Jump to content

Recommended Posts

Ε λοιπον το εψαξα απο εδω ,το εψαξα απο εκει η μονη μεταχειρο γλυστρα που βρηκα ηταν μια στο .....Τεξας!! :shock:

Ο Τεξανος ηθελε περιπου 40 ευρα να μου την φερει , το μετανιωσα και ξαναεκανα αυτο που εκανα απο την αρχη ,αλλα το πηρα πισω επειδη φοβηθηκα την τιμη.......

IMG_3402.jpg

Ο ανθρωπος ειναι εγγυηση μιλαμε, την ειχε ετοιμοπαραδοτη!! :online2long:

Ενας απο τους καλυτερους εμπορους,

Απο τιμη? 62 ευρα εν τελει αφησα στο ταμειο.

Πηγα σπιτι γεματος λαχταρα.....

IMG_3403.jpg

Και την εγδυσα σιγα σιγα για να την απολαυσω, εννοειται οτι το ναυλον με τα αυτοκολλητα και τους κωδικους της Yamaha το κρατησα.

IMG_3404.jpg

Και απο ετσι που ηταν για τοσες μερες

IMG_3405.jpg

εγινε ετσι

Το TTR μου ειναι και παλι μαχιμο!!! :mB_kalo_e:

IMG_3406.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΚΟΥΚΛΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΦΙΛΕ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ TT-RAID ME TO ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟ ΛΑΔΙΟΥ.ΤΟ ΕΧΩ ΣΑΝ 2ο ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΕΣ.ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΤΟΥΡΟ-ΤΑΞΙΔΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ FUEL TANK EXEIΣ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ.ΤΟΥ ΦΟΡΑΩ ΤΑ ENDURO METZELER.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναβαθμισεων συνεχεια για το TTR μου ,καθως τοποθετηθηκε ενα φιλτρο DNA πλεον στο κλειστο του φιλτροκουτο.Υποστηριζουμε την Ελληνικη βιομηχανια.

Ακομα ομως δεν δουλευει τελεια καθως χρειαζομαι οπωσδηποτε καινουργια βελονα και βελονοθηκη καρμπυρατερ ,το προβλημα ειναι πως δεν υπαρχουν απο την Yamaha πουθενα ,ουτε καν Ολλανδια που ειναι τα κεντρικα της Ευρωπης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρωτησες αυτο που σου ειπα; ( Για το μπλε)

Ρωτησα στον Jawakia αλλα δεν μου απαντησε ξεκαθαρα, αυτο που μενει ειναι ενα τηλ στα κεντρικα της Yamaha.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρωτησα στον Jawakia αλλα δεν μου απαντησε ξεκαθαρα, αυτο που μενει ειναι ενα τηλ στα κεντρικα της Yamaha.

Συγνωμη , αλλα τι ρωτησες; ΚΑι σε τι δεν απαντησε ξεκαθαρα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνωμη , αλλα τι ρωτησες; ΚΑι σε τι δεν απαντησε ξεκαθαρα;

Για το αν μπορω να βρω βελονα και βελονοθηκη απο το μπλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Παναγιωτη, αφου εγω σου ειπα να τα παρεις.

Εγω τα πηρα. Τα αγορασα και τα κουμπωσα.

Ειναι ακριβως τα ιδια.

ΠΑρε αυριο την ΥΑΜΑΗΑ στην καλλιθεα, στο τμημα ανταλλακτικων και ρωτα αν τα εχουν

Ενω ειναι τα ιδια, επειδη αλλαζει το μηχανακι χρονολογια, τα εχουν περασμενα στο πισι σαν αλλο κωδικο.

Μπορει για το μπλε να εχουν.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο προηγουμενος μηχανικος που πηγα παντως αποδειχτηκε κομπογιανιτης τελειως ,τα 95 ευρω που ειχα πληρωσει για υποτιθεμενη ανακατασκευη του καρμπυρατερ πηγαν τσαμπα εντελως. Μονο μια καινουργια μεμβρανη επιταχυνσης μου εβαλε στην ουσια και μου εκανε ζημια στο καπακι που το ανοιξε τρυπες.

Τωρα που ειναι και παλι κλειστο και με το σνορκελ του, με το φιλτρο DNA ,μια χαρα το ιδιο τραβαει ,για να μην πω και καλυτερα.

Και με μικροτερο κυριο ζιγκλερ -137-. Πριν ειχε 150 αν δεν κανω λάθος.

Εγινε και ενα ελαφρυ κοντεμα της μεταδοσης με ενα 13αρι μπροστινο γραναζι ,και παλι βεβαια για γερη εκτος δρομου χρηση μακρυ ειναι.

Τροποποιήθηκε από τον pantheman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Παναγιωτη, αφου εγω σου ειπα να τα παρεις.

Εγω τα πηρα. Τα αγορασα και τα κουμπωσα.

Ειναι ακριβως τα ιδια.

ΠΑρε αυριο την ΥΑΜΑΗΑ στην καλλιθεα, στο τμημα ανταλλακτικων και ρωτα αν τα εχουν

Ενω ειναι τα ιδια, επειδη αλλαζει το μηχανακι χρονολογια, τα εχουν περασμενα στο πισι σαν αλλο κωδικο.

Μπορει για το μπλε να εχουν.........

Αγορασες καινουργια βελονα και βελονοθηκη απο το μπλε?

Εθεάθη άσπρο μπλέ TTR σήμερα 2μμ να ανεβαίνει Βαρυμπόμπη

Εγω χθες ειμουν πανω .....σημερα εβλεπα GP και εψηνα μπριζολες......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφοσον εχουν το ιδιο καρμπ. και τον ιδιο κινητηρα δε βλεπω το λογο να μην ταιριαζει απο το μπλε .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινουργια πραγματακια ταξιδευουν απο Αμερικα για εδω για να μπουν στο ΤουΤουΡι μου,επεται αναβαθμισεων συνεχεια. Λιγα ,"OEM" αλλα ουσιαστικα.

Δεν κρατιεμαι!!!!! ο επομενος χειμωνας θα με βρει πανετοιμο να οργωσω τα χωματα!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει ενας φιλος μου εδω και 2 μηνες ενα ΤΤΡ 250 το οποιο το ελυσε ολο και το εκανε ολο ανακατασκευη ,βαψιμο κτλ.το μονο προβλημα που εχει τωρα ειναι με το καρμπ .το εχει καθαρισει ολο και εχει αλαξει μεσα την φουσκα και το βελονακι του φλοτερ .το ζιγκλερ που φοραει ειναι 140 .το μηχανακι ειναι πλουσιο στο ρελαντι με ξερογκαζια να βγαζει λιγο μαυριλα απο την εξατμιση.στον δρομο ομως οταν ξεκινας και πας να τα χωσεις μετα τις 3000-3500 δεν ανοιγει το μηχανακι γονατιζει.που παει το μυαλο σας?????σε λιγες μερες θα σας βαλω και φωτο απο τα σταδια που περασε το μηχανακι και πως ειναι τωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορω να ξερω τι φταιει, ξερω ομως να σου πω ,πως οτι "μαμα" πραγματα θελει ο φιλος σου για το καρμπυρατερ του και γενικα για το μηχανακι μπορει να τα βρει απο εδω σε φανταστικες τιμες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρθανε.........Ανατριχιλα ........μυρισε Japan, και ...."μανουλα"

IMG_3836.jpg

με αυτα κατι με πιανει.....

IMG_3837.jpg

σιγα σιγα και τελετουργικα αρχιζει το ανοιγμα του........."εχεις πακετο"

IMG_3838.jpg

Πολυ καλο το αμπαλαζ

IMG_3839.jpg

Να το πετιεται....

IMG_3840.jpg

Να τα,με τα ετικετακια , μια τρελα ειναι

IMG_3841.jpg

Για αυτα τα δυο μονο φιλοι συντροχοι συμφορουμιτες μου ζητουσαν απο την Μοτοδυναμικη 92 ευρωπουλα. Η τιμη που πληρωσα εγω ΓΙΑ ΟΛΑ φαινετε πιο πανω.

IMG_3850.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξαρτημα νο.38 κατω δεξια κοιτα

το εχει αλλαξει αυτο .το πηγαμε στον μαστορα εχτες και αυριο θα ξερουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο δυσκολο ειναι αραγε να κανω την εγχειρηση μονος μου και να του περασω Βελονα ,βελονοθηκη ,βιδακι του αερα?

Καποιος να το εχει καλα το θεμα? συμβουλες? το manual το εχω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο δυσκολο ειναι αραγε να κανω την εγχειρηση μονος μου και να του περασω Βελονα ,βελονοθηκη ,βιδακι του αερα?

Καποιος να το εχει καλα το θεμα? συμβουλες? το manual το εχω.

Αστειο ειναι , απλα μετρα στις ποσες στροφες ηταν η βιδα του αερα/βενζινης για να τη βαλεις στις ιδιες , για μισο του μισου της στροφης δε τρεχει και τιποτα .

Αφου εχεις και το manual θα εισαι αρχηγος !

Πριν κατι ωρες αυτα εκανα στο fcr , ειχαμε γενικη καθαριοτητα σημερα λογο μπιχλας που ειδα πριν μια βδομαδα στην αλλαγη ενος κυρ ζιγκλερ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένας κόπος. Είναι μεγάλο στα 25Gb και δεν νομίζω να φεύγει με mail. Καμιά ιδέα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα