Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Βαθμολογία: 7.7/10 (44) Σκηνοθεσία: Christopher Riley Ηθοποιοί: Yuri Gagarin Πρεμιέρα (US): 12/04/11 Χώρα παραγωγής: UK Υπόθεση: Ένα μεγάλου μήκους, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ντοκιμαντέρ για το Vostok 1 , την πρώτη επανδρωμένη διαστημική πτήση γύρω από τη Γη . Με το ταίριασμα στην τροχιά του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού με εκείνη του Vostok 1 όσον αφορά την πορεία του και την ώρα της ημέρας. Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Christopher Riley και ο αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος Paolo Nespoli ήταν σε θέση να κινηματογραφήσουν τι είδε ο Γιούρι Γκαγκάριν στην πρώτη τροχιακή διαστημική πτήση του. Αυτό το νέο υλικό κόπηκε μαζί με τις αρχικές ηχογραφήσεις του Vostok 1 και ο ήχος προέρχεται από το ρωσικό Κρατικό Αρχείο της Επιστημονικής και Τεχνικής Τεκμηρίωσης. Η ταινία παρουσιάζεται με την μουσική του συνθέτη Philip Sheppard. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Ζiaba δε θέλω webrip. :) Θέλω συγκεκριμένες προδιαγραφές (Sparks..... love ) Χώρια που sub υπάρχουν μόνο για αυτά Aν θες 4K αναλυση τοτε παω πασο. Πολλες φορες ειναι καλης ποιοτητας τα web προσωπικα που τα βλεπω σε 32αρα fullHD απο αποσταση 3,5 μετρων πολλες φορες δεν τα ξεχωριζω απο μετρια brrips και υποτιτλη υπαρχουν κανονικα για το Gone Girl. Το ειδα.Πολλες απιθανοτητες.Κριμα,γιατι γουσταρω τον ντεζελ.........τελος παντων βλεπεται. Κι εγω το εβαλα χθες αλλα με πηρε ο υπνος (ημουν ψωφιος απο τ κουραση + κατι ποτακια) παντως απ το τπτ μια χαρα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Aν θες 4K αναλυση τοτε παω πασο. Πολλες φορες ειναι καλης ποιοτητας τα web προσωπικα που τα βλεπω σε 32αρα fullHD απο αποσταση 3,5 μετρων πολλες φορες δεν τα ξεχωριζω απο μετρια brrips και υποτιτλη υπαρχουν κανονικα για το Gone Girl. Θέλω καλό 720p (4.5GB, 7000±kbps mkv, 1500+kbps DTS audio) τουλάχιστον. Συνήθως επιλέγω 1080p (των ±8GB) Τον Denzel τον επέλεξα σε αρχείο 10GB πχ Βιντεοπροβολέας FullHD, 100" στα 3.5μ & μεγάλο Home Cinema Όχι, δεν ψάχνω 4Κ ανάλυση! Καλημέραααααα :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Θέλω καλό 720p (4.5GB, 7000±kbps mkv, 1500+kbps DTS audio) τουλάχιστον. Συνήθως επιλέγω 1080p (των ±8GB) Τον Denzel τον επέλεξα σε αρχείο 10GB πχ Βιντεοπροβολέας FullHD, 100" στα 3.5μ & μεγάλο Home Cinema Όχι, δεν ψάχνω 4Κ ανάλυση! Καλημέραααααα :) καλυτερα στο σπιτι σου παρα στο σινεμα, κανονικα οποιον καλεις για ταινια πρεπει να του κοβεις εισιτηριο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 To Interstellar το έχει δει κανείς σας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2014 δυνατο La Hein (Το μίσος) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 To Interstellar το έχει δει κανείς σας; Το είδα εγώ. Αρκετά καλό αν σου αρέσει το διάστημα και οι αποστολές deep space. Βέβαια το τέλος είναι κάπως, αν κατέχεις κάτι από φυσική, αλλά γενικά αξίζει να το δεις στο σινεμά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Το είδα εγώ. Αρκετά καλό αν σου αρέσει το διάστημα και οι αποστολές deep space. Βέβαια το τέλος είναι κάπως, αν κατέχεις κάτι από φυσική, αλλά γενικά αξίζει να το δεις στο σινεμά :) 8K Cinema.... 70mm.... για εμένα που είμαι φανατικός με το διαστημα μπορώ να πώ οτι την έχω στις τοπ στην λίστα μου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Toy Soldiers (1991) http://www.imdb.com/title/tt0103112/?ref_=nm_flmg_act_105 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 δυνατο La Hein (Το μίσος) +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Καλά το The Prototype ποτε θα βγει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 αλλης εποχης, αλλα ωραιο! Θωρηκτο Ποτεμκιν 1925 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2014 Gone Girl πολυ μυστηριο και μπερδεμα! Αξιζει με το παραπανω!... Το The Equalizer τωρα , ειναι μια πιο σοβαρη αμερικανιά , ή τουλαχιστον ετσι δειχνει... Περνα η ωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Δείτε απόψε στις 9 στο e-TV την 'Ιστορία μιας κάλπικης λίρας' να δείτε τι σημαίνει καλή ταινία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2014 All Is Bright (2013) Με τον Paul Giamatti Γίνεται λίγο θλιβερό σε κάποιες στιγμές αλλά είναι καλή ταινία. http://www.imdb.com/title/tt1462901/?ref_=nm_flmg_act_21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 Μόλις είδα το The Interview, νταξ' υπήρχαν στιγμές που έκλασα στο γέλιο, αλλα γενικά είναι μια ταινία που βλέπετε ευχάριστα... υ΄στερα και απο τόση φασαρία που έγινε.... IMDb Με μια αναζήτηση το βρίσκετε εύκολα και με ελληνικούς υπότιτλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Καμμία πρόταση για κωμωδία που να γελάς μέχρι να σου βγει η ψυχή?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΜΙΑ ειναι η ταινια που γελας: ΖΗΚΟΣ (της κακομοιρας). Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 από τον thunder ace 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Θα περιμένουμε πολύ ακόμα να δούμε την Julian Moore μάγισσα, εεε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πέτυχα προχθές σε τοπικό κανάλι μια φοβερή ταινιούλα,Αγγλικής παραγωγής 'the Winter Guest' - ο Επισκέπτης του Χειμώνα. Διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη στη Σκωτία όπου παρακολουθούμε διαλόγους μεταξύ μάνας και κόρης,παρακάτω δυο νεαρούς που κάνουν κοπάνα και εξερευνούν την παγωμένη θάλασσα,τον αναπάντεχο έρωτα δύο εφήβων κλπ. Μου έκανε εντύπωση το παγωμένο τοπίο,ψυχρό και συνάμα ζεστό από τους ανθρώπους του. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Alan Ricman,γνωστός ηθοποιός (o κακός στο Die Hard 1,μάγος στα Χάρυ Πότερ κ.ά.),πρωταγωνιστεί η τυπάκλα Έμα Τόμσον και σαν background μουσική του Michael Kamen. ΥΓ1 Τρελαίνομαι για την υπερβόρεια Αγγλική προφορά! ΥΓ2 ΔΕΝ συνιστάται για άτομα-λάτρεις των Fast & furious ή Transformers ή Godgilla και γενικώς τέτοιων 'αριστουργημάτων'. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 ΜΙΑ ειναι η ταινια που γελας: ΖΗΚΟΣ (της κακομοιρας). Την έχω δει 6 φορές μιας και παίζει πολύ στην τηλεόραση και το βαρέθηκα....ψάχνω καμμια κωμωδία τύπου ξανθιές γκομενοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Την έχω δει 6 φορές μιας και παίζει πολύ στην τηλεόραση και το βαρέθηκα....ψάχνω καμμια κωμωδία τύπου ξανθιές γκομενοι http://www.imdb.com/title/tt1232200/ Γενικά δεν είμαι της κωμωδίας όμως η παραπάνω - για Αμερικανιά πάντα - ήταν αρκετά καλή για τα γούστα μου. Εναλλακτικά μπορείς να δεις κι αυτό http://www.imdb.com/title/tt0247745/?ref_=nv_sr_1 που ξεφεύγει όμως από την λογική του τύπου Ξανθιές Γκόμενοι κτλπ. In other news , είδα το Gone Girl στο σινεμά και ειλικρινά απογοητεύτηκα άσχημα. Απορώ που βρήκαν ορισμένοι τις ανατροπές όταν μετά από το 1/3 της ταινίας έχεις καταλάβει επακριβώς τι γίνεται και απλά περιμένεις να δεις πως τελειώνει τελικά η ταινία. Εξαιρετικά ταλαντούχος ο Μπεν Άφλεκ απλά όχι ως ηθοποιός. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει , τόσο το καλύτερο θα είναι για όλους μας αφού έχει πράγματα να δώσει αλλά από διαφορετικό πόστο. Χθες είδα αυτό : http://www.imdb.com/title/tt1872194/?ref_=nv_sr_1 Ο RDJ υποδύεται έναν μεγαλοδικηγόρο ο οποίος κλασσικά έχει ξεχάσει πως να υπηρετεί σωστά το επάγγελμά του και νοιάζεται μονάχα για το πως θα βγάλει χρήμα με αποτέλεσμα να έχει μια " αποτυχημένη " προσωπική ζωή. Όλα αυτά θα αλλάξουν (;) όταν με αφορμή τον θάνατο της μητέρας του θα επιστρέψει στην πόλη στην οποία μεγάλωσε και μέσα από μια σειρά γεγονότων θα κληθεί να υπερασπιστεί τον πατέρα του ( σεβάσμιος Δικαστής της πόλης αυτής ) που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Το σενάριο δεν είναι τόσο δυνατό όμως οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι απλά εξαιρετικές όπως επίσης και αυτή του guest star Billy Bob Thornton . Το 7,6 του imdb για άλλη μια φορά είναι too much όμως το 7άρι το έχει χαλαρά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Danke Gouky! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Πέτυχα προχθές σε τοπικό κανάλι μια φοβερή ταινιούλα,Αγγλικής παραγωγής 'the Winter Guest' - ο Επισκέπτης του Χειμώνα. Διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη στη Σκωτία όπου παρακολουθούμε διαλόγους μεταξύ μάνας και κόρης,παρακάτω δυο νεαρούς που κάνουν κοπάνα και εξερευνούν την παγωμένη θάλασσα,τον αναπάντεχο έρωτα δύο εφήβων κλπ. Μου έκανε εντύπωση το παγωμένο τοπίο,ψυχρό και συνάμα ζεστό από τους ανθρώπους του. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Alan Ricman,γνωστός ηθοποιός (o κακός στο Die Hard 1,μάγος στα Χάρυ Πότερ κ.ά.),πρωταγωνιστεί η τυπάκλα Έμα Τόμσον και σαν background μουσική του Michael Kamen. ΥΓ1 Τρελαίνομαι για την υπερβόρεια Αγγλική προφορά! ΥΓ2 ΔΕΝ συνιστάται για άτομα-λάτρεις των Fast & furious ή Transformers ή Godgilla και γενικώς τέτοιων 'αριστουργημάτων'. ΕΤΣΙ παρουσιάζουμε-προτείνουμε μια ταινία κύριοι. Όχι τίτλο-ταινιάρα-δείτε_το και έξω απο δώ.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες