Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 56 KΣ ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Εγω ο ερμος με το σαραβαλακι μου τα 800 ευρω μου και τον ανυπαρκτο ταξιδιωτικο εξοπλισμο...μπορω να ερθω???? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Πάρε κουμπαρά για του χρόνου, γεροί να είμαστε να μπορέσουμε να ξαναπάμε.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 56 KΣ ???? 58 KΣ Ξεκιναμε 2 μερες αργοτερα εμεις ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 55 KΣ ???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 52 και σήμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) 52 και σήμερα Κάντο σωστά: :P 52 KΣ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2012 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Καλά ντε με ΚΙΝΗΤΟ γράφω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Καλά ντε με ΚΙΝΗΤΟ γράφω Κλασικός Low tech χοντάκιας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Τι να πω και εγώ που δεν μπορώ να γράψω ούτε καν Ελληνικά με το κινητό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Αλητες-μαλλιαδες-σαδιστες και ενιοτε αντι-Χονδικοι...... -_- Τι μετρατε σαν κωλοφανταρα,και μας τυραννατε και εμας τους ατυχους,που θα μεινουμε Ελλαντα τον Αυγουστο ????? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Αλητες-μαλλιαδες-σαδιστες και ενιοτε αντι-Χονδικοι...... -_- Τι μετρατε σαν κωλοφανταρα,και μας τυραννατε και εμας τους ατυχους,που θα μεινουμε Ελλαντα τον Αυγουστο ????? :P Είναι κοφτερές λέμε οι τελευταίες μέρες!!! Τις κόβω, σειρούλα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Αλητες-μαλλιαδες-σαδιστες και ενιοτε αντι-Χονδικοι...... -_- Τι μετρατε σαν κωλοφανταρα,και μας τυραννατε και εμας τους ατυχους,που θα μεινουμε Ελλαντα τον Αυγουστο ????? :P Έλα μου ντε! Να προτείνω κάτι άλλο πιο εποικοδομητικό: Να βάζουμε και πληροφορίες που βρίσκει ο καθένας για την περιοχή, προτάσεις για φαγητό, βενζινάδικα, σημεία & μαγαζιά για να την πέφτουμε τις ελεύθερες ώρες. Επίσης τυχόν απορίες για τον εξοπλισμό, τι να προσέξτε στο μηχανάκι, απορίες δεν έχετε; Τα ξέρετε όλα; Μην ντρέπεστε να ρωτήσετε κάτι! Έχουμε να κάνουμε τόσα πράγματα, να οργανώσουμε! Κάτι που χρειάζεστε, που θα το βρείτε, Μόνο η αντίστροφη μέτρηση έμεινε; Ετοιμάστε την λίστα σας, είναι σωστή; Λείπει κάτι; Άνθρωποι είμαστε. Μπορεί κάτι να μας ξεφύγει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
romanosm 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Από άποψη θερμοκρασιών και ρούχων τι προτείνει η εμπειρία; Ρωτάω και για τα καθημερινά ρούχα (μπλούζες-παντελόνια) και για της μηχανής (χειμερινά - καλοκαιρινά - επενδύσεις). Αδιάβροχα να πάρουμε;;; (πλάκα κάνω....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Παίδες, να λασκάρουμε μια αυτή την βδομάδα με τις πληρωμές και τις επιστροφές χρημάτων σε αυτούς που ακύρωσαν (παρακαλώ οι ακυρώσαντες τσεκάρετε τα e-mail σας) και θα ακολουθήσουν οδηγίες - συμβουλές του τί θα πρέπει να προσέξουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Κλασικός Low tech χοντάκιας... ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ :spiteful: Τι να πω και εγώ που δεν μπορώ να γράψω ούτε καν Ελληνικά με το κινητό... ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ :spiteful: ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ Δεν παίζει φάση. :P Προτιμώ την κινητάρα μου, κι ας μην γράφει με Ελληνικούς χαρακτήρες. :P Το παράδοξο είναι ότι έχει Ελληνικό μενού όμως. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Δεν παίζει φάση. :P Προτιμώ την κινητάρα μου, κι ας μην γράφει με Ελληνικούς χαρακτήρες. :P Το παράδοξο είναι ότι έχει Ελληνικό μενού όμως. :P Ρε Schumi βγάζει και η HONDA κινητά τώρα; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ :spiteful: ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ :spiteful: ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ Χαχαχα με τρομάζεις! Τι σκοπεύεις να κάνεις; να με βάλεις με το ζόρι να πηγαίνω πίσω από το Χοντέικο χρέπι; θα πεθάνω από τα λαδοκαυσαέρια! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Απ΄ όλες τις μεγαλειώδεις και απέραντες οροσειρές των Άλπεων, καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με τις Δολομιτικές Άλπεις, που είναι αναμφίβολα το πιο συναρπαστικό ορεινό συγκρότημα της Ευρώπης. Το πραγματικά συγκλονιστικό τοπίο, που εντυπωσιάζει ακόμη και τον πιο αδιάφορο επισκέπτη, περιλαμβάνει τα πάντα: πανύψηλες κορυφές, καταπράσινες κοιλάδες, αγροτικά ήσυχα χωριουδάκια που θυμίζουν μια άλλη εποχή, βγαλμένη από παραμύθι. Δείτε όλη τη μαγεία και το μεγαλείο των Δολομιτών όπως αποτυπώνεται σε αυτό το εξαιρετικό βίντεο. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Μας κατέστρεψες............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2012 από τον vittorio 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 http://www.valgarden...dena02_1200.jpg Live web camera - να ξερουμε και τι μας γινεται !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Κάπως έτσι είναι και η πόλη που μένει η μάνα μου. Δύο πλαγιές βουνών και στη μέση το Saint Gallen. Λίγος καιρός έμεινε!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 http://www.grossgloc...uf-einen-blick/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες