Jump to content
bestoftherest7

Προταση για καλη ταινια;

Recommended Posts

capture5.jpg

Βαθμολογία: 7.7/10 (44)

Σκηνοθεσία: Christopher Riley

Ηθοποιοί: Yuri Gagarin

Πρεμιέρα (US): 12/04/11

Χώρα παραγωγής: UK

Υπόθεση:

Ένα μεγάλου μήκους, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ντοκιμαντέρ για το Vostok 1 , την πρώτη επανδρωμένη διαστημική πτήση γύρω από τη Γη . Με το ταίριασμα στην τροχιά του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού με εκείνη του Vostok 1 όσον αφορά την πορεία του και την ώρα της ημέρας. Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Christopher Riley και ο αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος Paolo Nespoli ήταν σε θέση να κινηματογραφήσουν τι είδε ο Γιούρι Γκαγκάριν στην πρώτη τροχιακή διαστημική πτήση του. Αυτό το νέο υλικό κόπηκε μαζί με τις αρχικές ηχογραφήσεις του Vostok 1 και ο ήχος προέρχεται από το ρωσικό Κρατικό Αρχείο της Επιστημονικής και Τεχνικής Τεκμηρίωσης. Η ταινία παρουσιάζεται με την μουσική του συνθέτη Philip Sheppard.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ζiaba δε θέλω webrip. :)

Θέλω συγκεκριμένες προδιαγραφές

(Sparks..... love :rotfl:)

Χώρια που sub υπάρχουν μόνο για αυτά

Aν θες 4K αναλυση τοτε παω πασο. Πολλες φορες ειναι καλης ποιοτητας τα web προσωπικα που τα βλεπω σε 32αρα fullHD απο αποσταση 3,5 μετρων πολλες φορες δεν τα ξεχωριζω απο μετρια brrips και υποτιτλη υπαρχουν κανονικα για το Gone Girl.

Το ειδα.Πολλες απιθανοτητες.Κριμα,γιατι γουσταρω τον ντεζελ.........τελος παντων βλεπεται.

Κι εγω το εβαλα χθες αλλα με πηρε ο υπνος (ημουν ψωφιος απο τ κουραση + κατι ποτακια) παντως απ το τπτ μια χαρα ειναι :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν θες 4K αναλυση τοτε παω πασο. Πολλες φορες ειναι καλης ποιοτητας τα web προσωπικα που τα βλεπω σε 32αρα fullHD απο αποσταση 3,5 μετρων πολλες φορες δεν τα ξεχωριζω απο μετρια brrips και υποτιτλη υπαρχουν κανονικα για το Gone Girl.

Θέλω καλό 720p (4.5GB, 7000±kbps mkv, 1500+kbps DTS audio) τουλάχιστον.

Συνήθως επιλέγω 1080p (των ±8GB)

Τον Denzel τον επέλεξα σε αρχείο 10GB πχ

Βιντεοπροβολέας FullHD, 100" στα 3.5μ & μεγάλο Home Cinema

Όχι, δεν ψάχνω 4Κ ανάλυση!

Καλημέραααααα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω καλό 720p (4.5GB, 7000±kbps mkv, 1500+kbps DTS audio) τουλάχιστον.

Συνήθως επιλέγω 1080p (των ±8GB)

Τον Denzel τον επέλεξα σε αρχείο 10GB πχ

Βιντεοπροβολέας FullHD, 100" στα 3.5μ & μεγάλο Home Cinema

Όχι, δεν ψάχνω 4Κ ανάλυση!

Καλημέραααααα :)

καλυτερα στο σπιτι σου παρα στο σινεμα, κανονικα οποιον καλεις για ταινια πρεπει να του κοβεις εισιτηριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Interstellar το έχει δει κανείς σας;

Το είδα εγώ. Αρκετά καλό αν σου αρέσει το διάστημα και οι αποστολές deep space. Βέβαια το τέλος είναι κάπως, αν κατέχεις κάτι από φυσική, αλλά γενικά αξίζει να το δεις στο σινεμά :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είδα εγώ. Αρκετά καλό αν σου αρέσει το διάστημα και οι αποστολές deep space. Βέβαια το τέλος είναι κάπως, αν κατέχεις κάτι από φυσική, αλλά γενικά αξίζει να το δεις στο σινεμά :)

8K Cinema.... 70mm.... για εμένα που είμαι φανατικός με το διαστημα μπορώ να πώ οτι την έχω στις τοπ στην λίστα μου :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλης εποχης, αλλα ωραιο!

Θωρηκτο Ποτεμκιν 1925

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Gone Girl πολυ μυστηριο και μπερδεμα! Αξιζει με το παραπανω!...

Το The Equalizer τωρα , ειναι μια πιο σοβαρη αμερικανιά , ή τουλαχιστον ετσι δειχνει... Περνα η ωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δείτε απόψε στις 9 στο e-TV την 'Ιστορία μιας κάλπικης λίρας' να δείτε τι σημαίνει καλή ταινία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

All Is Bright (2013) Με τον Paul Giamatti

Γίνεται λίγο θλιβερό σε κάποιες στιγμές αλλά είναι καλή ταινία.

http://www.imdb.com/title/tt1462901/?ref_=nm_flmg_act_21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις είδα το The Interview, νταξ' υπήρχαν στιγμές που έκλασα στο γέλιο, αλλα γενικά είναι μια ταινία που βλέπετε ευχάριστα... υ΄στερα και απο τόση φασαρία που έγινε....

IMDb

635532898706495971-The-INterview-poster.jpg

Με μια αναζήτηση το βρίσκετε εύκολα και με ελληνικούς υπότιτλους :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΙΑ ειναι η ταινια που γελας: ΖΗΚΟΣ (της κακομοιρας).

Τροποποιήθηκε από τον thunder ace

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτυχα προχθές σε τοπικό κανάλι μια φοβερή ταινιούλα,Αγγλικής παραγωγής 'the Winter Guest' - ο Επισκέπτης του Χειμώνα.

Διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη στη Σκωτία όπου παρακολουθούμε διαλόγους μεταξύ μάνας και κόρης,παρακάτω δυο νεαρούς που κάνουν κοπάνα και εξερευνούν την παγωμένη θάλασσα,τον αναπάντεχο έρωτα δύο εφήβων κλπ.

Μου έκανε εντύπωση το παγωμένο τοπίο,ψυχρό και συνάμα ζεστό από τους ανθρώπους του.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Alan Ricman,γνωστός ηθοποιός (o κακός στο Die Hard 1,μάγος στα Χάρυ Πότερ κ.ά.),πρωταγωνιστεί η τυπάκλα Έμα Τόμσον και σαν background μουσική του Michael Kamen.

ΥΓ1 Τρελαίνομαι για την υπερβόρεια Αγγλική προφορά!

ΥΓ2 ΔΕΝ συνιστάται για άτομα-λάτρεις των Fast & furious ή Transformers ή Godgilla και γενικώς τέτοιων 'αριστουργημάτων'.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΜΙΑ ειναι η ταινια που γελας: ΖΗΚΟΣ (της κακομοιρας).

Την έχω δει 6 φορές μιας και παίζει πολύ στην τηλεόραση και το βαρέθηκα....ψάχνω καμμια κωμωδία τύπου ξανθιές γκομενοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έχω δει 6 φορές μιας και παίζει πολύ στην τηλεόραση και το βαρέθηκα....ψάχνω καμμια κωμωδία τύπου ξανθιές γκομενοι

http://www.imdb.com/title/tt1232200/

Γενικά δεν είμαι της κωμωδίας όμως η παραπάνω - για Αμερικανιά πάντα - ήταν αρκετά καλή για τα γούστα μου. Εναλλακτικά μπορείς να δεις κι αυτό http://www.imdb.com/title/tt0247745/?ref_=nv_sr_1 που ξεφεύγει όμως από την λογική του τύπου Ξανθιές Γκόμενοι κτλπ.

In other news , είδα το Gone Girl στο σινεμά και ειλικρινά απογοητεύτηκα άσχημα. Απορώ που βρήκαν ορισμένοι τις ανατροπές όταν μετά από το 1/3 της ταινίας έχεις καταλάβει επακριβώς τι γίνεται και απλά περιμένεις να δεις πως τελειώνει τελικά η ταινία. Εξαιρετικά ταλαντούχος ο Μπεν Άφλεκ απλά όχι ως ηθοποιός. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει , τόσο το καλύτερο θα είναι για όλους μας αφού έχει πράγματα να δώσει αλλά από διαφορετικό πόστο. Χθες είδα αυτό :

http://www.imdb.com/title/tt1872194/?ref_=nv_sr_1

Ο RDJ υποδύεται έναν μεγαλοδικηγόρο ο οποίος κλασσικά έχει ξεχάσει πως να υπηρετεί σωστά το επάγγελμά του και νοιάζεται μονάχα για το πως θα βγάλει χρήμα με αποτέλεσμα να έχει μια " αποτυχημένη " προσωπική ζωή. Όλα αυτά θα αλλάξουν (;) όταν με αφορμή τον θάνατο της μητέρας του θα επιστρέψει στην πόλη στην οποία μεγάλωσε και μέσα από μια σειρά γεγονότων θα κληθεί να υπερασπιστεί τον πατέρα του ( σεβάσμιος Δικαστής της πόλης αυτής ) που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Το σενάριο δεν είναι τόσο δυνατό όμως οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι απλά εξαιρετικές όπως επίσης και αυτή του guest star Billy Bob Thornton . Το 7,6 του imdb για άλλη μια φορά είναι too much όμως το 7άρι το έχει χαλαρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτυχα προχθές σε τοπικό κανάλι μια φοβερή ταινιούλα,Αγγλικής παραγωγής 'the Winter Guest' - ο Επισκέπτης του Χειμώνα.

Διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη στη Σκωτία όπου παρακολουθούμε διαλόγους μεταξύ μάνας και κόρης,παρακάτω δυο νεαρούς που κάνουν κοπάνα και εξερευνούν την παγωμένη θάλασσα,τον αναπάντεχο έρωτα δύο εφήβων κλπ.

Μου έκανε εντύπωση το παγωμένο τοπίο,ψυχρό και συνάμα ζεστό από τους ανθρώπους του.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Alan Ricman,γνωστός ηθοποιός (o κακός στο Die Hard 1,μάγος στα Χάρυ Πότερ κ.ά.),πρωταγωνιστεί η τυπάκλα Έμα Τόμσον και σαν background μουσική του Michael Kamen.

ΥΓ1 Τρελαίνομαι για την υπερβόρεια Αγγλική προφορά!

ΥΓ2 ΔΕΝ συνιστάται για άτομα-λάτρεις των Fast & furious ή Transformers ή Godgilla και γενικώς τέτοιων 'αριστουργημάτων'.

ΕΤΣΙ παρουσιάζουμε-προτείνουμε μια ταινία κύριοι. Όχι τίτλο-ταινιάρα-δείτε_το και έξω απο δώ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα