Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 κ εγω ειμαι ετοιμος για τα RS 2, το γελιο ειναι οτι σε μαγαζι που εχω ρωτησει 3 φορες (2 τηλ - 1 απο κοντα) μου εχουν πει 3 διαφορετικες τιμες σε διαστημα 1 μηνα ρε παιδια !!! 300 - 270 - 280 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 ...................... "Τελειώνει" πολύ νωρίς ρπστμ! Ενώ το μπροστινό έχει ακόμα μέλλον μέχρι να μαυρίσει ως τις άκρες, το πισινό μαυρίζει μέχρι κόχη με ευκολία χωρίς να νιώθω ότι έχω πλαγιάσει τόσο υπερβολικά! (εκτός κι αν το κάνω και δεν το καταλαβαίνω :P ) Πάντως σε σχέση με άλλα ελαστικά που είχα πριν (onoffάδικα πάντα) νιώθω ότι πλαγιάζω λιγότερο και το πέλμα τελειώνει! (Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος? Μήπως είναι η ιδέα μου δηλαδή!) .................... Ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις και εγώ (πλην του ότι δεν μου έχει "κόψει" την αίσθηση, ίσως εδώ να παίζει ρόλο το διαφορετικό μπροστινό σου). ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ λάστιχο. Τώρα για το πλάγιασμα είχα και εγώ την ίδια ιδέα μέχρι που προχθές στην Θάσο πηγαίνοντας απλά σβέλτα (νόμιζα), ο έμπειρος και καλό χέρι φίλος που ακολουθούσε, όταν σταματήσαμε μου είπε πως πήγαινα τάπα και πως έβρισκαν τα παπούτσια της κόρης μου που είχα πίσω........... όταν είδα τα παπούτσια της φαγωμένα, έπαθα, γιατί πραγματικά δεν πίεζα καθόλου. Οπότε θέλει διαφορετικά "κλικ" στο μυαλό και στον κώλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 παντως αν βαλετε roadsmart II ΜΗΝ περιμενετε και πολλα πραγματα μεσα σε πολη σε δρομους γυαλι....εκει το λαστιχο γλιστραει ακομα και καινουργιο ,μιλαω εκ πειρας καθως τα φοραω εδω και 600-700 χιλιομετρα περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 ...................... "Τελειώνει" πολύ νωρίς ρπστμ! Ενώ το μπροστινό έχει ακόμα μέλλον μέχρι να μαυρίσει ως τις άκρες, το πισινό μαυρίζει μέχρι κόχη με ευκολία χωρίς να νιώθω ότι έχω πλαγιάσει τόσο υπερβολικά! (εκτός κι αν το κάνω και δεν το καταλαβαίνω :P ) Πάντως σε σχέση με άλλα ελαστικά που είχα πριν (onoffάδικα πάντα) νιώθω ότι πλαγιάζω λιγότερο και το πέλμα τελειώνει! (Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος? Μήπως είναι η ιδέα μου δηλαδή!) .................... Το κανεις και δεν το καταλαβαινεις!!! Το ιδιο παθαινω κ εγω... Η μποτα ξυνει χωρις να το καταλαβεις... Ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις και εγώ (πλην του ότι δεν μου έχει "κόψει" την αίσθηση, ίσως εδώ να παίζει ρόλο το διαφορετικό μπροστινό σου). ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ λάστιχο. Τώρα για το πλάγιασμα είχα και εγώ την ίδια ιδέα μέχρι που προχθές στην Θάσο πηγαίνοντας απλά σβέλτα (νόμιζα), ο έμπειρος και καλό χέρι φίλος που ακολουθούσε, όταν σταματήσαμε μου είπε πως πήγαινα τάπα και πως έβρισκαν τα παπούτσια της κόρης μου που είχα πίσω........... όταν είδα τα παπούτσια της φαγωμένα, έπαθα, γιατί πραγματικά δεν πίεζα καθόλου. Οπότε θέλει διαφορετικά "κλικ" στο μυαλό και στον κώλο. Το αυτο!!! +650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Το κανεις και δεν το καταλαβαινεις!!! Το ιδιο παθαινω κ εγω... Η μποτα ξυνει χωρις να το καταλαβεις... Δυστυχώς σε μένα δεν συμβαίνει το ίδιο. Μπότα, δεν κατάφερα να ξύσω στη τελευταία καλή βόλτα (36ωρο) κι ας ήταν μαυρισμένο απ΄άκρη σ' άκρη σχεδόν σε όλη τη διαδρομή. Πράγμα που συνέβαινε πάντα με τα άλλα λάστιχα που είχα πάνω (Tourance EXP - TR91) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 ".....πρόσεξα ότι είχα μαυρίσει το πίσω λάστιχο απ' άκρη σ' άκρη ενώ δεν πίεσα ιδιαίτερα στις στροφές. (το μπροστινό είχε τουλάχιστον 1,5-2 πόντους ακόμα περιθώριο)" Δεν ξερω για τι διασταση μιλας αλλα το μπροστινο δεν προκειται ποτε να το μαυρισεις μεχρι τερμα. Εχει πολυ μικροτερο τοξο απο το πισω. ........Εκτος και αν εισαι ....Ροσσι. Το michelin ειναι καταπληκτικο λαστιχο.Εχω ηδη 18.000 και ακομα εχει πανω απο 7.000 - 8.000.Στο νερο μακραν το καλυτερο και στο στεγνο ισαξιο με ολα τα αλλα.Το μονο μειονεκτημα του ειναι οτι αργει να ζεσταθει, με αποτελεσμα μεσα στην πολη να θελει προσοχη. Στο ταξιδι δε δυο τρια λεπτα ειναι ετοιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Ειλικρινα δεν καταλάβαινω πως γινεται να βγαζετε πανω απο 10 χιλιαδες κμ αντε 12 με ενα ζευγαρι λαστιχα...και μαλιστα σε μοτοσυκλετες επιδοσεων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) [... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2012 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Mε τα Tourance EXP, το μπροστινό το μαύριζα πιο πολύ από το πίσω! Με τα ΤR91 τα μαύριζα και τα δύο το ίδιο. Είναι αναλόγως το ελαστικό δηλαδή. Τώρα, όσο για την θερμοκρασία λειτουργίας, αν αργεί το Michelin, που να δεις κάτι άλλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αυτή η εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη να μην υπήρχε σε θέματα κρίσιμης σημασίας σαν αυτό που προσπαθούμε να διαμορφώσουμε άποψη για την μελλοντική αλλαγή ελαστικών μας και τι στον κόσμο. Τι πρέπει να καταλάβω εγώ τώρα για το συγκεκριμένο ελαστικό? Θα πέσω μέσα στην πόλη να τσακιστώ η θα την σκαπουλάρω? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2012 από τον naftilos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Ειλικρινα δεν καταλάβαινω πως γινεται να βγαζετε πανω απο 10 χιλιαδες κμ αντε 12 με ενα ζευγαρι λαστιχα...και μαλιστα σε μοτοσυκλετες επιδοσεων... Γίνεται αν είσαι φειδωλός με το γκάζι. Αν ξεκινάς ήρεμα, αν δεν σπινιάρεις, αν δεν το φορτώνεις, αν σπανίως είσαι δικάβαλος κτλ, ένα δίγομο τουριστάδικο ελαστικό, βγάζει χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Πχ το δίγομο bt023, όπου όσο γκάζι και να έχει η μηχανή, κάτω από 20000χμ δύσκολα να βγάλει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Αυτή η εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη να μην υπήρχε σε θέματα κρίσιμης σημασίας σαν αυτό που προσπαθούμε να διαμορφώσουμε άποψη για την μελλοντική αλλαγή ελαστικών μας και τι στον κόσμο. Τι πρέπει να καταλάβω εγώ τώρα για το συγκεκριμένο ελαστικό? Θα πέσω μέσα στην πόλη να τσακιστώ η θα την σκαπουλάρω? Θωμά.... το λάστιχο είναι βεντούζα μέσα στη πόλη από τα πρώτα χιλιόμετρα. Τα δυνατά του σημεία είναι η πόλη και η βροχή. Είναι όπως είπα, ό,τι καλύτερο έχω βάλει σε αυτούς τους τομείς. Τα μείον τα είπα πιο πάνω. Για κάποιον δηλαδή που δεν ψάχνεται και πολύ με μεγάλες κλίσεις και γερό παιχνίδι στα στροφιλίκια, είναι το ιδανικό λάστιχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 παντως αν βαλετε roadsmart II ΜΗΝ περιμενετε και πολλα πραγματα μεσα σε πολη σε δρομους γυαλι....εκει το λαστιχο γλιστραει ακομα και καινουργιο ,μιλαω εκ πειρας καθως τα φοραω εδω και 600-700 χιλιομετρα περιπου Εσείς εκεί παν' έχετε ακόμα πιο χάλια δρόμους μέσα στη πόλη. Αν και έχω να έρθω αρκετά χρόνια, θυμάμαι ότι κάποιοι δρόμοι ήταν χειρότεροι από γυαλί! Παρόλα αυτά πιστεύω, πως το Roadsmart 2 είναι καλύτερο ελαστικό από το Roadsmart 1 και δεδομένου ότι όσοι φορούσαν το 1 στην Αθήνα ήταν αρκετά ευχαριστημένοι, με το 2 θα είναι περισσότερο. Η πόλη όπως και να το κάνουμε θέλει προσοχή, οπότε ό,τι λάστιχο και να φοράς, αν πηγαίνεις νορμάλ, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Εγώ τουλάχιστον με όσα έχω βάλει τα τελευταία χρόνια πάνω στο GS (Τοurance - Tourance EXP, Continental Trail Attack - TR91 - Pilot Road 3) μικρές διαφορές έχω νιώσει στη πόλη, με καλύτερο το PR3 και χειρότερο το απλό Tourance. Σε γενικές γραμμές όμως δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα γιατί όπως έχω πει στην πόλη, είμαι πολύ νορμάλ οδηγός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειλικρινα δεν καταλάβαινω πως γινεται να βγαζετε πανω απο 10 χιλιαδες κμ αντε 12 με ενα ζευγαρι λαστιχα...και μαλιστα σε μοτοσυκλετες επιδοσεων... ..και μενα μου φαινεται απιστευτο αυτο!...ακομα και στους λιωμενους δρομους της Ελλαδας ...ακομα και αν τα τουμπανιασεις στη πίεση !!!! Επίσης έχω θέμα με το πισινό ελαστικό. "Τελειώνει" πολύ νωρίς ρπστμ! ...εμ τι να σε κανω ....σε Λεω βαλε Dunlop Roadsmart , και συ δεν ακους!... μπορω να μιλησω για τα πρωτα και φανταζομαι και για το ΙΙ τα ιδια θα ισχύουν ... (ξερω εχω γινει βαρετος τοσα χρονια να επαναλμβανομαι) αλλα βαλε στο GS πισω αυτο το λαστιχο ...πανε σε κλειστο στροφιλικι ... βαλε σωστη ποσοτητα αερα ..και μετα δειξε μου ποσο τα πατησες!!!.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2012 από τον IoannisPanagiotidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 ..και μενα μου φαινεται απιστευτο αυτο!...ακομα και στους λιωμενους δρομους της Ελλαδας ...ακομα και αν τα τουμπανιασεις στη πίεση !!!! ...εμ τι να σε κανω ....σε Λεω βαλε Dunlop Roadsmart , και συ δεν ακους!... μπορω να μιλησω για τα πρωτα και φανταζομαι και για το ΙΙ τα ιδια θα ισχύουν ... (ξερω εχω γινει βαρετος τοσα χρονια να επαναλμβανομαι) αλλα βαλε στο GS πισω αυτο το λαστιχο ...πανε σε κλειστο στροφιλικι ... βαλε σωστη ποσοτητα αερα ..και μετα δειξε μου ποσο τα πατησες!!!.... Γιάννο μ'.... με το πόνο μου παίζεις? Τα περίμενα να τα βάλω μέχρι 3 μέρες πριν το 36ωρο και δεν είχαν έρθει στα μαγαζιά! Το PR3 ήταν η 2η επιλογή μου και τα έβαλα ακριβώς γιατί δεν πρόλαβαν να έρθουν τα RS2. Eννοείται ότι θα είναι τα επόμενα που θα βάλω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Γίνεται αν είσαι φειδωλός με το γκάζι. Αν ξεκινάς ήρεμα, αν δεν σπινιάρεις, αν δεν το φορτώνεις, αν σπανίως είσαι δικάβαλος κτλ, ένα δίγομο τουριστάδικο ελαστικό, βγάζει χιλιόμετρα. Δηλαδη ΔΕΝ γινεται....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 ομοιως εχθες μπηκαν τα road smart 2 ( 120-7- 17 και 190-55-17 ) στην θεση των pirelli scorpion trail τα οποια μου κρατησαν 7000 πρωτου γινουν φυτιλια Ειδες διαφορα στο TC? στο abs? Η γνωμη σου πιστευω οτι ειναι απο τις πολυ σημαντικες μιας και Duc ''επιτρεπει'' μονο ενα ελαστικο για αυτο το μηχανακι. (μετά τα 15000 αρχίζει και μαυρίζει το πίσω), Μπορεις να μο το εξηγησεις αυτο? Τι σημαινει μαυριζει μετα τα 15000χλμ? εγω ξερω πως το λαστιχο μαυριζει με το στριψιμο. Εσυ μαλλον εννοεις κατι αλλο. Αλλα τι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν εννοώ αυτό το μαύρισμα. Εννοώ ότι δεν έχει ξεραθεί καν το ελαστικό στα πλάγια και είναι ακόμα φρέσκο, έπειτα από αρκετή χρήση. Δεν χρησιμοποίησα την σωστή έκφραση. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 A ok :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilopoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις και εγώ (πλην του ότι δεν μου έχει "κόψει" την αίσθηση, ίσως εδώ να παίζει ρόλο το διαφορετικό μπροστινό σου). ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ λάστιχο. Τώρα για το πλάγιασμα είχα και εγώ την ίδια ιδέα μέχρι που προχθές στην Θάσο πηγαίνοντας απλά σβέλτα (νόμιζα), ο έμπειρος και καλό χέρι φίλος που ακολουθούσε, όταν σταματήσαμε μου είπε πως πήγαινα τάπα και πως έβρισκαν τα παπούτσια της κόρης μου που είχα πίσω........... όταν είδα τα παπούτσια της φαγωμένα, έπαθα, γιατί πραγματικά δεν πίεζα καθόλου. Οπότε θέλει διαφορετικά "κλικ" στο μυαλό και στον κώλο. Προσεχε βρε παλληκαρι μου, τα παιδια μας δεν φταινε σε τιποτα, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Αυτή η εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη να μην υπήρχε σε θέματα κρίσιμης σημασίας σαν αυτό που προσπαθούμε να διαμορφώσουμε άποψη για την μελλοντική αλλαγή ελαστικών μας και τι στον κόσμο. Τι πρέπει να καταλάβω εγώ τώρα για το συγκεκριμένο ελαστικό? Θα πέσω μέσα στην πόλη να τσακιστώ η θα την σκαπουλάρω? Εχεις δικιο φιλε μου......χαχαχαχα!!! Θα μας τρελανουμε........ Εγω παντως σε καθε αλλαγη βαζω και διαφορετικη μαρκα. Ολα μαυρα και στρογγυλα ειναι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Παιδια μην με παρεξηγησετε αλλα μου φαινονται καποια πραγματα απιθανα Ο Παναγιωτης εξηνε τα παπουτσια της κορης του που καθοταν πισω!! και ο Αλεξ παταγε μεχρι την ακρη το μπροστινο !!. Αν πραγματι συμβαινουν αυτα με τα πανυψηλα GS τοτε εμεις με τα πιο στρειτ κανονικα θα πρεπει να ξυνουμε και τις .....αμυγδαλες μας.......Τα SS δε.....αστο καλυτερα. Εκτος αν ειμαι πολυ ......κουλομαρια χαχαχα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Φίλε Ανδρέα, δεν ξέρω τι έξυνε ο Παναγιώτης, αλλά αυτά που είπα εγώ για το μπροστινό ισχύουν (και δεν είμαι ο μόνος) Υπάρχει φιλαράκι με 1200GS που έκανε το ίδιο πράγμα. Το μπροστινό του το είχε πατήσει σχεδόν μέχρι τέλους (άντε να είχε μείνει κάνα 2χιλιοστά απάτητα) και το πίσω είχε περισσότερο απάτητο! (το ανάποδο απ' ότι συμβαίνει συνήθως σε όλα τα μηχανάκια) Το είχα δει με τα μάτια μου και δεν το πίστευα κι εγώ, ώσπου έβαλα τα ίδια λάστιχα (Metzeler Tourance EXP) και μου συνέβη και μένα το ίδιο. Το πόσο πατάς το λάστιχο, δεν έχει να κάνει με το τι μηχανάκι έχεις, αλλά με τι σόι λάστιχα φοράς και τη γεωμετρία έχουν. Δεν πάει να πει δηλαδή ότι επειδή εγώ τα πατάω μέχρι το τέρμα, ότι πιάνω τις κλίσεις ενός SS! Aπλά, τα ελαστικά που δίνει κάθε εταιρία για on off μηχανάκια, αυτά τα περιθώρια κλίσης έχουν πάνω κάτω και μερικοί τα φτάνουμε στα όριά τους. Η κλίση μας όμως μπορεί να είναι μικρότερη από ενός SS που ακόμα ΔΕΝ έχει φτάσει στο όριο του πέλματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Ειδες διαφορα στο TC? στο abs? Η γνωμη σου πιστευω οτι ειναι απο τις πολυ σημαντικες μιας και Duc ''επιτρεπει'' μονο ενα ελαστικο για αυτο το μηχανακι. Εγραψα σε ιδανικες συνθηκες διαφορετικης οδηγησης Εθνικης- στενων στροφων βουνου-πολης ,1850 χλμ ,με θερμοκρασιες > 33 βαθμους. Βρεγμενο δεν πατησα καθολου.Σε σχεση με το μαμα πιρελλι το βρισκω ενα κλικ πιο κατω οσο αφορα την ευκολια να βρισκει καλη προσφυση στις εξοδους απο στροφη με δυνατο γκαζι καθως και στην σταθεροτητα στα δυνατα φρενα.Επιση εχω την αισθηση οτι το t.c. ενεργοποιειται λιγοτερο συχνα απο οτι με το πιρελλι.Σε γενικες γραμμες εχει αριστη ποιοτητα κυλισης και νομιζω(θα το διαπιστωσω καλυτερα) οτι με μικροτερες πιεσεις απο οτι δινει το εργοστασιο (2,2-2,4) για το μουλτι το λαστιχο θα βεντουζαρει καλλιτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες