Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 kimi<3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Σίγουρα ο καλύτερο αγώνας φέτος και από τους καλύτερους των τελευταίων ετών, αυτοί στα motogp της ντόρνα να τα βλέπουν... Φίλε Τζόνη το σασί είναι lotus το μοτέρι είναι renault οπότε κανένα clio πάρε...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Δέ θέλω να δυσαρεστήσω τα alonso fanboys(ή μάλλον θέλω ) αλλα ο Vettel απλά δεν κρατιέται με τίποτα, μόνο σε απανωτές γκαντεμιές του μπορούν να ελπίζουν.. Δεν πάει έτσι......... μέχρι τώρα μια χαρά του πήγαν τα πράγματα, ο Αλόνσο "έξω" σε δύο αγώνες στην πρώτη στροφή, safety car "κατά παραγγελία" δύο φορές στον αγώνα, μια χαρά κωλοφαρδούλης μέχρι τώρα ο Φέτελ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Δεν πάει έτσι......... μέχρι τώρα μια χαρά του πήγαν τα πράγματα, ο Αλόνσο "έξω" σε δύο αγώνες στην πρώτη στροφή, safety car "κατά παραγγελία" δύο φορές στον αγώνα, μια χαρά κωλοφαρδούλης μέχρι τώρα ο Φέτελ. Ενοοεί οτι σε αυτήν την φάση του πρωταθλήματος η διαφορά μεταξύ των δύο είναι τεράστια..Ο μέν φέττελ είναι φαβορί για την pole και ο δε αλόνσο με το ζόρι στην πεντάδα........ Και όχι σε επίπεδο οδηγών ενοείται, αλλά ομάδας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν πάει έτσι......... μέχρι τώρα μια χαρά του πήγαν τα πράγματα, ο Αλόνσο "έξω" σε δύο αγώνες στην πρώτη στροφή, safety car "κατά παραγγελία" δύο φορές στον αγώνα, μια χαρά κωλοφαρδούλης μέχρι τώρα ο Φέτελ. Εδώ καλώς η κακός συμφωνούμε απόλυτα. Ούτε παραγγελιά. Θέλει SC το αγόρι μου? Πάρε έναν ιπτάμενο rosberg. Ήταν πολύ τυχερός και στα qualifing και στον αγώνα. Edit: Παρότι με mclaren, η οδηγάρα της χρονιάς είναι ο Alonso Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2012 από τον MentalRay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Ο Φέτελ είναι πολύ κωλόφαρδος. Όντως. Όλος ο αγώνας εχθές ήταν καλή ζαριά στα χέρια του. Με χαλάει επίσης που η ferrari δεν έχει το καλό πακέτο. Και παιδεύεται πολύ (λόγω χεριών έχει καταφέρει τον άθλο του φέτος). Άξιος ο (μπυ)Ραϊκόνεν. Οι κριτές έπρεπε να ρίξουν ποινή διέλευσης στον Φέτελ για την προσπέραση εκτός "γηπέδου". Χαχαχαχα......Ο Μάσα μόνο που δεν έκλαψε όταν πέρασε ευθεία ο Γουέμπερ :lol: Με την φόρα που έχει πάρει ο Φέτελ, πάει για πρωτάθλημα. Και η Ferrari 2η γενικώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Είχε πολύ τύχη όντως με το μέρος του αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν άξιζε αυτή τη θέση που τελικά κατέλαβε... Και αυτοί που λέγαν ότι δεν μπορεί να κάνει προσπεράσεις και φαίνεται μόνο όταν παίρνει τις pole, για εμένα είναι λάθος και ας είμαι Tifosi. Γενικότερα δεν ήξερα αν έπρεπε να είμαι ευτυχισμένος ή δυσαρεστημένος με τον αγώνα την Κυριακή. Η ουσία είναι ότι ήταν κορυφαίος αγώνας. Χάρηκα και για τον Kimi. Μάριε. Έχουν 10 πόντους διαφορά και δεν ξέρω γιατί... πες το διαίσθηση, πες το ιστορία, αλλά νομίζω ότι αν πάνε πχ ισόπαλοι στη Βραζιλία, είναι δικό μας των οδηγών. Το θέμα για μένα είναι τι θα γίνει στο Austin δηλαδή. Μακάρι να χάσει όσους περισσότερους πόντους μπορεί ο Vettel. Σημειωτέων, τον συμπαθώ πολύ περισσότερο από τυπάκια like Hamilton... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Tρομερή τύχη ο vettel, αλλά και τρομερή ικανότητα. Κακά τα ψέματα. Για να φτάσεις από τελευταίος, τρίτος θέλει @ρχίδι@! Εγώ πάντως δεν τον πολυπάω. Βγάζει μια έπαρση! Θέλω να το σηκώσει ο alonso! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Tρομερή τύχη ο vettel, αλλά και τρομερή ικανότητα. Κακά τα ψέματα. Για να φτάσεις από τελευταίος, τρίτος θέλει @ρχίδι@! Εδώ όμως είχε και τεράστιο φάρδος....... Εγώ πάντως δεν τον πολυπάω. Βγάζει μια έπαρση! Εδώ έβγαζε έπαρση ο γιαλαντζί πρωταθλητής (Χάμιλτον), να μην βγάλει αυτός που είναι και ο μικρότερος δις πρωταθλητής; Θα ωριμάσει και θα "στρώσει"... Θέλω να το σηκώσει ο alonso! Μια από τα ίδια. Μαχητής ο Ισπανός και με σαφώς υποδεέστερο αμάξι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το θέμα για μένα είναι τι θα γίνει στο Austin δηλαδή. Μακάρι να χάσει όσους περισσότερους πόντους μπορεί ο Vettel. Αυτο ειναι το θεμα, δεν ξερει κανενας τι θα γινει στο Austin.... Απ την αλλη βεβαια αμα χασει εκει βαθμους ο Αλονσο , το εχασε το πρωταλημα, γιατι μετα θα ειναι παρα παλυ δυσκολο στη Βραζιλια αμα δεν γινει καμια στραβη και στους 2 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2012 από τον larisa-marios95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παίδες με το μονοθέσιο που έχει φτιάξει ο Newey, και τις οδηγικές ικανότητες του vettel δεν το βλέπω το οδηγών να το παίρνει ο Alonso όσο και να το ήθελα μετά απο την μάχη (ο αγώνας της ζωής του :)) που έδωσε στην Valencia και σίγουρα το αξίζει. Ο καραφλός αεροδυναμιστής έφτιαξε ένα τρένο. Στον αγώνα πατούσε όπου ήθελε ο Vettel, φρενάριζε όποτε ήθελε και το ρημάδι λες και ήταν σε ράγες. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2012 από τον MentalRay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ε πιστεύω δε λες γιαλαντζή πρωταθλητή κάποιον που στην πρώτη του χρονιά στη F1 κοντραρίστηκε με τον 2 φορές πρωταθλητή Alonso και κίγο έλειψε να πάρει και το πρωτάθλημα ο ίδιος. Άλλο που ΠΛΕΟΝ φαίνεται να έχει χάσει το νόημα. Όταν (και άμα) το ξαναβρεί θα δούμε πιστεύω έναν πολύ διαφορετικό οδηγό, αυτός και ο Vettel για μένα είναι οι ταχύτεροι.Όχι οι πιό ολοκληρωένοι αλλά οι ταχύτεροι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2012 από τον George.doc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ με κεφαλαία.............. δεν θυμάσαι τον τελευταίο αγώνα του '08. Μόνο όπισθεν δεν έβαλαν οι ΤΟΥΟΤΑ στον τελευταίο γύρο για να τους περάσει και να πάρει την πέμπτη θέση και το πρωτάθλημα ο γιαλαντζή.......... Όσο για την σύγκριση με τον Αλόνσο, είναι εύκολο να κάνεις τον μάγκα όταν:Εισαι μέσα στην ομάδα δέκα χρόνια και έχεις το feelling και του αυτοκινήτου αλλά και της ομάδας.Έχεις τις πλάτες του big boss (a.k.a. Ron Dennis) που σε προωθεί από τα 12 σου χρόνια.Η ίδια σου η ομάδα βάζει τρικλοποδιές στον teammate σου. Αν έχει "καρύδια" θα το δείξει του χρόνου. Εγώ πιστεύω πως δεν........... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε του χει πάρει τα μυαλά η Νικόλ λέμε! Α ρε Νικόλ! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2012 από τον Giorgos_S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 http://www.topgear.com/uk/car-news/red-bull-360-video-2012-12-02 Γαμεί. 360ο βίντεο της Red bull Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ με κεφαλαία.............. δεν θυμάσαι τον τελευταίο αγώνα του '08. Μόνο όπισθεν δεν έβαλαν οι ΤΟΥΟΤΑ στον τελευταίο γύρο για να τους περάσει και να πάρει την πέμπτη θέση και το πρωτάθλημα ο γιαλαντζή.......... Όσο για την σύγκριση με τον Αλόνσο, είναι εύκολο να κάνεις τον μάγκα όταν:Εισαι μέσα στην ομάδα δέκα χρόνια και έχεις το feelling και του αυτοκινήτου αλλά και της ομάδας.Έχεις τις πλάτες του big boss (a.k.a. Ron Dennis) που σε προωθεί από τα 12 σου χρόνια.Η ίδια σου η ομάδα βάζει τρικλοποδιές στον teammate σου. Αν έχει "καρύδια" θα το δείξει του χρόνου. Εγώ πιστεύω πως δεν........... Όπως έχω πει και παλαιότερα, ο πιο ανάξιος πρωταθλητής στην ιστορία της F1. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Όπως έχω πει και παλαιότερα, ο πιο ανάξιος πρωταθλητής στην ιστορία της F1. Υπάρχει και ο Ζακ Βιλνέβ...Κοντράρονται στα ίσα θαρρώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2012 Μέχρι και ο Jacques το είχε πάρει από μ@λ@κί@ και κάλο στον εγκέφαλο του Schumi, που πήγε και έπεσε επάνω του σε εκείνο το επικό GP της Χερέθ το 97... Εκείνη τη χρονιά υπήρχαν GP που η Ferrari ήταν αιώνες μπροστά (πχ Μονακό) και GP που ήταν αιώνες πίσω (πχ Χερέθ). Το είχε πάρει πιο άξια από τον ακατανόμαστο, παντρεμένο με την Nicole, έγχρωμο οδηγό του γκρίντ! :P Κατ' εμέ πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Race edit: http://www.formula1....uid=2012110418R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Αυτό πολύ καλύτερο απο το επίσημο http://www.youtube.com/watch?v=VT6Z982XI5M Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Και αυτό που έδωσε ο Παναγιώτης επίσημο ήταν. Ή μάλλον το ΠΙΟ επίσημο καθώς είναι από το site της Formula 1. Απλά θέλει sign in. Άρα να διαθέτεις λογαριασμό στην επίσημη ιστοσελίδα της F1. Κάτσε καλά το video και για μία ακόμη φορά θα πω: Παλικαρίσιο προσπέρασμα του Vettel στον Button. Και μετά από αυτόν τον αγώνα κανείς δεν μπορεί να πει, νομίζω, ότι δεν αξίζει τις νίκες που παίρνει ή νικάει μόνο από την pole. Δεν νίκησε, αλλά είναι σαν να νίκησε με αυτό που έκανε την περασμένη Κυριακή. Πέραν αυτών τώρα η HRT έβγαλε πωλητήριο. Ενδιαφέρεται κανείς;;; Τιμή ευκαιρίας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Κουλό δεν τον είπε κανείς, ελαφρώς κωλοφαρδούλη (στο ότι του έκατσαν δύο S.C. ακριβώς εκεί που τα χρειαζόταν) τον είπαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Αυτό που έβαλα εγώ είναι απο ένα παιδί που το έφτιαξε όλο μονος του και είναι και Έλληνας ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Κουλό δεν τον είπε κανείς, ελαφρώς κωλοφαρδούλη (στο ότι του έκατσαν δύο S.C. ακριβώς εκεί που τα χρειαζόταν) τον είπαμε. Ε καλά το πρώτο δεν το λες και θείο δώρο με αυτό που έπαθε στη συνέχεια. Μία η άλλη πήγε. Κωλοφαρδία και ατυχία στο καπάκι. Ε μετά ήρθε και η 2η και λες εντάξει, έδεσε το γλυκό! :P Αλλά δεν είναι ότι δεν πήγε εκεί που πήγε ανάξια, σαν κάποιους κάποιους. Σωστά; Πάντως εγώ έχω να πω ότι φέτος ο Hamilton, όσο ανάξιο και αν τον θεωρώ, φέτος οδηγάει πιο στρωτά και πιο "ώριμα" από κάθε άλλη χρονιά. Γι αυτό και για την αξιοπιστία της McLaren, φέτος δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα. Όχι ότι τις άλλες χρονιές ήρθαν... Ούτε ότι στις επόμενες θα έρθουν. Αλλά τουλάχιστον μπορούμε και βλέπουμε ότι όταν δεν οδηγάει με το κλασσικό περσινό του στυλ, "εγώ θα σε προσπεράσω, είτε περάσω από πάνω σου, είτε εγκαταλείψω, είτε είτε", δεν έχει αποτελέσματα. Τεταρτοπέμπτοέκτος δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου που πάει για πρωταθλητισμό στην F1 για μένα. Ο Κίμι είναι πολλά κιλά πιο μάγκας που μπόρεσε και είναι εκεί που είναι στη βαθμολογία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Έρχεται λοιπόν το καινούργιο GP στο Austin των Ηνωμένων Πολιτειών. Αύριο στις 5 το απόγευμα τα πρώτα ελεύθερα και στις 9 τα δεύτερα (ώρες Ελλάδος). Για να δούμε... Η ζώνη DRS θα είναι μία, στην πίσω μεγάλη ευθεία της πίστας με το σημείο ανίχνευσης λίγο πριν τη στροφή 11. Ποιος θα πάρει τα περισσότερα αυτό το ΣΚ στην άγνωστη αυτή πίστα; Με 10 βαθμούς να χωρίζουν τους 2 διεκδικητές, θα είναι κάποιος από αυτούς τους 2; Θα είναι ο ανάξιος πρωταθλητής του 2008; Ο Τζένσον Κουμπιάς; Μήπως ο ίδιος με το προηγούμενο; Μήπως κάνα Massa θα κάνει τίποτα το εξωπραγματικό ; :crazy: (καλά ντε ντάξ, μη βαράτε) Πάντως ότι και να γίνει πάλι θα καθηλωθούμε μπροστά σε μία TV για πάρτι τους γ@μώ το φελέκι μου!!! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες