DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 ψιλοδιαφορα... απλα σκευτομαστε να αλλαξουμε και το καρμπιλατερ με ενα fcr 35 να δουμε την διαφορα.... μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 μαλλων σου αρεσει ο τροπος που σκορπαω τα 500αρια χαχαχαααχαχα (χωρις παρεξηγηση) 380 αγοραστικε.... πηραμε και ενα κοματι λαστιχο για να το ενωσουμε 10 ευρω + μια dna φιλτροχοανη (αν και εχει την μπλε;;;; μπουκα) 40 ευρουλακια το φιλτρακι... αυριο παμε για τοποθετηση; αναλογα τα κεφια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) δεν θα σου προτεινα την φιλτροχοανη...επειδη ειναι μεγαλη ιστορια διαβασε απλα το φαινομενο venturi και συνδυασε το με την υποπιεση! θα καταλαβεις.. για να σε βοηθησω...αν το εχεις πολυ ελευθερο πιο πολυ κακο θα του κανεις παρα καλο...! αν επιμενεις να την βαλεις τουλαχιστον αν μην ειναι πολυ μεγαλη...θελουμε το μηχανακι να αναπνεει αλλα οχι και να αναπτυσει μηδενικη υποπιεση στην εισαγωγη! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2013 από τον evo9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 μαλλων σου αρεσει ο τροπος που σκορπαω τα 500αρια χαχαχαααχαχα (χωρις παρεξηγηση) 380 αγοραστικε.... πηραμε και ενα κοματι λαστιχο για να το ενωσουμε 10 ευρω + μια dna φιλτροχοανη (αν και εχει την μπλε;;;; μπουκα) 40 ευρουλακια το φιλτρακι... αυριο παμε για τοποθετηση; αναλογα τα κεφια.... αν θα δουλευει σωστα το μηχανακι πιστεψε με δεν θα εισαι ο μονος που θα αρχισει να σκορπαει!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 εχω οδηγησει cbr με fcr και εξατμηση μονο... βεβαια ηταν το 28αρι... πηγενε αρκετα καλα και χωρις φιλτρο... πληρωσα τοσα την φιλτροχωανη γιατι ειναι η σπογκοδες... που δεν αφηνει τοσο αερα να μπει... σε κανενα μισαωρακι θα το παω να δω αν μπορει να το φτιαξει αποψε ο μαστορα για να το εχω αυριο για να δω και διαφορα... αλλιως; παμε με την μαμα αυριο βολτα και το μικρο για νανι μεχρι να φτιαχτει χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2013 Καλησπέρα σε ολους, δεν ξερω αν ειναι σωστο που το ποσταρω εδω αλλα αν καποιος ενδιαφερεται να ανταλλαξει ψεκαστο cbr 125 με το αυτοκινητο μου απο εμας ή γνωριζει καποιον που μπορει να θελει ας μου το πει!! Ευχαριστω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kirkus 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Φίλε d3l3t3r δεν ξηγιέσαι ωραία...Μας έχεις και περιμένουμε τόσο καιρό για την δυναμομέτρηση... Ο λαός απαιτεί αποτελέσματα!!!!! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 ελα φιλος.... δεν εχω καταφερει να παω ακομα για δυναμομετρηση... το θεμα ειναι στον δρομο με εχει εντιποσιασει αρκετα.... με το κοντερ του ducati του κουμπαρου εβγαλε 185 αν και ετριζαν τα πλαστικα σαν τρελα χαχαχα.... το fcr δουλευει μια χαρα και με την χοανη και χωρις.... απλα την φοραμε για να μην μπει τιποτα μεσα και κλαιμε μετα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kirkus 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 correct me if i'm wrong αλλα εσύ έβαλες κεφαλη 150 κυλινδροπιστονα 180 αγωνιστικη CDI FCR 28 και φιλτρο? εξατμισουλα μαμα η aftermarket? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) 150 κεφαλη 177cc κυλινδρο με πιστονι φτιαγμενο (ο ανθρωπος ειπε οτι τραβαει και για νιτρο αρκει να αντεχει ο κυλινδρος) το 1ο το χασαμε γιατι εσπασαν τα ελατιρια... ηλεκτρονικη αγονιστικου τυπου με 2 χαρτες... fcr 33 και εξατμηση εχω yoshimura trioval race use πατενταριστη και φιλτροχοανη dna.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2013 από τον D3L3T3R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 οι 2 χαρτες που ακριβως χρησιμευουν?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 υποτιθετε οτι ο ενας δινει λιγοτερο ρευμα και ο αλλος περισσοτερο... η αληθεια ειναι εγω το εχω στο street δεν εχω βαλει ακομα το racing για να δω διαφορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 αυτη την στιγμη απεναντι μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Πανικός..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 ησουν εκει Δημητρη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όχι φίλε αλλά είδα τις φώτο στο facebook....κάποια στιγμή πρέπει να έρθω να πιούμε κανά καφεδάκι....αν έρθεις κι εσύ προς τα εδώ πες μου.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 εγω δουλευω γουβες και σχολαω κατα τις 4... τωρα να ερθω χερισσονισο δεν το κοβω πρως το παρων :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Προχτές συμπλήρωσε το cbr-ρακι 30.000 χιλιόμετρα!!!! Το αγόρασα με 20.000 τον Φεβρουάριο του 2012! Όταν βολέψει θα γράψω την ως τώρα εμπειρία μου να έχουμε να συζητάμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Πήγα να ξεκινήσω με το λουκέτο στο φρενο και παραλίγο να πέσω.... Τωρα το φρενο το μπροστά κανει λιγο οταν το πατάω ανάλογα με της στροφές του τροχού.... Λέτε να στράβωσε ο δίσκος ? Έγινε ζημιά ρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 προφανως. η εχει παραμορφωθει η τρυπα που ηταν το λουκετο και εχει πεταξει υλικο. αλλα μαλλον στραβωσε...μακαρι να μην σου πηρε δαγκανες και καλαμια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Κοιτα για μια απλή μλκια... Με το μάτι δεν φαίνεται να στράβωσε... αλλα ουτε να εχει πετάξει υλικο οπως λες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djade 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 παιδες βρηκα ενα μεταχειρησμενο cbr125 05 repsol edition 150cc απο την μανα του λεει... ξερεται τπτ? και αν το παρω τελικα απο ανταλακτικα ποιες οι διαφορες με το 125? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Από τη μάνα του 150 ΔΕΝ είναι αλλά μπορεί να έχει γίνει η μετατροπή με τα γνήσια ανταλλακτικά του 150 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djade 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 einai to repsol to ekthesiako 2005 mama 150 poli liga yparxoun arista mhxanika k emfanisiaka αυτο εχει γραψει στην αγγελια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σήμερα κάνοντας βολτούλα έπεσα σε κίνηση για αρκετή ώρα....κάποια στιγμή κοίταξα τον πίνακα οργάνων και η ένδειξη της θερμοκρασίας είχε πάει στο τρίτο κουτάκι (στο προ-τελευταίο δηλαδή). Όταν το είδα πανικοβλήθηκα λίγο και άρχισα τις γκαζιές. Πρώτη φορά πήγε εκεί. Σας έχει συμβεί ποτέ, πρέπει να ανησυχήσω ή όχι ; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες