Jump to content
gkourmoul1

Το έβαψα το πλαστικάκι....

Recommended Posts

Ωραίος γιατί ασχολήθηκες μόνος σου και δεν πήγες έξω αλλά εγώ το αντίστοιχο κομμάτι στη δική μου το ανανέωσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λαβαζουτρα, τι βερνικι μπορω να βαλω????

Τιποτα να μη βαλεις.

Ετσι και αλλιως θα σπασει ολο το χρωμα σε λιγους μηνες. :bash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό είναι να μη βάζουμε σε ματ πλαστικά προϊόντα με βάση το πετρέλαιο.

Πχ τα σπρέι σιλικόνης είναι πολύ εντυπωσιακά (πχ Armor all) όταν τα βάζεις στο μηχανάκι, αλλά σε βάθος χρόνου επιταγχύνουν το «ξάσπρισμα» όταν συνδυάζονται με ήλιο.

Ούτε βέβαια βάζουμε βαζελίνη (ακόμα χειρότερα).

Υπάρχουν συγκεκριμένα γαλακτώματα για πλαστικά, συνήθως χωρίς βαλβίδα εκτόξευσης.

Με πανάκι τα περνάμε για προστασία και είμαστε ΟΚ.

Πχ το Armor all το χρησιμοποιώ για να γυαλίσω τα πλαϊνά στα λάστιχα μετά από πλύσιμο.

Γιατί απλά η αντικατάσταση των ελαστικών γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως το καταστημα κανει και βαφες ανθρακονημα? Εχω 3-4 πλαστικακια για αυτο ρωταω :crazy:

Φιλε μου εδω μπορεις να δεις πως μπορεις να βαψεις τα πλαστικα σου ανθρακονημα...

Τροποποιήθηκε από τον Nikos Sp 50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ανθρακόνημα εφέ αν δεν κάνω λάθος , πωλείται χύμα εύκαμπτο αυτοκόλητο μ' αυτήν την υφή. Η πιο απλή και γρήγορη λύση, αλλά δεν ξέρω πόση διάρκεια έχει και φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολη η εφαρμογή του σε μεγάλη επιφάνεια με πολλές καμπύλες κτλ.

Edit

βρήκα αυτό ενδεικτικά:

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ανθρακόνημα εφέ αν δεν κάνω λάθος , πωλείται χύμα εύκαμπτο αυτοκόλητο μ' αυτήν την υφή. Η πιο απλή και γρήγορη λύση, αλλά δεν ξέρω πόση διάρκεια έχει και φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολη η εφαρμογή του σε μεγάλη επιφάνεια με πολλές καμπύλες κτλ.

Περα απο τη δυσκολια στην εφαρμογη του και την ανθεκτικοτητα του...

Υπαρχει και διαφορα στην εμφανιση του οσο και στην υφη του...

Φαινεται αρκετα ποιο ρεαλιστικο το βαμμενο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την ευκαιρια της επανοδου παρεμφερους θεματος και για το λογο οτι παρεθεσα στο συγκεκριμρνο θεμα το δικο μου τροπο που εβαψα καποιοα μαυρα πλαστικα παραθετω τα υλικα τα οποια χρησημοποιησα.

Μετα απο ενα τριψιματακι με γυαλοχαρτο νερου 800+ ισα ισα να φυγει η "γυαλαδα" εκανα ενα χερι πλαστικοποιητη το οποιο αφησα να στεγνωσει κει μετα το εβαψα με μαυρο ματ σπρεϋ προφυλακτηρα, το αποτελεσμα ηταν πολυ ικανοποιητικο και εδω και 8 μηνες δεν εχει κανενα προβλημα με ξεφλουδισμα.

Εγω χρησημοποιησα το μαυρο αλλα υπαρχει και σε γκρι (ειναι ιδιο με το φιλτροκουτι μου!)

23032012541.jpg

Αυτη ειναι η σημερινη φωτογραφια μετα απο 8 μηνες (δεν ειναι πλυμενο το φτερο)

23032012542.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη ειναι η σημερινη φωτογραφια μετα απο 8 μηνες (δεν ειναι πλυμενο το φτερο)

23032012542.jpg

Πολυ καλο αποτελεσμα φιλαρακι...

Ουτε σε φανοποιο να το ειχες παει...!!

Τροποποιήθηκε από τον Nikos Sp 50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλο αποτελεσμα φιλαρακι...

Ουτε σε φανοποιο να το ειχες παει...!!

Η αληθεια ειναι οτι εχω βαψει πολλες φορες πλαστικα με απολυτη αποτυχια, το συγκεκριμενο ομως βγηκε πολυ καλο, και δεν εχει σε κανενα σημειο του ατελεια, ισως ειναι και το χρωμα σαν ποιοτητα και σαν υλικο που κανει το καλο αποτελεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hello ζηλιάρης εδώ :)

Τα 18 χρόνων πλαστικούλια μου είχαν γίνει γκρι και με αφορμή τα έργα σας χθες τα φρεσκάρισα και εγώ.

Εδώ τα σύνεργα του "φόνου"

Το σπρέι για τους προφυλακτήρες λέει ότι δεν χρειάζεται αστάρωμα αλλά καλού κακού του πέρασα ένα αστάρι για πλαστικά.

motipplastic.jpg

Πρώτα πλύσιμο στο χέρι, μετά τρίψιμο με το χιλιάρι ντουκόχαρτο για να αγριέψει λίγο και να φύγει ότι βρωμιά είχε.

Ξανά πλύσιμο, καλό σκούπισμα και στέγνωμα.

plabef1.jpg

plabef2.jpg

Πέρασμα με αστάρι πλαστικών, είναι διαφανές για αυτό δεν έβαλα φωτογραφία καθώς δεν φαίνεται καμία διαφορά.

Χρειάζεται 15 λεπτά να στεγνώσει εντελώς, το άφησα 1 ώρα.

Και μετά 2-3 περάσματα με το χρώμα προφυλακτήρων μαύρο ματ σατινέ.....wow !!!

plaaft1.jpg

Το χρώμα αυτό είναι πολύ ελαστικό, στην συσκευασία λέει να τα αφήσουμε για 24 ώρες για να στεγνώσει καλά.

Στην ουσία μετά από 10-15 λεπτά το πιάνεις με το χέρι άνετα, αλλά σίγουρα θα τα αφήσω 1-2 μέρες πριν τα βάλω ξανά πάνω στο cb το οποίο κατάντησε bobber !!!

bobber.jpg

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Estebahn-Στέφανο που έκανε όλη την βρωμοδουλειά γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας χα,χα.

Δούλευε Abdoul, όταν το μοντάρουμε έχει κέρασμα.......βουρδουλιές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραιο αποτελεσμα, καμια σχεση με τα απλα ακρυλικα σπρευ στην ποιοτητα, ερωτας το SF400!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1η ερώτηση: Τι σαμπουάν χρησιμοποιήσατε???

2η ερώτηση: Ρε Γιώργο, μια ζωή βίντεο τραβάς και κάνουν την δουλειά οι υπόλοιποι....???

Πολύ καλή δουλειά!!! Εγώ από την βιασύνη μου έβαλα το πλαστικό στο 20λεπτο πάνω στην μηχανή....

Πάντως ακόμα εκεί είναι το χρώμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αψογος μπραβο!!Για καθρεφτες κανει??Εχεις να δωσεις κανα Link να τα παραγγειλω γιατι δε βρισκω κατι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1η ερώτηση: Τι σαμπουάν χρησιμοποιήσατε???

2η ερώτηση: Ρε Γιώργο, μια ζωή βίντεο τραβάς και κάνουν την δουλειά οι υπόλοιποι....???

Πολύ καλή δουλειά!!! Εγώ από την βιασύνη μου έβαλα το πλαστικό στο 20λεπτο πάνω στην μηχανή....

Πάντως ακόμα εκεί είναι το χρώμα!

1. Fairy Active Foam, αφρός για τα πιάτα μιλάμε σκίζει τα πάντα και δεν τελειώνει το ρημάδι.

2. Εεε τώρα ξέρεις :winking: δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Αψογος μπραβο!!Για καθρεφτες κανει??Εχεις να δωσεις κανα Link να τα παραγγειλω γιατι δε βρισκω κατι??

Αν εννοείς πλαστικούς καθρέπτες ναι και βέβαια.

Όσο για το που θα τα βρεις, ας είναι καλά το Praktiker αλλά υπάρχουν και σε χρωματοπωλεία.

Είμαι φανατικός με τα προϊόντα της MOTIP έβαψα μόνος μου τις ζάντες σχεδόν 2 χρόνια και ζουν και βασιλεύουν σαν την πρώτη ημέρα, ακόμα και με πιεστικό τις βαράω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bobber.jpg

Ωραια δουλεια. :vv:

Με αυτο το CB εχεις γινει ο μεγαλοκτηματιας της Πατρας? :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμέ :) έχει σημάδι στο προστατευτικό κάγκελο του κινητήρα αν δεις προσεκτικά.

Όχι παίζουμε χαχαχααχχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προστατευτικο απο το γραναζι πλακα πλακα εγινε καλυτερο απ ολα. Τζινι αν ειχαν μεσα τα πλαστικα θα ειχε βγει με τοσο τριψιμο. Αν ανεβασεις και βιντεο με το bobber να τρομοκρατει τους Abdulαιους στην παραλιακη με κουρελου σου βαφω και το τεποζιτο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγγελία :

Ζητείται κουρελού προς ενοικίαση, χρόνος εκμίσθωσης 15 λεπτά.

Επίσης "μέσον-βύσμα" στην τροχαία Πατρών γιατί θα με κλείσουν στην ψειρού χωρίς τελικό εξάτμισης.

Πληροφορίες Abdul estebahnίδης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προστατευτικο απο το γραναζι πλακα πλακα εγινε καλυτερο απ ολα. Τζινι αν ειχαν μεσα τα πλαστικα θα ειχε βγει με τοσο τριψιμο. Αν ανεβασεις και βιντεο με το bobber να τρομοκρατει τους Abdulαιους στην παραλιακη με κουρελου σου βαφω και το τεποζιτο :D

Μην υπόσχεσαι γιατί δεν το ξεχνώ.

Για ετοιμάσου για βάψιμο μικρή Λουλού !

http://www.youtube.com/watch?v=0G58zSRp3p8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα