ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 ρε παιδες επειδη ειναι παρα πολλες οι σελιδες και δεν μπορω να βρω που μιλατε για λαστιχα εχω την εξης ερωτηση επειδη πρεπει οπωσδηποτε να τα αλλαξω και αν και γνωριζω οτι τα bridgetstone 39ss ειναι κορυφη αλλα μου ειπαν 200 ευρω!!! μου φανηκαν παρα πολλα ενω για τα michelin μου ειπαν 120 που ειναι οτι καλυτερο ακουσα απο τιμη για τα pirelli mt 75 μου ειπαν 180 τι να προτιμησω τα μισελιν ειναι καλα? να κοιταξω και αλλη μαρκα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 τα michelin είναι τα sporty ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 ναι ειναι τα michelin pilot sporty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 βαλτα σε διαστασεις 110 πισω και 90 μπροστα, τα χω κανει 10000 χλμ μεχρι τωρα και ειναι ακομα τζετ, ακομα και στην βροχη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 οταν ειχα και γω το CBR ειχα τα pilot πανω...δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος διοτι μεσα σε 6 μηνες εκ των οποιων οι 4 ηταν χειμωνας ξεραθηκανε....ειναι καλα αλλα για λιγο καιρο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 βαλτα σε διαστασεις 110 πισω και 90 μπροστα, τα χω κανει 10000 χλμ μεχρι τωρα και ειναι ακομα τζετ, ακομα και στην βροχη ακουω οτι καλα ειναι να κρατησω της μαμα διαστασεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 τα michelin σε 6 μήνες είναι άχρηστα. βάλε pirelli mt 75 . 100 πισω 90 μπροστα. το μπροστα ειναι λιγο πιο φαρδυ αλλα αν δεις διατηρει την αναλογια. οποτε η μηχανη δεν αλλαζει το υψος της και εισαι μια χαρα. τα εχω πανω ενα χρονο και δεν εχουν παθει τιποτα απολυτως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 ρε παιδια εγω που τα εχω 1μιση χρονο και εχω κανει και ποσα χιλιομετρα, γιατι δεν εχω την ιδια αποψη? Δηλαδη τι θελετε καθε 5000 χλμ να αλλαζετε λαστιχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2014 Φιλε διαμαρα στο βρεγμενο κραταν καθολου γενιξα τα προτεινεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) φιλε μου σε ειπα σε συγκριση με τα μανισια ειναι απειρως καλυτερα, φοραω τις διαστασεις που ειπα, και το μηχανακι εχει τελειο πατημα και φρεναρισμα, αν δεν πιστευετε ρωτηστε και τα παιδια που παω στην πιστα να σας πουν. τωρα με τις βροχες, ακομα και μετα απο 10000 χλμ αμα εισαι συνετος δεν κουναει ουτε και στο βρεγμενο. γενικα ομως προσεχω παντα τις πιεσεις μου και καθε φορα που το βαζω στο γκαραζ τσεκαρω θερμοκρασιες και ειναι παντα ζεστα. σημαδια ξηρασιας δεν εχω δει κι αν θελετε απο αυριο να βγαλω φωτος τα λαστιχα να δειτε σε τι κατασταση ειναι και ποσο τα παταω. η μονη φθορα που εχει το λαστιχο ειναι οτι εχει φαγωθει λιγο στην μεση, αλλα για αυτο φταιει οτι εκανα το Καβαλα-Θεσσαλονικη 2 φορες τον μηνα και λαστιχο που δεν τρωγεται δεν ειναι καλο λαστιχο. Ετσι οπως το υπολογιζω θα μου βγαλει αλλα 5000-10000 χλμ πριν αρχισει να ειναι για πεταμα ή εναν χρονο ακομα πριν αρχισει να ξερενεται. και φυσικα οταν αλλαξω παλι τα ιδια θα βαλω Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2014 από τον DIAMAPA 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 σημερα τελικα εβαλα τα michelin pilot street στα 120 ευρω το ζευγαρι και ειπα να παω και για ενα service (λαδια-φρενα-αλυσιδα) ολα μαζι με εργατικα και ενα ζευγαρι τακακια στα 65 ευρω...ελπιζω να μην ξαναδωσω λεφτα δεν αντεχω αλλο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 μια χαρα, τελικα τι διαστασεις εβαλες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 μια χαρα, τελικα τι διαστασεις εβαλες? τις μαμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 και μπροστα? γιατι εχω την εντυπωση οτι για το μπροστα αναγκαστικα βαζεις 90αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 και μπροστα? γιατι εχω την εντυπωση οτι για το μπροστα αναγκαστικα βαζεις 90αρι 80/90 17 ειναι το μπροστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 80/90 17 ειναι το μπροστα οκ τοτε μανισιος εισαι, για την χρηση που θα το κανεις μια χαρα ειναι, καμια μερα αμα παμε ρυσιο μεσα στην ανοιξη θα καταλαβεις που χρησιμευει το λιγο φαρδυτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 οκ τοτε μανισιος εισαι, για την χρηση που θα το κανεις μια χαρα ειναι, καμια μερα αμα παμε ρυσιο μεσα στην ανοιξη θα καταλαβεις που χρησιμευει το λιγο φαρδυτερο ψηνομαι να καταλαβω :D πλακα πλακα ρυσιο το εχω σκεφτει αν βρω ατομο-ατομα με 125αρια θα ηθελα να ειμαι και γω μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγώ παιδιά φοράω τα pireli mt75. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα φοράω από τον Απρίλιο του 2012 και έχω κάνει 16.000 χιλιόμετρα και κάτι παραπάνω Δεν έχουν ξεραθεί, τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Ωστόσο, ο μηχανικός μου συνέστησε να τα αλλάξω γιατί είναι φαγωμένα, κυρίως το πίσω. Μάλλον θα τα αφήσω για μερικά χιλιόμετρα ακόμα. Τα Χριστούγεννα πήγα στο χωριό μου και έβρεχε και δεν είχα κανένα πρόβλημα, Όταν έρθει η ώρα να τα αλλάξω, θα βάλω μάλλον πάλι τα ίδια. 160 ευρώ μου είχαν κοστίσει με την τοποθέτηση. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2014 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) ναι το φαρδυτερο λαστιχο σε τετοιο μηχανακι απλα σε δυσκολευει να πλαγιασεις και να εχεις ψηλοτερο κεντρο βαρους και μεσα στη στροφη. μην ακουτε την καθε παπατζα νεοι οδηγοι και συνεχισετε να αναπαραγεται τις βλακειες. μαθετε σωστα και σωστε την επομενη φουρνια. ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΣΤΙΧΟ. η πιρελλι βγαζει 100 πισω και 90 μπροστα. το μπροστα ομως εχει 80 λογο υψους προφιλ προς πλατος αρα τηρει το μεγεθος.. μην ακουτε τον καθενα . διαβαστε μονοι σας ... μπεεεεε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2014 από τον evo9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Δεν καταλαβα καν τι ειπες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) αφου λοιπον δεν καταλαβαινεις τι ειναι ολα οσα ειπα, πως απλα εμπιστευεσαι την επιλογη ελαστικου σου,το οποιο ειναι αυτο που σε κρατα στο δρομο, βαση της κουβεντας που σου λεει καποιος ασχετος,ο οποιος σαν και σενα δεν ξερει τιποτα για λαστιχα και σου πεταει την ατακα "παμε ρυσιο να δεις τι κανεις το πιο φαρδυ λαστιχο" ; δεν θυμαμαι ποιος ηταν απο πανω αλλα συγνωμη ρε φιλε. εχεις διαβασει ποτε τιποτα η μονο ψυχανεμιζοντας το πας; για να καταλαβετε. εχουμε το πισω λαστιχο το οποιο μαμα ειναι 100/80/17 ^ ^ ^ α β γ α)πλατος ελαστικου β)λογος υψους προφιλ προς πλατος επι τοις εκατο γ)μεγεθος ζαντας σε ιντσες το υψος προφιλ ειναι η αποσταση απο τη ζαντα μεχρι το πελμα του ελαστικου οταν ειναι καταλληλα φουσκωμενο. με απλα μαθηματικα δημοτικου. υψος προφιλ=100χ80%=8 εκατοστα. οταν λοιπον ο ξυπνιος παει πισω και βαλει 110 λαστιχο με τον ιδιο λογο υψους προφιλ προς πλατος ,δηλαδη 110/80/17 εχουμε 110χ80%= 8,8 εκατοστα. δηλαδη σχεδον 1 εκατοστο πιο ψηλο το μηχανακι πισω αλλα οχι μπροστα. φαντασου λοιπον οτι εχεις το μηχανακι σου να γερνει προς τα μπροστα αφου ψηλωνει μονο πισω. αυτο σημαινει οτι μεταθετεις βαρος εμπρος και μεταβαλεις τη γεωμετρια που του εχει δωσει το εργοστασιο κατα μεγαλο μερος. και αν ακομα δεν μπορεις να καταλαβεις φαντασου οτι οσους περισσοτερους ποντους βαζεις στο μηχανακι στους αφαιρουν απο το παντελονι.που προτιμας να εχεις τους ποντους; στη μηχανη η πανω σου; να δικαιολογησω λιγο αυτα που λεω. ποσοστα φιλε μου δεν παιρνω απο την πιρελλι. ουτε για τοση ωρα που σου γραφω θα πληρωθω,ουτε θα πει κανεις "ο evo9 ειναι εξυπνος" ,αφου κανεναν δεν ξερω επι προσωπικου απο εδω. αλλα οταν θα φρεναρεις αποτομα και θα εχεις μεγαλυτερο βαρος εμπρος με πιθανοτητα να χασεις το φρενο σου ασχημα και γινει κανα κακο θα στεναχωρηθω να ακουσω πως ενας ακομα επεσε "επειδη εχασε το μπροστινο και φταιει μονο ο δρομος". φιλικα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2014 από τον evo9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 οκ κατανοητα οσο ειπες τωρα.ουτε εγω ηθελα να αλλαξω τις μαμα διαστασεις γιατι γενικα πιστευω κατι παραπανω ξερει η χοντα και καθε χοντα με ιστορια παρα πολλων ετων.και ετσι εβαλα τα μισελιν πιλοτ στρεετ σε μαμα διαστασεις οπως ακριβως προτεινει η μισελιν και με πιεση οπως προτεινει η χοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 πολυ καλα εκανες. να τα χαρεις ! απλα μην τα αφηνεις σε ηλιο οσο μπορεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 σημερα την πηγα για πλυσιμο που της αξιζε και εγινε κουκλα.να πω οτι την πηγα στο dirty girl στην θεσσαλονικη οπου με 10 ευρω ο ανθρωπος εκανε απιστευτα καλη και προσεκτικη δουλεια και ηταν πολυ φιλικος well spend αυτα τα 10 ευρουλια και θα τον ξαναπροτιμησω και τον συστηνω ανεπιφιλακτα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) καλα τα μαθηματικα σου, εγω μιλαω ομως συμφωνα με αυτα που βλεπω, εσυ αραγε εχεις πατησει ποτε σου ολοκληρο το λαστιχο?? το οτι αλλαζει η γεωμετρια της μηχανης για ενα εκατοστο το θεωρω τουλαχιστον τραγελαφικο.... επισης το φαρδος δεν εχει τοσο σχεση με το πως "πεφτει" το μηχανακι, η κορωνα εχει σημασια, κι επειδη το μισελιν ειναι πιο κορωνατο απο το μανισιο πεφτει πιο ευκολα, επιπλεον με τις μανισιες διαστασεις συχνα ξεμενα απο λαστιχο με αποτελεσμα να εξυνα πατακια, πλεον αυτο δεν συμβαινει, παταει ολο το λαστιχο μπρος πισω χωρις να βρισκουν κατω, αυτα γιατι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια. φιλικα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2014 από τον DIAMAPA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες