ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 1η μέρα ολοκληρώθηκε σε 13 ώρες και 10 λεπτά από εκκίνηση έως τερματισμό. Την 1η μέρα γράφτηκαν 950 πραγματικά χιλ μαζί με τα λάθη (1011 στο κοντέρ αλλά κλέβει 6%) (μαζί με τις όποιες στάσεις για φωτό, βενζίνες κτλ) 77,65χαω ΜΩΤ 2η μέρα ολοκληρώθηκε σε 12 ώρες και 20 λεπτά από εκκίνηση έως τερματισμό. Την δεύτερη γράφτηκαν 715 πραγματικά χιλ μαζί με τα αναγκαστικά λάθη (761 στο κοντέρ) (μαζί και πάλι με τις όποιες στάσεις για φωτό, βενζίνες κτλ) 97,24χαω ΜΩΤ Σύνολο και των δύο ημερών που παίζουν στο 36ωρο, 1665χιλ Δηλαδή 12 ώρες οδήγηση την πρώτη μέρα και 7,5 την δεύτερη. Δεν το έπιασα αυτό? Εννοείς "καθαρή" οδήγηση? Γιατί η δεύτερη μέρα μου την βγάζεις πολύ λίγο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Λογικά τον ΜΩΤ τον υπολογίζεις χωρίς τις στάσεις οπότε οι καθαρές ώρες οδήγησης πρέπει να είναι αυτές. Τι έκανες 5 ώρες την δεύτερη, πέρασες από καμία πρώην? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 A... την δεύτερη μέρα κωλοβάρεσα σε ένα μεγάλο κομμάτι. Είπα να πάω παρέα με κάτι φίλους από Χαλκίδα, αλλά είδα ότι πηγαίναμε αργά (και αργούσαμε και στις στάσεις για τις φωτό) και με έπαιρνε η ώρα και μετά έφυγα μόνος μου. Δηλαδή το Γιάννενα - Βασιλίτσα που ήταν μικρή σχετικά απόσταση, το έκανα σχεδόν 2,5 ώρες. Αν πήγαινα μόνος θα ήταν πολύ λιγότερο. Βέβαια έκανα κι άλλες στάσεις (αρκετές θα έλεγα) καθώς είχα πρόβλημα με τους καρπούς μου που πονούσαν από πριν το 36ωρο για να τους ξεκουράζω. Γι' αυτό μάλλον βγήκε τόσο η καθαρή οδήγηση σε σχέση με την συνολική ώρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 1η μέρα ολοκληρώθηκε σε 13 ώρες και 10 λεπτά από εκκίνηση έως τερματισμό. Την 1η μέρα γράφτηκαν 950 πραγματικά χιλ μαζί με τα λάθη (1011 στο κοντέρ αλλά κλέβει 6%) (μαζί με τις όποιες στάσεις για φωτό, βενζίνες κτλ) 77,65χαω ΜΩΤ 2η μέρα ολοκληρώθηκε σε 12 ώρες και 20 λεπτά από εκκίνηση έως τερματισμό. Την δεύτερη γράφτηκαν 715 πραγματικά χιλ μαζί με τα αναγκαστικά λάθη (761 στο κοντέρ) (μαζί και πάλι με τις όποιες στάσεις για φωτό, βενζίνες κτλ) 97,24χαω ΜΩΤ Σύνολο και των δύο ημερών που παίζουν στο 36ωρο, 1665χιλ Δηλαδή 12 ώρες οδήγηση την πρώτη μέρα και 7,5 την δεύτερη. Κάποια λάθος πράξη έκανες στην δευτερη μέρα. Με 12 ώρες οδήγηση και 715Km βγαίνει περίπου 60km/h μέση ωριαία.. Εγώ ξεκίνησα περίπου 08.00 το πρωί την πρώτη μέρα και τερμάτισα στις 12.30 το βράδυ. 14,5 ώρες δηλαδή και απο αυτές η καθαρή οδήγηση ήταν περίπου οι 13 ώρες. Mε 1000km σημαίνει Μ.Ω 76,9km/h. Τώρα που το βλέπω είναι ένα θαύμα αυτή η Μ.Ω πάντως και δεν την πετυχαίνεις εύκολα σε τόσο σφιχτή διαδρομή. Γι'αυτό και φτάνανε παιδιά μέχρι και 04.00-05.00 τα ξημερώματα!! Και να υπενθυμίσω οτι πολλοί δεν έκαναν όλη την διαδρομή για διάφορους λόγους και επίσης πως οι περισσότεροι που παίρνουν μέρος είναι έμπειροι οδηγοί. Δεν είναι ο μέσος οδηγός που θα τερμάτιζε κατα την γνώμη μου το περσυνό 36ωρο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Κι εγώ όπως το βλέπω, κάτι δεν μου πάει καλά. Την πρώτη μέρα με παρόμοιο συνολικό χρόνο αλλά πολύ περισσότερα χιλιόμετρα, είχα μικρότερη μέση ωριαία. Αλλά το τσεκάρω συνεχώς και δεν μου βγαίνει. Κάποια λαμακία κάνω μάλλον. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Έλα... το βρήκα το λάθος στον υπολογισμό. Αντί να βάλω 60λεπτά στην πράξη, έβαζα 100χιλ κι έβγαινε ότι να 'ναι το αποτέλεσμα! Η δεύτερη μέρα είναι 61,7χαω ΜΩΤ. Μα έλεγα κι εγώ. Πως γίνεται με τόση καθυστέρα και τόσες στάσεις να πήγαινα πιο γρήγορα από την 1η μέρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Στο ευχομαι να καταφερεις να πας! Ειδα τον τιτλο και γουσταρα αλλα ξερω απο τωρα πως δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι παρων στο 36ωρο..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Α ρε παπάκι μου που είσαι, να κάνουμε ένα 36ωρο μούρλια με 2 και κάτι ψιλά λίτρα βενζίνη στα 100km.. Βλέπω απο φέτος λίστες συμμετοχής: 1)Honda Astrea Dream 2)Honda PCX 125 3)Piaggio Beverly 250 4)SYM Wolf 250 5)Suzuki Adress 125 6)Honda FMX 650(παιχταρά μου εσύ!) 7)..... Μαμώ τη κρίση τους μέσα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Α ρε παπάκι μου που είσαι, να κάνουμε ένα 36ωρο μούρλια με 2 και κάτι ψιλά λίτρα βενζίνη στα 100km.. Βλέπω απο φέτος λίστες συμμετοχής: 1)Honda Astrea Dream 2)Honda PCX 125 3)Piaggio Beverly 250 4)SYM Wolf 250 5)Suzuki Adress 125 6)Honda FMX 650(παιχταρά μου εσύ!) 7)keeway outlook 150 8).... Μαμώ τη κρίση τους μέσα.. λογικα μεσα αν δε γινει σε κανα νησι.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Mέχρι και εγώ ψήθηκα να έρθω!!! Ανάλογα βέβαια και το πού θα γίνει... η ΑΧ-άρα δεν θα μασήσει σίγουρα... Εγώ να δούμε... Και δεν μου λέτε??? ο πρώτος τι κερδίζω??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 ο πρώτος τι κερδίζω??? κυπελο 36ωρου και κολοφαρδιας χωρις πλακα θελει και τυχη οποτε απλα πας για τη συμετοχη περσι μακαρι να ειχα παει με το xr παρα με το cb1300 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 κυπελο 36ωρου και κολοφαρδιας χωρις πλακα θελει και τυχη οποτε απλα πας για τη συμετοχη περσι μακαρι να ειχα παει με το xr παρα με το cb1300 Η τακτική μου θα είναι απλή. Ένα ντεπόζιτο Acerbis 24άρι ζωσμένο στην πλάτη, με καφεδιά γεμάτο και πιστεύω θα βγεί η πρώτη μέρα... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Θελω και εγω σαν μουρλος να το τριτωσω. Να παρω και την "παρθενια" της καινουργιας μου μοτας στα 36ωρα να δεθουμε για τα καλα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 προσεχε....... στην τριτη σελιδα γραφεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 ??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Κοπέλια να ειμαστε καλά , να ξαναανταμώσουμε πάλι , να ξαναδω αυτες τις γνωστές φατσες και τα φιλαράκια που εχω κάνει ολα αυτα τα χρόνια , να συνοδοιπορέψουμε για μια ακομα φορα μαζι 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 γεια σου νικοοοοοοοοο 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Πέρσι έλεγα να κάνω το πρώτο μου 36ώρο αλλά δεν τα κατάφερα, φέτος ελπίζω να τα καταφέρω. Αντε να βγει το πρόγραμμα σιγά σιγά. Και μακάρι να βγει καπου ηπειρωτική Ελλάδα στην μέση για να βολεύει βόρειους και νότιους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Εχω ετοιμασει απο περσυ κουμπαρα, γιατι θελω πολυ να ρθω, τωρα θα εξαρτηθει απο τη δουλεια αν τα καταφερω. Μακαρι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Καλα να ειμαστε και θα το παμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Δέν πρόλαβε να ανοίξει το θέμα και το κρητικό κλιμάκιο παρών!!! Νίκο - Παναγιώτη ελπίζω να διαβάζω τις επειρίες σας και από το φετινό αγώνα!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2012 Γεια σου ρε Αλεξανδρε!! Καλη χρονια και του χρονου να εισαι πισω στα πατρια να παμε μαζι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Από που να ξεκινήσεις και πως να περιγράψεις τις δύο μέρες ενός 36ώρου? Εκκίνηση 1η Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία Γκάζι φρένο στροφιλίκι βενζίνη Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία τσιγάρο κατούρημα Γκάζι φρένο στροφιλίκι βενζίνη σάντουιτς Γκάζι φρένο στροφιλίκι παιχνίδι τσιγάρο Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία Γκάζι φρένο στροφιλίκι βενζίνη ξενοδοχείο. Μπάνιο κατούρημα μάσα πάρλα ξάπλα. Πρωινό μάσα πάρλα Εκκίνηση 2η Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία τσιγάρο Γκάζι φρένο στροφιλίκι βενζίνη Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία τσιγάρο κατούρημα Γκάζι φρένο στροφιλίκι βενζίνη σάντουιτς Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία τσιγάρο Γκάζι φρένο στροφιλίκι τσιγάρο Γκάζι φρένο στροφιλίκι φωτογραφία κατούρημα Γκάζι φρένο στροφιλίκι τερματισμός. Γκάζι φρένο βενζίνη (για την επόμενη μέρα που θα πας για δουλειά) Σπίτι γκρίνια1 (γυναίκας) μπάνιο γκρίνια2 μάσα γκρίνια3 τσιγάρο γκρίνια4 pc γκρίνια5 ξάπλα γκρίνια6 Γκρίνια 1 (γιατί δεν την πήρες μαζί) Γκρίνια 2 (γιατί άργησες) Γκρίνια 3 (γιατί δεν την προσέχεις όταν σου μιλάει) Γκρίνια 4 (γιατί μπήκες pc να δεις αν έφτασαν οι άλλοι) Γκρίνια 5 (γιατί είσαι κουρασμένος και δεν μπορείς να...) Γκρίνια 6 (γιατί είσαι κουρασμένος?... που ήσουν?...τι έκανες?) Γκρίνια 7 την επόμενη μέρα (γιατί είσαι όλη μέρα στο pc και γράφεις-ανεβάζεις φωτό-διαβάζεις σχόλια αλλονώνε) Γκρίνια όλη την υπόλοιπη εβδομάδα γιατί: είσαι όλη μέρα στο pc και γράφεις-ανεβάζεις φωτό-διαβάζεις σχόλια αλλονώνε 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Από το γκρίνια και μετά :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Σπίτι γκρίνια1 (γυναίκας) μπάνιο γκρίνια2 μάσα γκρίνια3 τσιγάρο γκρίνια4 pc γκρίνια5 ξάπλα γκρίνια6 Γκρίνια 1 (γιατί δεν την πήρες μαζί) Γκρίνια 2 (γιατί άργησες) Γκρίνια 3 (γιατί δεν την προσέχεις όταν σου μιλάει) Γκρίνια 4 (γιατί μπήκες pc να δεις αν έφτασαν οι άλλοι) Γκρίνια 5 (γιατί είσαι κουρασμένος και δεν μπορείς να...) Γκρίνια 6 (γιατί είσαι κουρασμένος?... που ήσουν?...τι έκανες?) Γκρίνια 7 την επόμενη μέρα (γιατί είσαι όλη μέρα στο pc και γράφεις-ανεβάζεις φωτό-διαβάζεις σχόλια αλλονώνε) Γκρίνια όλη την υπόλοιπη εβδομάδα γιατί: είσαι όλη μέρα στο pc και γράφεις-ανεβάζεις φωτό-διαβάζεις σχόλια αλλονώνε και δεν ασχολείσαι αποκλειστικά μαζί της...... Φρίκη... Ο μεγαλύτερος εφευρέτης θα είναι αυτός που με χαπάκι? με ένεση? δεν ξέρω με τί, θα απαλείψει το γονίδιο της γκρίνιας!!! :lol: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες