A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 Με παρεξηγήσατε. Εγώ είμαι ψείρας με τη συντήρηση του οτιδήποτε χρειάζεται συντήρηση. Ρωτάω αν αυτό το made in india εργαλείο, θα "ανταποδόσει" την φροντίδα μου. Δεν το λέω επειδή είναι ΚΤΜ κλπ κλπ. Απλώς ρωτάω αν πιστεύετε οτι η ποιότητα κατασκευής, θα είναι ικανοποιητική (τουλάχιστον) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 εχω ακουσει-διαβασει σε reviews για την συκγεκριμενη μοτο (απο ξενα sites) τα καλυτερα σε θεματα ποιοτητας κατασκευης φυσικα μεσα στα πλαισια των 250αριων που κυνηται !!! εναξτει δεν ειναι και honda vtr 250 αλλα ειναι παρα πολυ καλο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 Και πότε είπαμε μας έρχεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 χαχα καλη ερωτηση φιλε να σου πω την αληθεια εδω η κτμ μας τα χαλασε γτ το περιμεναμε κανα 3μηνο πριν...αλλα θαρω πως το πολυ αυγουστο θα ειναι εδω ! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2012 Nom Nom Nom! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moysatos 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Ηρθε το εργαλειο.26 αλογα απο 200cc και καλουτσικη τιμη. http://www.mrbike.gr/website/teleitaia-Nea/ktm-200-Duke-–-irthe-stin-ellada.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Ειναι μουρλια, ειναι τρελα...αλλα δεν ειναι Χόντα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Ειναι μουρλια, ειναι τρελα...αλλα δεν ειναι Χόντα!!! για αυτο ειναι μουρλια και τρελα αλλιως θα ηταν honda!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis-6-94 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι 19 ετών και θέλω να αγοράσω τη πρώτη μου μηχανή.Πιστέυω πως η DUKE 200cc είναι μια καλή επιλογή λόγω κυβικών αλλά και τιμής...Ξέρει μήπως κανείς τι παίζει μετην κατανάλωση καυσίμων;; Εσείς τι πιστεύετε ή αν έχετε να μου προτείνετε κάτι θα με ενδιέφερε πολύ... Φιλικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Με την τιμη στα 4000 χωρις ΑΒS ειναι μια χαρα... Καιει περιπου 3,5 λιτ και εινσι αξιοπιστο! Αλλα με το διπλωμα που εχεις μαλλον δεν το καλυπτεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Έχουμε κανένα νέο για τον μικρό Δούκα; Κάποιος από το φόρουμ να έχει οδηγήσει ή να έχει ή να έχει ακούσει για τη συμβίωση μ'αυτό; Και επίσης, το μοντέλο '13, είναι διαφορετικό από το '12; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Poshendale 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Έχουμε κανένα νέο για τον μικρό Δούκα; Κάποιος από το φόρουμ να έχει οδηγήσει ή να έχει ή να έχει ακούσει για τη συμβίωση μ'αυτό; Και επίσης, το μοντέλο '13, είναι διαφορετικό από το '12; Για να σου απαντήσω στο 2ο, τα μοντέλα του 13 έχουν abs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Για να σου απαντήσω στο 2ο, τα μοντέλα του 13 έχουν abs. Είναι στάνταρ δηλαδή το ABS; Στα μοντέλα του 12, δεν είχε καθόλου ABS ή ήταν επιπλέον εξοπλισμός; Διότι παίζουν κάποια μεταχ. από '12 σε αρκετά καλύτερες τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Poshendale 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Είναι στάνταρ δηλαδή το ABS; Στα μοντέλα του 12, δεν είχε καθόλου ABS ή ήταν επιπλέον εξοπλισμός; Διότι παίζουν κάποια μεταχ. από '12 σε αρκετά καλύτερες τιμές. Τα μοντέλα του 12 δεν έχουν abs, μόνο του 13, δεν ξέρω όμως αν και πόσο παίζει διαφορά στην τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos18 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Η Τιμη με τα ABS 4.490.00 € ενω χωρις 4.290.00 € αλλα στην κατεβαζουν μεχρι 4 χιλιαρικα χωρις abs! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Η Τιμη με τα ABS 4.490.00 € ενω χωρις 4.290.00 € αλλα στην κατεβαζουν μεχρι 4 χιλιαρικα χωρις abs! Αυτές είναι τιμές αντιπροσωπείας για το μοντέλο 2013, σωστά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Baldor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους, είπα να ΜΗΝ ανοίξω ένα ακόμα ίδιο θέμα οπότε ελπίζω να μου απαντήσετε σε αυτό. Έχω ερωτευτεί τον ΔΟΥΚΑ σε ψάξιμο που ρίχνω σε naked σε αυτήν την κατηγορία. Κλασσικά άλλες δυο επιλογές είναι το INAZUMA 250 και το WOLF 250. Το Σουζούκι λέω να το αφήσω απ'έξω (μάλλον λόγω εμφάνισης και δεν μ'αρέσει που έχει 2 εξατμίσεις, καίει το κάτι παραπάνω (στα χαρτιά τουλάχιστον)) οπότε μένω στον Λύκο που είχα δει εξαρχής και στο ΚΤΜ. Μου αρέσει το γεγονός ότι έχει ABS (και brembo φρένα, αν είδα καλά), με τρελαίνουν τα looks του γιατί είμαι 30άρης κάγκουρας και το λατρεύει σαν εμφάνιση και η γυναίκα μου. ΌΜΩΣ έχω ένα θέμα. Θέλω μια άποψη σε 2 θέματα που με προβληματίζουν: Α) Κόστος συντήρησης είναι όντως τόσο διαφορετικό από άλλες εταιρίες, και αν ναι, πόσο περισσότερο; Β) Άνεση επειδή δεν θέλω να καταχραστώ την κατανόηση της γυναίκας μου για την κ@υλα μου, από άποψη θέσης συνεπιβάτη πως είναι; Η χρήση του θα είναι καθημερινή πήγαινε-έλα στην δουλειά περίπου 30km σύνολο. Παλεύεται ή θα της βγει η ψυχή; Άν είναι να δώσω το κάτι παραπάνω, μέσα, αρκεί να το ευχαριστηθούμε και οι δύο. Αλλιώς μάλλον θα καταλήξω στον Λύκο (που δεν με χαλάει καθόλου). Y.Γ.: Να περιμένουμε για το 250; http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/KTM-250-Duke--KTM-RC-250_104769.asp Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2015 από τον Baldor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Καλησπέρα σε όλους, είπα να ΜΗΝ ανοίξω ένα ακόμα ίδιο θέμα οπότε ελπίζω να μου απαντήσετε σε αυτό. Έχω ερωτευτεί τον ΔΟΥΚΑ σε ψάξιμο που ρίχνω σε naked σε αυτήν την κατηγορία. Κλασσικά άλλες δυο επιλογές είναι το INAZUMA 250 και το WOLF 250. Το Σουζούκι λέω να το αφήσω απ'έξω (μάλλον λόγω εμφάνισης και δεν μ'αρέσει που έχει 2 εξατμίσεις, καίει το κάτι παραπάνω (στα χαρτιά τουλάχιστον)) οπότε μένω στον Λύκο που είχα δει εξαρχής και στο ΚΤΜ. Μου αρέσει το γεγονός ότι έχει ABS (και brembo φρένα, αν είδα καλά), με τρελαίνουν τα looks του γιατί είμαι 30άρης κάγκουρας και το λατρεύει σαν εμφάνιση και η γυναίκα μου. ΌΜΩΣ έχω ένα θέμα. Θέλω μια άποψη σε 2 θέματα που με προβληματίζουν: Α) Κόστος συντήρησης είναι όντως τόσο διαφορετικό από άλλες εταιρίες, και αν ναι, πόσο περισσότερο; Β) Άνεση επειδή δεν θέλω να καταχραστώ την κατανόηση της γυναίκας μου για την κ@υλα μου, από άποψη θέσης συνεπιβάτη πως είναι; Η χρήση του θα είναι καθημερινή πήγαινε-έλα στην δουλειά περίπου 30km σύνολο. Παλεύεται ή θα της βγει η ψυχή; Άν είναι να δώσω το κάτι παραπάνω, μέσα, αρκεί να το ευχαριστηθούμε και οι δύο. Αλλιώς μάλλον θα καταλήξω στον Λύκο (που δεν με χαλάει καθόλου). Τι ύψος/κιλά έχεις βασικά? η γυναίκα σου? Γιατί τα μικρά duke ειναι πανέμορφα, γρήγορα για τα κυβικά τους, fun to drive, ΑΛΛΑ ειναι για μικρόσωμους, η κατηγορίας φτερου γενικότερα..! Εμένα (1,86-90Kg) μου φαινόταν σαν ποδήλατο το Duke390 και όταν ανέβηκε κοινή κοπέλα μου συνεπιβάτης (1,82) φαινόταν λιγο αστείο το αποτέλεσμα..! Για μια φορά την εβδομάδα να πάμε για έναν καφε θα ήταν μια χαρά, αλλα για καθημερινά για δουλειά για κανέναν λόγο.. Άμα το έχεις ερωτευτεί όμως και έχεις τα λεφτά τι το συζητάμε? :-) Το Inazuma που όλοι το λέτε άσχημο εμένα προσωπικά μου φαίνεται περίεργα συμπαθητικό..! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Αν ειναι να παρεις δουκακι, παρε το 390. Ειναι το καλυτερο με διαφορα και χωρις καποια ιδιαιτερη διαφορα στα εξοδα. Το 200 δεν εχει λογο υπαρξης απο τοτε που βγηκε το 390. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Επιβεβαιωνω για την αθλια θεση οδηγησης και το μεγεθος του.Ειμαι 1,83 και οταν ανεβηκα πανω ενιωθα λες και καθομαι σε bmx με τερμα ψηλα τη σελα λες και ειναι ετοιμα να ακουμπησουν τα γονατα μου το τιμονι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Baldor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ωχωχωχωχ... απογοητεύομαι σιγά σιγά. Είμαι 1,86 και η γυναίκα μου 1,75, οπότε θα πρέπει να κάνω ένα test ride να δω αν μας βολεύει! Από άποψη κόστους συντήρησης πως είναι; Το σκεπτικό μου είναι να πάρω κάτι που θα κοστίζει σε δόσεις πάνω - κάτω αυτά που θα κερδίσω από την βενζίνη που δεν θα καίω με το αυτοκίνητο. Εδώ κολλάει ο λόγος που δεν θέλω κάτι μεγαλύτερο. Είναι κόλαση ρε γμτ. (...αλλά μην μας κοροϊδεύουν στον δρόμο) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2015 από τον Baldor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Αν χωράτε, που δεν το βλέπω, θα γελάει κι η άσφαλτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια μηπως δεν ειδατε τα ποστ μου σχετικα με το 390?? Μεχρι λαδια ξεχειλιζουν απο το μοτερ... μη πω οτι σπανε βιδες και σβήνει εν κινησει... ψαξτε λιγο το φορουμ εχω ποσταρει και φοτος... και γω για το δουκακι ψινομουν αλα τελικα θα την βγαλω με το z Το βρηκα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Baldor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες