Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα στα 28 μου και απέκτησα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα! Είμαι πολύ χαρούμενος και μπορώ πλέον επίσημα να δηλώσω ότι είμαι κάτοχος ενός SYM Wolf 250!!! :D :) Ακολουθούν μερικές φώτο αν και θα βγάλω καλύτερες σύντομα και θα τις παραθέσω! Ορίστε μια γεύση: 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Καλοριζικο φιλε! ΕΙναι παρα πολυ ομορφη μηχανη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Καλορίζικο,να το χαρείς! Κάτι μου λέει ότι θα μοσχοπουλήσει... Πόσο σου κόστισε συνολικά,αν δε γίνομαι αδιάκριτος;Πρώτες εντυπώσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλοταξιδο, καλο βολτο και αλεξισφερο! πραγματικα πολυ ομορφο μηχανακι! να προσεχεις παρα πολυ! να το προσεχεις για να σε προσεχει!!!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!!!! παντα τετοια κοσμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Χάλιααα... πωπω δεν βλέπεται... και το χρώμα χάλια... και η μηχανή χάλια... Όλα χάλια... Κακομοίρη, σε λυπάμαι :mB_kalo_e: Ας σοβαρευτούμε τώρα... Το μηχανάκι είναι σκέτο καβλάκι... μου αρέσει πολύ... Φτου φτου....Καλοτάξιδο να είναι και να είσαι πάντα όρθιος φίλε μου... Απότι έχω διαβάσει είναι πολύ οικονομικό σε κατανάλωση, ικανοποιητικές επιδόσεις και γενικότερα μάλον θα πρόκειτε για πολύ τίμιο μηχανάκι ειδικά για τα λεφτά του... Να το χαρείς όσο πάει!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλοριζικη καλοταξιδη και παντα ορθιος!! Πανεμορφο σε ασπρο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε Είναι πανέμορφο και ειδικά η καρίνα του πάει πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλοτάξιδο φίλε, να 'στε πάντοτε άπεφτοι και αγρατσούνιστοι και οι δυο Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις, μια που το σκέφτομαι και εγώ σοβαρά για αντικαταστάτη του Versys... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλοτάξιδο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 καλορίζικο και καλόβολτο :) καλά χιλιόμετρα :) πολύ όμορφο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Κούκλα το 250 και δείχνει (τουλάχιστον στις φωτογραφίες) πολύ μεγαλύτερο, θα ήθελα πολύ να βολτάρω ένα τέτοιο να δω πως είναι. Καλά χιλιόμετρα να έχεις φίλε μου και πάντα με χαμόγελο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 καλοταξιδο και παντα ορθιος φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Ώρε φίλεεεεε, αυτό είναι όμορφο!!! Μπράβο, συγχαρητήρια και καλοτάξιδο. Λίγο σε ER-6n μου φέρνει, αλλά στο πολύ πολύ πιο όμορφο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλοτάξιδο και καλή αρχή! Πάρε κι ένα ζευγάρι χειροπέδες και όταν έχει πανσέληνο κλείδωνε τον εαυτό σου πάνω στο καλοριφέρ.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλοταξιδι η ασπρουλα!!Καλοβολτοι και οι 2 σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 καλοτάξιδο φίλε "φέρνει" πράγματι σε πιο μεγάλη μοτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Πολύ ωραίο το μοτοσακό Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 καλοριζικο και προπαντων καλοταξιδο...με την κατασταση που επικρατει θα πουλησω τελικα το στρωμα μου για κανα δυομισαρι μου φαινεται.παντως το συγκεκριμενο ειναι απιστευτο μωρο και μακραν το ομορφοτερο στην κατηγορια του.πεσ εντυπωσεις παραυτα...ΑΚΟΜΑ?!!!....ΤΩΡΑ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos600F4 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλορίζικο, καλοτάξιδο το κουκλί είναι.Πάντα όρθιοι. Υ.Γ Δηλαδή τώρα αν κανονίζουμε βόλτα εκτός από τον καιρό και τα χιλιόμετρα καλό θα είναι να κοιτάμε αν έχει και πανσέληνο !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 πανέμορφο είναι! καλές βόλτες να έχετε τα δυο σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Ωραιο μηχανακι φιλος, μουρλια ειναι στο ασπρακι του. Καλα χιλιομετρα να εχετε και παντα ορθιος. Ώρε φίλεεεεε, αυτό είναι όμορφο!!! Μπράβο, συγχαρητήρια και καλοτάξιδο. Λίγο σε ER-6n μου φέρνει, αλλά στο πολύ πολύ πιο όμορφο :D Θα σου βαλω πιπερι κανονισε... Επειδη εχει 2 πλαϊνα πλαστικα copy-paste απο το ER τι παει να πει??? Ειμαστε μοναδικοι κυριος!!!! Βγαινεις εξω βλεπεις ενα και δεν ξαναβλεπεις αλλο για πεντε μερες!!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Θα σου βαλω πιπερι κανονισε... Επειδη εχει 2 πλαϊνα πλαστικα copy-paste απο το ER τι παει να πει??? Ειμαστε μοναδικοι κυριος!!!! Βγαινεις εξω βλεπεις ενα και δεν ξαναβλεπεις αλλο για πεντε μερες!!!!! :P :tooth: Είσαι μια λατρεία.... αφού ξέρεις, μ' αρέσει να σε πειράζω. Πάντως μου το θύμισε αμέσως το δικό σου. Μα τί αντιγραφείς που είναι μερικοί....... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος. Πανέμορφο ! Ο Γκοργκόλης έχει καλή ατιπροσώπευση και είναι τίμιο μηχανάκι. Περιμένουμε εντυπώσεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Καλορίζικο! Είναι πανέμορφο γυμνό. Με την πρώτη ευκαιρία δώσε μας εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άσπρος Λύκος...!!! Πανέμορφος...!!! Καλόβολτο και καλοτάξιδο φίλε... Βγαινεις εξω βλεπεις ενα και δεν ξαναβλεπεις αλλο για πεντε μερες!!!!! :P Κάθε 5 μερες το κουνάς το ρημάδι σου ρε...??? Ή έχει τόση αυτονομία που για να κάνεις το γύρω της Σαλονίκης, σου πέρνει 5 μέρες...??? Εκτός αν, σέρνεται από τελική και για να πας από τη μια άκρη στην άλλη θες 5 μέρες... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2012 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες