μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Ιεροθεε νομιζω οτι οντως θα ριξει τη βροχα του!!!Ποιος θα ερθει τελικα ο gevo ή ο μοτοζετεμ;... ...Αν θελετε(και προτεινω)το κανουμε και μεσα Πατρα...κι αν παμε με ΙΧ τοτε μπορουμε να παμε και ΒΕΣΟ...Πειτε κι εγω ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις ειτε Βραχνεϊκα ειτε ΒΕΣΟ ειτε 3ων Ναυαρχων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Veso για εύκολο & ασφαλές παρκάρισμα! Τελικά τι ώρα? Εγώ όπως φαίνεται μπορώ και πιο νωρίς (κατά τις 5:30) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Γιαννη(ή Ιεροθεε ή Πολυκαρπε ή ...anyway αλλου ειναι το θεμα τωρα )εγω συμφωνω για ΒΕΣΟ.Παμε flocafe και λέμε 17.30-17.45.Τελος οποιος θελει ειναι εκει...Εγω θα φερω και τον επιτιμο καλεσμενο Γερασιμο,κατα κοσμο gevo απο Σαλονικα και θα τα πουμε(πιουμε)εκει... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Χωράει στην παρέα και ένας φίλος μηχανόβιος? Δεν είναι σίγουρο, fifty-fifty είναι η παρουσία του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Ολοι οι καλοι χωρανε ρε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Γιαννη(ή Ιεροθεε ή Πολυκαρπε ή ...anyway αλλου ειναι το θεμα τωρα )εγω συμφωνω για ΒΕΣΟ.Παμε flocafe και λέμε 17.30-17.45.Τελος οποιος θελει ειναι εκει...Εγω θα φερω και τον επιτιμο καλεσμενο Γερασιμο,κατα κοσμο gevo απο Σαλονικα και θα τα πουμε(πιουμε)εκει... Να τον ψάξετε καλά τον Σαλονικιό. Παίζει να'χει στην μπαγκαζιέρα τίποτε...........λουκανικούμπες ! :lipssealed: :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 τελικα Βεσο;ενα τηλ μηπως περασω για να σας βρω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 αντε να μαζευτουμε, φιλε parachuter θα μας καταλαβεις μην ανγχωνεσαι BESO MARE απο 17.30 και μετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 αντε να μαζευτουμε, φιλε parachuter θα μας καταλαβεις μην ανγχωνεσαι BESO MARE απο 17.30 και μετα... εσενα σιγουρα θα σε καταλαβω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 parachuter για να μην αγχωνεσαι χωρις λογο σου στελνω ΠΜ με τελεφον...Αν δεν μας δεις στο flocafe να καθομαστε,παρε ενα τηλεφωνο να δεις που χτυπαει... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Ιεροθεε νομιζω οτι οντως θα ριξει τη βροχα του!!!Ποιος θα ερθει τελικα ο gevo ή ο μοτοζετεμ;... ........ Με φώναξε κανείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Με φώναξε κανείς? Ανα πασα στιγμη...θα χαρουμε να σε δουμε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Ντάλα ήλιο έχει παλιόγεροι με αρθριτικά !!! Θα έρθω να σας κολλήσω μπέρι-μπέρι στο ΚΑΠΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 O καιρος αλλαξε φιλε γιατι με πηρε τηλεφωνο ο μοτοζετεμ και ειπε οτι δεν ερχεται..αρα θα εχουμε ζέστη και αιθριο καιρο :lol: ελα κι εσυ στο flocafe να μην τ'αλλαζουμε συνεχεια και βλεπουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Aν το ελεγες πιο νωρις,θα πιναμε καφε μαζι...και οχι μονο καφε...προσωπικα τωρα που το διαβαζω δυστυχως υποχρεωσεις αλλες και δεν θα μπορεσω...ευχαριστω παντως :) Δεν πειράζει Κώστα,την επόμενη φορά θα ενημερώσω πιο νωρίς ώστε να οργανωθούμε καλύτερα να έχει και λίγο καλύτερο καιρό. Νίκο, ευχαριστούμε για την πρόσκληση, αλλά και εγώ δουλεύω, συνεπώς δε θα μπορέσω να έρθω! Περιμένω ακόμα να μου στείλεις το πμ με το κόστος των σεμιναρίων (σε είχα ρωτήσει, μου είχες στείλει πμ αλλά όχι και το κόστος, πριν από κανένα 3μηνο, ίσως και παραπάνω) Χίλια συγνώμη Γιάννη αλλα τρέχω σαν τρελός όλο αυτό τον καιρό και ενα μυαλό..τι να σου κάνει..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Θα περασω και εγω για μια καλησπερα! (Γιωργη αν θυμηθεις και φερεις την καρτα μνημης της ψηφιακης σου...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 ζητω συγνωμη παιδες αλλα προεκυψαν 2 ραντεβου .....απιθανο να προλαβω αλλα ποτε δε ξερεις....(μα δε με παει καθολου με τις συναντησεις!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 με θελετε να ερθω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 με θελετε να ερθω? Βρε καλώς τον Γιαννάκο!!!!!! Που χάθηκες βρε αλητήριε? Να έρθεις, να έρθεις! Το συζητάς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Βρε καλώς τον Γιαννάκο!!!!!! Που χάθηκες βρε αλητήριε? Να έρθεις, να έρθεις! Το συζητάς? χαθηκα οντως,το απογευμα θα ειμαι εκει,μακαρι να μας κανει και καλο καιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα έρθω είτε με το τουτού αν βρέχει (ασφαλές,στεγνό και δωρέαν παρκάρισμα στο υπόγειο) είτε με το commuter αν έχει μόνο συννεφιά! Το flocafe σε ποια μεριά βρίσκεται? Ισόγειο ή πάνω? Προς την Ακτή Δυμαίων, προς την εφορία ή προς το μπόουλινγκ? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2012 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Στο ισογειο, προς την ακτη δημαιων, πρωην παναχαικο νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 ΟΚ. Thanks!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 τελικα πετυχε ο καφες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Κοσμοσυρροη!!!Μεγαλειωδης συγκεντρωση!Τελικα ενας Σαλονικιος εφερε την Ανοιξη...και μαζοχτηκε η μηναροπαρεα με παλιους και νεους γνωριμους...Δοθηκε υποσχεση(Φωτη ευχαριστω...)για στηριξη του ΚΚΕ στις εκλογες και παμε παρακατω... :lol: Κατι φωτο που εχω...τις θελετε; Γιωργης,Αντωνης,Γιαννης,Κωστας,Πανος,Γιαννης,Γερασιμος,Κωστας,Φωτης,Στεφανος απαντες παροντες... Τελικα εκεινο το μπλε τι ητανε Γιωργη;.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες