gregorycbr 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 Σχετικά με τ αβανσ αλλαζεισ την θέση στο μάτι του βολαν εγώ δεν μπορώ να τ κάνω θέλει μοιρογνμονιο σε κανενα συνεργζιο π ξερει θα στο κανει κοστοσ 20 ευρω 30 με φλατσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2013 ευχαριστω diamapa! οποιος αλλος μπορει ας γραψει και εκεινος κατι :)μεχρι τωρα σου εχουν αφησει τιποτα σημαδια χαραξιες στις δισκοπλακες τα οργανικα; οχι ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 λοιπον συμφωνα με αυτο http://www.premierbr....com/catalogue/ λεει οτι ειναι οργανικα τα φρενα παρατηρησες μεγαλη διαφορα σε σχεση με τα μαμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 ουτε χαρακιες ουτε τπτ. πλεον κανω πολυ πιο ευκολα εντο!!!! δεν χρειαζεται να πω κτ αλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 με τι πιεση κανεις μπροστα εντο και σε τι δρομο ; Ο_Ο εμενα μπλοκαρει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 μονο σε καλο οδοστρωμα, αμα ειναι γλιτσα ο δρομος δεν γινεται με τπτ. πιεσεις στα λαστιχα εχω 33 μπροστα- 35 πισω. αν θες να ζεσταινεται πιο γρηγορα το μπροστα μπορεις να βαλεις και 31, οχι κατω απο 30 ομως γιατι σε καθε λακουβα θα κλαις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TOM_VITO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σχετικά με τ αβανσ αλλαζεισ την θέση στο μάτι του βολαν εγώ δεν μπορώ να τ κάνω θέλει μοιρογνμονιο σε κανενα συνεργζιο π ξερει θα στο κανει κοστοσ 20 ευρω 30 με φλατσα θα εχει διαφορα με τα αβανς το μηχανακι η δεν αξιζει να ασχοληθω? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 από τον TOM_VITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregorycbr 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2013 εχεισ συνολική διαφορά δλδ αν φοράς κανένα pwk η ακόμα καλύτερα κ εκκεντροφόρο θα δεισ πιο πολυ μπαμ κ νευρο και θα καίει πιο καλα το μειγμα δοκιμασμενο σε λιγο καιρο που θα βαλω προγραμμα θα το κανω και στο δικο μου 4 μοιρες ειναι οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregorycbr 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 επεσε κοντρα σημερα κερασα ενα τσαγακι ενα μοντενας νταιναμικ...στα 0 400... ειχε εξατμιση καρμπι το δικο μου μονο το μαλοσσι πανο χορισ προγραμμα δλδ δεν εχει ροπες κ ολα τα αλλα μαμα ααα και ενα γραναζι 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 ε δεν τα λες και λιγα αυτα που εχεις πανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregorycbr 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 to malossi kai ena grnazaki re file ειναι ειναι και 120 κιλα το μηχανακι τετραχρονο το αλλο 90 με 18 αλογα με εξατμιση και καμρπιπεταγμα με εφυγε στην τριτες ειμασταν διπλα με το που κούμπωσα 4 αντε γεια και σκεψου πως ειναι ψεκαστο κ θελει να φαει ουτε κεφαλή εχω ουτε εκκεντροφορο σε ενα μήνα θ α βαλω προγραμμα εκκεντροφορο κ ροικη και προπορια... .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 εγω παντως το τραβηξα κατι 140ρες σημερα.. το μισο ντεποζιτο ειχα 100αρα και φουλαρα με 95 για να γυρισω. την πρωτη ωρα μεχρι να φαει την 100αρα πηγαινε γαμιωντας, μετα πρεπει νερο να καιγε γιατι η 6η δεν τραβουσε με τπτ.. μεγαλη σημασια η ποιοτητα της βενζινας για το μηχανακι μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Η ποιοτητα ναι! Επισης σε τετοια μηχανακια, μετραει και η ποιοτητα της ασφαλτου, ο ανεμος και πολλα αλλα... Τα οκτανια ομως στην Βενζινη, δεν κανουν διαφορα... Και ΑΝ κανουν, δεν ειναι αισθητη, ειδικα τοσο ευκολα οσο περιγραφεις!! Ισως μετα που εβαλες, ηταν σαπια η βενζινη... αλλα την διαφορα των οκτανιων δεν την καταλαβαινεις καν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 μπορει να μην τα οκτανια οπως λες, αλλα ποιοτικα σιγουρα υπαρχει διαφορα, γιατι καθε φορα που δεν βαζω 100αρα μου κακοφαινεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Και παλι αμφιβαλω για την διαφορα μεταξυ 100ρας και απλης σε ποιοτητα. Αναφερομουν κυριως στο οτι πετυχες βενζινη απο αλλο βενζιναδικο που ηταν νερο... Οσες φορες εχω βαλει 100αρα (λιγες ειναι η αληθεια) διαφορα δεν ειδα πουθενα, ουτε σε τελικη, ουτε σε επιταχυνση, και προφανως ουτε και σε καταναλωση... Ομως δεν επιμενω, γιατι ισως να μην παρατηρησα εγω καποιες διαφορες προς το καλυτερο, ενω εσυ, που χρησιμοποιεις συνεχεια 100αρα, να εισαι σε θεση πλεον, να ξεχωριζεις το χειροτερο στο μηαχνακι σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 επισης στα μονοκυλινδρα παιζει πιο πολυ ρολο η ποιοτητα της βενζινας, σε μεγαλυτερα μηχανακια οντως ειναι δυσκολο να καταλαβεις διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Εχω μικρο μονοκυλινδρο (το παπι) και παλιοτερα ειχα αλλα 2 (ΧΤ και CCM)...Στο ΧΤ και το παπι εχω βαλει 2-3 φορες 100αρα στο καθενα... Στο CCM ποτε. Δεν μπορω να πω οτι υπηρξε παλι καποια αισθητη διαφορα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2013 Η διαφορά σίγουρα δεν ήταν λόγω οκτανίων απλά η 100αρα ήταν καλύτερης ποιότητας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Κάνει να βάζουμε 100ara στο cbraki ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) γεια σας παιδες σας ελειψα;; :P τι κανετε............ γρηγορη ειχα δοκιμασει να κανω στο cbr προπορια κ μου ειχαν πει οτι δεν παιρνει αυτο το μηχανακι...!!αν θελετε να δειτε διαφορα με βενζινη παρτε αγωνιστικη 115 οκτανιων :P κ lektikos φυσικα κ κανει να του βαζεις (μια στο τοσο βεβαια γιατι δεν συμφερει την τσεπη!!) κατι αλλο ηθελα να ρωτησω επειδη απο τοτε π εδωσα το cbraki εχω μαρτυρησει με τις βενζινες του ninja ενας φιλος μ μ εδωσε ενα honda chally φτιαγμενο μακρυψαλιδο αλλο μοτερ κλασσικες καγκουριες με λιγα λογια!! :P βεβαια υπαρχει ενα θεματακι οσο καιρο το ειχε εκεινος το ειχε παρατημενο στην αυλη κ ειχε παραδωσει πινακιδες κλπ πως μπορω να παω να βγαλω αλλη τωρα με βαση τους καινουργιους νομους; πρεπει να παω τροχαια η στο υπουργειο....;;; ειναι δηλωμενο 50αρι στα χαρτια...! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 από τον xjohnny13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 γεια σου ρε johny χαθηκες να πουμε, μας πουλησες για το καβλασακι.... στο θεμα σου τωρα, νομιζω θα πας να παρεις τις προηγουμενες πινακιδες, αν τις εχουν κρατημενες ακομα, αλλιως πας στο συγκοινωνιων και βγαζεις απλα καινουργια πινακιδα. αν εχει το παληκαρι την προηγουμενη αδεια θα βοηθουσε πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Χαχαχα οντως το καυλασακι μου πηρε τα μυαλα... Απο riba's γυρισα μολις τωρα :-P εχει παραδωσει και αδεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2013 αν εχει γινει απλα παραδωση πινακιδων, θα μπορεσεις να του βγαλεις χαρτια, αν το εχει βγαλει ολικη διαγραφη δεν βγαζει χαρτια με τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 βασικα μου ειπε σημερα οτι τους εχουν δωσει ενα χαρτι απο την τροχαια που γραφει οτι εχουν παραδωσει πινακιδες και αδεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Παιδιά βοήθεια!! Ψάχνω paddock σταντ για το cbr, ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες