johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Ωραίος γιατί ασχολήθηκες μόνος σου και δεν πήγες έξω αλλά εγώ το αντίστοιχο κομμάτι στη δική μου το ανανέωσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Λαβαζουτρα, τι βερνικι μπορω να βαλω???? Τιποτα να μη βαλεις. Ετσι και αλλιως θα σπασει ολο το χρωμα σε λιγους μηνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Καλό είναι να μη βάζουμε σε ματ πλαστικά προϊόντα με βάση το πετρέλαιο. Πχ τα σπρέι σιλικόνης είναι πολύ εντυπωσιακά (πχ Armor all) όταν τα βάζεις στο μηχανάκι, αλλά σε βάθος χρόνου επιταγχύνουν το «ξάσπρισμα» όταν συνδυάζονται με ήλιο. Ούτε βέβαια βάζουμε βαζελίνη (ακόμα χειρότερα). Υπάρχουν συγκεκριμένα γαλακτώματα για πλαστικά, συνήθως χωρίς βαλβίδα εκτόξευσης. Με πανάκι τα περνάμε για προστασία και είμαστε ΟΚ. Πχ το Armor all το χρησιμοποιώ για να γυαλίσω τα πλαϊνά στα λάστιχα μετά από πλύσιμο. Γιατί απλά η αντικατάσταση των ελαστικών γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μηπως το καταστημα κανει και βαφες ανθρακονημα? Εχω 3-4 πλαστικακια για αυτο ρωταω Φιλε μου εδω μπορεις να δεις πως μπορεις να βαψεις τα πλαστικα σου ανθρακονημα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2012 από τον Nikos Sp 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για ανθρακόνημα εφέ αν δεν κάνω λάθος , πωλείται χύμα εύκαμπτο αυτοκόλητο μ' αυτήν την υφή. Η πιο απλή και γρήγορη λύση, αλλά δεν ξέρω πόση διάρκεια έχει και φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολη η εφαρμογή του σε μεγάλη επιφάνεια με πολλές καμπύλες κτλ. Edit βρήκα αυτό ενδεικτικά: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2012 από τον Phorever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salahuddin 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Δείτε κι εδώ κάτι απλό. Φαίνεται καλή περίπτωση για όλα τα πλαστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Για ανθρακόνημα εφέ αν δεν κάνω λάθος , πωλείται χύμα εύκαμπτο αυτοκόλητο μ' αυτήν την υφή. Η πιο απλή και γρήγορη λύση, αλλά δεν ξέρω πόση διάρκεια έχει και φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολη η εφαρμογή του σε μεγάλη επιφάνεια με πολλές καμπύλες κτλ. Περα απο τη δυσκολια στην εφαρμογη του και την ανθεκτικοτητα του... Υπαρχει και διαφορα στην εμφανιση του οσο και στην υφη του... Φαινεται αρκετα ποιο ρεαλιστικο το βαμμενο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Ωραιο το εκανες .. ξεκολλα και τα κομενα αυτοκολητακια που δεν μπορω να τα βλεπω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Με την ευκαιρια της επανοδου παρεμφερους θεματος και για το λογο οτι παρεθεσα στο συγκεκριμρνο θεμα το δικο μου τροπο που εβαψα καποιοα μαυρα πλαστικα παραθετω τα υλικα τα οποια χρησημοποιησα. Μετα απο ενα τριψιματακι με γυαλοχαρτο νερου 800+ ισα ισα να φυγει η "γυαλαδα" εκανα ενα χερι πλαστικοποιητη το οποιο αφησα να στεγνωσει κει μετα το εβαψα με μαυρο ματ σπρεϋ προφυλακτηρα, το αποτελεσμα ηταν πολυ ικανοποιητικο και εδω και 8 μηνες δεν εχει κανενα προβλημα με ξεφλουδισμα. Εγω χρησημοποιησα το μαυρο αλλα υπαρχει και σε γκρι (ειναι ιδιο με το φιλτροκουτι μου!) Αυτη ειναι η σημερινη φωτογραφια μετα απο 8 μηνες (δεν ειναι πλυμενο το φτερο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αυτη ειναι η σημερινη φωτογραφια μετα απο 8 μηνες (δεν ειναι πλυμενο το φτερο) Πολυ καλο αποτελεσμα φιλαρακι... Ουτε σε φανοποιο να το ειχες παει...!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2012 από τον Nikos Sp 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Πολυ καλο αποτελεσμα φιλαρακι... Ουτε σε φανοποιο να το ειχες παει...!! Η αληθεια ειναι οτι εχω βαψει πολλες φορες πλαστικα με απολυτη αποτυχια, το συγκεκριμενο ομως βγηκε πολυ καλο, και δεν εχει σε κανενα σημειο του ατελεια, ισως ειναι και το χρωμα σαν ποιοτητα και σαν υλικο που κανει το καλο αποτελεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Hello ζηλιάρης εδώ :) Τα 18 χρόνων πλαστικούλια μου είχαν γίνει γκρι και με αφορμή τα έργα σας χθες τα φρεσκάρισα και εγώ. Εδώ τα σύνεργα του "φόνου" Το σπρέι για τους προφυλακτήρες λέει ότι δεν χρειάζεται αστάρωμα αλλά καλού κακού του πέρασα ένα αστάρι για πλαστικά. Πρώτα πλύσιμο στο χέρι, μετά τρίψιμο με το χιλιάρι ντουκόχαρτο για να αγριέψει λίγο και να φύγει ότι βρωμιά είχε. Ξανά πλύσιμο, καλό σκούπισμα και στέγνωμα. Πέρασμα με αστάρι πλαστικών, είναι διαφανές για αυτό δεν έβαλα φωτογραφία καθώς δεν φαίνεται καμία διαφορά. Χρειάζεται 15 λεπτά να στεγνώσει εντελώς, το άφησα 1 ώρα. Και μετά 2-3 περάσματα με το χρώμα προφυλακτήρων μαύρο ματ σατινέ.....wow !!! Το χρώμα αυτό είναι πολύ ελαστικό, στην συσκευασία λέει να τα αφήσουμε για 24 ώρες για να στεγνώσει καλά. Στην ουσία μετά από 10-15 λεπτά το πιάνεις με το χέρι άνετα, αλλά σίγουρα θα τα αφήσω 1-2 μέρες πριν τα βάλω ξανά πάνω στο cb το οποίο κατάντησε bobber !!! Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Estebahn-Στέφανο που έκανε όλη την βρωμοδουλειά γιατί είμαι και κάποιας ηλικίας χα,χα. Δούλευε Abdoul, όταν το μοντάρουμε έχει κέρασμα.......βουρδουλιές. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Πολυ ωραιο αποτελεσμα, καμια σχεση με τα απλα ακρυλικα σπρευ στην ποιοτητα, ερωτας το SF400! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Άψογο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 1η ερώτηση: Τι σαμπουάν χρησιμοποιήσατε??? 2η ερώτηση: Ρε Γιώργο, μια ζωή βίντεο τραβάς και κάνουν την δουλειά οι υπόλοιποι....??? Πολύ καλή δουλειά!!! Εγώ από την βιασύνη μου έβαλα το πλαστικό στο 20λεπτο πάνω στην μηχανή.... Πάντως ακόμα εκεί είναι το χρώμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Firekostas 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Αψογος μπραβο!!Για καθρεφτες κανει??Εχεις να δωσεις κανα Link να τα παραγγειλω γιατι δε βρισκω κατι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 1η ερώτηση: Τι σαμπουάν χρησιμοποιήσατε??? 2η ερώτηση: Ρε Γιώργο, μια ζωή βίντεο τραβάς και κάνουν την δουλειά οι υπόλοιποι....??? Πολύ καλή δουλειά!!! Εγώ από την βιασύνη μου έβαλα το πλαστικό στο 20λεπτο πάνω στην μηχανή.... Πάντως ακόμα εκεί είναι το χρώμα! 1. Fairy Active Foam, αφρός για τα πιάτα μιλάμε σκίζει τα πάντα και δεν τελειώνει το ρημάδι. 2. Εεε τώρα ξέρεις δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αψογος μπραβο!!Για καθρεφτες κανει??Εχεις να δωσεις κανα Link να τα παραγγειλω γιατι δε βρισκω κατι?? Αν εννοείς πλαστικούς καθρέπτες ναι και βέβαια. Όσο για το που θα τα βρεις, ας είναι καλά το Praktiker αλλά υπάρχουν και σε χρωματοπωλεία. Είμαι φανατικός με τα προϊόντα της MOTIP έβαψα μόνος μου τις ζάντες σχεδόν 2 χρόνια και ζουν και βασιλεύουν σαν την πρώτη ημέρα, ακόμα και με πιεστικό τις βαράω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Εεεεεεεπ κάτι ξέχασα χθες, το καπάκι του μπροστινού γραναζιού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Ωραια δουλεια. :vv: Με αυτο το CB εχεις γινει ο μεγαλοκτηματιας της Πατρας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Εύγε ! Εκπληκτικό αποτέλεσμα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Αμέ :) έχει σημάδι στο προστατευτικό κάγκελο του κινητήρα αν δεις προσεκτικά. Όχι παίζουμε χαχαχααχχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Το προστατευτικο απο το γραναζι πλακα πλακα εγινε καλυτερο απ ολα. Τζινι αν ειχαν μεσα τα πλαστικα θα ειχε βγει με τοσο τριψιμο. Αν ανεβασεις και βιντεο με το bobber να τρομοκρατει τους Abdulαιους στην παραλιακη με κουρελου σου βαφω και το τεποζιτο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Αγγελία : Ζητείται κουρελού προς ενοικίαση, χρόνος εκμίσθωσης 15 λεπτά. Επίσης "μέσον-βύσμα" στην τροχαία Πατρών γιατί θα με κλείσουν στην ψειρού χωρίς τελικό εξάτμισης. Πληροφορίες Abdul estebahnίδης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 ρε αρχηγε.. που βρηκες τα υλικα τοσο φτηνα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Το προστατευτικο απο το γραναζι πλακα πλακα εγινε καλυτερο απ ολα. Τζινι αν ειχαν μεσα τα πλαστικα θα ειχε βγει με τοσο τριψιμο. Αν ανεβασεις και βιντεο με το bobber να τρομοκρατει τους Abdulαιους στην παραλιακη με κουρελου σου βαφω και το τεποζιτο :D Μην υπόσχεσαι γιατί δεν το ξεχνώ. Για ετοιμάσου για βάψιμο μικρή Λουλού ! http://www.youtube.com/watch?v=0G58zSRp3p8 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες