Jump to content
μάθο...

Patras PRΟ Club - ΜοτοΚαφέmeetings - Μπεεε

Recommended Posts

Ιεροθεε νομιζω οτι οντως θα ριξει τη βροχα του!!!Ποιος θα ερθει τελικα ο gevo ή ο μοτοζετεμ;... :crazy::mB_kalo_e: ...Αν θελετε(και προτεινω)το κανουμε και μεσα Πατρα...κι αν παμε με ΙΧ τοτε μπορουμε να παμε και ΒΕΣΟ...Πειτε κι εγω ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις ειτε Βραχνεϊκα ειτε ΒΕΣΟ ειτε 3ων Ναυαρχων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Veso για εύκολο & ασφαλές παρκάρισμα!

Τελικά τι ώρα?

Εγώ όπως φαίνεται μπορώ και πιο νωρίς (κατά τις 5:30)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννη(ή Ιεροθεε ή Πολυκαρπε ή ...anyway αλλου ειναι το θεμα τωρα :crazy: )εγω συμφωνω για ΒΕΣΟ.Παμε flocafe και λέμε 17.30-17.45.Τελος οποιος θελει ειναι εκει...Εγω θα φερω και τον επιτιμο καλεσμενο Γερασιμο,κατα κοσμο gevo απο Σαλονικα και θα τα πουμε(πιουμε)εκει... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωράει στην παρέα και ένας φίλος μηχανόβιος?

Δεν είναι σίγουρο, fifty-fifty είναι η παρουσία του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννη(ή Ιεροθεε ή Πολυκαρπε ή ...anyway αλλου ειναι το θεμα τωρα crazy.gif )εγω συμφωνω για ΒΕΣΟ.Παμε flocafe και λέμε 17.30-17.45.Τελος οποιος θελει ειναι εκει...Εγω θα φερω και τον επιτιμο καλεσμενο Γερασιμο,κατα κοσμο gevo απο Σαλονικα και θα τα πουμε(πιουμε)εκει... smile.png

Να τον ψάξετε καλά τον Σαλονικιό.

Παίζει να'χει στην μπαγκαζιέρα τίποτε...........λουκανικούμπες ! :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε να μαζευτουμε, φιλε parachuter θα μας καταλαβεις μην ανγχωνεσαι BESO MARE απο 17.30 και μετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε να μαζευτουμε, φιλε parachuter θα μας καταλαβεις μην ανγχωνεσαι BESO MARE απο 17.30 και μετα...

εσενα σιγουρα θα σε καταλαβω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

parachuter για να μην αγχωνεσαι χωρις λογο σου στελνω ΠΜ με τελεφον...Αν δεν μας δεις στο flocafe να καθομαστε,παρε ενα τηλεφωνο να δεις που χτυπαει... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιεροθεε νομιζω οτι οντως θα ριξει τη βροχα του!!!Ποιος θα ερθει τελικα ο gevo ή ο μοτοζετεμ;... :crazy::mB_kalo_e: ........

Με φώναξε κανείς? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντάλα ήλιο έχει παλιόγεροι με αρθριτικά !!!

Θα έρθω να σας κολλήσω μπέρι-μπέρι στο ΚΑΠΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O καιρος αλλαξε φιλε γιατι με πηρε τηλεφωνο ο μοτοζετεμ και ειπε οτι δεν ερχεται..αρα θα εχουμε ζέστη και αιθριο καιρο :lol: ελα κι εσυ στο flocafe να μην τ'αλλαζουμε συνεχεια και βλεπουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν το ελεγες πιο νωρις,θα πιναμε καφε μαζι...και οχι μονο καφε...προσωπικα τωρα που το διαβαζω δυστυχως υποχρεωσεις αλλες και δεν θα μπορεσω...ευχαριστω παντως :)

Δεν πειράζει Κώστα,την επόμενη φορά θα ενημερώσω πιο νωρίς ώστε να οργανωθούμε καλύτερα να έχει και λίγο καλύτερο καιρό.

Νίκο, ευχαριστούμε για την πρόσκληση, αλλά και εγώ δουλεύω, συνεπώς δε θα μπορέσω να έρθω!

Περιμένω ακόμα να μου στείλεις το πμ με το κόστος των σεμιναρίων (σε είχα ρωτήσει, μου είχες στείλει πμ αλλά όχι και το κόστος, πριν από κανένα 3μηνο, ίσως και παραπάνω)

Χίλια συγνώμη Γιάννη αλλα τρέχω σαν τρελός όλο αυτό τον καιρό και ενα μυαλό..τι να σου κάνει..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα περασω και εγω για μια καλησπερα! (Γιωργη αν θυμηθεις και φερεις την καρτα μνημης της ψηφιακης σου...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζητω συγνωμη παιδες αλλα προεκυψαν 2 ραντεβου .....απιθανο να προλαβω αλλα ποτε δε ξερεις....(μα δε με παει καθολου με τις συναντησεις!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με θελετε να ερθω? :blush2:

Βρε καλώς τον Γιαννάκο!!!!!!

Που χάθηκες βρε αλητήριε?

Να έρθεις, να έρθεις!

Το συζητάς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε καλώς τον Γιαννάκο!!!!!!

Που χάθηκες βρε αλητήριε?

Να έρθεις, να έρθεις!

Το συζητάς?

χαθηκα οντως,το απογευμα θα ειμαι εκει,μακαρι να μας κανει και καλο καιρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα έρθω είτε με το τουτού αν βρέχει (ασφαλές,στεγνό και δωρέαν παρκάρισμα στο υπόγειο)

είτε με το commuter αν έχει μόνο συννεφιά!

Το flocafe σε ποια μεριά βρίσκεται?

Ισόγειο ή πάνω?

Προς την Ακτή Δυμαίων, προς την εφορία ή προς το μπόουλινγκ?

Τροποποιήθηκε από τον ksino1100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοσμοσυρροη!!!Μεγαλειωδης συγκεντρωση!Τελικα ενας Σαλονικιος εφερε την Ανοιξη...και μαζοχτηκε η μηναροπαρεα με παλιους και νεους γνωριμους...Δοθηκε υποσχεση(Φωτη ευχαριστω...)για στηριξη του ΚΚΕ στις εκλογες και παμε παρακατω... :lol:

Κατι φωτο που εχω...τις θελετε; :secret:

Γιωργης,Αντωνης,Γιαννης,Κωστας,Πανος,Γιαννης,Γερασιμος,Κωστας,Φωτης,Στεφανος απαντες παροντες... :hunter::mB_kalo_e:

Τελικα εκεινο το μπλε τι ητανε Γιωργη;.... :online2long::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα