st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Καλησπέρα! Έχω πάρει μέρος σε έναν Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τον σκύλο μου! Θα ήμουν ευτυχής αν βοηθούσατε με την ψήφο σας(like) να κάνατε κάποια αδέσποτα σκυλιά ευτυχισμένα! Αυτό ο Διαγωνισμός έχει ως έπαθλο ΔΩΡΕΑΝ ξηρά τροφή για 1 χρόνο! Αν με το καλό κερδίσω σκοπεύω να τα δώσω σε φιλοζωικές οργανώσεις που έχουν ανάγκη από στήριξη! Είναι για καλό λοιπόν... ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ! Μπείτε στην φωτογραφία μέσα και πατήστε LIKE! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Υ.Γ.: Αν για οποιονδήποτε λόγο οι mods κρίνουν ότι το περιεχόμενο του topic περιέχει ψυχαναγκαστικό χαρακτήρα ας το σβήσουν!Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Υ.Γ.2: Δεν συνηθίζω να ανοίγω topics με άλλου περιεχομένου εκτός μοτοσυκλέτας και ζητώ συγγνώμη... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 +1 από εμένα ότι και αν γίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Έχω μεγάλη αδυναμία στα γερμανικά ποιμενικά.. και να μην ήταν ο διαγωνισμός πάλι θα πατούσα like Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 done..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxx 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skopelos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 +1 Πιστεύω ότι αξίζει η ψήφος μας γιατί είναι για καλό σκοπό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 με κανα δυο τρεις φωτο που ειδα μια γατα σε περναει....444 like εχει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ιδιο με την λυκαινα μου Αυτια κεραιες και αυτο το βλεμμα που σε κοιταζει και σε κανει κομματια. Αν και εφυγε πριν μερικα χρονια παντα θα την θυμαμαι. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο λυκος της foto +10000000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SS Mann 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 με κανα δυο τρεις φωτο που ειδα μια γατα σε περναει....444 like εχει!!! Με λιγες ακομη που ειδα εγω, ειδα μερικες που ειχαν πανω απο 700 και μια με πανω απο 1.000 !!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 :vv: + 2 like απο μενα και τη συντροφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν πειράζει παιδιά! Όποιος και να κερδίσει μακάρι να δώσει τις τροφές σε σκυλιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη... Οι φωτογραφίες που έχουν πολλά like είναι επειδή ο Διαγωνισμός τρέχει από τις αρχές Ιανουαρίου! Δυστυχώς το πήρα πρέφα κάπως αργά αλλά ήθελα να δοκιμάσω και να πάρω μέρος! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skopelos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 με κανα δυο τρεις φωτο που ειδα μια γατα σε περναει....444 like εχει!!! Με λιγες ακομη που ειδα εγω, ειδα μερικες που ειχαν πανω απο 700 και μια με πανω απο 1.000 !!!!!!!!!!! Του κάνατε την καρδιά περιβόλι του ανθρώπου! Διαδώστε τη φωτό μπας και μαζέψουμε τη διαφορά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) +1 και απο μένα. :) Ωραίος σκύλος. Είχα και εγώ έναν ακριβώς ίδιο με τον δικό σου και στα χρώματα και σε όλα. Δυστηχώς τον έχασα, όταν κοίταξε σε ολική έκληψη ηλίου την έκληψη και έσκασε η καρδιά του. :( Αν το ήξερα ότι υπηρχε περίπτωση για κάτι τέτοιο δεν θα τον έβγαζα έξω τέτοια μέρα. :( Να τον προσέχεις, είναι απο τα ποιο υπάκουα σκυλιά. :) Καλή τύχη και στον διαγωνισμό. :) Υ.Σ. άλλες 4 ψήφους απο account της οικογένειας, +1 share.:) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον Gelinos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGELOFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 +1 και από εμένα ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 +1 απο εμενα.. Πολυ ωραια η φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas72 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 +1 και από εμένα! Καλή επιτυχία!! (αν και έχεις πολλές "γατούλες" να ανταγωνιστείς ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 +4 και από εμένα. Κούκλος ο άτιμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 +1 Καλη επιτυχια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 παρε κι απο μενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 3λικε απο μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Παιδια σας ευχαριστω πολυ! Τοσα χρονια στα κυνολογικα εχουμε λαο να μας στηριξει....την ιδια στηριξη βλεπω και απο τον μηχανοκινητο κοσμο! Να στε καλα! Πηρα μερος γιατι ο σκυλος της φωτογραφιας -και δικος μου σκυλος- περναει καλα με την φροντιδα την δικη μου...υπαρχουν ομως ψυχες που δεν εχουν να φανε...ας τις στηριξουμε οπως μπορουμε...γιατι τα αδεσποτα ειναι δημιυοργια των ανθρωπων!Τους χρωσταμε...! Αν μπορειτε κοινοποιηστε λοιπον...ειναι για καλο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες