Jump to content
bestoftherest7

Αλλαγή λαδιών στο πεζοδρόμιο και αστυνομία

Recommended Posts

Καλα και εγω τοτε θα βγαινω στο μπαλκονι να κατουραω στο δρομο μιας και ο νομος δεν λεει τιποτα για ουρα :crazy:

πρέπει να λέει όμως για δημόσια ούριση...... :pinch:

και κάτι προβληματάκια με το υγειονομικό θα τα έχεις..... :crazy:

επίσης πρέπει να υπάρχει και το ωράριο (αν θυμάμαι καλά)

μέσα στο οποίο επιτρέπετε να ρίχνεις "νερά" από το μπαλκόνι...... :online2long:

-------------------------------------------------------------------

ξέχασα και την προσβολή δημοσίας αιδούς..... :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε παιδιά, μου φαίνεται πως κουβεντιάζετε απλά και μόνο για να κουβεντιάζετε μερικοί. Σε μια ιδανική κοινωνία που ο καθένας θα σεβόταν τον διπλανό του και θα είχε την γνώση, την κρίση, ακόμα και την μίνιμουμ ευφυΐα να αντιληφθεί το πού ακριβώς σταματάνε τα δικά του θέλω, και αρχίσουν "πρέπει" και "δεν πρέπει", δεν θα χρειαζόταν ούτε νόμοι, ούτε αστυνόμοι. Οι νόμοι έχουν δημιουργηθεί για να μην υπάρχει αυτό ακριβώς, το εγώ ρίχνω καθαρό νερό και δεν ενοχλώ (νομίζεις), ο άλλος ρίχνει σαπουνάδες και ενοχλεί. Για να μην πρέπει να γίνεται επιτόπια έρευνα και χημική ανάλυση της χημικής σύνθεσης των νερών που ρίχνει ο καθένας, απλά απαγορεύεται να ρίχνουμε νερά στους δρόμους, είτε βρώμικα, είτε καθαρά, είτε απιονισμένα, απλά πράγματα.

Τώρα βέβαια, το πόσοι τους ξέρουν τους Νόμους και πόσοι τους εφαρμόζουν, αυτό είναι άλλη (πονεμένη) ιστορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα που το σπιτι μου δεν ειναι σε επικινδυνο σημειο , ουτε σε στροφη , ουτε σε φαναρι ...ισα ισα που μαλλον ειναι αρκετα απομονωμενο , θα σε πειραζε αν αντι να πληρωνω 120 ευρω το μηνα βοθρο , να εριχνα τα νερα στο δρομο ...???????

και θα φροντιζα μονο τα λυμματα ανθρωπινης σωματικης προελευσης να καταληγουν στο βοθρο , αλλα σαπουνονερα απο μπανια πιατα πλυντηρια να τα εριχνα στο δρομο , στα 50 μετρα υπαρχει και φρεατιο να καταληξουν εκει ...

θα σε πειραζε???????????????????????????????????????????

Καταρχήν δεν χρειάζεται να βάζεις 500 ερωτηματικά. Εκνευριστικός είναι έτσι κι αλλιώς ο τρόπος που γράφεις, δεν ΄χρειάζεται να το τονίζεις.

Τι σχέση έχει ο βόθρος, τα λάδια, τα νερά τα έκανες όλα αχταρμά!!

Τα ανθρώπινα λύματα είναι για τον βόθρο, τα λαδια μηχανής είναι για την ανακύκλωση και το νεράκι είναι για να πλένεις και να ξεβρωμίζεσαι..

Και ξαναλέω εσείς τα μπαλκόνια σας δεν τα πλένετε?

Τα λουλούδια σας δεν τα ποτίζετε?

Τις τέντες σας δεν τις πλένετε?

Ζείτε μέσα στην βρωμα για να μην βρέξετε τον δρόμο?

ΕΥΡΩΠΗ λέμε ΕΥΡΩΠΗ.. :crazy:

Όχι ρε παιδιά συγνώμη, τα λάδια δεν τα πετάω στον δρόμο, ούτε τα αλλάζω στο πεζοδρόμιο, έχω γκαράζ και τα πάω στην ανακύκλωση. Για τα λύμματα υπάρχει αποχετευση.

Στην γειτονιά μου όμως δεν είμαστε βρωμίλοι και ο καθένας πλένει το πεζοδρόμιο του, το αυτοκίνητο του, τα μπαλκόνια του, τις τέντες του, τις πόρτες του, τα ρολά του κλπ.

Κάθε κυριακή γίνεται του κουτρούλη ο γάμος απο νερά, καλύτερα να μην περάσετε απο την γειτονιά μου γλυστράει επικίνδυνα!!!

Και πείτε μου όσοι δεν πλένεστε με νεράκι που μένετε να μην περάσω γιατί δεν μπορώ την βρώμα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά πολλοί εδω σαβουριάζετε και απαξιώνετε τα πάντα σε μια υπερβολή. Τον σεβασμό και την κατανόηση των συμπολιτών σας μπροστά στη "δουλίτσα σας" τον έχετε γραμμένο.

Τελικά είμαστε η σούπα του DNA των πολιτικών μας προσώπων.

Καταστρέφουν τον τόπο με την ίδια μίζερη και αλλαζόνα λογική με εσάς: "ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ...."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα και εγω τοτε θα βγαινω στο μπαλκονι να κατουραω στο δρομο μιας και ο νομος δεν λεει τιποτα για ουρα :crazy:

ποιος στο ειπε οτι δεν εχει ο νομος και για το κατουρημα?πηγενε στιψτην διπλα απο μπατσους να δεις τι εχει το μενου...ακομα και φυλάκιση για προσβολη δημοσιας αιδους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν δεν χρειάζεται να βάζεις 500 ερωτηματικά. Εκνευριστικός είναι έτσι κι αλλιώς ο τρόπος που γράφεις, δεν ΄χρειάζεται να το τονίζεις.

Τι σχέση έχει ο βόθρος, τα λάδια, τα νερά τα έκανες όλα αχταρμά!!

Τα ανθρώπινα λύματα είναι για τον βόθρο, τα λαδια μηχανής είναι για την ανακύκλωση και το νεράκι είναι για να πλένεις και να ξεβρωμίζεσαι..

μαλλον επειδη εκνευριζεσαι με τον τροπο που γραφω , δεν βλεπεις καλα ...

ξαναλεω τα ανθρωπινα λυμματα στο βοθρο , αλλα ολα τα υπολοιπα νερα εναν αθρωπο με την δικη σου λογικη , λογικα ΔΕΝ θα τον ενοχλουσαν να πηγαινουν στο δρομο ... σωστα ????

εγω ειμαι της αποψης οτι με ενοχλουν ΟΛΑ ... γιατι πολυ απλα η θεση τους δεν ειναι στο δρομο ...

αλλα τεσπα , ας ειμαστε εμεις βρωμιαρηδες και εσεις οι καθαροι ... αλλα μαλλον ο ανθρωπακος που καλεσε την αστυνομια ειχε να αντιμετωπησει καποιον σαν εσενα ''καθαρο'' που παραφραζεις τον νομο κατα βουληση ... οτι τα δικα σου ννερα και των γειτονων σου ειναι καθαρα , ενω ολων των αλλων βρωμικα ... :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλα αυτά περί πλυσίματος και αλλαγή λαδιών σε πεζοδρόμιο ομολογώ ότι δεν τα ήξερα

τώρα καταλαβαίνω γιατί με λοξοκοιτάζουν όλοι όταν πλένω την μηχανή στο πεζοδρόμιο ώξω απ το σπίτι μου

και να φανταστείτε ότι εμένα με νευριάζουν κιόλας όταν περνάνε μεσα απ τα πόδια μου και δεν με αφήνουν να κανω την δουλειά μου :grin::tooth: :lol: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα ειναι οτι βασει νομου τα λαδια μηχανης θεωρουνται τοξικα αποβλητα και θα πρεπει να συλλεγονται σε ειδικα δοχεια και να στελνονται σε ειδικα εργοστασια υγειονομικης καταστροφης η ανακυκλωσης. Ειναι το ιδιο με το να πετουσες μια σακουλα σκ@τα στη μεση του δρομου η υγρο μπαταριας κ αλλα τετοια χημικα. Και νομιζω οτι υπαρχει μια υποσημειωση οτι εκτος του οτι πρεπει να συλλεγονται σε ειδικα δοχεια, πρεπει να γινονται τετοιες εργασιες σε ειδικο χωρο που εχει αδεια (συνεργειο).

Στο μονο που ειχε αδικο ο γειτονας ηταν που καλεσε την αστυνομια αντι να σε κανει μια φιλικη παρατηρηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος στο ειπε οτι δεν εχει ο νομος και για το κατουρημα?πηγενε στιψτην διπλα απο μπατσους να δεις τι εχει το μενου...ακομα και φυλάκιση για προσβολη δημοσιας αιδους

Εγω ειπα ομως απο το μπαλκονι! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειπα ομως απο το μπαλκονι! :mB_kalo_e:

ρε απο το μπαλκονι γεμησε καποτα με νερο και αμολα την...συγνωμη ποτηζα με μανικα εκεινη την ωρα θα πεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον επειδη εκνευριζεσαι με τον τροπο που γραφω , δεν βλεπεις καλα ...

ξαναλεω τα ανθρωπινα λυμματα στο βοθρο , αλλα ολα τα υπολοιπα νερα εναν αθρωπο με την δικη σου λογικη , λογικα ΔΕΝ θα τον ενοχλουσαν να πηγαινουν στο δρομο ... σωστα ????

εγω ειμαι της αποψης οτι με ενοχλουν ΟΛΑ ... γιατι πολυ απλα η θεση τους δεν ειναι στο δρομο ...

αλλα τεσπα , ας ειμαστε εμεις βρωμιαρηδες και εσεις οι καθαροι ... αλλα μαλλον ο ανθρωπακος που καλεσε την αστυνομια ειχε να αντιμετωπησει καποιον σαν εσενα ''καθαρο'' που παραφραζεις τον νομο κατα βουληση ... οτι τα δικα σου ννερα και των γειτονων σου ειναι καθαρα , ενω ολων των αλλων βρωμικα ... :kaaaala:

Ρε φίλε όσο προκλητικός και να γίνεις, δεν με εκνευρίζεις. Βάλε όσα emoticon να τραβάς μ@λ@κία με την ψυχή σου. Και τρίχες να βγάλεις στα χέρια δικό σου το πρόβλημα.

Εγώ ξέρω πως είμαι κύριος. Τα λάδια μου τα αλλάζω στο γκαράζ μου, τα αποθηκεύω και τα πάω σε φιλικό συνεργείο για ανακύκλωση. Το ίδιο και ότι άλλα χημικά χρησιμοποιώ (π.χ. φωτιστικό πετρέλαιο).

Και αντίστοιχα έχω στο σπίτι μου ότι άλλο προβλέπεται απο την νομοθεσία σχετικά με την αποκομιδή των λυμμάτων και φυσικά το ίδιο ισχύει για την ανακύκλωση οποιουδήποτε είδους.

Κι εσύ τώρα συζητάς οτι θα πιάσει ένας άνθρωπος να πλύνει το πατζούρι του ή να ποτίσει την γλάστρα του και θα τρέξει νερό στον δρόμο και είναι παράνομος.

Όσους νόμους και να παρουσιάσεις (οι οποίοι πολλοί όπως αυτός είναι αναχρονιστικοί-άκυροι και στην πράξη απλά δεν εφαρμόζονται σωστά) πάνω απ όλα υπάρχει ένας νόμος. Η λογική. Και αν θες να στο πω και αλλιώς υπάρχει και η ελληνική παράδοση. Στην Ελλάδα μάθαμε απο τις μανάδες μας και τις γιαγιάδες μας πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Γύρνα 50 χρόνια πίσω και θα δεις ανθρώπους και οικογένειες να περιποιούνται τα σπίτια τους. να τα βάφουν, να τα πλένουν. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι οτι δεν έχεις πιάσει ποτέ να κάνεις δουλειά στο σπίτι σου ή απλά μένεις με γονείς κλπ και δεν ξέρεις τι εστί να συντηρείς ένα σπίτι.

Το περασμένο σαβ/κο κατέβασα τις τέντες που καλοκαίριασε και ήταν μέσα στην σκόνη και την λάσπη απο τις βροχές. Έπιασα το πιεστικό και τις έπλυνα.

Νερό φυσικά χύθηκε στον δρόμο (και πλάκωσαν 30 περιπολικά!!)

Εσύ πώς το κάνεις και δεν βρέχεις τον δρόμο? Θέλω να δώσεις ξεκάθαρη απάντηση και τρόπο αλλιώς όλα αυτά που είπες παραπάνω είναι απλά μπαρούφες και τρολάρισμα.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι περισσοτεροι νομοι λενε βλακειες, αν κανεις οτιδηποτε και δεν ενοχλεις καποιον ουτε προκαλεις ζημια στο περιβαλλον ουτε υπαρχει θεμα να χτυπησει καποιος δεν υπαρχει προβλημα. εγω προσωπικα με τα λαδια ειμαι τυπος και υπογραμμως αλλα αφου ο κωλονομος λεει οτι παιζει να παω και αυτοφορω τι να κανω δεν θα τα ξανααλλαξω στο πεζοδρομιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που βγαζουν καινουριους αντισυνταγματικους νομους να υπακουετε και σ αυτους.. και δεν αναφερομαι σε νερα και σαπουνονερα.

Γιατι με την λογικη καποιων πρεπει να υπακουουμε σ ολους τους νομους χωρις κριτικη σκεψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα που βγαζουν καινουριους αντισυνταγματικους νομους να υπακουετε και σ αυτους.. και δεν αναφερομαι σε νερα και σαπουνονερα.

Γιατι με την λογικη καποιων πρεπει να υπακουουμε σ ολους τους νομους χωρις κριτικη σκεψη.

+ 1000000000000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήμαστε λίγο πιο ανεκτικοί και συγκαταβατικοί με τους γύρω μας, δε θα δημιουργούνταν τόσα προβλήματα εκ του μη όντος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήμαστε λίγο πιο ανεκτικοί και συγκαταβατικοί με τους γύρω μας, δε θα δημιουργούνταν τόσα προβλήματα εκ του μη όντος.

Συμφωνώ μαζί σου (επι της αρχής.. :uglystupid2: ) αλλά ξέρεις και ο Έλληνας είναι δώσε θάρρος στον χωριάτη!

Γενικά στην Ελλάδα ρε παιδί μου δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε απλά βάσει λογικής και ηθικής τάξης. Είμαστε φασαριόζοι αλλά ταυτόχρονα και παράνομοι.

Μουσικές, σκυλιά, φασαρία, κώνοι να φυλάνε θέσεις στον δρόμο, γκάμα τα..

Πριν κάνα μήνα μου επιτέθηκε ο σκύλος του γείτονα να με φάει και έπιασα ένα σίδερο και τον έκανα ασήκωτο και αντί να έρθει να μου ζητήσει μια συγνώμη ο άλλος με κατηγόρησε οτι εγώ επιτέθηκα στον σκύλο.. :uglystupid2:

Άσε δεν βγάζεις άκρη. ότι του φανεί του λωλο-στεφανή!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ μαζί σου (επι της αρχής.. :uglystupid2: ) αλλά ξέρεις και ο Έλληνας είναι δώσε θάρρος στον χωριάτη!

Γενικά στην Ελλάδα ρε παιδί μου δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε απλά βάσει λογικής και ηθικής τάξης. Είμαστε φασαριόζοι αλλά ταυτόχρονα και παράνομοι.

Μουσικές, σκυλιά, φασαρία, κώνοι να φυλάνε θέσεις στον δρόμο, γκάμα τα..

Πριν κάνα μήνα μου επιτέθηκε ο σκύλος του γείτονα να με φάει και έπιασα ένα σίδερο και τον έκανα ασήκωτο και αντί να έρθει να μου ζητήσει μια συγνώμη ο άλλος με κατηγόρησε οτι εγώ επιτέθηκα στον σκύλο.. :uglystupid2:

Άσε δεν βγάζεις άκρη. ότι του φανεί του λωλο-στεφανή!!

'Εχεις δίκιο κι ισχύει εν πολλοίς, όμως τις περισσότερες φορές που έχω προσπαθήσει να λύσω τέτοιου τύπου προβλήματα χωρίς αρουγκανιές, η προσπάθεια έχει πιάσει τόπο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Με αυτόν τον τρόπο και κάνεις τον άλλον να συνειδητοποιεί την καφρίλα του και δεν τον προσβάλλεις έτσι ώστε να περιοριστείτε σε ανταλλαγή γαλλικών και το πρόβλημα να παραμείνει άλυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκατα στους κομπλεξικους γειτονες...

σκατα στους κομπλεξικους γενικα...

ναι ρε φτιαχνω το μηχανακι και με κοιτει η κορη σου και η γυναικα σου γιατι εισαι γατακι

και να μην ξεχασεις να μου φερεις ξανα την μπατσαρια για τις εξατμισεις που κανουν φορυβο...

on topic εν μερη

εχω και εγω παπαρα γειτονα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από σήμερα μόνο και μόνο απ αυτό εδώ το ποστ θα αλλάζω οχι μόνο τα λαδια τις δικης μου μοτο αλλά και οποιου γείτονα μοτοσυκλετιστή θέλει και θα πλένω και το αμάξι των φιλων μου γειτόνων και το δικό μου

Οποιος θελει μου λέει να του στείλω με πμ την διεύθηνση μου να πάρει την αστυνομία να ερθει να μας κλάσει ξέρετε τι :lipssealed:

Όπως είπαν και μερικοί άλλοι εδώ αλίμονο αν ακούγαμε σε όλους τους νόμους ( το χαράτσι δλδ θέλετε να μου πείτε ότι δεν σας πείραξε επειδή ψηφιστικε απο το νόμο?) για όνομα πια ολοι οι νομοταγείς πολίτες εδώ είναι????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ πώς το κάνεις και δεν βρέχεις τον δρόμο? Θέλω να δώσεις ξεκάθαρη απάντηση και τρόπο αλλιώς όλα αυτά που είπες παραπάνω είναι απλά μπαρούφες και τρολάρισμα.

επειδη στο χτισιμο του σπιτιου ειχα τιο πρωτο και το τελευταιο λογο εγω ολοι οι κοινοχρηστοι χωροι εχουν λουκια και υδροροες που καταληγουν στο διπλα οικοπεδο (δικο μου) σε σηπτικό βοθρο, ο οποιος ειχε προβλεφθει και για αλλο σπιτι το οποιο δεν χτιστηκε ...το ιδιο συμβαινει και απο τις δυο βεραντες του σπιτιου ...

το αυτοματο ποτισμα ειναι σωστα μελετημενο ωστε τα μπεκ να στοχευουν αμεσα μεσα στα παρτερια και οχι τις γυφτιες που βλεπουμε στα δημοσια παρτερια ... ακομα και οι εξω πορτοκαλιες δεν βρεχεται τπτ περα απο το λακο γυρο απο το δεντρο που σκαβω με τα χερακια μου ...

σου αρκουν οι θες και φωτο ...γιατι εχω και απο πλυσιμο και απο το γκαραζ που γινονται οι αλλγες σε λαδια ξυδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο που με κανει πιο πολυ να απορω με σχεδον ολους ειναι , οτι σχεδον ολοι εχουν διαβασει ποστ στις δηλωσεις ατυχηματων , που λενε οτι ''πατησα νερα ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ''

και πολυ μαλιστα εχουν δειξει τρομερη κατανοηση στο ατυχημα του συνανθρωπου ... παραταυτα τωρα ειναι εδω να προσπαθουν να μας πεισουν ποσο μαλακια ειναι ο νομος που απαγορευει τα νερα στο δρομο ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑς ...

οσο για τον φιλο τον τσ-ντριφτ , εγω δεν ειμαι ουτε νομοταγης ιδιαιτερα ουτε ολες αυτες τις τσουτσουνιες που προσαπτει ο καθε εξυπνηδης εδω μεσα ... παραταυτα προσπαθω να σκεφτω καθαρα ως αναβατης που δεν θελει να βρεθει αντιμετωπος με καποιες καταστασεις ... και ετσι προσπαθω να προστατευσω τους αλλους αναβατες απο παρομοια σκηνικα που ισως προκαλεσω εγω ...

παραδειγμα ... εγω ποπη παω φορτωμένος με τρειλερ και παρκαρω βιανεξ ... παρο αυτα , οταν το μηχανακι εχει κολλημενα τουβλα λασπης με σπατουλιτσα τα ξεκολαω και τα ριχνω στα παρτερια τις βιανεξ ...ωστε καποιος σαν εσενα μην πατησει κανα κομματι και κανει τσουληθρα ...ετσι λοιπον σκεφτομαι και με τα ΝΕΡΑ γυρω απο το σπιτι μου και με τα πλακακια που τοποθετω στα πεζοδρομια γυρω απο το σπιτι μου και με ολα ...

καλυτερα λοιπον βρωμιαρης αλλα με συνειδηση καθαρη και οχι φορτωμενη με σπασμενα χερια ποδια συνανθρωπων ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε φίλε nikolakiss όποιος δεν έχει δικό του οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του, σπίτι με σηπτικούς βόθρους, αυτόματα ποτίσματα και δεν έχει κάνει πρόβλεψη και για τις υδροροές να πηγαίνουν κάπου είναι καταδικασμένος στην βρώμα!!

Κι εσύ προφανώς όπως αναλυτικα μας εξήγησες έχοντας όλες τις παραπάνω δυνατότητες-πολυτέλειες και προφανώς την άνεση της αστικής εξοχής (Εκάλη, Διόνυσος, Ιπποκράτειος, είμαι κάπου κοντά??) φυσικά και έχεις την άνεση να προβλέψεις και να προγραμματίσεις τα πάντα!

Και φυσικά μέσα στο μυαλό μου ήσουνα, πουλάει ο διπλανός μου ένα οικόπεδο και είχα σκοπό να το πάρω για να βάλω μέσα έναν σηπτικό βόθρο, να οργανώσω αυτόματο πότισμα και φυσικά ένα μποστάνι για τα είδη πρώτης ανάγκης και ταυτόχρονα να κάνω και συλλαλητήρια για την επικινδυνότητα των υδάτων επι του οδωστρώματος!

τριαλαρι.. τριαλαρό.. πίνω μια βότκα στο χωριό.. και ας με λένε και τρελό.. τριαλαρι τριαλαρό..

εντάξει, μπορείς να χαλαρώσεις και να μην νευριάσεις άλλο με τον απλό λαουτζίκο που αναγκάζεται να πλύνει και το αμαξάκι του στον δρόμο ή απλά το πεζοδρόμιο του γιατί η λάσπη έχει μια τάση να κολλάει επάνω και τα αυτοκαθαριζόμενα πλακάκια ήταν σε έλλειψη εκείνο τον καιρό και δεν μπορούσε να περιμένει την επόμενη παράδοση απο τον έμπορα!

Εδώ στις πιο εργατικές γειτονιές έχει μάθει ο κόσμος απο το απλο νεράκι και δεν τσακίζεται χωρίς λόγο. Βλέπει το νερό απο ένα χιλιόμετρο μακρυά και προσέχει.

Εγώ τουλάχιστον όσα χρόνια οδηγάω και με θυμάμαι δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ κάποιον φίλο, γνωστό αλλά και άγνωστο να τσακίζεται γιατί γλύστρησε πάνω στο νερό που έριξε ο γείτονας για να πλύνει το αμάξι του.

Εξάλλου μάλλον φαίνεται δεν κυκλοφορείς πολύ, ειδικά σάβ/κο σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και μη γίνεται μια γενική καθαριοτητα απο καταστηματάρχες, ιδιοκτήτες κλπ. Όλοι ρίχνουν λίγο νεράκι, να φύγει η λάσπη, η σκόνη. Δεν φεύγει η ρημάδα αλλιώς. Πήγε η π@τάνα η πολεοδομία να επιτρέψει σπίτια σε όλα τα οικόπεδα αντί να υποχρεώσει όλους τους ιδιοκτήτες σε αγορά γειτονικού οικοπέδου με σκοπό την εγκατάσταση υγειονομικών μηχανισμών και μηχανημάτων και φυσικά αυτόματου ποτίσματος αυτοκινήτου και αλλαγής υγρών με αποχετευση.

Ήταν καθαρά θέμα λάθος σχεδιασμού, άστα βράστα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι εγω στο πεζοδρομιο τα αλλαζω χωρις τετοια προβληματα. Μονο μια φορα που ηταν μεσημερι και το ειχα βαλει μετα να δουλευει στο ρελαντι με το δικιο τους μου την ειπαν οι γειτονες για το θορυβο της ξεταπωτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιανια μενω και οποιος δεν εχει τις καταλληλες υποδομες ωστε να πλυνει το αυτοκινητο του καθε βδομαδα (τοσο ψωνια ειστε??? Και μας ζαλιζουν οι ονιραμα καθε μερα στο ραδιοφωνο να προσεχουμε το νερο)παει σε πλυντηριο η σε φιλο . Εγω ετσι εκανα παντως. Τεσπα ,με κατηγορησες ,ως βρωμιαρη, ως τρολ,ως εκνευριστικο και ολα αυτα επειδη επιμενω να σου λεω πως ο συγκεκριμενος νομος εχει λογο υπαρξεις. Κριμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα