρκετά καλά και μόνο προς το τέλος της ζωής τους είχαν γίνει σκληρά.Εδώ και 2000 χλμ έχω βάλει τα pirelli city demon και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος ιδιαίτερα στο βρεγμένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Metzeler ME22 με κλειστα ματια..! Χωρις παρεξιγηση προς ολους τους αλλους που φορανε αλλου ιδους ελαστηκα..! Παντως ειναι πολυ καλα! Σε στεγνο θα πατας σαν τραινο!! Το ιδιο και στο βρεγμενο.! Προσωπικα εχω μπει και στροφη με φετα και ομως δεν γλιστρισε καθολου..!! Επισης εχουν και ωραια εμφανιση.. Κοιτα μονο οπως ειπαν και οι υπολοιποι, την ημερομηνια και τηναποθηκη.. ΠΡΕΠΕΙ να φυλασεται σε μερος που δεν εχει ηλιο.. Τελος. Παρε και μια photo.. :_thumbsup:1203071614002.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ME22 .εφοσον θες το μηχανακι για να το οδηγας και οχι να το βλεπεις.

κολλανε σε στεγνο και σε βρεγμενο.εχω ριξει κατι φρενα δικαβαλος που αν ειχα τα pilot ακομα, θα μου ειχε φυγει ανετα το μπροστινο.

καλα και αγια τα pilot αλλα δεν ειναι για την ελληνικη ασφαλτο.θελουν καλη για να ζεσταινονται και να πιανουν.στο ελληνικο γυαλι χρειαζεται κατι πιο μαλακο.παρε τα σε 2.25 και 2.50(μια διασταση πιο μικρα απο τα μαμα) για να μην φαινεται και σαν τρακτερ.

κοιτας ημερομηνια παραγωγης και να μην τα εχει στον ηλιο αυτος.μην παρεις κατι παλαιοτερο απο το 11.πως να κοιταξεις την ημερομηνια σου ειπαν τα παιδια.

επισης δες και τιμες.μην δωσεις πανω απο 80 για κανενα λογο.και δεν χρειαζεται να αλλαξεις σαμπρελες εαν στο πει κανενας.βεβαια εαν θελεις αλλαξε τες,κακο δεν κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα vee rubber εχω διαβασει πως ειναι πολυ καλα, χωρις να τα εχω χρησιμοποιησει, τα ΜΕ22 παντως φοριουνται πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα