ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Τις προάλλες το είδα και εγώ και ομολογώ πως μου καλάρεσε (δεν το έκανα εμφανές όμως, μην στραβώσει το ΑΧ και με κάψει καναν ανορθωτή μόνο του). Αν είχα τα λεφτά και είχα μόλις βγάλει δίπλωμα, ανάμεσα στην πληθώρα 250αριών θα το διάλεγα λόγω της σχέσης τιμής-ποιότητας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν, λοιπόν, φρέσκα στοιχεία από το τεύχος 511 του ΜΟΤΟ. Πραγματικό βάρος γεμάτο [Kg]: 144,5 [KLX250S: 137,5, WR250R: 136] Ισχύς στον τροχό [HP]: 19,9/8.9000rpm HP [KLX250S: 18,3/7000, WR250R: 25,1/9800] Μέση κατανάλωση [lt/100Km]: 4,4 [KLX250S: 4,1, WR250R: 4,3] Τιμή [€]: 4.700 [KLX250S: 5.390, WR250R: 7.390] Καμία ρύθμιση στις αναρτήσεις αλλά γενικά πολύ καλή εργονομία και στήσιμο και ανέλπιστα καλό στο [ήρεμο] χώμα σύμφωνα με τον συντάκτη ["με ελάχιστες βελτιώσεις θα μπορούσες να τερματίσεις σε αγώνα Trail Ride"]. Μηχανάκι πασπαρτού σαν να λέμε.... Επιδόσεις [Μετρήσεις ΜΟΤΟ] 0-50 Km/h: 2,63 0-100 Km/h: 9,03 0-400 m: 16,62 [με ταχύτητα εξόδου τα 123,25Km/h] 0-1000 m: 33,14 [με ταχύτητα εξόδου τα 134,16Km/h που μάλλον είναι και η τελική] Μαμά μοτέρ φυσικά, χωρίς επεμβάσεις σε εξατμίσεις/φίλτρα/ψεκασμούς κλπ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δεν ειναι ασχημα... Το βαρος με χαλαει λιγο. Τωρα απο επιδοσεις, το xrακι εχει γυρω στα 20 αλογα, οποτε τα 30 θα ειναι μια χαρα για τη δουλεια του... Στις αναρτησεις ουτε πισω δεν εχει τιποτα;;; Μονο προσφορτιση να φανταστω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Και μόνο που βγαίνει ίδιο σε όλες τις αγορές (EFI παντού και όχι καρμπυρατέρ σε κάτι USA,ASIA κ.λ.π) με έχει κάνει να το βάζω αυτή τη στιγμή πρώτο πάνω από το KLX, έτσι αν δεν αλλάξω γνώμη πολύ σύντομα (για λόγους οικονομικούε δηλ.) βλέπω σύντομα να το κάνω δικό μου, με σκοπό τη χρήση για την οποία έχει φτιαχτεί. Καθημερινό commuter αλλά και μέσο απόδρασης στους παρακείμενους χωματόδρομους το Σ/Κ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Δεν ειναι ασχημα... Το βαρος με χαλαει λιγο. Τωρα απο επιδοσεις, το xrακι εχει γυρω στα 20 αλογα, οποτε τα 30 θα ειναι μια χαρα για τη δουλεια του... Στις αναρτησεις ουτε πισω δεν εχει τιποτα;;; Μονο προσφορτιση να φανταστω... Στον τροχό το XRάκι έχει αν θυμάμαι καλά 21-22 το R και 20-21 το απλό. Το CRFL έχει 20. Υποθέτω ότι είναι πιο οικονομικό [από το XRR σίγουρα] και σίγουρα είναι λιγότερο ρυπογόνο. Και μόνο που βγαίνει ίδιο σε όλες τις αγορές (EFI παντού και όχι καρμπυρατέρ σε κάτι USA,ASIA κ.λ.π) με έχει κάνει να το βάζω αυτή τη στιγμή πρώτο πάνω από το KLX, έτσι αν δεν αλλάξω γνώμη πολύ σύντομα (για λόγους οικονομικούε δηλ.) βλέπω σύντομα να το κάνω δικό μου, με σκοπό τη χρήση για την οποία έχει φτιαχτεί. Καθημερινό commuter αλλά και μέσο απόδρασης στους παρακείμενους χωματόδρομους το Σ/Κ... Άντε με το καλό, ακούγεσαι σαν τον ιδανικό αγοραστή, κι εγώ μεταξύ τους μάλλον το CRFL θα αγόραζα λόγω φρέσκιας σχεδίασης κι εμφάνισης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για την καταναλωση μην περνεις και ορκο φιλτατε tzoutz. Το xrr μου εμενα με ολα μαμα θεσεις βελονες και σνορκελ πανω, μετρημενο πολλες φορες 3.5 λιτρα στα 100 για μετακινησεις στην πολη. Εννοειται σε χαλαρους ρυθμους κατα κυριο λογο. Κατα φωνη... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 από τον kalimera8764 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Καθημερινό commuter αλλά και μέσο απόδρασης στους παρακείμενους χωματόδρομους το Σ/Κ... Αρκει να ειναι φλαταδουρες και με καλη ροη, θα προσθετα εγω Άντε με το καλό, ακούγεσαι σαν τον ιδανικό αγοραστή, κι εγώ μεταξύ τους μάλλον το CRFL θα αγόραζα λόγω φρέσκιας σχεδίασης κι εμφάνισης. Χαχχα σορρυ, δεν θελω να το παιξω σπασαρχιδ@ς αλλα διαφωνω εν μερη. Εσυ αν το επαιρνες θα το ρημαζες σε εναν χρονο μεσα. ΚΑΓΚΟΥΡΑ. Στα κομματια που παμε εμεις, δεν μπανει μηχανακι με μακρυ γραναζωμα. Ειναι και ψεκαστο... αστα... Οσο για την σχεδιαση, παλι ψιλοδιαφωνω. Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο σε σχεση εμ τον ανταγωνισμο. Ναι , ειναι ομορφο αλλα στα ματια μου τουλαχιστον ειναι εξισου ομορφο με τα αλλα 2 που μιλαμε. Δεν εχει καποιον τονο αναναιωσης με τον ανταγωνισμο, αλλα σε σχεση με τον προκατοχο του Φιλουμπες :) Χαθηκαμαν!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Χαχχα σορρυ, δεν θελω να το παιξω σπασαρχιδ@ς αλλα διαφωνω εν μερη. Εσυ αν το επαιρνες θα το ρημαζες σε εναν χρονο μεσα. ΚΑΓΚΟΥΡΑ. Στα κομματια που παμε εμεις, δεν μπανει μηχανακι με μακρυ γραναζωμα. Ειναι και ψεκαστο... αστα... Οσο για την σχεδιαση, παλι ψιλοδιαφωνω. Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο σε σχεση εμ τον ανταγωνισμο. Ναι , ειναι ομορφο αλλα στα ματια μου τουλαχιστον ειναι εξισου ομορφο με τα αλλα 2 που μιλαμε. Δεν εχει καποιον τονο αναναιωσης με τον ανταγωνισμο, αλλα σε σχεση με τον προκατοχο του Φιλουμπες :) Χαθηκαμαν!!!!! Σπασ@ρχιδ@ς εσύ; Γιατί ωρέ τεκνό, έτσι σου λένε; :lol: Σιγά μην έπαιρνα το CRFL για να πηγαίνω χώμα. Για την πόλη θα το έπαιρνα αν το έπαιρνα ποτέ, να κυκλοφορώ σε 21/18 μηχανάκι. Σε αυτά έμαθα και όπως λένε you can't teach an old dog new tricks. Για το χώμα έχω το DRZE, πιο ελαφρύ είναι, τα διπλάσια άλογα έχει, τις σωστές αναρτήσεις και την σωστή γεωμετρία για αυτή τη δουλειά. Από άποψη αισθητικής τώρα το KLXS είναι ένα facelift, που λένε και οι κουτάκηδες, ενός μοντέλου που βγήκε αρχές '90. Το εξαιρετικό αισθητικά WRR είναι ήδη 5-6[;] ετών. Το CRFL ακολουθεί κατά γράμμα την ριζοσπαστική νέα μορφή του CRFR '13, το οποίο έκανε το τέλειο τελειότερο στον τομέα της αισθητικής καθώς μόνο η Honda ξέρει να κάνει ένα καθαρόαιμο να εκφράζει εξίσου υψηλή ποιότητα και την απόδοση χωρίς να είναι καγκούρικο. Who's the spas@rhidas now, eh? Δεν στήνεις κάνα καφέ λέω ΄γω; :gathering: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 μπλα μπλα μπλα... μπλα μπλα μπλα... ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: δίπλα σε τέτοιες εικόνες δεν χωράνε λόγια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Σοβαρη ερωτηση . Η αποδοση του "ξεκλειδωνεται" οπως του KAWASAKI? Οχι οτι με χαλανε τα 19,9 ,αλλα λεω μηπως.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Πωωωωω καλα ε? Τι ρωτησα παλι? Κανεις δεν ξερει? Η αποδοση του KLX ξεκλειδωνεται και παει απο 17hp στα 25hp (ή κανω λαθος?) Ξερει κανεις αν συμβαινει κατι αντιστοιχο με το Honda? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το KLX φοράει τον παλιό κινητήρα των 30 αλόγων και είναι κλειδωμένο-φιμωμένο στα 22*. Το... «μηχανάκι της χρονιάς» της Honda φοράει από ότι διαβάζω στο αρχικό ποστ τον κινητήρα του CBR-250R, που στο CBR αποδίδει 26,5 ίππους, ενώ στο CRF πέφτει στα 22. Να υποθέσουμε ότι έχουν κλειδωθεί αυτά τα 4,5 αλογάκια? Ισως αλλά η υπόθεση αυτή δεν δικαιολογείται με βάση το παράδειγμα του KLX. Επειδή ο κινητήρας του KLX δεν κυκλοφορεί πια στην Ευρώπη, λόγω προδιαγραφών, ενώ αυτός που φοράει το CRF250L ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ πάνω στο CBR. Αυτό μου λέει ότι ίσως δεν πρόκειται για απλό ξεκλείδωμα. Πάντως, μια απλή ερώτηση σε μια «ψαγμένη» αντιπροσωπεία θα σε διαφωτίσει περισσότερο. * στο στρόφαλο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2012 από τον Μενιδιάτης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Το... «μηχανάκι της χρονιάς» της Honda αυτη την ατακα προσπαθω να δω αν εχει γραφτει και καπου αλλου περαν απο το δικο μου ποστ και δεν το βλεπω ...(αν εχει γραφτει και αλλου και απλα ειμαι γκαβουλικας τοτε ζητω προκαταβολικα συγνωμη για τα παρακατω ) ...ειναι η δευτερη φορα λοιπον που καποιος την χρησιμοποιει και και μαλιστα με ειρωνικο υφος και θα ηθελα να μαθω τι κριτηρια βαζετε εσεις οταν θελετε να αξιολογισετε ενα μηχανακι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αμα ειναι για Honda να κανει 2000 ευρω "κουτα" να ειναι 35 αλογα και να μην καιει τιποτα. Αμα ειναι Yamaha ή αλλη μαρκα δεν πειραζει να ειναι πιο ακριβο,πιο αδυναμο και να καιει περισσοτερα. Για να συνεχισουμε ομως την συζητηση, το οτι ο κινητηρας του CBR κυκλοφορει κανονικα δεν αποκλειει να ειναι περιορισμενος στο crf-L ΚΑΙ απο ρευματα ,ετσι δεν ειναι? Και επι της ευκαιριας ,γιατι λεμε οτι το μοτερ του KLX δεν κυκλοφορει? Κυκλοφορει απλα περιορισμενο,και ξεκλειδωνεται απλουστατα ακομα και στα πλαισια της εγγυησης Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2012 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) αυτη την ατακα προσπαθω να δω αν εχει γραφτει και καπου αλλου περαν απο το δικο μου ποστ και δεν το βλεπω ...(αν εχει γραφτει και αλλου και απλα ειμαι γκαβουλικας τοτε ζητω προκαταβολικα συγνωμη για τα παρακατω ) ...ειναι η δευτερη φορα λοιπον που καποιος την χρησιμοποιει και και μαλιστα με ειρωνικο υφος και θα ηθελα να μαθω τι κριτηρια βαζετε εσεις οταν θελετε να αξιολογισετε ενα μηχανακι ... Τη θυμάμαι να τη γράφει ο Υamahakias, μερικές σελίδες πιο πίσω. Την χρησιμοποιήσα με μπόλικη ειρωνεία και στο πλαίσιο της γνωστής πλακατζίδικης διαμάχης «Yamaha Vs Honda», «Japan Vs Europe», και άρα μην σκοτίζεσαι. Και μια που το έχω γράψει και πιο πριν, το ξαναγράφω: εγώ βλέπω ότι η Honda έβγαλε ένα μηχανάκι για να «χτυπήσει» τον δεύτερο της κατηγορίας (Kawasaki KLX250S) και όχι τον πρώτο... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2012 από τον Μενιδιάτης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Τη θυμάμαι να τη γράφει ο Υamahakias, μερικές σελίδες πιο πίσω. αυτη που αναφερεις ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιειται ειρωνικα ...αλλα τεσπα ... πλεον και ετσι οπως οδηγουνται τα πραγματα και οι καταστασεις ο ''πρωτος'' δεν θα χαρακτηριζεται , απο τις υψηλες αποδοσεις και τεχνολογια ... αλλα απο την τιμη σε σχεση με επιδοσεις και τεχνολογια και πλεον σε σχεση και με τα χρονια του το γιαμαχα ειναι πισω και ειδικα στην ελλαδα το απεδειξαν και οι πωλησεις του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Αν βλέπεις το Υamaha να βρίσκεται πίσω από το Honda, τότε δικαιολογούμαι να ρωτήσω με τον ίδιο τόνο: και θα ηθελα να μαθω τι κριτηρια βαζετε εσεις οταν θελετε να αξιολογισετε ενα μηχανακι ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Δεν στήνεις κάνα καφέ λέω ΄γω; :gathering: Συντομα ... Σοβαρη ερωτηση . Η αποδοση του "ξεκλειδωνεται" οπως του KAWASAKI? Οχι οτι με χαλανε τα 19,9 ,αλλα λεω μηπως.......... ΜΜμ ενδιαφερον. Το klx ειναι φιμωμενο? δεν το ηξερα. Οσο αφορα το crf-l πιστευω οτι θα εχει 1-2 φιμωτρα σε εισαγωγη και τελικο. Δεν πιστευω οτι θα αυξηθουν τρελα τα αλογατα, αλλα λιγο πιο νευρικο θα γινει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Καλησπέρα! Να σε ρωτήσω κάτι; Όταν λες ότι το WR είναι το πρώτο της κατηγορίας πως το συγκρίνεις; Από άποψη επιδόσεων; Εντάξει μπορεί να είναι έτσι αλλά δες τα πράγματα ένα ένα και πες μας. Τελική έχω 130 km/h, κατανάλωση 3,1 - 3,6 l/100km. βάρος 138 κιλά πλήρες υγρών, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, νομίζω πιο φαρδιά σέλα από του wr, στροφόμετρο, λίγο χαμηλότερο οπότε και πιο εύχρηστο, δεν σκορτσάρει, δεν υπερθερμαίνεται, το πάω σύνέχεια χώμα, με δύο άτομα, 95 κιλά εγώ και 80 ο συνεπιβάτης έχω κάνει διαδρομές 40 χλμ χωματόδρομο χωρίς να κάνει κιχ και έχω ανέβει μάρμαρα χωρίς δρόμο με το ίδιο δικάβαλο. Έχω 20000 χλμ χωρίς πρόβλημα και καμία ρύθμιση. Οπότε σε τι υστερεί; Μήπως είναι άλλος ο σκοπός του; Εγώ δε νομίζω ότι η Kawasaki προσπάθησε να ανταγωνιστεί το yamaha γιατί ήθελε να φτιάξει κάτι ποιο καθημερινό. Η honda επίσης προσπαθεί να ανταγωνιστεί την Kawasaki για τον ίδιο λόγο. To wr ίσως είναι ποιο χωμάτινο τα άλλα όμως έχουν εργονομία... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Αν βλέπεις το Υamaha να βρίσκεται πίσω από το Honda, τότε δικαιολογούμαι να ρωτήσω με τον ίδιο τόνο: οτι ειναι και τ δυο ημιμετρα μηχανακια ... δεν κανουν τπτ πολυ καλα ...ειναι πολυ πολυ μετρια χωματινα...και πολυ πολυ μετρια commuter αλλα εχουν μια τεραστια διαφορα τιμης υπερ του χοντα ... ολα τα νουμερα λοιπον ειναι υποκειμενικα ΕΚΤΟΣ της τιμης ... υπαρχουν πολλα μηχανακια σαν το γιαμαχα ...τα διακρινει καποια υπεροχη ..καποια ''λαμψη'' ... αλλα ειναι πολυ ακριβα για αυτο που στην τελικη προσφερουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Και γω το ιδιο πιστευω, η Honda και η Kawa βγαλαν πιο καθημερινα μηχανακια ευχαριστα στην οδηγηση και λιγοτερο απαιτητικα τα οποια πανε ανετα στο χωμα, η Yamaha στο WR εδωσε ενα πιο χωματινο χαρακτηρα και δεν μιλαω για την εμφανηση αλλα για τον τροπο λειτουργειας και τις επιδωσεις, για μενα δεν ειναι συγκρισιμες αυτες οι μηχανες με το WR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 οτι ειναι και τ δυο ημιμετρα μηχανακια ... δεν κανουν τπτ πολυ καλα ...ειναι πολυ πολυ μετρια χωματινα...και πολυ πολυ μετρια commuter αλλα εχουν μια τεραστια διαφορα τιμης υπερ του χοντα ... ολα τα νουμερα λοιπον ειναι υποκειμενικα ΕΚΤΟΣ της τιμης ... υπαρχουν πολλα μηχανακια σαν το γιαμαχα ...τα διακρινει καποια υπεροχη ..καποια ''λαμψη'' ... αλλα ειναι πολυ ακριβα για αυτο που στην τελικη προσφερουν Τα πες όλα σε 2 γραμμές. Το wr κοστίζει 7.300. Έχει καλύτερο στήσιμο απ τ άλλα 2. Η διαφορά όμως των +2000 για μηχανάκι του χωμάτινου σκ είναι πολύ μεγάλη. Σε τελική ανάλυση, όποιος έχει περισσότερες απαιτήσεις για χώμα, θα κοιτάξει για καθαρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Όταν λες ότι το WR είναι το πρώτο της κατηγορίας πως το συγκρίνεις; Από άποψη επιδόσεων; Εντάξει μπορεί να είναι έτσι αλλά δες τα πράγματα ένα ένα και πες μας. Τελική έχω 130 km/h, κατανάλωση 3,1 - 3,6 l/100km. βάρος 138 κιλά πλήρες υγρών, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, νομίζω πιο φαρδιά σέλα από του wr, στροφόμετρο, λίγο χαμηλότερο οπότε και πιο εύχρηστο, δεν σκορτσάρει, δεν υπερθερμαίνεται, το πάω σύνέχεια χώμα, με δύο άτομα, 95 κιλά εγώ και 80 ο συνεπιβάτης έχω κάνει διαδρομές 40 χλμ χωματόδρομο χωρίς να κάνει κιχ και έχω ανέβει μάρμαρα χωρίς δρόμο με το ίδιο δικάβαλο. Έχω 20000 χλμ χωρίς πρόβλημα και καμία ρύθμιση. Οπότε σε τι υστερεί; Δεν είπα ότι υστερεί. Αλλά μην λες ότι είναι και ίδια μηχανάκια. Ολα αυτά που γράφεις τα κάνει καλά το KLX, το ξέρω και μάλιστα έχω και ιδίαν άποψη. (boldάρισα δύο σημεία που θεωρώ ότι είναι αστείο να τα λέμε πλεονεκτήματα). οτι ειναι και τ δυο ημιμετρα μηχανακια ... δεν κανουν τπτ πολυ καλα ...ειναι πολυ πολυ μετρια χωματινα...και πολυ πολυ μετρια commuter αλλα εχουν μια τεραστια διαφορα τιμης υπερ του χοντα ... ολα τα νουμερα λοιπον ειναι υποκειμενικα ΕΚΤΟΣ της τιμης ... Αυτά που γράφεις εσύ, φίλτατε, είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Δεν συγκρίνουμε το WR με κανένα ΕΧC (χώμα) ούτε με κανένα σκούτερ (commuter). Σαφώς και δεν είναι «πολύ καλά» σε κάτι, γιατί δεν είναι φτιαγμένα για αυτό. Δεν είναι φτιαγμένα να πετούν σκόνη σε χωμάτινα μηχανάκια. Αν θεωρείς «ημίμετρο» την κατηγορία «ψευδοεντούρο», είναι άλλη κουβέντα. Και τι επιμένεις με την τιμή? Αμα βγάλει η ΚΤΜ ένα παλουκόσελο σε δύο ρόδες και το πουλάει 1500 ευρώ, θα λες ότι υπερτερεί επειδή είναι φτηνό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Το μόνο κοινό που έχουν WRR και CRFL είναι η βασική τους ιδέα και το ότι και τα δύο είναι ιδιοφυώς σχεδιασμένα. Από κει και πέρα ανήκουν σε δύο τελείως διαφορετικές εποχές, το πρώτο σε αυτή των παχιών αγελάδων και το δεύτερο σε αυτή των ισχνών. Στο πρώτο δεν έγινε πουθενά οικονομία και στο δεύτερο έγινε παντού. Όλες οι διαφορές τους ακολουθούν αυτή την απλή επιλογή των δύο εργοστασίων. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 το πρώτο σε αυτή των παχιών αγελάδων και το δεύτερο σε αυτή των ισχνών. Ομως αυτό το «σχήμα», Ευγένιε, αφήνει εκτός πλάνου το ΚLX, που σχεδιάστηκε και προωθώθηκε στην εποχή των παχέων αγελάδων. Αρα τι καλύτερο προσφέρει η Honda τέσσερα χρόνια μετά? Δες τι πουλούσε η honda τότε... http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=8&model_id=109&action=photos&model_year=2009 Ορίστε, κύριοι, ωραίο μηχανάκι σε ανταγωνιστική τιμή! 4900 είχε! Και δώρο η κίτρινη μπουζόπιπα! Κι όμως! Πούλησε λιγότερα κι από το πανάκριβο yamaha WR. quiz: Γιατί το CREπι ήταν δύο κατοστάρικα πιο ακριβό από το ολοκαίνουργιο CRF-L? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες