Jump to content
DE JA VU

....σε ειδα ..

Recommended Posts

μπες μέσα και πες του,

-σήμερα πίτσα έφαγες?

-ναι...

-ε, ετοιμάσου τώρα να φας και την π0ύτ$@!

μπες μέσα και πες του,

-σήμερα πίτσα έφαγες?

-ναι...

:worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μπες μέσα και πες του,

-σήμερα πίτσα έφαγες?

-ναι...

Ποπο όλα τα λεφτά. Έπεσα κάτω απο τα γέλια. :worshippy: :worshippy: :tooth: :tooth: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μεγαλε περιοχη πες να εχουμε και το μυαλο μας :P

Βασικα εσυ φταις ρε αμα δεν του δωσες καλο tip ειπε να το παρει μονος του :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαινε στο μαγαζί και περίμενε να πάρει μια παραγγελία και να φύγει. Μετά δείξτο πρώτα στο αφεντικό του για να χάσει την δουλειά του. Μετά περίμενε να επιστρέψει και.......

...πες του να σου επιστρέψει το κράνος. Όμορφα και ήσυχα.

Το αν θα χάσει τη δουλειά του είναι δουλειά του εργοδότη του.

Η καταγραφή χωρις την συναίνεση του άλλου, κινείται στα όρια της νομιμότητας. Θα κάνεις την δουλειά σου = πάρε πίσω το κράνος.

Τα ξυλίκια κλπ. είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Νομίζω ότι θα τρομάξει αρκετά, μόλις καταλάβει ότι....ξέρεις.

Επίσης πες του, ότι δήλωσες την κλοπή...Κι ας μην το'κανες.

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιτσα απο την Βιλγαρια...... :kill::katana:

και γιατι την Δευτερα παρακαλω???

αυριο ειναι κλειστα????

ωωωωρε :shit: που θα φαει!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καταγραφή χωρις την συναίνεση του άλλου, κινείται στα όρια της νομιμότητας. Θα κάνεις την δουλειά σου = πάρε πίσω το κράνος.

Αν όμως δεν υπήρχε η κάμερα, θα έχανε ο φίλος το κράνος του, και αν ήταν παράδειγμα κάποιο ακριβό θα έχανε πολλά χρήματα, εγώ πιστεύω ότι το κλεφτρόνι πρέπει να βάλει μυάλο, εμείς είμαστε μ%@%#@ που δουλεύουμε όλη μέρα για να το αγοράσουμε το κράνος;;; Εγώ θα έλεγα στον εργοδότη του ή στον υπεύθυνο του καταστήματος, συγνώμη κύριε μου αλλά με κλέφτες συνεργάζεστε; Καλύτερα τη θέση να την πάρει κάποιος έντιμος άνθρωπος. Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα μας μαραναν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες νοτια προαστια ειναι.Δεν παιζει να εκθεσω το ονομα του μαγαζιου γιατι δεν φταιει το μαγαζι για τον θρ@σοπουστα που δουλευει εκει.Αλλοιως θα το σηκωνα το βιντεο στο διαδυκτιο.Παντως ειναι πολυ-γνωστη πιτσαρια.Ο μαγκας ουτε καν διστασε οταν ειδε οτι δεν ηταν κλειδωμενη η βαλιτζα της μηχανης.Ακριβως διπλα ειχε το παπι.Μερα-μεσημερι ανοιξε,σελεμιασε το κρανος μου,το εριξε στο κουτι και adios.Εκτος απο αστυνομια και την απολυση που θα φαει θα του χαρισω και το κρανος να το φορεσει -αφου πρωτα το χεσω μεσα-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείτε πως θα φρόντιζα να χάσει την δουλειά του! να ψοφήσει σαν το σκυλί!

Ακόμα και εκβιασμό θα έκανα στο αφεντικό του αν δεν τον απέλυε ότι θα έκανα μήνυση στο μαγαζί του και τον ίδιο από την στιγμή που ήταν εν ώρα εργασίας αυτό που έκανε...

Αν είχα την δυνατότητα θα τον έβαζα όχι μόνο να μου δώσει το κράνος αλλά και αποζημίωση για να μην πάω στην αστυνομία ή στους γονείς του με το βίντεο κλπ κλπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα και εκβιασμό θα έκανα στο αφεντικό του αν δεν τον απέλυε ότι θα έκανα μήνυση στο μαγαζί του και τον ίδιο από την στιγμή που ήταν εν ώρα εργασίας αυτό που έκανε...

Αν είχα την δυνατότητα θα τον έβαζα όχι μόνο να μου δώσει το κράνος αλλά και αποζημίωση για να μην πάω στην αστυνομία ή στους γονείς του με το βίντεο κλπ κλπ...

Είμαστε βλάκες εμείς που τρέχουμε όλη την εβδομάδα για δουλειές για να βγάλουμε τα προς το ζειν και αυτός ήταν ο "έξυπνος" που βούτηξε τον κόπο του παιδιού που είχε το κράνος. Συμφωνώ στο να τιμωρηθεί με απόλυση. Έτσι θα το σκεφτεί την επόμενη φορά που θα του περάσει από το μυαλό να κλέψει. Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε να πω και εγω την γνωμη μου.....

για μενα θα αισθανθεις πιο ομορφα αν χωρις φασαριες και τσαμπουκαδες του εξηγησεις οτι το κρανος που σου πηρε θα πρεπει να στο επιστρεψη χωρις να του πεις για βιντεο και σχετικα......βλεποντας την αντιδραση του και αν αρχισει και σου λεει τα τρελα του πες του και για την καμερα!δειξτου οτι ενω μπορουσες να του κανεις κακο εσυ δεν το κανεις ελπιζωντας να του γινει μαθημα!!!!σκεψου χωρις να θελω να το παιξω αγιος οτι ουδεις αναμαρτητος!!!! εκανε ενα λαθος στην ζωη του ,μην τον αφησεις χωρις δουλεια!αν ειναι δε πιτσιρικας δειξε κατανοηση ,θα το θυμαται σε ολη την ζωη του και που ξερεις μπορει να γινει καλητερος ανθρωπος!!!

φιλε το καλο που μπορεις να κανεις και η ψυχραιμια που ισως διξεις ειμαι σιγουρος οτι θα το απολαυσεις περισοτερο απο οτιδηποτε αλλο!!!κανε το καλο και ριχτο στο γυαλο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα μας μαραναν...

Ε, κάποιος οφείλει να γράψει και τον εύκολο τρόπο.

Εκτος απο αστυνομια και την απολυση που θα φαει θα του χαρισω και το κρανος να το φορεσει -αφου πρωτα το χεσω μεσα-

Στην θέση σου ΔΕΝ θα έγραφα ακόμη, αλλά θα είχα πάει στην πιτσαρία. Τέτοια ώρα, γίνεται χαμός απο δουλειά.

Μέχρι την Δευτέρα που έγραψες, ίσως ο μαγκάκος να'χει αλλάξει δουλειά...

...κι αν έχει κάνα συγγενη δικηγόρο ? Ου μπλέξεις....

Δεν έγραψα τυχαία πριν για την κάμερα.

υγ. Πολλή οργή ρε παίδες. Πολλή....

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για εμενα καλύτερη λύση είναι να πας να τον βρείς να του πεις το σκηνικό, ενδεχομένως να τραμπουκισεις και λίγο για να χεστεί ο μ@λακ@ς

(όχι μπουκετοσφαλιάρες, χειροδικία και τέτοια όμως)

να σου δώσει το κράνος και να λήξει εκεί το θέμα χωρίς εμπλοκή του ιδιοκτήτη της πιτσαρίας που σαν αποτέλεσμα θα εχει ενδεχόμενη απόλυση του χριστουγεννιάτικα.

μ@λάκας στο τετράγωνο είναι και συμφωνώ,

αλλα είναι ντελιβερας ,ποσα να βγαζει, αμα χασει και την δουλεια του...

ασε μπου μπορει να αρχίσει να ανοίγει σπιτια μετά.

δική σου απόφαση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομοθετικά η καταγραφή είναι στα όρια, αν δεν υπάρχει ειδοποίηση. ΠΧ σε μαγαζιά, αν μπεις, και στην πόρτα, ή ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ σημείο, δεν σου λένε ότι σε γράφουν, τότε είναι αυτοί οι παράνομοι... Αν στο γράφουν, τότε είναι επιλογή σου το να μην μπεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μενα θα αισθανθεις πιο ομορφα αν χωρις φασαριες και τσαμπουκαδες του εξηγησεις οτι το κρανος που σου πηρε θα πρεπει να στο επιστρεψη χωρις να του πεις για βιντεο και σχετικα......βλεποντας την αντιδραση του και αν αρχισει και σου λεει τα τρελα του πες του και για την καμερα!δειξτου οτι ενω μπορουσες να του κανεις κακο εσυ δεν το κανεις ελπιζωντας να του γινει μαθημα!!!!σκεψου χωρις να θελω να το παιξω αγιος οτι ουδεις αναμαρτητος!!!! εκανε ενα λαθος στην ζωη του ,μην τον αφησεις χωρις δουλεια!αν ειναι δε πιτσιρικας δειξε κατανοηση ,θα το θυμαται σε ολη την ζωη του και που ξερεις μπορει να γινει καλητερος ανθρωπος!!!

φιλε το καλο που μπορεις να κανεις και η ψυχραιμια που ισως διξεις ειμαι σιγουρος οτι θα το απολαυσεις περισοτερο απο οτιδηποτε αλλο!!!κανε το καλο και ριχτο στο γυαλο!!!

αυτο ακριβώς! ποσταρες οσο έγραφα και προλαβες τη σκέψη μου!

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Θεός "αγαπάει" τον κλέφτη, αγαπάει όμως περισσότερο και τον νοικοκύρη..........

Φίλε. ούτε μπούφλες, ούτε τίποτα. Αστυνομία (δουλεύουν και Σ/Κ) για καταγγελία και μετά στο μαγαζί που δουλεύει, με το βιντεάκι παραμάσχαλα. Εναλλακτικά, τον βρίσκεις, "κόβεις φάτσα" και πιθανώς τον συγχωρείς παίρνοντας πίσω το κρανάκι σου.

Όνομα μαγαζιού μην δώσεις, δεν φταίνε οι υπόλοιποι συνάδελφοί του να κολλάει και σε εκείνους η "ρετσινιά".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες αν η κάμερα δεν είναι κατοχυρωμένη στην αστυνομία τότε είναι παράνομη. Με λίγα λόγια αν δεν είχε εμφανής πινακίδα ότι ο χώρος βιντεοσκοπήτε απο κλειστό κύκλωμα τότε με το βίντεο δεν μπορεί να κάνει τίποτα δικαστικά. Προφανώς ο Θανάσης ξέροντας αυτά, και βλέποντας το πόσο θρασής ήταν αυτός που έκλεψε παρότρυνε ήρεμη συμπεριφορά καθώς δεν θα κόλωνε πιστεύω ένα τέτοιο άτομο να του την στήσει και να του κάνει ζημιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες αν η κάμερα δεν είναι κατοχυρωμένη στην αστυνομία τότε είναι παράνομη. Με λίγα λόγια αν δεν είχε εμφανής πινακίδα ότι ο χώρος βιντεοσκοπήτε απο κλειστό κύκλωμα τότε με το βίντεο δεν μπορεί να κάνει τίποτα δικαστικά. Προφανώς ο Θανάσης ξέροντας αυτά, και βλέποντας το πόσο θρασής ήταν αυτός που έκλεψε παρότρυνε ήρεμη συμπεριφορά καθώς δεν θα κόλωνε πιστεύω ένα τέτοιο άτομο να του την στήσει και να του κάνει ζημιά.

Δεν χρειάζεται κατοχύρωση σε αστυνομία. Πινακίδα η οποία να φαίνεται.. η στα "ελληνικά" να κάνει "μπαμ"!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με αμφότερους μετριοπαθείς κυρίους!

Η μαγκιά δεν είναι να πατάξεις κάποιον όταν τον έχεις στο χέρι αλλά να μην τον πατάξεις και να τον τιμωρήσεις με εναλλακτικό τρόπο.

Δώσε του την ευκαιρία να αποδείξει ότι απλώς υπέπεσε σε ένα στιγμιαίο λάθος.

Αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει και σου δώσει την εντύπωση σεσημεσμένου κλέφτη, τότε έχεις υποχρέωση να προστατέψεις τα μελλοντικά του θύματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 βρές τον και αρχισε να τον ρωτάς ..φίλε τη λέει το παπί και οτι θέλεις να πάρεις και σύ ...κλπ κλπ κλπ..και αν ξέρει απο μηχανάκια κλπ κλπ

2 προσπάθησε να μάθεις αν ασχολιεται με τα φόρουμ κλπ κλπ ...μάθε nickname :baby: να γίνουμε φίλοι ...... :shades:

3 πές του οτι τον συμπάθησες και δώστου ενα cd με το παρακάτω ...εγγύηση θα μπλοκάρει :smoke:

.. ..αν ειναι πιτσιρικάς σκέψου δυο φορές τι ακριβως θα κάνεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που να ξερε ο μακρυχερης οτι ο BigBrother τον εβλεπε... μηπως να του εκανες μια μηνυση πριν τον δειρεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ο χωρος βιντεοσκοπειται μεσω εταιρειας σεκιουριτι.Υπαρχει πινακιδα στην εισοδο του σπιτιου .Ο τυπος δεν ειναι πιτσιρικας θερμοκαυλος ,αλλα το θρασος και η ανεση που το σελεμιασε δειχνει οτι εχει ξανακανει τετοιες δουλειες.Εγω θα κανω καθε νομιμη κινηση και ας βγαλει το φιδι απο την τρυπα μονος του.Μηνυση την Δευτερα.Αν δει το τοπικ εχει την ευκαιρεια να επιστρεψει το κρανος και θα δουμε τι θα γινει.

Τροποποιήθηκε από τον DE JA VU

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα