makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Καλοοοοό!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Φρίκη... Ο μεγαλύτερος εφευρέτης θα είναι αυτός που με χαπάκι? με ένεση? δεν ξέρω με τί, θα απαλείψει το γονίδιο της γκρίνιας!!! :lol: νομίζω πως υπάρχει τηλεχειριστήριο με επιλογή mute αλλά δεν ξέρω που το πουλάνε να πάρω 2-3 :blush2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Μου το εκανε στο πρωτο που πηγα ,στην Πελλοπονησο, και τρελαθηκα. Γιατι λεει της ειπα την προηγουμενη μερα οτι μαλλον την ιδια ωρα θα τερματισουμε αυριο,(Ολυμπια ειμουν 1930, 8 παρα)αργησαμε , τερματισα 2300 ,εφτασε να με παρει 15 τηλεφωνα ,φυσικα δεν τα ακουσα πανω στην μηχανη, εψαχνε τηλεφωνα της διοργανωσης, και με το που τερματισα στο Ρουφ ,ηρθε και με βρηκε ο Καρλος και μου λεει "εισαι ο Ταδε?,Παρε γρηγορα τηλ την γυναικα σου εχει φρικαρει!!!!!" Την επομενη χρονια ,απο τις συμμετοχες ,με θυμοταν....."Καλως τον Παναγιωτη! Θα συμετασχεις και φετος???!!?? μπραβο ρε θηριο!!!" Ε ..φανταζεστε την συνεχζεια οταν πηγα σπιτι, εγω να προσπαθω να αφομοιωσω στο κεφαλι μου αυτο που εζησα με υποκρουση ............Γκρινιας!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Μου το εκανε στο πρωτο που πηγα ,στην Πελλοπονησο, και τρελαθηκα. Γιατι λεει της ειπα την προηγουμενη μερα οτι μαλλον την ιδια ωρα θα τερματισουμε αυριο,(Ολυμπια ειμουν 1930, 8 παρα)αργησαμε , τερματισα 2300 ,εφτασε να με παρει 15 τηλεφωνα ,φυσικα δεν τα ακουσα πανω στην μηχανη, εψαχνε τηλεφωνα της διοργανωσης, και με το που τερματισα στο Ρουφ ,ηρθε και με βρηκε ο Καρλος και μου λεει "εισαι ο Ταδε?,Παρε γρηγορα τηλ την γυναικα σου εχει φρικαρει!!!!!" Την επομενη χρονια ,απο τις συμμετοχες ,με θυμοταν....."Καλως τον Παναγιωτη! Θα συμετασχεις και φετος???!!?? μπραβο ρε θηριο!!!" Ε ..φανταζεστε την συνεχζεια οταν πηγα σπιτι, εγω να προσπαθω να αφομοιωσω στο κεφαλι μου αυτο που εζησα με υποκρουση ............Γκρινιας!!!! εε το παρακανες ρε φιλαι..... καλα θα κανεις φετος να μην λαβεις μερος B) ναι ναι ξερω δεν εχεις αυπνιες τωρα πας για δουλεια :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Πάντως εν μέσω κρίσης θα πρέπει να υπολογίσουν και τον παράγοντα κόστος φέτος οι διοργανωτές. Τώρα πως θα γίνει αυτό είναι άλλο θέμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Νομίζω οτι στο θέμα κόστους, εαν μειωθεί, τότε θα πρόκειται μετά για μια μονοήμερη βολτίτσα που μπορούμε να κάνουμε όλοι, και θα χάσει τον χαρακτήρα του 36ωρου. ας με διορθώσουν οι έμπειροι ( δεν έχω συμμετάσχει, απλά απο αυτά που έχω διαβάσει.) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 το 36αωρο δεν γινετε να αλαξει γιατι πολυ απλα ειναι μια πετυχημενη συνταγη. και στο ποδοσφαιρο λενε "ομαδα που κερδιζει δεν αλαζει" απλα γινονται καποιες αλαγες στο κυριως συστημα. ετσι λοιπον κι εδω. και στο κατω κατω οποιος θελει παει οποιος δεν μπορει απλα δεν παει. δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας. και οι γκουζαιοι ξερουν τι θελουν. απλα να περασουν καλα. ακομα κι εγω δεν ξερω αν θα παω :( 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Μου το εκανε στο πρωτο που πηγα ,στην Πελλοπονησο, και τρελαθηκα. Γιατι λεει της ειπα την προηγουμενη μερα οτι μαλλον την ιδια ωρα θα τερματισουμε αυριο,(Ολυμπια ειμουν 1930, 8 παρα)αργησαμε , τερματισα 2300 ,εφτασε να με παρει 15 τηλεφωνα ,φυσικα δεν τα ακουσα πανω στην μηχανη, εψαχνε τηλεφωνα της διοργανωσης, και με το που τερματισα στο Ρουφ ,ηρθε και με βρηκε ο Καρλος και μου λεει "εισαι ο Ταδε?,Παρε γρηγορα τηλ την γυναικα σου εχει φρικαρει!!!!!" Την επομενη χρονια ,απο τις συμμετοχες ,με θυμοταν....."Καλως τον Παναγιωτη! Θα συμετασχεις και φετος???!!?? μπραβο ρε θηριο!!!" Ε ..φανταζεστε την συνεχζεια οταν πηγα σπιτι, εγω να προσπαθω να αφομοιωσω στο κεφαλι μου αυτο που εζησα με υποκρουση ............Γκρινιας!!!! Καημένο παιδί τι τραβάς :sopase: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 To κόστος δεν μπορεί να μειωθεί από τα χιλιόμετρα (=βενζίνες) γιατί τότε δεν θα είναι 36ωρο! Μπορεί να μειωθεί μόνο από τις διαμονές (ή διαμονή αν είναι μία μέρα όπως παλιότερα) και από το φαγητό. Τα οποία φυσικά ποσά δεν θα έχουν και τις τραγικές διαφορές αν πας σε πιο φθηνά ξενοδοχεία με χειρότερο φαγητό. Άντε να πας κάνα 20άρι 30άρι κάτω. Σιγά τα ωά δηλαδή. Οι βενζίνες είναι το μεγάλο έξοδο, αλλά αυτό δεν αλλάζει και δεν θα ήθελε και κανένας να αλλάξει. Όποιος είναι να πάει θα πάει. Δεν θα κολλήσει στα 20-30€. Για να μην πάει θα πρέπει να του λείπουν πολλά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Είναι πάντως τραγικό να έχει η βενζίνη 1,70. Απλά σου κόβει τα πόδια για τόσο μεγάλες βόλτες όσο καλή διάθεση και να χεις. Και αυτό αφορά όλους μας ανεξαρτήτως εισοδήματος και οικονομικής κατάστασης. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 2000χλμ = 10 γεμίσματα για μένα = 180€... Κανα ΤΜΑΧ έχει έρθει ποτέ; (seriously....) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Eδώ έχουν έρθει μπόμπος και παπιά... για το ΤΜΑΧ λες εσύ? Πολλά σκούτερ πάντως έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Ωχ, με έψησες....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Το T-max δεν νομίζω πως διαφέρει σε κάτι απο μια μηχανη 600cc Σκουτεράκι θεωρώ οτι είναι στην ουσία μέχρι 250-300cc το πολύ που στην διαδρομή που κάναμε πέρισυ πάνω κάτω στον ίδιο χρόνο θα την έκανε και ένα τέτοιο σκουτεράκι με έναν καλό οδηγό.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Πηγαίνουν όλοι μαζί; Με τι ταχύτητες περίπου; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Φεύγουνε γκρουπάκια μέσα σε ένα διάστημα 1-1.30 ώρας περίπου. Βρίσκονται λοιπόν καμιά 200αριά μηχανές στον δρόμο. Τόσο πολλές αλλά και τόσο μακρυά η μία απο την άλλη στην ουσία. Μπορείς να κολλήσεις σε κάποιο γκρουπακι για παρέα αλλά μπορεί να βρεθείς αν πηγαίνεις και 2 ώρες μόνος σου αναρωτώμενος που έχουν πάει όλοι!! Στην περσινή διαδρομή οπι μέσες ωριαίες ήταν 60-75km/h περίπου, υπήρχαν ανοιχτά κομμάτια αλλά περισσότερο σφιχτά και δύσκολα. Κανείς δεν θα ξεχάσει ευκολα το περσινό κομμάτι ειδικά απο το Νυμφαίο και μετά μέσα απο το Βίτσι αλλά και το τελευταίο κομμάτι του σαββάτου πάνω στο βουνό για Γιάννενα. Δεν παίζει ρόλο η μηχανή, δεν παίζουν ρόλο τα κυβικά, δεν παίζει ρόλο η φυσική κατάσταση. Παίζει ρόλο η τρέλα που έχεις, η σχέση που έχεις με την μηχανή σου και παίζετε μπαλα μόνοι σας στο πουθενά για ώρες ατελείωτες. Παίζει ρόλο η αποφασιστικότητα και το θράσσος που έχεις να ξεπεράσεις την συνηθισμένη κούραση και τα όρια της καθημερινότητας. Θα τον χαρακτήριζα μοτοσυκλετιστίκό μαραθώνιο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Πάει όπως θέλει ο καθένας με τον δικό του ρυθμό. Κάποιοι είναι παρέες και πάνε δύο-τρεις-τέσσερις κτλ όπως θέλουν. Άλλοι πάνε εντελώς μόνοι τους. ΄Άλλοι ξεκινούνε μόνοι και στην διαδρομή κολλάνε με άλλον/άλλους και πάνε μαζί. Το θέμα είναι να πηγαίνουν και οι άλλοι με τον ρυθμό σου. Αν οδηγείς πιο γρήγορα από αυτούς, θα κουραστείς να μείνεις μαζί τους. Αν είσαι πιο αργός, θα δυσκολευτείς να τους κυνηγάς όλη μέρα (θα κουραστείς κι είναι κι επικίνδυνο να κάνεις κάτι τέτοιο σ' όλη τη διαδρομή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Φεύγουνε γκρουπάκια μέσα σε ένα διάστημα 1-1.30 ώρας περίπου. Βρίσκονται λοιπόν καμιά 200αριά μηχανές στον δρόμο. Τόσο πολλές αλλά και τόσο μακρυά η μία απο την άλλη στην ουσία. Μπορείς να κολλήσεις σε κάποιο γκρουπακι για παρέα αλλά μπορεί να βρεθείς αν πηγαίνεις και 2 ώρες μόνος σου αναρωτώμενος που έχουν πάει όλοι!! Στην περσινή διαδρομή οπι μέσες ωριαίες ήταν 60-75km/h περίπου, υπήρχαν ανοιχτά κομμάτια αλλά περισσότερο σφιχτά και δύσκολα. Κανείς δεν θα ξεχάσει ευκολα το περσινό κομμάτι ειδικά απο το Νυμφαίο και μετά μέσα απο το Βίτσι αλλά και το τελευταίο κομμάτι του σαββάτου πάνω στο βουνό για Γιάννενα. Δεν παίζει ρόλο η μηχανή, δεν παίζουν ρόλο τα κυβικά, δεν παίζει ρόλο η φυσική κατάσταση. Παίζει ρόλο η τρέλα που έχεις, η σχέση που έχεις με την μηχανή σου και παίζετε μπαλα μόνοι σας στο πουθενά για ώρες ατελείωτες. Παίζει ρόλο η αποφασιστικότητα και το θράσσος που έχεις να ξεπεράσεις την συνηθισμένη κούραση και τα όρια της καθημερινότητας. Θα τον χαρακτήριζα μοτοσυκλετιστίκό μαραθώνιο. Aχχχχχ.... Πρέσπες! ...και η τελευταία φωτό στον Πεντάλοφο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giordina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) 13o Οδοιπορικο Αντοχης: "Στη Φωλιά Του Μινώταυρου". Φοβερή εμπειρία!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2012 από τον giordina Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Τώρα μου θύμισες το παλικάρι με το ειδικά τροποποιημένο σκούτερ (γκάζι φρένο στ' αριστερά) που στην Κρήτη έκανε όλο το 36ωρο με ένα χέρι (διότι, ένα είχε) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Τώρα μου θύμισες το παλικάρι με το ειδικά τροποποιημένο σκούτερ (γκάζι φρένο στ' αριστερά) που στην Κρήτη έκανε όλο το 36ωρο με ένα χέρι (διότι, ένα είχε) και πολλα @@! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 2000χλμ = 10 γεμίσματα για μένα = 180€... Κανα ΤΜΑΧ έχει έρθει ποτέ; (seriously....) θυμάμαι ένα από τα πρώτα Τ- ΜΑΧ τα κίτρινα που είχε έρθει, το 2002 ή 2003 και το εβγαλε αέρας το ΣΚ.... Μαζί με τα χιλιάρια.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Άντε να δούμε πότε θα μάθουμε επιτέλους καμιά πληροφορία για το φετινό 36ωρο... Πραγματικές Σφίγγες οι διοργανωτές, υποψιάζομαι πως ακόμα δεν έχουν καταλήξει κάπου στην προσπάθεια τους να βρουν μια βέλτιστη λύση που να συνάδει με την οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων Ελλήνων. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Δυσκολίες πολλές. Αλλά θα είμαι εκεί! Πέρυσι έχασα τον πατέρα μου,λίγες μέρες πριν την εκκίνηση... Πάμε για το 12ο 36ωρο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Δυσκολίες πολλές. Αλλά θα είμαι εκεί! Πέρυσι έχασα τον πατέρα μου,λίγες μέρες πριν την εκκίνηση... Πάμε για το 12ο 36ωρο! ρε χτες σε σκεφτομουνα επειδη θυμομουν την περιπετεια σου με τον πατερα σου κι ελεγα τι θα κανει αυτος θα ερθει φετος; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες