zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2012 Παναγιώτης Κ.Steven_04XamposViper4 και Δανάηyamahakias666miss.25Verbal Kint.39 :PgympowasFournarisDimitrisK72Redeemerevangelos_kToni Shark + Margo( wife).t demonasAragornthis_is_was + έτερο ήμισυlost_angelzoo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StavrosV650 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παναγιώτης Κ.Steven_04XamposViper4 και Δανάηyamahakias666miss.25Verbal Kint.39 :PgympowasFournarisDimitrisK72Redeemerevangelos_kToni Shark + Margo( wife).t demonasAragornthis_is_was + έτερο ήμισυlost_angelzooStavrosV650 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evangelos_k 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Παναγιώτης Κ.Steven_04XamposViper4 και Δανάηyamahakias666miss.25Verbal Kint.39 :PgympowasFournarisDimitrisK72Redeemerevangelos_kToni Shark + Margo( wife).t demonasAragornthis_is_was + έτερο ήμισυlost_angelzooStavrosV650 την ταπεινή μου συγνώμη, αλλά δε θα μπορέσω να ακολουθήσω την παρέα :( από το πρωί που μου θύμησαν μια υποχρέωση για την κυριακή, προσπαθώ να χωρέσω δυο καρπούζια σε μια μασχάλη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2012 Παναγιώτης Κ.Steven_04XamposViper4 και Δανάηyamahakias666miss.25Verbal Kint.39 :PgympowasFournarisDimitrisK72RedeemerNinjatasosToni Shark + Margo( wife).t demonasAragornthis_is_was + έτερο ήμισυlost_angelzooStavrosV650 *Ανανεωσα τη λιστα και στη θεση 12 εβαλα τον εαυτο μου μιας και ο συντροχος "evangelos_k" δηλωσε οτι δεν θα μπορεσει να παρεβρεθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παναγιώτης Κ.Steven_04XamposViper4 και Δανάηyamahakias666miss.25Verbal Kint.39 :PgympowasFournarisDimitrisK72RedeemerNinjatasosToni Shark + Margo( wife).t demonasAragornthis_is_was + έτερο ήμισυlost_angelzooStavrosV650Vezouvios + (μαζι μου ισως μπορει να εχω και λαο απο το vstromforum ) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Παναγιώτης Κ.Steven_04XamposViper4 και Δανάηyamahakias666miss.25Verbal Kint.39 :PgympowasFournarisDimitrisK72RedeemerNinjatasosToni Shark + Margo( wife).t demonasAragornthis_is_was + έτερο ήμισυlost_angelzooStavrosV650Vezouvios + (μαζι μου ισως μπορει να εχω και λαο απο το vstromforum ) ΩΩΩχχχχχχ πανε τα κοψιδια, τιποτα δεν θα προλαβουμε να φαμε... Σε εψησαν τελικα ε??? Θα ερθεις να κερασεις πονο στο Multistrada... Ωραια θα εχει χαβαλε. :D Προταση: Ψηθειτε να παμε απο το παλιο δρομο που ειναι λιγοτερο ανιαρος και εχουμε διπλα μας τις λιμνες και τη θαλασσα, ουτως η αλλως βολτα κανουμε και η μερα μεγαλωσε κατα μια ωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Καλά ρε, μόνο για εμάς τους δυό έφτιαξες; Οι άλλοι στην απ' έξω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 Καλά ρε, μόνο για εμάς τους δυό έφτιαξες; Οι άλλοι στην απ' έξω; Χεχεχε....Αυτη ειναι ολη η παρτιδα ρε του μαγαζιου. 120 κιλα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Χεχεχε....Αυτη ειναι ολη η παρτιδα ρε του μαγαζιου. 120 κιλα... :P 120 κιλά;;; Πούπουλο!!! Μια χαρά θα στρίβει φορτωμένο!!! (εδώ δεν γράφουμε για το κρος τουρτούρερ;;; ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 120 κιλά;;; άρα θα φτιάξεις κι άλλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Εγω παντως τελικα αντι για βασιλοπιτα τσουρεκι θα φερω δυο τρια ταψια τυροπιτα και σπανακοτυροπιτα. Την βασιλοπιτα θα την αναλαβει ετερος συναδελφος της εκει μοτολεσχης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Εγω παντως τελικα αντι για βασιλοπιτα τσουρεκι θα φερω δυο τρια ταψια τυροπιτα και σπανακοτυροπιτα. Την βασιλοπιτα θα την αναλαβει ετερος συναδελφος της εκει μοτολεσχης. Από ότι θυμάμαι από την πανελλήνια στον Βόλο και την εκεί σπανακόπιτα, δεεεεν με χαλάει καθόλου;;; Ρε μήπως να βάλεις και σε αυτές φλουρί;;; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παναγιώτης Κ.Steven_04XamposViper4 και Δανάηyamahakias666miss.25Verbal Kint.39 :PgympowasFournarisDimitrisK72RedeemerNinjatasosToni Shark + Margo( wife).t demonasAragornthis_is_was + έτερο ήμισυlost_angelzooStavrosV650Vezouvios + (μαζι μου ισως μπορει να εχω και λαο απο το vstromforum )Schumi + Βάλια (Κατά 90%) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 από τον Schumi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Παναγιώτης Κ.Steven_04XamposViper4 και Δανάηyamahakias666miss.25Verbal Kint.39 :PgympowasFournarisDimitrisK72RedeemerNinjatasosToni Shark + Margo( wife).t demonasAragornthis_is_was + έτερο ήμισυlost_angelzooStavrosV650Vezouvios + (μαζι μου ισως μπορει να εχω και λαο απο το vstromforum )Schumi + Βάλια (Κατά 90%)Ιcelover + Bικη η κοπελα που μου κανει μασαζ τα βραδυα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παναγιώτης Κ.Steven_04XamposViper4 και Δανάηyamahakias666miss.25Verbal Kint.39 :PgympowasFournarisDimitrisK72RedeemerNinjatasosToni Shark + Margo( wife).t demonasAragornthis_is_was + έτερο ήμισυlost_angelzooStavrosV650Vezouvios + (μαζι μου ισως μπορει να εχω και λαο απο το vstromforum )Schumi + Βάλια (Κατά 90%)Ιcelover + Bικη η κοπελα που μου κανει μασαζ τα βραδυα. Έλα τώρα πες αλήθεια... εσύ της κάνεις τα μασαζάκια... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Έλα τώρα πες αλήθεια... εσύ της κάνεις τα μασαζάκια... αδερφε αυτα γινονται πριν βαλεις κουλουρα,τωρα πλεον που της εχω κανει μια κορακλα,και με το αυχενικο που με βασανιζει χροοονια τωρα,αντιστραφηκαν οι ρολοι. Απο τα λιγα καλα του γαμου.... Ρωτησε την οταν τη δεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Που κανείς αίτηση γι αυτήν την υπηρεσία γιατί στο δικό μου πακέτο γάμου δεν περιλαμβάνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Που κανείς αίτηση γι αυτήν την υπηρεσία γιατί στο δικό μου πακέτο γάμου δεν περιλαμβάνεται. Μπορείς να αναβαθμίσεις το πρόγραμμα, με λίγα έξτρα δώρα και παροχές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Κι άλλες παροχές? Ο άλλος με μια κόρη καθάρισε! Εγώ με 2 κόρες κι ένα γιο δε θα πρεπε να ναι στον στάνταρ εξοπλισμό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Κι άλλες παροχές? Ο άλλος με μια κόρη καθάρισε! Εγώ με 2 κόρες κι ένα γιο δε θα πρεπε να ναι στον στάνταρ εξοπλισμό? Ίσα ίσα... παραπάνω παιδιά, παραπάνω δώρα... Χρειάζεται ταξίδια, κοσμήματα και ρούχα. Εξόδους σε τακτική βάση σε τουλάχιστον 3 φορές εβδομαδιαίως σεξ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Και όλα αυτά για ένα μασάζ;;; Και δε πάω σε κάνα ξενοδοχείο να την αράξω κάνα ΣΚ; Τα ίδια λεφτά θα μου βγει έτσι όπως τα παρουσιάζεται εδώ πέρα... Μην σε πω και φθηνότερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Πάντως όλα τα site, εκτός από το poseidon, μέχρι στιγμής δείχνουν όλη τη βδομάδα καλές μέρες και πριν και μετά από την Κυριακή. Αλλά την Κυριακή δείχνουν βροχές... Δε μας χάλασε ε; :ranting3: http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=321 http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=734994&nDate=4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 kante kamia plaka k akyrwste to epeidi leei gia kati psixales tin kyriaki!egw tha paw monos mou an akyrwthei eksw ap tin kleisti lesxi k tha kopsw tin pita!tha kerdisw k to flouri afou tha eimai monos mou hahaha! Odysea pires mixanaki re telika? !!mpravo re!! Ti pires? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Τίποτα! :rotfl: :rotfl: :rotfl: Με GSR θα έρθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες