Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Πριν 40 μερες περιπου ειχα την τυχη να με εμβολισει ενας φιλτατος οδηγος με το φορτηγακι του.. Ερχομασταν στον ιδιο δρομο αντιθετα, μεχρι που αποφασισε, ενω κοιταγε δεξια του σε ενα μαγαζι, να κοψει ολο το τιμονι αριστερα με τερμα γκαζι.. Εκοψα και εγω δεξια φρεναριστος να του δωσω λιγο χρονο να φρεναρει, αλλα ο φιλτατος με ειδε αρχισε να φρεναρει αφου με ειχε παρει πανω στο παμπριζ του, με αποτελεσμα λογω αδρανειας να φυγω σαν τον σουπερμαν απ΄την αλλη.. οποτε καταφερε να με μαζεψει ενω εγω ημουν σταματημενος, αδοξος τροπος. Σεναρια μετα στο μυαλο μου για το πως να το γλυτωνα υπηρχαν, αλλα επειδη ηταν χωματοδρομος και κανει ενα εσακι καπως, 99% θα με πετυχαινε στον κωλο της μηχανης και θα αγκαλιαζα κατι παρκαρισμενα, το σεναριο γκαζι νομιζω καλα το απεριψα, ισως αν ειχα πλακωθει στις κορνες απο νωρις να με εβλεπε, αλλα δεν γινεται να κορναρω καθε 5 μετρα και να σπαω τα @@ του κοσμου.. ειναι καποιες φασεις τελικα που οσο αμυντικα και να πηγαινεις αμα σε βαλει στοχο παπαλα :( Λαθος μου εδω που 1) δεν του εσκασα 2 μπουνιες οσο ειχα την αδρεναλινη τερμα 2) δεν καλεσα τροχαια και ΕΚΑΒ, αφου α) το ατυχημα εγινε 50 μετρα απ΄το σπιτι μου και ειχα 5 μαρτυρες που ειναι γειτονες μου και φιλοι μας κ β) παρεδεχτηκε αμεσως το λαθος του και μου εδωσε στοιχεια κτλπ, οποτε του ειπα και εγω συνεχισε στη δουλεια σου θα παω μονος μου νοσοκομειο no problem.. επισης εχω χαρτια απο εισαγωγη σε νοσοκομειο κτλπ Απολογισμος γυψος για 25 μερες στον καρπο και 2 βδομαδες πιασμενος σβερκος, και σπασμενο τιμονι, χουφτες, γραντζουνισμενες μανετες, ποδοφρενο, και κατι μικρογρατζουνιες σε πλαστικα.. Επισης ενα μικροσκισιμο σε μπροστα λαστιχο και κατι τσιμουχακια.. Αφου μου εβγαλε την παναγια για να κανει δηλωση οτι φταιει, την οποια την εστειλε επιτελους χτες (μετα απο 30 εργασιμες στην ασφαλιστρια μου), λεει οτι δεχεται την ευθυνη μονο για τις υλικες ζημιες και οχι για τραυματισμο. Ο εμπειρογνωμονας εχει δεχτει αλλαγη ολων των αποπανω (ακομα και του ελαστικου) και δεν εχει δει ακομα τον εξοπλισμο μου, αλλα φανταζομαι οτι και αυτα θα περασουν.. Και τωρα εχω τις εξης επιλογες: α) δεχομαι τις υλικες, περνω τα λεφτα μου και ληγει εκει το στορυ. β) κυνηγαω δικαστικα το γαμωσπιτο και περνω μετα απο κανα 1,5 χρονο και καποια λεφτα για τραυματισμο.. Τα λεφτα της αποζημειωσης για το τραυματισμο θα ειναι ψιλοπραγματα γιατι ειμαι φοιτητης και οχι εργαζομενος (τουλαχιστον αυτο μου εχει πει οποιος ρωτησα) Αλλα πραγματικα δεν με νοιαζει το οικονομικο τοσο, οσο η αντιμετωπιση του αλλου του μαλακα που σε βασανιζει, σε κανει να τρεχεις ενα μηνα σε νοσοκομεια και σου λεει "ποιο χερι, αλλου το εσπασε" και συνεχιζει ηρεμα τη ζωουλα του σαν να μην εγινε τιποτα.. και αυριο θα ξαπλωσει καναν αλλο που δεν φοραγε τιποτα και θα τον σκοτωσει και θα ειανι παλι ανετος.. Χωρια τα 50 ευρω που εχω σε αποδειξεις απο ακτινογραφιες/εισαγωγες + τα οποια αλλα χαλασα σε βενζινες και μαλακιες + οτι δεν εχω μηχανη 1,5 μηνα να κανω τη δουλεια μου + οτι το μηχανακι βγαινει πια ως τρακαρισμενο (και ας αλλαχτηκε οτι ειχε εστω και μια γρατζουνια) Η λογικη λεει παρε τα λεφτακια σου, με κανα 2 υπερτιμολογησεις + εξοπλισμο εχεις βγαλει και τα ψιλα που εχασες σε νοσοκομεια, βενζινες κτλπ και ολα κομπλε.. Αλλα γαμω το κερατο με αυτη τη λογικη αυτο το @@ θα βασανισει αυριο καποιον αλλο και θα τη βγαλει παλι ανετος, να μου πεις και αν τον τρεξω στα δικαστηρια παλι χεστηκε, εδω περνανε κοκκινο σκοτωνουν τον αλλο και παλι δεν την πληρωνουν.. Λογικο το βρισκετε και εσεις να παρω τις υλικες και να ξεμπερδευω? Υπαρχει καποια αλλη επιλογη? Ισως να κανουμε μια οργανωση 17 Kawaninja. Εσπασες το χερι του αλλου κυριος? Ελα δω, γκααπ σε δυο κομματια το χερι, το πηρατε το μαθημα σας? Ξερω παντως, οτι ο επομενος που θα με κατεβασει θα πληρωσει και τα σπασμενα του προηγουμενου, ξεθαψα το τσεκουρι του πολεμου, θα βαφτουν τα καρμπον μου με αιμα. Τελος, ποσο ξεφτιλας πρεπει να εισαι για να βασανισεις τον αλλο και να μην παραδεχεσαι τη μαλακια σου γαμωτο, λες και θα τα βαλει τα λεφτα απ΄την τσεπη του, να σου λεει το καθικι αλλου το σπασατε το χερι σας κυριε.. ναι ρε μαμημενε το κουβαλαγα στο πορτπαγκαζ μαζι με ενα σπασμενο προφυλακτηρα και ειπα να στα φορτωσω μαμωσπιτε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Παρε τα λεφτα φιλε μου και δωσε τοπο στην οργη. Γεματη τετοιους αθλιους τυπους ειναι αυτη η χωρα. Να σου γινει μαθημα στον μελλον αν χτυπα ξυλο ξανασυμβει ΠΑΝΤΑ τροχαια!!!! ΠΑΝΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Παρε τα λεφτα φιλε μου και δωσε τοπο στην οργη. Γεματη τετοιους αθλιους τυπους ειναι αυτη η χωρα. Να σου γινει μαθημα στον μελλον αν χτυπα ξυλο ξανασυμβει ΠΑΝΤΑ τροχαια!!!! ΠΑΝΤΑ. Στο επομενο (χτυπα ξυλο), τροχαια, πυροσβεστικη, λιμενικο, ΕΚΑΜ, αντιτρομοκρατικη και BBC θα ερθει και εγω θα σφαδαζω για 10 οσκαρ στο δρομο κατω.. Και εγω αυτο λεω να ξεμπερδεψω, απλα 1) ειναι αυτα τα λεφτα που χαλασα για τα πηγαινε ελα νοσοκομεια, ακτινογραφιες, κτλπ, ταλαιπωρια για δικους μου, χαμενα λεφτα και απ΄τους ιδιους να φευγουν απ΄τη δουλεια τους για να με πανε νοσοκομεια κτλπ, τα οποια ειναι μαλακια να τα βαλω απ΄την τσεπη μου.. 2) μου λεει πολυς κοσμος οτι ας πουμε βγαινουν 1000 ευρω τα τιμολογια για τις ζημιες σου και σου λεει η ασφαλιστικη 800 και αμα θες, αμα βγει η ζημια ξερω γω 1500 ευρω και μου δωσουν πισω 1000, τι θα κανω μετα, θα βαλω αλλα 500 απ΄την τσεπη μου? Σε αντιστοιχες περιπτωσεις τα πηρατε πισω ολα τα λεφτα σας? Φοβαμαι δηλαδη, μην βγω και κερατας και δαρμενος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φωνάζετε αστυνομία να καταγράψει το συμβάν.. Ζείτε σε κάποιον ονειρεμένο κόσμο?? Δεν αναφέρομαι σε εσένα συγκεκριμένα φίλε μου και περαστικά. Αλλά επειδή βλέπω οτι πολλοί το κάνουν αυτό και είναι τελείως λάθος. Επιτόπου έπρεπε να φωνάξετε ασθενοφόρο και αστυνομία. Τώρα εκεί που είχες όλο το δίκιο σου έχεις χάσει το μισό και ταλαιπωριέσαι. Τώρα απλά πάρε τα λεφτά για τις υλικές και τελείωσε το θέμα. Και πάλι καλά να λες. και να ξέρεις οτι κατα 90% θα έχεις πρόβλημα στο να πάρεις τα λεφτά σου απο την ασφαλιστική αν δεν έχεις φωνάξει τουλάχιστον φροντίδα ατυχήματος απο την εταιρεία σου να γράψει το συμβάν και να πάρει φωτογραφίες. Όταν παθαίνουμε ατύχημα ειδικά με τραυματισμό φωνάζουμε ασθενοφόρο, αστυνομία και την φροντίδα ατυχήματος. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2012 από τον TC-drift 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φωνάζετε αστυνομία να καταγράψει το συμβάν.. Ζείτε σε κάποιον ονειρεμένο κόσμο?? Δεν αναφέρομαι σε εσένα συγκεκριμένα φίλε μου και περαστικά. Αλλά επειδή βλέπω οτι πολλοί το κάνουν αυτό και είναι τελείως λάθος. Επιτόπου έπρεπε να φωνάξετε ασθενοφόρο και αστυνομία. Τώρα εκεί που είχες όλο το δίκιο σου έχεις χάσει το μισό και ταλαιπωριέσαι. Τώρα απλά πάρε τα λεφτά για τις υλικές και τελείωσε το θέμα. Και πάλι καλά να λες. και να ξέρεις οτι κατα 90% θα έχεις πρόβλημα στο να πάρεις τα λεφτά σου απο την ασφαλιστική αν δεν έχεις φωνάξει τουλάχιστον φροντίδα ατυχήματος απο την εταιρεία σου να γράψει το συμβάν και να πάρει φωτογραφίες. Όταν παθαίνουμε ατύχημα ειδικά με τραυματισμό φωνάζουμε ασθενοφόρο, αστυνομία και την φροντίδα ατυχήματος. Απολυτο δικιο εχεις φιλε μου σε αυτο που λες, απλα δεν σκεφτεσαι εκεινη την ωρα, λογο σοκ, καθολου καθαρα.. Σε αντιστοιχη περιπτωση, αμα καποιος ειναι μαρτυρας νομιζω οτι ειναι πολυ καλη ιδεα να φωναξει ασθενοφορο και αστυνομια και να μπορεσει οσο μπορει μιας και οποιος εχει χτυπησει μαλλον δεν θα λειτουργει και 100%, τουλαχιστον αυτο θα κανω (παλι χτυπα ξυλο) αν στο μελλον αν ειμαι μαρτυρας καπου.. Τον τραυματισμο δεν τον καταλαβα με τη μια, καθως σηκωσα τη μηχανη ανετα εκεινη την ωρα χωρις να νιωθω καποιο πονο και μετα απο κανα 20 λεπτο αρχισε να ποναει το χερι.. και μετα απο μερικες ωρες και τα υπολοιπα μερη που ειχα ψιλοτραυματισει.. Οταν εννοεις θα εχω προβλημα με ποια εννοια? Θα κολλησουν σε καποια επιβεβαιωση? Αν καποιος εχει εμπειρια απο παρομιο θεμα, θα με βοηθουσε αρκετα.. Ευχαριστω για το χρονο σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φωνάζετε αστυνομία να καταγράψει το συμβάν.. Ζείτε σε κάποιον ονειρεμένο κόσμο?? Δεν αναφέρομαι σε εσένα συγκεκριμένα φίλε μου και περαστικά. Αλλά επειδή βλέπω οτι πολλοί το κάνουν αυτό και είναι τελείως λάθος. Επιτόπου έπρεπε να φωνάξετε ασθενοφόρο και αστυνομία. Τώρα εκεί που είχες όλο το δίκιο σου έχεις χάσει το μισό και ταλαιπωριέσαι. Τώρα απλά πάρε τα λεφτά για τις υλικές και τελείωσε το θέμα. Και πάλι καλά να λες. και να ξέρεις οτι κατα 90% θα έχεις πρόβλημα στο να πάρεις τα λεφτά σου απο την ασφαλιστική αν δεν έχεις φωνάξει τουλάχιστον φροντίδα ατυχήματος απο την εταιρεία σου να γράψει το συμβάν και να πάρει φωτογραφίες. Όταν παθαίνουμε ατύχημα ειδικά με τραυματισμό φωνάζουμε ασθενοφόρο, αστυνομία και την φροντίδα ατυχήματος. H τροχαία εάν θέλει, έρχεται. Φίλος φώναξε την τροχαία για ένα ατύχημα που είχε και ήρθε μετά από 4 ώρες και τον βρήκε εκεί γιατί είχε μείνει από μπαταρία κιόλας το αυτοκίνητό του και δε μπορούσε να φύγει αλλιώς δε θα έβρισκε κανέναν εκεί. Λένε ότι έρχεται μόνο σε κάτι σοβαρό σαν τον σούπερμαν ένα πράγμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Πρώτα από όλα περαστικά φίλε. Άν ζούσαμε σε άλλη χώρα θα σου έλεγα κυνήγα τον δικαστικά.Δυστυχώς για μας ζούμε στην Ελλάδα,οπότε σου λέω « πάρε τα λεφτά και τρέχα » Φρόντισε μόνο να τα φουσκώσεις όσο μπορείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Δεν αποφασίζει αυτός για το τί θα αποζημιώσει η ασφαλιστική. Αυτός αν έχει αναλάβει την υπαιτιότητα άστον τώρα να κουρεύεται και πιάσε την ασφαλιστική ΓΙΑ ΟΛΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 H τροχαία εάν θέλει, έρχεται. Φίλος φώναξε την τροχαία για ένα ατύχημα που είχε και ήρθε μετά από 4 ώρες και τον βρήκε εκεί γιατί είχε μείνει από μπαταρία κιόλας το αυτοκίνητό του και δε μπορούσε να φύγει αλλιώς δε θα έβρισκε κανέναν εκεί. Λένε ότι έρχεται μόνο σε κάτι σοβαρό σαν τον σούπερμαν ένα πράγμα. Η Τροχαία είναι υποχρεωμένη να έρθει + να συντάξει έκθεση σε τραυματία. Η έκθεση, είναι η γραπτή απεικόνιση του ατυχήματος, και αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο ενάντια σε τετοιους κάφρους των δρόμων. Περαστικά + αγύριστα Whatevier. Αν σου κάνει μανουρα η ασφαλιστική, ενημερωσε τους ότι θα τους ενημερώσει ο............δικηγόρος σου. Μην δεχτείς τίποτε λιγότερο. ¨οπως τα'πε ο TC-drift. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazerelec 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Αγαπητε φιλε,ως παθων (οχι εγω, η συζυγος) εχω να σου παραθεσω τα εξης Οταν καποιος σε τρακαρει και φταιει - συνηθως θα παραδεχτει αμεσως το λαθος του - και θα σου πει ΟΚ σε ολα Οταν περασει το συμβαν - και ηρεμησει - θα συμβουλευτει δικηγορους - ασφαλιστες - οικογενεια - φιλους - νομικη προστασια - οτι εχει διαθεσιμο τελως παντων και συνηθως θα αρχισει τα κινεζικα....μα εγω δεν φταιω - εχεις αδικο - ετρεχες - δεν προσεχες κλπ... Δυστυχως δεν εχει νοημα να συζηταμε τι θα μπορουσες να ειχες κανει αλλα τι κανεις τωρα..Αν τον κυνηγησεις θα πρεπει να οπλιστεις με υπομονη,επιμονη,χρονο και χρημα..Θα σου χρειαστουν ολα... Ελπιζω να σε βοηθησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Επειδη ειχα ενα σοβαρο ατυχημα 3βηματα μετα απο καθε τρακαρισμα... Παιρνεις το 100 ( ειναι και θα ειναι η πιο ισχυρη υπογραφη ως επισημη αρχη). Παιρνεις ασφαλιστικη. Ελεγχεις ολες τις ζημιες που γιναν και να βγει φωτο απο ζημιες και σημανση! Και προς Θεου μην πιανεις συζητηση με αυτον που τρακαρες ουτε φιλικες ουτε τιποτα δεν τον ξερεις δεν σε ξερει και μπροστα σε 100ευρω μπορει να σε βγαλει και φταιχτη... Οι εποχες ειναι ατιμες και οι ανθρωποι απανθρωποι... Καλη αναρρωση φιλε και την επομενη φορα μακρια απο εμας, ξερεις... Συμβουλευε και τους φιλους σου για τα βηματα που σου ειπα και οτι ειναι υλικο φτιαχνεται... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Φιλε μου μακαρι να βγαλεις ακρη.Επρεπε να φωναξεις την τροχαια επειδη υπηρχε και τραυματισμος μπορουσες να τον κυνηγησεις και ποινικα αν ηθελες και το δηλωνες.Μετα γινεται δικογραφια ποινικη και παει εισαγγελεα ανεξαρτητα με την αποζημιωση σου.Δεν το εκανες,δεν ξερω αν μπορεις τωρα να το κανεις.Αυτο γτ σου φερθηκε σκαρτα και εκανε τον κινεζο μετα(οχι και πολυ σπανιο....) Τωρα οσο αφορα την αποζημιωση σου ο τυπος δεν μπλεκεται καθολου με την ασφαλιστικη του,ουτε μπορει να πει ναι δεχομαι τις υλικες και οχι τις σωματικες.Αυτα ποιος στα ειπε???Ποιος ειναι ο γυιος του Μαο???Εκανε την δηλωση του,τερμα.Δεν μιλας καν με τον τυπο πια.Αν εχουν φιλικο διακανονισμο οι εταιρειες θα αποζημιωθεις απο την εταιρεια σου και θα παρεις λεφτα και για το κτυπημα σιγουρα.Κρατα ολα τα χαρτια απο νοσοκομεια και θα βγει κονδυλι για τα λεφτα που χαλασες +κατι λεφτα για να σε καλυψουν για τη σωματικη βλαβη.Μην περιμενεις πολλα παντως κανα 1000-1500.Μπορει να σου ρθει και γιατρος απο την ασφαλιστικη στο σπιτι σου να σε δει.Εννοειται οτι το μηχανακι θα το επισκευασεις και θα πληρωθεις και απο εξοπλισμο θα παρεις στανταρ το κρανος.Δυστυχως μπουφαν παντελονια και τα ρεστα δεν καλυπτονται μεσω φιλικου παρα μονο αν το κυνηγησεις αλλιως. Παθων και μαθων πριν κανα χρονο περιπου που μετα απο τετοιο τραυματισμο αν και σε χειροτερο τρακο πηρα κανα 1500 +την ολικη επισκευη της μοτο που εφτασε τα 5000.Μην μασας απλα θελει υπομονη και μην ψαρωνεις.Εκανε δηλωση οτι φταιει αρα τελειωσες με τον τυπο.Ολα ειναι θεμα ασφαλιστικων πια.Μιλα με τον ασφαλιστη σου αν ειναι φιλος και πιεσε τον.Αν κανει το κοροιδο βρες ενα δικηγορο και ρωτα τι και πως. Περαστικα σου και παντα ορθιος απο δω και περα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Κατ 'αρχην περαστικα σου, για εμενα μη το αφησεις ετσι, χαρτια απο εισαγωγη νοσοκομειου εκεινη την μερα εχεις;;;; ε τοτε μη τον αφηνεις, τον συμφερει και αυτον και την εταιρεια του να το κανουν γαργαρα το θεμα του τραυματισμου σου, δεν ειναι ομως ετσι, να πας δικαστικως! Να βαλεις μπροστα και να ζητησεις για ψυχικη οδυνη, εξοδα μετακινησεως που σε εχει αφησει χωρις το οχημα σου κτλ κτλ.....για εμενα μη το αφηνεις ετσι το πραγμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Η Τροχαία είναι υποχρεωμένη να έρθει + να συντάξει έκθεση σε τραυματία. Η έκθεση, είναι η γραπτή απεικόνιση του ατυχήματος, και αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο ενάντια σε τετοιους κάφρους των δρόμων. Περαστικά + αγύριστα Whatevier. Αν σου κάνει μανουρα η ασφαλιστική, ενημερωσε τους ότι θα τους ενημερώσει ο............δικηγόρος σου. Μην δεχτείς τίποτε λιγότερο. ¨οπως τα'πε ο TC-drift. Στο ατύχημα με το φίλο γιατί δεν είχε έρθει εγκαίρος; Και ήρθε μετά από 4 ώρες;;;; Και έχω ακούσει και από άλλα περιστατικά ότι εάν δεν υπάρχει κάποιος τραβατισμός δεν έρχονται. Γνωρίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να έρθουν, όμως δεν έρχονται πάντα, στην Ελλάδα είμαστε. Όλα λειτουργούν όπως θέλουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Να πω εδω οτι εβαλα την ασφαλιστρια μου, να πει οτι εχουν μια βδομαδα να δεχτουν και τις σωματικες ζημιες, αλλιως θα κανω αγωγη και θα παει δικαστικα. Με λιγη τυχη, μπορει να το δεχτουν και να ξεμπερδεψω, αλλιως βλεπουμε.. ... Ακριβως αυτη η φαση, ολα οκ στην αρχη και μετα τον κινεζο.. Καλη αναρρωση φιλε και την επομενη φορα μακρια απο εμας, ξερεις... Συμβουλευε και τους φιλους σου για τα βηματα που σου ειπα και οτι ειναι υλικο φτιαχνεται... Στο μελλον αυτη θα ειναι η αντιμετωπιση μου, ευχαριστω πολυ! Κατ 'αρχην περαστικα σου, για εμενα μη το αφησεις ετσι, χαρτια απο εισαγωγη νοσοκομειου εκεινη την μερα εχεις;;;; ε τοτε μη τον αφηνεις, τον συμφερει και αυτον και την εταιρεια του να το κανουν γαργαρα το θεμα του τραυματισμου σου, δεν ειναι ομως ετσι, να πας δικαστικως! Να βαλεις μπροστα και να ζητησεις για ψυχικη οδυνη, εξοδα μετακινησεως που σε εχει αφησει χωρις το οχημα σου κτλ κτλ.....για εμενα μη το αφηνεις ετσι το πραγμα... Χαρτι απο το νοσοκομειο εχω.. Το ζητημα ειναι οτι ενας χρονος+ αναμονη και ταλαιπωρια για να παρω οσα βγει η αποζημειωση νομιζω δεν αξιζουν.. Δλδ δεν θελω να γινω εκατομμυριουχος απ΄το στορυ, τα λεφτα της μηχανης, του κρανους μου και του μπουφαν να βγαλω, καθως και τις ακτινογραφιες/εισαγωγες οπτοε ουσιαστικα να μην εχω χασει τιποτα.. Αν μπορει να γινει αυτο, δεν θα φαω ενα χρονο + για να βγαλω καποια λεφτα εξτρα.. Απλα επειδη ακουω πολλα οτι δεν σε αποζημειωνουν πληρως αρχιζω να κοιταω και τις γυρω γυρω αποζημειωσεις να ερθω στα ισια μου, γιατι νταξ να μην βγαλω το δεχομαι, να μπω μεσα εινια μαλακια.. Δηλαδη ζημια μηχανης 1000 ευρω μου δινουν 800, αποζημειωση για το χερι 200, κερδος 0, ζημια 0 και ειμαι ευχαριστημενος.. Αν σου κάνει μανουρα η ασφαλιστική, ενημερωσε τους ότι θα τους ενημερώσει ο............δικηγόρος σου. Μην δεχτείς τίποτε λιγότερο. ¨οπως τα'πε ο TC-drift. Το προβλημα μου ειανι το εξης, εστω οτι μου λεει η ασφαλιστικη ολα καλα ολα ωραια. Πως μπορω να ειμαι βεβαιος οτι αυτα που θα πληρωσω θα τα παρω πισω και δεν θα μου πουν εμεις το κοστολογησαμε τοσο και οχι τοσο οσο εσεις. Τοτε εχω το δικαιωμα να μην το δεχτω και να βρω δικηγορο ή θα πρεπει να το εχω κανει νωριτερα? Γιατι ακουω για περιπτωσεις οπου ξερω γω πας με τιμολογιο 1000 ευρω και σου λενε 800 και αμα θελεις. Τωρα οσο αφορα την αποζημιωση σου ο τυπος δεν μπλεκεται καθολου με την ασφαλιστικη του,ουτε μπορει να πει ναι δεχομαι τις υλικες και οχι τις σωματικες.Αυτα ποιος στα ειπε???Ποιος ειναι ο γυιος του Μαο???Εκανε την δηλωση του,τερμα.Δεν μιλας καν με τον τυπο πια.Αν εχουν φιλικο διακανονισμο οι εταιρειες θα αποζημιωθεις απο την εταιρεια σου και θα παρεις λεφτα και για το κτυπημα σιγουρα.Κρατα ολα τα χαρτια απο νοσοκομεια και θα βγει κονδυλι για τα λεφτα που χαλασες +κατι λεφτα για να σε καλυψουν για τη σωματικη βλαβη.Μην περιμενεις πολλα παντως κανα 1000-1500.Μπορει να σου ρθει και γιατρος απο την ασφαλιστικη στο σπιτι σου να σε δει.Εννοειται οτι το μηχανακι θα το επισκευασεις και θα πληρωθεις και απο εξοπλισμο θα παρεις στανταρ το κρανος.Δυστυχως μπουφαν παντελονια και τα ρεστα δεν καλυπτονται μεσω φιλικου παρα μονο αν το κυνηγησεις αλλιως. Παθων και μαθων πριν κανα χρονο περιπου που μετα απο τετοιο τραυματισμο αν και σε χειροτερο τρακο πηρα κανα 1500 +την ολικη επισκευη της μοτο που εφτασε τα 5000.Μην μασας απλα θελει υπομονη και μην ψαρωνεις.Εκανε δηλωση οτι φταιει αρα τελειωσες με τον τυπο.Ολα ειναι θεμα ασφαλιστικων πια.Μιλα με τον ασφαλιστη σου αν ειναι φιλος και πιεσε τον.Αν κανει το κοροιδο βρες ενα δικηγορο και ρωτα τι και πως. Περαστικα σου και παντα ορθιος απο δω και περα. Η φαση τωρα ειναι ως εξης: Μου ειπε η ασφαλιστρια μου οτι εκανε δηλωση αλλα δεχεται μονο τις υλικες ζημιες και οχι τις σωματικες. Δεν ξερω ποιον εννουσε, η ασφαλιστικη του ή αυτος. Αμα αυτος δεν μπορει να το κανει, φανταζομαι θα εννουσε την ασφαλιστικη. Οποτε τωρα το θεμα το εχω πια με την ασφαλιστη και οχι με τον τυπα ετσι? Σημαντικο εδω: Αν ο τυπας εχει κανει δηλωση οπως φαινεται, και αν στην ασφαλιστικη του πανε τα χαρτια νοσοκομειου, αρα ειναι αποδεδειγμενο α) οτι φταει αυτος β) οτι με τραυματισε, μπορει να πει παλι η ασφαλιστικη του: σου αναγνωριζουμε μονο υλικες ζημιες? Οι εταιρειες βρισκονται σε φιλικο διακανονισμο, εχω κρατησει αποδειξεις απο νοσοκομεια, ακτινογραφιες κτλπ. Απο τα τιμολογια της επισκευης που πηγες ειχες καποιο προβλημα ή πηρες το ποσο που εγραφαν? Ειχε συμφωνηθει απο πριν αυτο το ποσο με την ασφαλιστικη σου? Πως ακριβως ηταν η διαδικασια αποζημειωσης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Απολυτο δικιο εχεις φιλε μου σε αυτο που λες, απλα δεν σκεφτεσαι εκεινη την ωρα, λογο σοκ, καθολου καθαρα.. Σε αντιστοιχη περιπτωση, αμα καποιος ειναι μαρτυρας νομιζω οτι ειναι πολυ καλη ιδεα να φωναξει ασθενοφορο και αστυνομια και να μπορεσει οσο μπορει μιας και οποιος εχει χτυπησει μαλλον δεν θα λειτουργει και 100%, τουλαχιστον αυτο θα κανω (παλι χτυπα ξυλο) αν στο μελλον αν ειμαι μαρτυρας καπου.. Τον τραυματισμο δεν τον καταλαβα με τη μια, καθως σηκωσα τη μηχανη ανετα εκεινη την ωρα χωρις να νιωθω καποιο πονο και μετα απο κανα 20 λεπτο αρχισε να ποναει το χερι.. και μετα απο μερικες ωρες και τα υπολοιπα μερη που ειχα ψιλοτραυματισει.. Οταν εννοεις θα εχω προβλημα με ποια εννοια? Θα κολλησουν σε καποια επιβεβαιωση? Αν καποιος εχει εμπειρια απο παρομιο θεμα, θα με βοηθουσε αρκετα.. Ευχαριστω για το χρονο σου! εντάξει σε νιώθω και μόνο που σηκώνεσαι όρθιος εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι τα υπόλοιπα. Οι υπόλοιποι όμως έπρεπε να σε προστατευσουν και να κάνουν τα δέοντα. Όπως και να χει είναι θετικό που σου έκανε θετική δήλωση. Σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση στο παρελθόν η ασφαλιστική μου έκοψε την αποζημίωση στη μέση και τα μάσαγαν. Αν είχα φωνάξει αστυνομία και φροντίδα δεν θα είχα μάλλον τα ίδια. Εγώ δεν το έκανα τότε επειδή ήταν μικροζημιές και βαριόμουν να περιμένω βέβαια. Μην αγχώνεσαι όπως και να χει. Τα υλικά δεν παίζουν τόσο σημασία, εσύ να σαι καλά και όπως λέει ο λαός: Κάνε με σοφό να σε κάνω πλούσιο! Απο τις εμπειρίες μας μαθαίνουμε. H τροχαία εάν θέλει, έρχεται. Φίλος φώναξε την τροχαία για ένα ατύχημα που είχε και ήρθε μετά από 4 ώρες και τον βρήκε εκεί γιατί είχε μείνει από μπαταρία κιόλας το αυτοκίνητό του και δε μπορούσε να φύγει αλλιώς δε θα έβρισκε κανέναν εκεί. Λένε ότι έρχεται μόνο σε κάτι σοβαρό σαν τον σούπερμαν ένα πράγμα. Άμα παίζει τραυματισμός σίγουρα έρχονται πιο γρήγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 εντάξει σε νιώθω και μόνο που σηκώνεσαι όρθιος εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι τα υπόλοιπα. Οι υπόλοιποι όμως έπρεπε να σε προστατευσουν και να κάνουν τα δέοντα. Όπως και να χει είναι θετικό που σου έκανε θετική δήλωση. Σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση στο παρελθόν η ασφαλιστική μου έκοψε την αποζημίωση στη μέση και τα μάσαγαν. Αν είχα φωνάξει αστυνομία και φροντίδα δεν θα είχα μάλλον τα ίδια. Εγώ δεν το έκανα τότε επειδή ήταν μικροζημιές και βαριόμουν να περιμένω βέβαια. Μην αγχώνεσαι όπως και να χει. Τα υλικά δεν παίζουν τόσο σημασία, εσύ να σαι καλά και όπως λέει ο λαός: Κάνε με σοφό να σε κάνω πλούσιο! Απο τις εμπειρίες μας μαθαίνουμε. Άμα παίζει τραυματισμός σίγουρα έρχονται πιο γρήγορα Aν παίζει τραυματισμός έρχονται, δεν μπορώ να πω. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να έρχονται και η τροχαία πέραν της ασφαλιστικής ειδικά εάν δεν ξέρουμε ποιος φτάει και ποιος όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giuzer 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Έχουν ξεφύγει τα πράγματα εντελώς: Εμένα, λέει η ασφαλιστική αυτής που μου βγήκε από στοπ, μου πληρώνει μόνο το 50% των υλικών ζημιών, επειδή λέει δεν υπάρχει επαφή. Είχα φωνάξει και το 100, το οποίο ήρθε αμέσως, και υπάρχει καταγραφή της επαφής στο πρωτόκολλο και στα δυο οχήματα. Και όμως η γ@@μ0ασφαλιστική αυτή με ειρωνικό υφάκι μου είπε: Πάρε τα μισά ή άντε τράβα στα δικαστήρια του παραχρόνου και αν υπάρχουμε τότε". Κύριοι διαλυόμαστε ως κράτος δικαίου με ότι αυτό συνεπάγεται με τις αποφάσεις που καλούμαστε να παίρνουμε τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Να πω εδω οτι εβαλα την ασφαλιστρια μου, να πει οτι εχουν μια βδομαδα να δεχτουν και τις σωματικες ζημιες, αλλιως θα κανω αγωγη και θα παει δικαστικα. Με λιγη τυχη, μπορει να το δεχτουν και να ξεμπερδεψω, αλλιως βλεπουμε.. Ακριβως αυτη η φαση, ολα οκ στην αρχη και μετα τον κινεζο.. Στο μελλον αυτη θα ειναι η αντιμετωπιση μου, ευχαριστω πολυ! Χαρτι απο το νοσοκομειο εχω.. Το ζητημα ειναι οτι ενας χρονος+ αναμονη και ταλαιπωρια για να παρω οσα βγει η αποζημειωση νομιζω δεν αξιζουν.. Δλδ δεν θελω να γινω εκατομμυριουχος απ΄το στορυ, τα λεφτα της μηχανης, του κρανους μου και του μπουφαν να βγαλω, καθως και τις ακτινογραφιες/εισαγωγες οπτοε ουσιαστικα να μην εχω χασει τιποτα.. Αν μπορει να γινει αυτο, δεν θα φαω ενα χρονο + για να βγαλω καποια λεφτα εξτρα.. Απλα επειδη ακουω πολλα οτι δεν σε αποζημειωνουν πληρως αρχιζω να κοιταω και τις γυρω γυρω αποζημειωσεις να ερθω στα ισια μου, γιατι νταξ να μην βγαλω το δεχομαι, να μπω μεσα εινια μαλακια.. Δηλαδη ζημια μηχανης 1000 ευρω μου δινουν 800, αποζημειωση για το χερι 200, κερδος 0, ζημια 0 και ειμαι ευχαριστημενος.. Το προβλημα μου ειανι το εξης, εστω οτι μου λεει η ασφαλιστικη ολα καλα ολα ωραια. Πως μπορω να ειμαι βεβαιος οτι αυτα που θα πληρωσω θα τα παρω πισω και δεν θα μου πουν εμεις το κοστολογησαμε τοσο και οχι τοσο οσο εσεις. Τοτε εχω το δικαιωμα να μην το δεχτω και να βρω δικηγορο ή θα πρεπει να το εχω κανει νωριτερα? Γιατι ακουω για περιπτωσεις οπου ξερω γω πας με τιμολογιο 1000 ευρω και σου λενε 800 και αμα θελεις. Η φαση τωρα ειναι ως εξης: Μου ειπε η ασφαλιστρια μου οτι εκανε δηλωση αλλα δεχεται μονο τις υλικες ζημιες και οχι τις σωματικες. Δεν ξερω ποιον εννουσε, η ασφαλιστικη του ή αυτος. Αμα αυτος δεν μπορει να το κανει, φανταζομαι θα εννουσε την ασφαλιστικη. Οποτε τωρα το θεμα το εχω πια με την ασφαλιστη και οχι με τον τυπα ετσι? Σημαντικο εδω: Αν ο τυπας εχει κανει δηλωση οπως φαινεται, και αν στην ασφαλιστικη του πανε τα χαρτια νοσοκομειου, αρα ειναι αποδεδειγμενο α) οτι φταει αυτος β) οτι με τραυματισε, μπορει να πει παλι η ασφαλιστικη του: σου αναγνωριζουμε μονο υλικες ζημιες? Οι εταιρειες βρισκονται σε φιλικο διακανονισμο, εχω κρατησει αποδειξεις απο νοσοκομεια, ακτινογραφιες κτλπ. Απο τα τιμολογια της επισκευης που πηγες ειχες καποιο προβλημα ή πηρες το ποσο που εγραφαν? Ειχε συμφωνηθει απο πριν αυτο το ποσο με την ασφαλιστικη σου? Πως ακριβως ηταν η διαδικασια αποζημειωσης? Προσωπικα πηρα ολο το ποσο απο την επισκευη,οχι ολο απο το κρανος +καποια λεφτα για σωματικες βλαβες+το μισθο μου που δεν δουλευα ενα μηνα.Η διαφορα με σενα ειναι οτι προσκομιστηκα με ασθενοφορο και ηρθε τροχαια που το γραψε αυτο και το γεγονος. Δεν νομιζω ομως εφοσον υπαρχει δηλωση του τυπα να μην δεχονται τις σωματικες βλαβες. Ρωτα ενα δικηγορο σιγουρα αδερφε γτ αλλιως να τα λενε οι ασφαλιστες και αλλιως με ενα δικηγορο. Σαφως και πριν την επισκευη ηρθε πραγματογνωμονας και καταγραψε τι θελει αλλαγη,η μηχανη ηταν τοτε 1,5 χρονου οποτε παλαιοτητες και τα ρεστα δεν επαιζε.Προφανως ο πραγματογνωμονας θα δικαιολογησει οτι πρεπει και λογικα απο αυτον θα ξερεις πανω κατω τι θα παρεις.Αν κοψει αυτος κατι τοτε ειναι δυσκολα. Ψυχραιμια και υπομονη.Μην πανικοβαλλεσαι και σκεψου οτι εσυ εισαι καλα και ολα γινονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Στο ατύχημα με το φίλο γιατί δεν είχε έρθει εγκαίρος; Και ήρθε μετά από 4 ώρες;;;; Και έχω ακούσει και από άλλα περιστατικά ότι εάν δεν υπάρχει κάποιος τραβατισμός δεν έρχονται. Γνωρίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να έρθουν, όμως δεν έρχονται πάντα, στην Ελλάδα είμαστε. Όλα λειτουργούν όπως θέλουν. Διοτι υπαρχει 1 περιπολικο της τροχαιας για την μιση πολη. Πχ εδω στη σαλονικα υπαρχει ενα περιπολικο για ανατολικη και ενα για δυτικη. Και αυτο πρεπει να παει παντου τι να κανουμε? Ετσι λειτουργουσε απο παντα η τροχαια ΧΑΛΛΛΛΑΡΑ! ΑΠο το νομο υποχρεωνεται απτην στιγμη που παρεις στο 100 να ερθει περιπολικο εαν δεν ερθει υπαρχει αναφορα και παρελκομενα διαφορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Διοτι υπαρχει 1 περιπολικο της τροχαιας για την μιση πολη. Πχ εδω στη σαλονικα υπαρχει ενα περιπολικο για ανατολικη και ενα για δυτικη. Και αυτο πρεπει να παει παντου τι να κανουμε? Ετσι λειτουργουσε απο παντα η τροχαια ΧΑΛΛΛΛΑΡΑ! ΑΠο το νομο υποχρεωνεται απτην στιγμη που παρεις στο 100 να ερθει περιπολικο εαν δεν ερθει υπαρχει αναφορα και παρελκομενα διαφορα... Tρεχαγυρευόπουλος δηλαδή. Οπότε άμα σου κάτσει σου κάτσε. Χαλαραααά! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beef 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Πριν 40 μερες περιπου ειχα την τυχη να με εμβολισει ενας φιλτατος οδηγος με το φορτηγακι του.. Ερχομασταν στον ιδιο δρομο αντιθετα, μεχρι που αποφασισε, ενω κοιταγε δεξια του σε ενα μαγαζι, να κοψει ολο το τιμονι αριστερα με τερμα γκαζι.. Εκοψα και εγω δεξια φρεναριστος να του δωσω λιγο χρονο να φρεναρει, αλλα ο φιλτατος με ειδε αρχισε να φρεναρει αφου με ειχε παρει πανω στο παμπριζ του, με αποτελεσμα λογω αδρανειας να φυγω σαν τον σουπερμαν απ΄την αλλη.. οποτε καταφερε να με μαζεψει ενω εγω ημουν σταματημενος, αδοξος τροπος. Σεναρια μετα στο μυαλο μου για το πως να το γλυτωνα υπηρχαν, αλλα επειδη ηταν χωματοδρομος και κανει ενα εσακι καπως, 99% θα με πετυχαινε στον κωλο της μηχανης και θα αγκαλιαζα κατι παρκαρισμενα, το σεναριο γκαζι νομιζω καλα το απεριψα, ισως αν ειχα πλακωθει στις κορνες απο νωρις να με εβλεπε, αλλα δεν γινεται να κορναρω καθε 5 μετρα και να σπαω τα @@ του κοσμου.. ειναι καποιες φασεις τελικα που οσο αμυντικα και να πηγαινεις αμα σε βαλει στοχο παπαλα :( Λαθος μου εδω που 1) δεν του εσκασα 2 μπουνιες οσο ειχα την αδρεναλινη τερμα 2) δεν καλεσα τροχαια και ΕΚΑΒ, αφου α) το ατυχημα εγινε 50 μετρα απ΄το σπιτι μου και ειχα 5 μαρτυρες που ειναι γειτονες μου και φιλοι μας κ β) παρεδεχτηκε αμεσως το λαθος του και μου εδωσε στοιχεια κτλπ, οποτε του ειπα και εγω συνεχισε στη δουλεια σου θα παω μονος μου νοσοκομειο no problem.. επισης εχω χαρτια απο εισαγωγη σε νοσοκομειο κτλπ Απολογισμος γυψος για 25 μερες στον καρπο και 2 βδομαδες πιασμενος σβερκος, και σπασμενο τιμονι, χουφτες, γραντζουνισμενες μανετες, ποδοφρενο, και κατι μικρογρατζουνιες σε πλαστικα.. Επισης ενα μικροσκισιμο σε μπροστα λαστιχο και κατι τσιμουχακια.. Αφου μου εβγαλε την παναγια για να κανει δηλωση οτι φταιει, την οποια την εστειλε επιτελους χτες (μετα απο 30 εργασιμες στην ασφαλιστρια μου), λεει οτι δεχεται την ευθυνη μονο για τις υλικες ζημιες και οχι για τραυματισμο. Ο εμπειρογνωμονας εχει δεχτει αλλαγη ολων των αποπανω (ακομα και του ελαστικου) και δεν εχει δει ακομα τον εξοπλισμο μου, αλλα φανταζομαι οτι και αυτα θα περασουν.. Και τωρα εχω τις εξης επιλογες: α) δεχομαι τις υλικες, περνω τα λεφτα μου και ληγει εκει το στορυ. β) κυνηγαω δικαστικα το γαμωσπιτο και περνω μετα απο κανα 1,5 χρονο και καποια λεφτα για τραυματισμο.. Τα λεφτα της αποζημειωσης για το τραυματισμο θα ειναι ψιλοπραγματα γιατι ειμαι φοιτητης και οχι εργαζομενος (τουλαχιστον αυτο μου εχει πει οποιος ρωτησα) Αλλα πραγματικα δεν με νοιαζει το οικονομικο τοσο, οσο η αντιμετωπιση του αλλου του μαλακα που σε βασανιζει, σε κανει να τρεχεις ενα μηνα σε νοσοκομεια και σου λεει "ποιο χερι, αλλου το εσπασε" και συνεχιζει ηρεμα τη ζωουλα του σαν να μην εγινε τιποτα.. και αυριο θα ξαπλωσει καναν αλλο που δεν φοραγε τιποτα και θα τον σκοτωσει και θα ειανι παλι ανετος.. Χωρια τα 50 ευρω που εχω σε αποδειξεις απο ακτινογραφιες/εισαγωγες + τα οποια αλλα χαλασα σε βενζινες και μαλακιες + οτι δεν εχω μηχανη 1,5 μηνα να κανω τη δουλεια μου + οτι το μηχανακι βγαινει πια ως τρακαρισμενο (και ας αλλαχτηκε οτι ειχε εστω και μια γρατζουνια) Η λογικη λεει παρε τα λεφτακια σου, με κανα 2 υπερτιμολογησεις + εξοπλισμο εχεις βγαλει και τα ψιλα που εχασες σε νοσοκομεια, βενζινες κτλπ και ολα κομπλε.. Αλλα γαμω το κερατο με αυτη τη λογικη αυτο το @@ θα βασανισει αυριο καποιον αλλο και θα τη βγαλει παλι ανετος, να μου πεις και αν τον τρεξω στα δικαστηρια παλι χεστηκε, εδω περνανε κοκκινο σκοτωνουν τον αλλο και παλι δεν την πληρωνουν.. Λογικο το βρισκετε και εσεις να παρω τις υλικες και να ξεμπερδευω? Υπαρχει καποια αλλη επιλογη? Ισως να κανουμε μια οργανωση 17 Kawaninja. Εσπασες το χερι του αλλου κυριος? Ελα δω, γκααπ σε δυο κομματια το χερι, το πηρατε το μαθημα σας? Ξερω παντως, οτι ο επομενος που θα με κατεβασει θα πληρωσει και τα σπασμενα του προηγουμενου, ξεθαψα το τσεκουρι του πολεμου, θα βαφτουν τα καρμπον μου με αιμα. Τελος, ποσο ξεφτιλας πρεπει να εισαι για να βασανισεις τον αλλο και να μην παραδεχεσαι τη μαλακια σου γαμωτο, λες και θα τα βαλει τα λεφτα απ΄την τσεπη του, να σου λεει το καθικι αλλου το σπασατε το χερι σας κυριε.. ναι ρε μαμημενε το κουβαλαγα στο πορτπαγκαζ μαζι με ενα σπασμενο προφυλακτηρα και ειπα να στα φορτωσω μαμωσπιτε. Ασε φίλε μου , τα ίδια περνάω τώρα και εγώ με ένα κ@ργιόλη που έκανε αναστροφή πάνω στην εθνική , ήταν ανασφάλιστος , πήγε και έκανε ψευδη δήλωση ότι ήταν με το δεύτερο αυτοκίνητο του , με έβαλε 2 μέρες στο νοσοκομείο και τώρα το παίζει τρελίτσα!!!!!!!!! Σημειωτέον ότι η μηχανή έχει πάνω από 4 χιλ ζημιά. Αυτό που με εξοργίζει όμως είναι η νοοτροπία ότι τη σκαπούλαρε και ότι αφού δε με σκότωσε ενταξει μορεέεε δεν τρέχει και τίποτα Μην τον αφήσεις τον κ΄2ργιολη σε χλωρό κλαρί , κάνε του τη ζωή δυσκολη γιατί κάτι τέτοιοι αλήτες κάνουν τους μάγκες και σκοτώνουν κόσμος με τα σκατ'α που κουβαλάνε στο κεφάλι τους!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Μετα απο 2,5 μηνες επιτελους τελειωσε η ιστορια.. Ισως οχι με τους ευνοικοτερους ορους, η αληθεια ειναι οτι δεν το χειριστικα πολυ σωστα το θεμα στην αρχη του, αλλα τελικα δεν εφυγα και ζημιωμενος.. Δυστυχως υπαρχουν καποια πραγματα που αμα εισαι ευγενικος στο τελος σε περνανε για μαλακα. Τελικος απολογισμος: Μια επιταγη 35 ευρω πιο μικρη απ΄ το ποσο των τιμολογιων η οποια καλυψε α) τις ζημιες, β) καινουριο κρανος, γ) μπροστα ελαστικο.. Χασουρα: Πανω κατω μηδεν. Τα 50 ευρω σε ακτινογραφιες/επισκεψεις στο νοσοκομειο, καμια 30αρια ακομα σε βενζινες τρεχα πανω κατω σε ασφαλιστικες/μαστορες/λαστιχαδες και αρκετες ωρες τρεχα περα δωθε που αμα ημουν εργαζομενος θα ηταν μαμησε τα, τα "εβγαλα" ουσιαστικα με καινουρια λαστιχα, ενα καινουριο παντελονακι ή μποτες (δεν εχω αποφασισει) και με την ευκαιρια ενα βαψιματακι σε μερικα κομματια απ΄το μηχανακι (με δικα μου λεφτα βεβαια, αλλα θα ηθελα περισσοτερα αν το εκανα αλλη στιγμη γιατι γλυτωσα τα δεσε-λυσε) ωστε να ξαναθερμανθει η σχεση μας. Κερδος: Αν ειχα κυνηγησει τον τραυματισμο ισως ειχα βγαλει καποια λεφτα απο εκει, αλλα εξοδα δικηγορου και αναμονη κανα χρονο δυστυχως δεν μπορουσα να τα αντεξω σε αυτη τη φαση.. ηδη 2 μηνες ισα ισα που εβγαινα απ΄το σπιτι για να πληρωσω τους μαστορες, αν κυνηγαγα και τα υπολοιπα θα ξαναεβγαινα το καλοκαιρι.. και να τα επερνα τα λεφτα τοτε μαζεμενα και να εβγαζα και 500 ευρω ξερω γω (οχι οτι θα με χαλαγαν μη τρελαθουμε) δεν θα μου αλλαζαν και κατι δραματικα.. ισως να εκανα κανα ταξιδακι εξω, αλλα νταξ και τωρα με λιγο στριμωγμα ισως να βγει.. Τελος, ευχαριστω τα παιδια που με βοηθησαν και ιδιαιτερα τον klab, χρωσταω κερασμα! Περαστικα και αγυριστα σε ολους μας και μην εμπιστευεστε ουτε τον κωλο σας, οτι και να γινει, γρατζουνια να μην εχετε, αστυνομια-εκαβ χωρις δευτερη σκεψη. Over and out. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Τέλος καλό όλα καλά! Αλλά να θυμάσαι, σε περίπτωση ατυχήματος ΠΑΝΤΑ καλούμε αστυνομία και ασθενοφόρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Τέλος καλό όλα καλά! Αλλά να θυμάσαι, σε περίπτωση ατυχήματος ΠΑΝΤΑ καλούμε αστυνομία και ασθενοφόρο! Αυτη ηταν δυστυχως και η μαλακια μου, επαθα και εμαθα χωρις πολλες συνεπειες ευτυχως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες