Harleyman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Παιδια τι πιστευετε για τις μηχανες τις Harley Davidson?Ολες οι γνωμες δεκτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hawk13 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Αν ζουσα στην Αμερικη θα γουσταρα να ειχα μια φτιαγμενη απο μενα Δεν θα ηταν harley, αλλα custom τελειως, με κινητηρα V-2 διαλεγμενο απο μενα και στυλ drag bike Ετσι κι αλλιως στους δημοσιους δρομους εκει δεν μπορεις να τρεξεις, αν ειναι να πηγαινω με 55 μιλια τουλαχιστον να εχω μια μηχανη που θα χαιρεσαι να την οδηγας σε αυτες τις ταχυτητες Στην Ευρωπη πιστευω δεν ταιριαζει ο τροπος ζωης με αυτες τις μηχανες, τουλαχιστον στις μεγαλες πολεις 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Ειναι ενα ονειρο, αλλα δυσκολο για Ελλαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Νεος ανθρωπος εισαι. ...τι δουλεια εχεις με τους δεινοσαυρους!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Αν μου έλεγαν να διαλέξω δέκα μηχανές, το γκαράζ των ονείρων μου δεν θα είχε Χάρλεϋ. Αν μου έλεγαν να διαλέξω είκοσι μηχανές, το γκαράζ των ονείρων μου δεν θα είχε Χάρλεϋ. Αν μου έλεγαν να διαλέξω τριάντα μηχανές, το γκαράζ των ονείρων μου δεν θα είχε Χάρλεϋ. .............................................................................................................................................. .............................................................................................................................................. Αν μου έλεγαν να διαλέξω πενήντα μηχανές, το γκαράζ των ονείρων μου θα είχε και μία Χάρλεϋ. Κατατοπιστικός; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Δυο φωτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas72 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Ποτέ δεν ήταν όνειρο μια Harley για μένα... Μηχανές ιδιαίτερες, για "rock" καταστάσεις (στη πατρίδα τους) ή για κακοποιημένη επίδειξη glamour-ίλας (στην χώρα μας) Πάντα βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (κάποιοι μερακλήδες ) Ο ήχος των αερόψυκτων πάντα με εκνεύριζε...βέβαια από τότε που "εισήχθη" στην Harley η υδρόψυξη βελτιώθηκε η κατάσταση... ΑΝ είχα πολλά λεφτά....Αν είχα παααάρα πολλά λεφτά....Αν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο....Αν δε βαριόμουν να καθαρίζω χρώμια....αν....αν....αν...ίσως να το σκεφτόμουν να είχα μία....ίσως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Χαρχάρλεϋ. Όχι, για κανένα λόγο. Δε μου αρέσουν. Παραείναι ρε παιδί μου... υπάρχουν και καλύτερα τσόπερ/κάστομ/cruiser από αυτά τα γκαζάδικα του '60. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Η αλήθεια είναι πως δεν κάνουν για Ελλάδα. Από την άλλη αν σου αρέσει μια τέτοια μηχανή..τότε πάσο.Το γούστο είναι εντελώς υποκειμενικό. Το θέμα είναι να βάλεις σε μια ζυγαριά τα (+) και (-)...μιλάω ως προς το θέμα της οδήγησης,αν δεις ότι σε παίρνει..τότε βουρ. Εγώ δεν ενστερνίζομαι την άποψη του Νικόλα,ποτέ δεν ήταν θέμα γκλαμουριάς.Το ίδιο λέμε και για τα ss,με τις καφετέριες. Και κάτι άλλο,σαν μάρκα λέει...αλλά δεν είναι πολύ ακριβές η χάρλευ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Εμενα δε θα με χαλουσε, αν και δεν εχω οδηγησει ποτε... Αλλα εχω σχηματισει στο μυαλο μια εικονα καγκουριας και ροπης. Οσο μου αρεσει το δικο μου μηχανακι που ειναι απλο, σαν ενας μικρος "σπαρτιατης" με τα λαδακια του, τους μεταλλικους του ηχους, την λιγο τραχια λειτουργια, νομιζω και ενα χαρχαλευ θα τα εχει αυτα, αλλα περισσοτερο, αλλα λιγοτερο. Επισης δε μου φαινεται τοσο απαγορευτικο το καγουροπαιχνιδι με μια χαρλευ, ποσο μαλλον στην Ελλαδα με τους γλυστερους δρομους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos600F4 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ενα χρόνο περασα μαζί με την HARLEY Electra Classic και η μόνη μέρα που χαμογέλασα ήταν όταν την πούλισα. Πολύ βαριά πολλλλλααααα τα έξοδα προσφέρει λίγα και ζητάει πολά.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2012 από τον Giwrgos600F4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harleyman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Στην Ελλαδα και οπουδηποτε αλλου οντως η τιμη τους ειναι μεγαλη στην Αμερικη που εχω ψαξει απο διαφορα site ειναι σχετικα φθηνες με συγκριση απο τις υπολοιπες χωρες.Δε διαφωνω οτι εχει αρνητικα η Harley αλλα για δρομους καλους(δηλαδη οχι τους ελληνικους)ειναι παρα πολυ καλη και ανετη βεβαια ειναι τεραστιες και δυσκολες στην οδηγηση αλλα παραμενουν κατα τη γνωμη μου οι καλητερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 ... γιατι ρε Παναγιώτη; και γω ετσι ελεγα, ομως οταν οδηγησα αλλαξα τελειως γνωμη, οκ δε κανει τιποτα απο ολα οσα μπορουν να κανουν οι υπολοιπες κατηγοριες μοτο, ομως ειναι αλλη αισθηση.. σιγουρα ομως εχεις οδηγηση πανω απο 2 φορες (οσες οδηγησα εγω) και εχεις πιο ολοκληρομενη αποψη, :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harleyman 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Μια απο τις καλητερες και αγαπημενες μου μηχανες Harley!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Αν μου έλεγαν να διαλέξω δέκα μηχανές, το γκαράζ των ονείρων μου δεν θα είχε Χάρλεϋ. Αν μου έλεγαν να διαλέξω είκοσι μηχανές, το γκαράζ των ονείρων μου δεν θα είχε Χάρλεϋ. Αν μου έλεγαν να διαλέξω τριάντα μηχανές, το γκαράζ των ονείρων μου δεν θα είχε Χάρλεϋ. .............................................................................................................................................. .............................................................................................................................................. Αν μου έλεγαν να διαλέξω πενήντα μηχανές, το γκαράζ των ονείρων μου θα είχε και μία Χάρλεϋ. Κατατοπιστικός; +675!!! Για οσους ειναι λατρεις αυτης της κατηγοριας φυσικα ειναι το ονειρο τους νομιζω αλλα προσωπικα θεωρω οτι πληρωνεις και μαλιστα πληρωνεις πολλα την ιδεα και το σημα. Κινητηρας,πλαισια,αναρτησεις ειναι ολα ιδια εδω και αρκετα χρονια!..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Ανετα χτυπαγα ενα XR1200X! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Custom-ιλες δεν μου αρέσουν - οπως ανέφερε και ενας κύριος πιο πάνω, αυτο το "Rock" image που βγάζουν δεν μου κάθεται καλά... Ποτε μου δεν έχω δεί οδηγό Χάρλευ με "κανονικό" τζάκετ μηχανής. Ποτέ δεν έχω δεί οδηγό Harley με full-face κράνος. Πάντα όμως είναι με ενα αμάνικο για να δείχνει το tattoo, πάντα ανοιχτό (ή καθόλου) κράνος - νομίζω πως γίνομαι αντιληπτός... Επίσης, πολύς θόρυβος ρε παιδάκι μου (κυριολεκτικά)... Να δώ την παραπάνω εικόνα σε μια λεωφόρο του Texas (lol?) με τις σαύρες να κόβουν βόλτα γύρω-γύρω να πω ΟΚ, οταν τα βλέπεις αυτά όμως στο Κολωνάκι/κέντρο κτλπ είναι απλά... Kατα την ταπεινή μου άποψη, είναι μηχανές "lifestyle" - και όχι γι'αυτό που επικρατεί στην χώρα μας. Αυτο το Αμερικάνικο macho-ness μου γυρνάει το @ρχίδι προσωπικά Απο 'κει και πέρα, ενα "μαζεμένο" Sportster, Iron ή V-rod δεν με χαλάει καθόλου - μιλώντας πάντα απο πλευράς εμφάνισης/design Ο καθένας βέβαια καβαλάει αυτό που γουστάρει και αγαπά χωρις να χρειάζεται την έγκριση των άλλων γιατί στην τελική, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σχολιάσουν αρνητικά την δική μας επιλογή για τον Α ή Β λόγο, ανεξάρτητα απο τον τύπο/είδος και εταιρία/λογοτύπου που αναγράφεται πάνω στο ντεπόζιτο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2012 από τον klem578 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Εκτός από την όλες οι άλλες μου είναι πολύ αδιάφορες . Πολύ μεγάλες σε βαθμό αηδίας και πολύ δυσκίνητες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γουσταρω παρα παρα πολυ τα Custom. Θεωρω βεβαια οτι δεν ειναι για να τις εχεις ως μοναδικο μηχανακι. ΑΝ μπορουσα να χω 4η μηχανη θα ηταν σιγουρα custom. Γενικοτερα μ αρεσουν πιο τσοπεροειδεις καταστασεις και οχι τοσο θηρια τυπου ελεκτρα glide. Παντως η αισθηση τους ειναι το κατι αλλο. Καλοκαιρακι να σε φυσαει χαλαρα το αερακι πηγαινοντας με καμμια 50-60 και απο κατω να γουργουριζει ραθυμα ο σκυλοροπος V2. Θεση οδηγησης ποδια μπροστα και χερια ανοιχτα και λιιιγο ψηλα..... :worthy: :worthy: Τα αγαπημενα μου custom ειναι HD Crossbones Softail OCC Web Bike WCC CFL American Iron Horse Slammer Star Motorcycles (Yamaha) Stryker Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2012 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoos 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 τις λατρευω το σημα,την μαρκα,την ιδεα,τον ροκ χαρακτηρα τα παντα που συνοδευουν τις χαρλευ και τους χαρλεαδες σαν ομαδα.απο πολυ πιτσιρικας ηταν ονειρο μου αλλα πλεον θεωρω οτι απλα δεν ειναι χρηστικες.και παλι θελω πολυ μια αλλα μονο για να την βλεπω η για μια στο τοσο βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) HARLEY ?!? χαχαχαχαχα! η HARLEY ειναι για αυτους που δεν ξερουν τις VICTORY & τις INDIAN Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2012 από τον maxxdopa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) τι λετε... ειναι αλλη φαση η βολτα με την harley.. αμα το δεις value of money δεν σιμφερει με τιποτα... αλλου ειναι η μαγια της hurley!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2012 από τον Oldirty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Αυτη η σειρα μου αρεσει πολλυ και δεν θα συζητουσα για κατι αλλο απο Χάρλυ. Οτιδηποτε αλλο το βλεπω αρνητικα. Και κατι ακομη.Οι μοτο αυτες οπως και οι BMW τα τελευταια 15/20 χρονια γινανε πουλ-μουρ. Την εποχη των 70/80s μονο κατι περιθωριακοι τις ειχαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Οι Harley θα είναι μηχανές για την Ελλάδα όταν με το καλό ολοκληρωθούν τα μεγάλα οδικά έργα στη χώρα, δηλ. ποτέ, και όταν μπορέσουμε να τη γεμίζουμε με φθηνό γαλόνι καυσίμου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες