Jump to content

Recommended Posts

αμα παρεις καλα heated grips ειναι παρα πολυ βολικα σημερα ετυχε να ειχα την πρωτη καλη επαφη, μενω βορεια αγγλια οποτε θερμοκρασια που οδηγησα ηταν 5 με 0 πριν απο λιγο.πολυ καλη δουλεια σε συνδιασμο με χουφτες σκεψου οτι εωγαλα τα γαντια επιτηδες και μια χαρα που δεν το κανεισ γενικα με μηδεν βαθμος σε ταχυτητα 70 κμ/h αμα θες να μην παθεις γαγκρενα :mB_kalo_e: .το θεμα ειναι να παρεισ καλα με τουλαχιστον 4 σκαλες γιατι η ανοτερη ειναι σκετο εγκαυμα και η χαμηλοτερη σαν να μην τα εχεις. εμενα φοραει τα oxford

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ου ρε οδηγας με τα χερια στο μοτερ και ελισσεσαι με την ισορροπια.

Αυτή είναι η οικονομικότερη λύση!

Φυσικέ,ελπίζω πως δε θα έχω θέμα με την μπαταρία του tiger :)

Terathlios,το κοίταξα το θέμα κ σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τα oxford.Αν έχεις την καλοσύνη,στείλε εδώ ή σε pm το κατάστημα που τα βρήκες με 70 ευρώ.Αν ξέρει κάποιος καλύτερη τιμή,ευπρόσδεκτος!

Μου ήρθε μια φλασιά να τα πασπατέψω και να κάνω όλη αυτή την ιστορία μόνος αλλά μόλις είδα ότι πρέπει να μπουν και τα ρελε,το μετάνιωσα γιατί είμαι σκράπας στα μαστορέματα...ίσως να το πάω για τοποθέτηση εκεί που κάνω το service,ελπίζοντας να μην είναι πολύ πιασοκολέ.

Dogonala,αυτά τα καλά με τις 4 σκάλες που λες εσύ ποια είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.ebay.co.uk/itm/OXFORD-HEATED-GRIPS-SPORTS-/271116051773?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3f1fc6a53d

αυτα παιζουν πολυ εδω πανω τα βρισκεις και οικονομικοτερα αλλα ενδικτικα το μοντελο σ εστειλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dogonala κι εγώ αυτά λέω να αγοράσω,αυτό έγραψα στο προηγούμενο post :winking:

Αναφέρθηκε ο terathlios σε κάποιο ελληνικό κατάστημα στο οποίο τα βρήκε με 70 ευρώ,δηλαδή φτηνότερα από Αγγλία,αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει σε ποιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη σας ημερα, εχω να κανω καποια προσφορα σε θερμαινομενα γκριπ, αναρτησεις , αυτοματα συστηματα λιπανσης και μπουφαν.

Το νημα , προσφορες καταστηματων , ειναι κλειδωμενο και δεν μπορω να αναρτησω την προσφορα μου.

με ποιον θα πρεπει να επικοινωνησω ?

Φιλικα

Δημητρης Σιδηροπουλος

Τροποποιήθηκε από τον dimitrisinside

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη σας ημερα, εχω να κανω καποια προσφορα σε θερμαινομενα γκριπ, αναρτησεις , αυτοματα συστηματα λιπανσης και μπουφαν.

Το νημα , προσφορες καταστηματων , ειναι κλειδωμενο και δεν μπορω να αναρτησω την προσφορα μου.

με ποιον θα πρεπει να επικοινωνησω ?

Φιλικα

Δημητρης Σιδηροπουλος

Με τους διαχειριστές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα θεμαινόμενα γκριπ κάπου δια΄βασα ότι δεν κανει να τοποθετούνται σε τιμόνι αλουμινίου... ισχύει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθάβω το θέμα. 

Αγόρασα σήμερα τα συγκεκριμένα grips. 

https://www.revzilla.com/motorcycle/oxford-heaterz-premium-sport-heated-grips

Τιμή 85 ευρώ.

Πήγα σε ένα συνεργείο για να τα τοποθετήσει, μιας και δεν πιάνουν τα χέρια μου καθόλου, και μου ζήτησε 40 ευρώ. Σε μηχανή naked (Suzuki SV), που δεν έχει να βγάλει/βάλει πλαστικά.

Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο συνεργείο στην Αθήνα που να μην έχει διάθεση να με κλέψει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα