peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Ε λοιπον το εψαξα απο εδω ,το εψαξα απο εκει η μονη μεταχειρο γλυστρα που βρηκα ηταν μια στο .....Τεξας!! Ο Τεξανος ηθελε περιπου 40 ευρα να μου την φερει , το μετανιωσα και ξαναεκανα αυτο που εκανα απο την αρχη ,αλλα το πηρα πισω επειδη φοβηθηκα την τιμη....... Ο ανθρωπος ειναι εγγυηση μιλαμε, την ειχε ετοιμοπαραδοτη!! Ενας απο τους καλυτερους εμπορους, Απο τιμη? 62 ευρα εν τελει αφησα στο ταμειο. Πηγα σπιτι γεματος λαχταρα..... Και την εγδυσα σιγα σιγα για να την απολαυσω, εννοειται οτι το ναυλον με τα αυτοκολλητα και τους κωδικους της Yamaha το κρατησα. Και απο ετσι που ηταν για τοσες μερες εγινε ετσι Το TTR μου ειναι και παλι μαχιμο!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 ΚΟΥΚΛΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΦΙΛΕ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ TT-RAID ME TO ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟ ΛΑΔΙΟΥ.ΤΟ ΕΧΩ ΣΑΝ 2ο ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΕΣ.ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΤΟΥΡΟ-ΤΑΞΙΔΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ FUEL TANK EXEIΣ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ.ΤΟΥ ΦΟΡΑΩ ΤΑ ENDURO METZELER.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Αναβαθμισεων συνεχεια για το TTR μου ,καθως τοποθετηθηκε ενα φιλτρο DNA πλεον στο κλειστο του φιλτροκουτο.Υποστηριζουμε την Ελληνικη βιομηχανια. Ακομα ομως δεν δουλευει τελεια καθως χρειαζομαι οπωσδηποτε καινουργια βελονα και βελονοθηκη καρμπυρατερ ,το προβλημα ειναι πως δεν υπαρχουν απο την Yamaha πουθενα ,ουτε καν Ολλανδια που ειναι τα κεντρικα της Ευρωπης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Ρωτησες αυτο που σου ειπα; ( Για το μπλε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzimaras 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟ! μεγιες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Ρωτησες αυτο που σου ειπα; ( Για το μπλε) Ρωτησα στον Jawakia αλλα δεν μου απαντησε ξεκαθαρα, αυτο που μενει ειναι ενα τηλ στα κεντρικα της Yamaha. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Ρωτησα στον Jawakia αλλα δεν μου απαντησε ξεκαθαρα, αυτο που μενει ειναι ενα τηλ στα κεντρικα της Yamaha. Συγνωμη , αλλα τι ρωτησες; ΚΑι σε τι δεν απαντησε ξεκαθαρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Συγνωμη , αλλα τι ρωτησες; ΚΑι σε τι δεν απαντησε ξεκαθαρα; Για το αν μπορω να βρω βελονα και βελονοθηκη απο το μπλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Ρε Παναγιωτη, αφου εγω σου ειπα να τα παρεις. Εγω τα πηρα. Τα αγορασα και τα κουμπωσα. Ειναι ακριβως τα ιδια. ΠΑρε αυριο την ΥΑΜΑΗΑ στην καλλιθεα, στο τμημα ανταλλακτικων και ρωτα αν τα εχουν Ενω ειναι τα ιδια, επειδη αλλαζει το μηχανακι χρονολογια, τα εχουν περασμενα στο πισι σαν αλλο κωδικο. Μπορει για το μπλε να εχουν......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο προηγουμενος μηχανικος που πηγα παντως αποδειχτηκε κομπογιανιτης τελειως ,τα 95 ευρω που ειχα πληρωσει για υποτιθεμενη ανακατασκευη του καρμπυρατερ πηγαν τσαμπα εντελως. Μονο μια καινουργια μεμβρανη επιταχυνσης μου εβαλε στην ουσια και μου εκανε ζημια στο καπακι που το ανοιξε τρυπες. Τωρα που ειναι και παλι κλειστο και με το σνορκελ του, με το φιλτρο DNA ,μια χαρα το ιδιο τραβαει ,για να μην πω και καλυτερα. Και με μικροτερο κυριο ζιγκλερ -137-. Πριν ειχε 150 αν δεν κανω λάθος. Εγινε και ενα ελαφρυ κοντεμα της μεταδοσης με ενα 13αρι μπροστινο γραναζι ,και παλι βεβαια για γερη εκτος δρομου χρηση μακρυ ειναι. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2012 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Εθεάθη άσπρο μπλέ TTR σήμερα 2μμ να ανεβαίνει Βαρυμπόμπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Ρε Παναγιωτη, αφου εγω σου ειπα να τα παρεις. Εγω τα πηρα. Τα αγορασα και τα κουμπωσα. Ειναι ακριβως τα ιδια. ΠΑρε αυριο την ΥΑΜΑΗΑ στην καλλιθεα, στο τμημα ανταλλακτικων και ρωτα αν τα εχουν Ενω ειναι τα ιδια, επειδη αλλαζει το μηχανακι χρονολογια, τα εχουν περασμενα στο πισι σαν αλλο κωδικο. Μπορει για το μπλε να εχουν......... Αγορασες καινουργια βελονα και βελονοθηκη απο το μπλε? Εθεάθη άσπρο μπλέ TTR σήμερα 2μμ να ανεβαίνει Βαρυμπόμπη Εγω χθες ειμουν πανω .....σημερα εβλεπα GP και εψηνα μπριζολες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Εφοσον εχουν το ιδιο καρμπ. και τον ιδιο κινητηρα δε βλεπω το λογο να μην ταιριαζει απο το μπλε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Καινουργια πραγματακια ταξιδευουν απο Αμερικα για εδω για να μπουν στο ΤουΤουΡι μου,επεται αναβαθμισεων συνεχεια. Λιγα ,"OEM" αλλα ουσιαστικα. Δεν κρατιεμαι!!!!! ο επομενος χειμωνας θα με βρει πανετοιμο να οργωσω τα χωματα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 εχει ενας φιλος μου εδω και 2 μηνες ενα ΤΤΡ 250 το οποιο το ελυσε ολο και το εκανε ολο ανακατασκευη ,βαψιμο κτλ.το μονο προβλημα που εχει τωρα ειναι με το καρμπ .το εχει καθαρισει ολο και εχει αλαξει μεσα την φουσκα και το βελονακι του φλοτερ .το ζιγκλερ που φοραει ειναι 140 .το μηχανακι ειναι πλουσιο στο ρελαντι με ξερογκαζια να βγαζει λιγο μαυριλα απο την εξατμιση.στον δρομο ομως οταν ξεκινας και πας να τα χωσεις μετα τις 3000-3500 δεν ανοιγει το μηχανακι γονατιζει.που παει το μυαλο σας?????σε λιγες μερες θα σας βαλω και φωτο απο τα σταδια που περασε το μηχανακι και πως ειναι τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 δεν μπορω να ξερω τι φταιει, ξερω ομως να σου πω ,πως οτι "μαμα" πραγματα θελει ο φιλος σου για το καρμπυρατερ του και γενικα για το μηχανακι μπορει να τα βρει απο εδω σε φανταστικες τιμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2012 μεμβρανη επιταχυνσης πια ειναι??εχουμε σχεδιαγραμα να μου την δειξεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 εξαρτημα νο.38 κατω δεξια κοιτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Ηρθανε.........Ανατριχιλα ........μυρισε Japan, και ...."μανουλα" με αυτα κατι με πιανει..... σιγα σιγα και τελετουργικα αρχιζει το ανοιγμα του........."εχεις πακετο" Πολυ καλο το αμπαλαζ Να το πετιεται.... Να τα,με τα ετικετακια , μια τρελα ειναι Για αυτα τα δυο μονο φιλοι συντροχοι συμφορουμιτες μου ζητουσαν απο την Μοτοδυναμικη 92 ευρωπουλα. Η τιμη που πληρωσα εγω ΓΙΑ ΟΛΑ φαινετε πιο πανω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 εξαρτημα νο.38 κατω δεξια κοιτα το εχει αλλαξει αυτο .το πηγαμε στον μαστορα εχτες και αυριο θα ξερουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Ποσο δυσκολο ειναι αραγε να κανω την εγχειρηση μονος μου και να του περασω Βελονα ,βελονοθηκη ,βιδακι του αερα? Καποιος να το εχει καλα το θεμα? συμβουλες? το manual το εχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Ποσο δυσκολο ειναι αραγε να κανω την εγχειρηση μονος μου και να του περασω Βελονα ,βελονοθηκη ,βιδακι του αερα? Καποιος να το εχει καλα το θεμα? συμβουλες? το manual το εχω. Αστειο ειναι , απλα μετρα στις ποσες στροφες ηταν η βιδα του αερα/βενζινης για να τη βαλεις στις ιδιες , για μισο του μισου της στροφης δε τρεχει και τιποτα . Αφου εχεις και το manual θα εισαι αρχηγος ! Πριν κατι ωρες αυτα εκανα στο fcr , ειχαμε γενικη καθαριοτητα σημερα λογο μπιχλας που ειδα πριν μια βδομαδα στην αλλαγη ενος κυρ ζιγκλερ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Καλοτάξιδο! Αν σε ενδιαφέρει έχω το service manual σε ψηφιακή μορφή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 ενδιαφέρει εμένα ,αν δεν σου κάνει κόπο..^^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Κανένας κόπος. Είναι μεγάλο στα 25Gb και δεν νομίζω να φεύγει με mail. Καμιά ιδέα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες