Jump to content
bestoftherest7

Προταση για καλη ταινια;

Recommended Posts

Εγω σειρα που δεν εχει τελειωσει ακομα (η τουλαχιστον να εχουν περασει αρκετοι κυκλοι) δεν ξαναξεκιναω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

6 επεισόδια της μιας ώρας.

Εγω σειρα που δεν εχει τελειωσει ακομα (η τουλαχιστον να εχουν περασει αρκετοι κυκλοι) δεν ξαναξεκιναω...

Και να πω ότι δεν το έγραψα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να πω ότι δεν το έγραψα;

Ωπα.. Ολη η σειρα ειναι 6 επεισοδια? Νομιζα οτι απλα τοσα εχουν βγει μεχρι στιγμης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφήστε για λίγο τις ταινίες, και πιάστε τηλεοπτική σειρά, σε επίπεδο ταινίας.

The Night Manager , 2016, παραγωγή BBC.

http://www.imdb.com/title/tt1399664/

Καταπληκτική, καλογυρισμένη και με πολύ δυνατούς στους ρόλους τους τους δύο πρωταγωνιστές, κατασκοπευτική περιπέτεια, βασισμένη σε παλιότερο βιβλίο του μετρ του είδους Τζον ΛεΚαρέ.

6 επεισόδια της μιας ώρας.

Μην το χάσετε, υπάρχει παντού στο ιντερνετ και ελληνικοί υπότιτλοι επίσης.

Έδωσα ήδη εντολή στην Κλωτσοπατινάδα... :crazy: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδε κανεις batman vs superman??????

ναι
θα πω ευγενικά
μακρυά

η ταινία εχει σοβαρά προβλήματα ροής (ώρες ώρες πίστευα ότι βλέπω 2 ταινίες σε 1)
το μόνο που μου άρεσε απο ηθοποιούς (οκ δεν περιμένω ερμηνείες αλλά να βγάζουμε λίγο άκρη) ήταν ο affleck ,κυρίως ως wayne αλλά και ως batman δεν ήταν εντελώς χάλια(και δεν το περίμενα , οκ έχει 1-2 σημεία ότι να'ναι)
κατά τα άλλα αν θες να πας να γουστάρεις εφε , έχει άπειρα και για εμένα υπερβολικά σε σημείο να το θεωρώ κακόγουστο
η μουσική αρκετά καλή

βασικά νομίζω το μεγαλύτερο θέμα της ταινίας είναι ότι πρέπει να ετοιμάσει το έδαφος για άλλες 2 (
και αυτό οδηγεί σε πολλές σκηνές που είσαι dafaq (

έχει teaser για wonder woman και justice league

)

ένα πράγμα με την σκηνή του thor στο age of ultron στην σπηλιά

)

στο τέλος μιας και πήγα με παρέα η απορία μας ήταν πόσο πρέπει να προσπαθήσει η marvel για να βγάλει το civil war χειρότερο και μήπως  ξηλώσανε τον snyder και την έβγαλε ο bay σε 5 λεπτά
anyway , με καλή παρέα και καμία προσφορά τύπου 1+1 αντί ας πουμε ενός καφέ ψιλο αξίζει αλλιώς περίμενε τα dvd's/bluray

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την wonder woman ρε φιλε ομως ?? την wonder woman την περνας ετσι σε μιση σειρα?? :biggrin:

όταν ο μόνος λόγος ύπαρξής της στην ταινία είναι το eye candy(που δεν με χάλασε σε καμία περίπτωση)
και πρακτικά να κάνει teasers για την wonder woman ταινία και το justice league τι θες να γράψω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Valentino Rossi: The Doctor. Ο γιατρός γίνετε web σειρά.Πάρτε μια πρόγευση
στο τρέιλερ, και μείνετε συντονισμένοι μέχρι τις 5 Μαΐου όταν θα μεταδοθεί
το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο στο YouTube και το κανάλι της Monster Energy.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είδα την "Mustang". Αγγίζει αρκετά σοβαρά θέματα, που απασχολούν -κυρίως- μικρότερες σε μέγεθος κοινωνίες, με ένα εύπεπτο τρόπο που δεν κουράζει.  Αξίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για βραδακι οτι πρεπει ε..

After hours

Martin Scorsese και δεν συμμαζευεται

http://www.imdb.com/title/tt0088680/?ref_=fn_al_tt_2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως το captain America λέει τίποτα γιατί το batman vs superman μου έκαψε το μυαλό, από τις χειρότερες ταινίες ever.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγε χτεσ η αδερφη μου αλλα πρώτων δεν την εχω ρωτήσει ακόμα και δευτερων είναι άσχετη.

Α και #TeamIronMan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγε χτεσ η αδερφη μου αλλα πρώτων δεν την εχω ρωτήσει ακόμα και δευτερων είναι άσχετη.

για κανε μια ερωτηση να δουμε λεει τπτ ? το ψηνω για σημερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατεβαστε το popcorn για ταινίες .έχει από τις τελευταίες κυκλοφορίες ,μέχρι γουέστερν του 60 .ποιότητες 1080p ,με υπότιτλους και online(κάνει ένα μικρό φόρτισμα μόνο)

Εγώ προτείνω ride along 1,2 όπως είπαν κ πιο πάνω jump street 21,22 

Legend(όχι με τον will smith και τον σκύλο του ,με τον tom hardy καινούργια είναι)

The man from uncle 

American sniper 

Creed 

Southpaw (τρομερή)

The finnest hours

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως το captain America λέει τίποτα γιατί το batman vs superman μου έκαψε το μυαλό, από τις χειρότερες ταινίες ever.

Να την δεις.Εμένα μου άρεσε πολύ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απόψε στις 9 έχει ο Alpha το Edge of tomorrow με τον Τομ Κρουζ.Συμπαθητική περιπέτεια,δεν ξεφεύγει από το αμερικάνικο κλισέ στρατός-μαγκιά-μπαμ μπουμ κλπ.

Τη σώζει όμως το πρωτότυπο σενάριο και μερικά εντυπωσιακά πλάνα από post apocalyptic τοπία.  

Εγώ προτείνω ride along 1,2 όπως είπαν κ πιο πάνω jump street 21,22 

Legend(όχι με τον will smith και τον σκύλο του ,με τον tom hardy καινούργια είναι)

The man from uncle 

American sniper 

Creed 

Southpaw (τρομερή)

The finnest hours

Γράψε αν θες και δυο λογάκια για το στόρυ της καθεμιάς να καταλάβουμε στο περίπου τι παίζει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είδα εγώ το captain America ειναι πολύ περίεργο δηλαδή έχει πολλά κενά που μόνο μιλάνε για πολλά λεπτά αλλα έχει και πολλές ανατροπές που δεν της περίμενες 

μετα έχει πολλές άκυρες εμφάνισης αλλα μερικές έχουν και το γέλιο τους

τωρα για κινηματογράφο αν έχεις καλη παρέα βλέπετε αλλα και να μην το δεις κινιματογραφο και το κατάβασης καλα θα ειναι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατεβαστε το popcorn για ταινίες .έχει από τις τελευταίες κυκλοφορίες ,μέχρι γουέστερν του 60 .ποιότητες 1080p ,με υπότιτλους και online(κάνει ένα μικρό φόρτισμα μόνο)

Εγώ προτείνω ride along 1,2 όπως είπαν κ πιο πάνω jump street 21,22 (κωμωδία-δραση ,με δύο  ταιριαστους-αταιριαστους συνεργάτες οι οποίοι δουλεύουν ως μυστικοί )

Legend(όχι με τον will smith και τον σκύλο του ,με τον tom hardy καινούργια είναι)(διαδραματίζεται το '70 στην αγγελία με δυο αδέρφιααδέρφια-διδυμους αρχηγούς γκάνγκστερ ,στην προσπάθεια τους να επεκτείνουν την δράση τους) στην ταινία τους διδυμους τους παίζει ο tom hardy,δεν το πίστευα μέχρι που το διάβασα, δεν μπορείς να το καταλάβεις.

The man from uncle (λίγο μετά τον ψυχρό πόλεμο -μυστικοι πράκτορες-δραση)

American sniper (σκηνοθεσια κλιντ ιστγουντ, πρωταγωνιστης μπραντλει Κούπερ ,εκπαιδευμένος navy seal(οι δικοί μας μ.υ.κ.) ή ιστορία βασίζεται στην βιογραφία του αμερικανού ελεύθερου σκοπευτή με τις περισσότερες εκτελέσεις στόχων)

Creed (ο γιος του απολλο κριντ ,προσπαθεί να γίνει πυγμάχος)

Southpaw (τρομερή)(ο τζεικ τζιλεγχαμ πρωταγωνιστής, πυγμάχος μόλις έχασε την γυναίκα του και όλα του τα υπάρχοντα στην προσπάθεια να επιστρέψει στη. Κορυφή)

The finnest hours(η χειρότερη καταιγίδα χτυπάει έξω από την αγγλια,δεξαμενόπλοιο κόβεται στην μέση και άντρες της ακτοφυλακης βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή παρακουνε τις εντολές του αξιωματικού και ξεκινούν μέσα στην καταιγίδα για να σώσουν το πλήρωμα )

Σε περίπτωση που δεν κατάφερα να σας πεισω ότι οι ταινίες αξίζουν ,δείτε trailer στο yt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να την δεις.Εμένα μου άρεσε πολύ!

Καλούλα ήταν βλεπόταν άνετα....μην περίμένεις και τίποτα το τραγικό βέβαια....

PS ο Captain o Amerikas είναι τυρόπιτας.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προχθές ειδα το "Siicario" και εχθες το "Sporlight"

H πρώτη δεν με ενθουσίασε αν και ο Benisio Del Toro είναι από τις αγαπημένες μου φάτσες σε mainstream ταινίες. Ήταν λίγο σκληρή γιατί το πρόσταζε το θέμα, αλλά δεν με "έβαλέ μέσα" στην ταινία, και η Εmily Blunt δεν με έπεισε. Παρ' όλα αυτά, είναι ταινια που δεν θα σε κάνει να βαρεθείς και η ώρα περνά γρήγορα.

Η δεύτερη δεν είχε να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο σκηνοθετικά, άλλα καταφέρνει να σε βάλει μέσα στο κλίμα. Δεν με άφησε να ξεκολλήσω από την οθόνη και το θέμα της είναι τέτοιο που σε καθηλώνει. Αν βάλεις στο παιχνίδι και οτι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, την κάνει ακόμη καλύτερη.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να δω ταινίαααα!!!

Περιμένω προτάσεις!

μπα μη τη δεις, ειναι βλακεια :laugh:

αν πεις τι ειδος θελεις action, horro, comedy κτμ μπορω να βοηθησω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα