Jump to content
aggelos8

KTM Duke 200

Recommended Posts

Με παρεξηγήσατε.

Εγώ είμαι ψείρας με τη συντήρηση του οτιδήποτε χρειάζεται συντήρηση. Ρωτάω αν αυτό το made in india εργαλείο, θα "ανταποδόσει" την φροντίδα μου.

Δεν το λέω επειδή είναι ΚΤΜ κλπ κλπ. Απλώς ρωτάω αν πιστεύετε οτι η ποιότητα κατασκευής, θα είναι ικανοποιητική (τουλάχιστον)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχω ακουσει-διαβασει σε reviews για την συκγεκριμενη μοτο (απο ξενα sites) τα καλυτερα σε θεματα ποιοτητας κατασκευης φυσικα μεσα στα πλαισια των 250αριων που κυνηται !!! εναξτει δεν ειναι και honda vtr 250 αλλα ειναι παρα πολυ καλο !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα καλη ερωτηση φιλε να σου πω την αληθεια εδω η κτμ μας τα χαλασε γτ το περιμεναμε κανα 3μηνο πριν...αλλα θαρω πως το πολυ αυγουστο θα ειναι εδω ! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρθε το εργαλειο.26 αλογα απο 200cc και καλουτσικη τιμη.

http://www.mrbike.gr/website/teleitaia-Nea/ktm-200-Duke-–-irthe-stin-ellada.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι μουρλια, ειναι τρελα...αλλα δεν ειναι Χόντα!!!

για αυτο ειναι μουρλια και τρελα αλλιως θα ηταν honda!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι 19 ετών και θέλω να αγοράσω τη πρώτη μου μηχανή.Πιστέυω πως η DUKE 200cc είναι μια καλή επιλογή λόγω κυβικών αλλά και τιμής...Ξέρει μήπως κανείς τι παίζει μετην κατανάλωση καυσίμων;; Εσείς τι πιστεύετε ή αν έχετε να μου προτείνετε κάτι θα με ενδιέφερε πολύ...

Φιλικά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την τιμη στα 4000 χωρις ΑΒS ειναι μια χαρα...

Καιει περιπου 3,5 λιτ και εινσι αξιοπιστο! Αλλα με το διπλωμα που εχεις μαλλον δεν το καλυπτεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουμε κανένα νέο για τον μικρό Δούκα;

Κάποιος από το φόρουμ να έχει οδηγήσει ή να έχει ή να έχει ακούσει για τη συμβίωση μ'αυτό; Και επίσης, το μοντέλο '13, είναι διαφορετικό από το '12;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουμε κανένα νέο για τον μικρό Δούκα;

Κάποιος από το φόρουμ να έχει οδηγήσει ή να έχει ή να έχει ακούσει για τη συμβίωση μ'αυτό; Και επίσης, το μοντέλο '13, είναι διαφορετικό από το '12;

Για να σου απαντήσω στο 2ο, τα μοντέλα του 13 έχουν abs.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να σου απαντήσω στο 2ο, τα μοντέλα του 13 έχουν abs.

Είναι στάνταρ δηλαδή το ABS;

Στα μοντέλα του 12, δεν είχε καθόλου ABS ή ήταν επιπλέον εξοπλισμός; Διότι παίζουν κάποια μεταχ. από '12 σε αρκετά καλύτερες τιμές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι στάνταρ δηλαδή το ABS;

Στα μοντέλα του 12, δεν είχε καθόλου ABS ή ήταν επιπλέον εξοπλισμός; Διότι παίζουν κάποια μεταχ. από '12 σε αρκετά καλύτερες τιμές.

Τα μοντέλα του 12 δεν έχουν abs, μόνο του 13, δεν ξέρω όμως αν και πόσο παίζει διαφορά στην τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Τιμη με τα ABS 4.490.00 € ενω χωρις 4.290.00 € αλλα στην κατεβαζουν μεχρι 4 χιλιαρικα χωρις abs!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Τιμη με τα ABS 4.490.00 € ενω χωρις 4.290.00 € αλλα στην κατεβαζουν μεχρι 4 χιλιαρικα χωρις abs!

Αυτές είναι τιμές αντιπροσωπείας για το μοντέλο 2013, σωστά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, είπα να ΜΗΝ ανοίξω ένα ακόμα ίδιο θέμα οπότε ελπίζω να μου απαντήσετε σε αυτό.

Έχω ερωτευτεί τον ΔΟΥΚΑ σε ψάξιμο που ρίχνω σε naked σε αυτήν την κατηγορία. Κλασσικά άλλες δυο επιλογές είναι το INAZUMA 250 και το WOLF 250.

Το Σουζούκι λέω να το αφήσω απ'έξω (μάλλον λόγω εμφάνισης και δεν μ'αρέσει που έχει 2 εξατμίσεις, καίει το κάτι παραπάνω (στα χαρτιά τουλάχιστον)) οπότε μένω στον Λύκο που είχα δει εξαρχής και στο ΚΤΜ.

Μου αρέσει το γεγονός ότι έχει ABS (και brembo φρένα, αν είδα καλά), με τρελαίνουν τα looks του γιατί είμαι 30άρης κάγκουρας και το λατρεύει σαν εμφάνιση και η γυναίκα μου.

ΌΜΩΣ έχω ένα θέμα.

Θέλω μια άποψη σε 2 θέματα που με προβληματίζουν:

Α) Κόστος συντήρησης

είναι όντως τόσο διαφορετικό από άλλες εταιρίες, και αν ναι, πόσο περισσότερο;

Β) Άνεση

επειδή δεν θέλω να καταχραστώ την κατανόηση της γυναίκας μου για την κ@υλα μου, από άποψη θέσης συνεπιβάτη πως είναι;

Η χρήση του θα είναι καθημερινή πήγαινε-έλα στην δουλειά περίπου 30km σύνολο. Παλεύεται ή θα της βγει η ψυχή;

Άν είναι να δώσω το κάτι παραπάνω, μέσα, αρκεί να το ευχαριστηθούμε και οι δύο.

Αλλιώς μάλλον θα καταλήξω στον Λύκο (που δεν με χαλάει καθόλου).

Y.Γ.:

Να περιμένουμε για το 250;

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/KTM-250-Duke--KTM-RC-250_104769.asp

Τροποποιήθηκε από τον Baldor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλησπέρα σε όλους, είπα να ΜΗΝ ανοίξω ένα ακόμα ίδιο θέμα οπότε ελπίζω να μου απαντήσετε σε αυτό.

Έχω ερωτευτεί τον ΔΟΥΚΑ σε ψάξιμο που ρίχνω σε naked σε αυτήν την κατηγορία. Κλασσικά άλλες δυο επιλογές είναι το INAZUMA 250 και το WOLF 250.

Το Σουζούκι λέω να το αφήσω απ'έξω (μάλλον λόγω εμφάνισης και δεν μ'αρέσει που έχει 2 εξατμίσεις, καίει το κάτι παραπάνω (στα χαρτιά τουλάχιστον)) οπότε μένω στον Λύκο που είχα δει εξαρχής και στο ΚΤΜ.

Μου αρέσει το γεγονός ότι έχει ABS (και brembo φρένα, αν είδα καλά), με τρελαίνουν τα looks του γιατί είμαι 30άρης κάγκουρας και το λατρεύει σαν εμφάνιση και η γυναίκα μου.

ΌΜΩΣ έχω ένα θέμα.

Θέλω μια άποψη σε 2 θέματα που με προβληματίζουν:

Α) Κόστος συντήρησης

είναι όντως τόσο διαφορετικό από άλλες εταιρίες, και αν ναι, πόσο περισσότερο;

Β) Άνεση

επειδή δεν θέλω να καταχραστώ την κατανόηση της γυναίκας μου για την κ@υλα μου, από άποψη θέσης συνεπιβάτη πως είναι;

Η χρήση του θα είναι καθημερινή πήγαινε-έλα στην δουλειά περίπου 30km σύνολο. Παλεύεται ή θα της βγει η ψυχή;

Άν είναι να δώσω το κάτι παραπάνω, μέσα, αρκεί να το ευχαριστηθούμε και οι δύο.

Αλλιώς μάλλον θα καταλήξω στον Λύκο (που δεν με χαλάει καθόλου).

Τι ύψος/κιλά έχεις βασικά? η γυναίκα σου?

Γιατί τα μικρά duke ειναι πανέμορφα, γρήγορα για τα κυβικά τους, fun to drive, ΑΛΛΑ ειναι για μικρόσωμους, η κατηγορίας φτερου γενικότερα..!

Εμένα (1,86-90Kg) μου φαινόταν σαν ποδήλατο το Duke390 και όταν ανέβηκε κοινή κοπέλα μου συνεπιβάτης (1,82) φαινόταν λιγο αστείο το αποτέλεσμα..! Για μια φορά την εβδομάδα να πάμε για έναν καφε θα ήταν μια χαρά, αλλα για καθημερινά για δουλειά για κανέναν λόγο..

Άμα το έχεις ερωτευτεί όμως και έχεις τα λεφτά τι το συζητάμε? :-)

Το Inazuma που όλοι το λέτε άσχημο εμένα προσωπικά μου φαίνεται περίεργα συμπαθητικό..!

Sent from my iPad using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι να παρεις δουκακι, παρε το 390. Ειναι το καλυτερο με διαφορα και χωρις καποια ιδιαιτερη διαφορα στα εξοδα.

Το 200 δεν εχει λογο υπαρξης απο τοτε που βγηκε το 390.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιβεβαιωνω για την αθλια θεση οδηγησης και το μεγεθος του.Ειμαι 1,83 και οταν ανεβηκα πανω ενιωθα λες και καθομαι σε bmx με τερμα ψηλα τη σελα λες και ειναι ετοιμα να ακουμπησουν τα γονατα μου το τιμονι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Ωχωχωχωχ... απογοητεύομαι σιγά σιγά.

Είμαι 1,86 και η γυναίκα μου 1,75, οπότε θα πρέπει να κάνω ένα test ride να δω αν μας βολεύει!

Από άποψη κόστους συντήρησης πως είναι;

Το σκεπτικό μου είναι να πάρω κάτι που θα κοστίζει σε δόσεις πάνω - κάτω αυτά που θα κερδίσω από την βενζίνη που δεν θα καίω με το αυτοκίνητο.

Εδώ κολλάει ο λόγος που δεν θέλω κάτι μεγαλύτερο.

Είναι κόλαση ρε γμτ.

(...αλλά μην μας κοροϊδεύουν στον δρόμο)

:afro:

Τροποποιήθηκε από τον Baldor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια μηπως δεν ειδατε τα ποστ μου σχετικα με το 390?? Μεχρι λαδια ξεχειλιζουν απο το μοτερ... μη πω οτι σπανε βιδες και σβήνει εν κινησει... ψαξτε λιγο το φορουμ εχω ποσταρει και φοτος... και γω για το δουκακι ψινομουν αλα τελικα θα την βγαλω με το z

Το βρηκα

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα