gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 - Μπαμπά, σκέφτομαι να κάνω καριέρα στο οργανωμένο έγκλημα. - Στον κρατικό ή τον ιδιωτικό τομέα; 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Γυρναει ο Γιωρικας μετα απο χρονια σπουδων στο εξωτερικο και τρεχουν ολοι να τον προυπαντησουν Πρωτος ο Κωστικας -"πουσε ρε Γιωρικα??? τι εμαθες στα ξενα?? εχεις τιποτα καλο να μας πεις???" -Ναι, Πες Νταρα Νταρα.... -Νταρα Νταρα λεει -σου γαμω τη μουστακαρα!!!! γελια ολοι και κοροιδευαν τον Γιωρικα που την πατησε απο τον μορφωμενο Αυτο συνεχιζοταν για μερες ...Νταρα Νταρα ο ενας σου γαμω τη μουστακαρα ο αλλος.... Μεχρι που τα παιρνει ο Κωστηκας και παει για σπουδες στο εξωτερικο να την πει στον Γιωρηκα... Μετα απο χρονια επιστρεφει και συνανταει τον φιλο του και του λεει...τωρα ειμαι κ εγω σπουδαγμενος και δε με πιανεις με τιποτα. -Ασε ρε ...πες Νταρα νταρα -νταρα νταρα -σου γαμω τη μουστακαρα -Το μ.....νι της μ@νας σου!!!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Μπαίνει ένας τύπος σε ένα Pet Shop: - Γεια σας, θέλω να αγοράσω ένα παράξενο ζώο. - Έχουμε έναν παπαγάλο που μιλάει ελληνικά, του λέει ο υπάλληλος. - Ναι, σιγά, αυτό το έχουν όλοι... Εγώ σου λέω θέλω κάτι πολύ παράξενο. - Εεε, έχουμε και μια σαρανταποδαρούσα που μιλάει ελληνικά(!) - Σοβαρά μιλάς; Αυτό μάλιστα, είναι παράξενο ζώο, λέει ο τύπος, θα την πάρω. Την αγοράζει, πάει σπίτι, την βάζει σε μια γυάλα, βάζει νερό, φαγητό, και άλλα διάφορα και πάει και αράζει. Σε κάποια φάση τον παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος του και κανονίζουν να πάνε για μπίρες. Οπότε εκεί που ετοιμαζόταν ο τύπος, σκέφτεται να δοκιμάσει την «καινούργια αγορά» που έκανε και γυρνάει στην σαρανταποδαρούσα και της λέει: - Θα πάω για μπίρες, θα 'ρθεις; Τίποτα η σαρανταποδαρούσα. Μετά από λίγο, ξανά: - Θα πάω για μπίρες, θα 'ρθεις; Ξανά, τίποτα η σαρανταποδαρούσα. Περνάει λίγη ώρα ακόμα, και της ξαναλέει: - Θα πάω για μπίρες, θα 'ρθεις; Ξανά, τίποτα η σαρανταποδαρούσα. Με τα πολλά αφού έχει ετοιμαστεί και ειναι με το κλειδί στο χέρι, ξαναγυρνάει στη σαρανταποδαρούσα και της ξαναλέει: - Θα πάω για μπίρες, θα 'ρθεις; Και η σαρανταποδαρούσα: - Σ'ΑΚΟΥΣΑ ΡΕ Μ....Α! ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝΩ!!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 -Κυρία όχι τεστ!Δε μπορώ να γράψωω! -Γιατί δεν μπορείς? -Έκανα πολύ σεξ χθες το βράδυ & είμαι κουρασμένος -Δεν πειράζει,γράψε με το άλλο χέρι !! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Σταματάει ένα ταξί ένας τύπος, μπαίνει μέσα και λέει στον ταξιτζή: - Μεγάλε, γρήγορα στην οδό τάδε, νούμερο ταδε μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει. Πράγματι, ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του. Οπότε ο τύπος λέει στον ταξιτζή: - Ρε μεγάλε, δεν ανεβαίνεις κι εσύ μαζί μου να σ' έχω για μάρτυρα; Και ανεβαίνουν και οι δυο στο διαμέρισμα του τύπου. Ο τύπος ανοίγει την πόρτα, πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο και πραγματικά κάτω από τα σεντόνια είναι η γυναίκα του με κάποιον άντρα. Τραβάει τα σεντόνια και φωνάζει: - Εσύ ποιος είσαι, ρε; Εραστής: - Εγώ ποιος είμαι; Εγώ είμαι αυτός που πριν από λίγες μέρες έδωσα στη γυναίκα σου 3.000 ευρώ για να εξοφλήσεις το δάνειο του αυτοκινήτου σου, είμαι αυτός που κάθε μήνα δίνει στην γυναίκα σου 700 ευρώ για το νοίκι, είμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνω λεφτά στην γυναίκα σου για το supermarket και τη λαϊκή, είμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνω λεφτά στην γυναίκα σου για τα φροντιστήρια των , παιδιών σου. Ο τύπος γυρνάει στον ταξιτζή και του λέει ψιθυριστά: -Ρε φίλε τι να κάνω; Και ο ταξιτζής του απαντάει: -ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ...........................!!!!!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Δεν είπα ότι θα είναι νόστιμα. Πρωτόγνωρα είπα. :P Το νόστιμο είναι υποκειμενικό. Μάλλον δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα. :P :P Πάντως και σκατά να φας, πρωτόγνωρη δεν θα σου είναι η γεύση;;; :P Άσχετα αν θα είναι νόστιμα ή όχι. :tooth: υπαρχει ταβερνα (?) ψητοπολειο (?) στο αιγαλεω οπου σερβιρει στρουθοκαμηλο και....κρεας απο κροκοδυλο!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Ο χήνος στην χήνα: - Χήνα, αγάπη μου! Και η χήνα: - Χήνο, αγάπη μου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 υπαρχει ταβερνα (?) ψητοπολειο (?) στο αιγαλεω οπου σερβιρει στρουθοκαμηλο και....κρεας απο κροκοδυλο!!! Υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη. Προς το Πανόραμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη. Προς το Πανόραμα. Έχω φάει στρουθοκάμηλο. Δεν μου άρεσε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Στο συγκεκριμένο μαγαζί; Εγώ μία φορά έχω πάει και τελικά δεν παρήγγειλα τίποτα από αυτά τα περίεργα... Όλοι είχαν παραγγείλει τέτοια και εγώ πήρα σνίτσελ... Είχα αηδιάσει... Πείνασα όμως τώρα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 αν και οφ τόπικ να πω δυό πράγματα λοιπόν... Δυστυχώς μένω σε μέρος που ουσιαστικά είναι γουρουνότοπος. κάθε τετάρτη και σ/κ που επιτρέπετε το κυνήγι γίνεται της κορέας. έρχονται απο όλη την ελλάδα για κυνήγι αγριογούρουνου... Αφού επιτρέπετε λέω ο.κ (αν και σηκώνει πολύ κουβέντα αυτό) Το ελάφι και το ζαρκάδι είναι είδος που απειλείται με εξαφάνιση απο την ελληνική πανίδα. κάτι που θα είναι εντελώς καταστροφικό. Στην περιοχή είχαμε ένα ζευγάρι Ζαρκάδια που μάλιστα πέρσι γέννησαν 2 μικρά. Στο τέλος της σαιζόν κάποιος ντενεκές,καθάρισε το ένα ....σήμερα που μιλάμε,έχει χαθεί και το άλλο και φυσικά και τα μικρα. Η φωτό είναι τραβηγμένη στην ελλάδα και μια απο τις πολλές μαζί με βίντεο που κυκλοφορούν στο ίντερνετ Το ξέρω ότι υπάρχουν και συνειδητοποιημένοι κυνηγοί,αλλά υπάρχουν και κάτι μ@λάκες που για πλάκα μπορεί να ρίξουν ακόμα και σε γεράκια έτσι για το γούστο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το θέμα μαμήθηκε εντελώς μιλάμε για 3 σελίδες τώρα. Εγώ που πόσταρα εκείνο το έτοιμο εικονογραφημένο, νοιώθω άσχημα γιατί πάρθηκε μια (ατυχής αλήθεια) φωτογραφία ως εφαλτήριο για χωρίς νόημα διαξιφισμούς ανάμεσα σε κυνηγούς και μη. Δε μου πέρασε απ' το μυαλό ότι θα γινότανε τέτοιο μπάχαλο, αλλιώς σίγουρα δε θα το ποστάριζα. Προσωπικά θα παρακαλούσα να το λήγατε επιτέλους εδώ και πραγματικά απορώ γιατί δεν έχουν ήδη σβήσει ή αποκρύψει όλα αυτά τα μηνύματα οι μπλε μωβ :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Δε θυμάμαι αν έχει ποσταριστεί.... Η προσευχή ενός απλού Έλληνα... "Αγαπητέ Θεέ τον τελευταίο χρόνο μου πήρες: τον αγαπημένο μου τραγουδιστή Νίκο Παπάζογλου τον αγαπημένο μου συνθέτη Μανώλη Ρασούλη ...τον αγαπημένο μου ηθοποιό Θανάση Βέγγο... Απλά ήθελα να σου θυμίσω ότι οι αγαπημένοι μου πολιτικοί είναι: ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Πάγκαλος, ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, ο Καρατζαφέρης, ο Τσίπρας, η Μπακογιάνη .... από βδομάδα θα σου πω και τους άλλους!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικροτσίπ, που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές κι αφοσιωμένες στον σύντροφό τους. Κάποιες όμως, καταφέρνουν να βρουν σε ποιο σημείο του κορμιού τους είναι το τσιπ. Και με μια περίπλοκη εγχείρηση το αφαιρούν. Έτσι απολαμβάνουν πλέον τον έρωτα και το σεξ με πολλαπλούς εραστές, χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς. Είναι οι λεγόμενες «Ξετσίπωτες». 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικροτσίπ, που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές κι αφοσιωμένες στον σύντροφό τους. Κάποιες όμως, καταφέρνουν να βρουν σε ποιο σημείο του κορμιού τους είναι το τσιπ. Και με μια περίπλοκη εγχείρηση το αφαιρούν. Έτσι απολαμβάνουν πλέον τον έρωτα και το σεξ με πολλαπλούς εραστές, χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς. Είναι οι λεγόμενες «Ξετσίπωτες». Xαχαχαχαχαχαχα απλα κορυφη !!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Μόλις είχα καθήσει, όταν ακούω μία φωνή απ' το διπλανό χώρισμα να μου λέει :α "Γεια σου, τι γίνεται"; Δεν συνηθίζω ν' αρχίζω συζήτηση στην τουαλέτα, αλλά δεν ξέρω τι μ' έπιασε κι απάντησα, λίγο σαστισμένος, "Είμαι πολύ καλά!" Κι ο άλλος λέει: "Και τι κάνεις;" Μα τι ερώτηση είναι αυτή; Σ' εκείνο το σημείο σκέφτηκα ότι η κατάσταση ήταν λίγο περίεργη, και του απαντάω: "Ε, ό,τι κι εσύ, ταξιδεύω!" Ενώ προσπαθώ να βγω έξω όσο πιό γρήγορα μπορώ, ακούω κι άλλη ερώτηση: "Μπορώ να έρθω από κει;" Αυτή η ερώτηση ήταν υπερβολική για μένα, αλλά υπέθεσα ότι θα μπορούσα να τελειώσω ευγενικά τη συζήτηση. Οπότε απαντάω : "Καλύτερα όχι, έχω δουλειά αυτή τη στιγμή!" Και τότε ακούω τον άλλο να λέει νευρικά: "Κοίτα, θα πρέπει να σε κλείσω. Είναι ένας μ**** στη διπλανή τουαλέτα που απαντά συνεχώς στις ερωτήσεις μου!!!" 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Από μικρός έβλεπα Τον ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός ουρλιάζοντας (και στο τέλος να παίρνει το κορίτσι) την σταχτοπούτα να γυρνάει μεσάνυχτα (και στο τέλος να παίρνει το αγόρι) τον Αλλαντίν να είναι κλέφτης (και στο τέλος να παίρνει το κορίτσι) τον μπάτμαν να οδηγεί με 320km/h (και στο τέλος να παίρνει το κορίτσι) τον ποπάι να καπνίζει και να έχει τατουάζ (και στο τέλος να παίρνει το κορίτσι) τον Πινόκιο να λέει ψέματα (αυτή η νεράιδα πολύ ύποπτη μου φαινόταν πάντα...) και τον πάκμαν να τρέχει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει! (εντάξει, αυτός δεν το χρειάζεται κι όλας το κορίτσι) Εγώ; Να συμπεριφέρομαι καλά; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Όχι, δεν έκανα λάθος στην κατηγορία. Ανέκδοτο είναι.... Δήλωση – βόμβα του υπουργού Επικρατείας, Γ. Σταυρόπουλου «Υπάρχουν ευθύνες για την οικονομική κατάσταση και θα αποδοθούν» Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε δήλωση του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γιώργου Σταυρόπουλου στον Αθήνα 9,84, με την οποία κάνει ευθέως λόγο για ποινικές ευθύνες όλων όσοι οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση και μάλιστα καλεί για απόδοση ευθυνών. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρόπουλος «θεωρώ ότι οι ευθύνες είναι μοιρασμένες, ο ένας δείχνει τον άλλο και αυτό είναι πολύ κακό… Πάντως η χώρα πρέπει να προχωρήσει, πρέπει να δούμε όλοι τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να κοιταχτούμε, να δούμε που κάναμε λάθη και να προχωρήσουμε και βέβαια και οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν». Στην ερώτηση εάν εννοεί πολιτικές ευθύνες, ο κ. Σταυρόπουλος τόνισε πως μιλάει κυρίως για το θέμα της πολιτικής απόδοσης. Ωστόσο, επεσήμανε πως «εάν υπάρχουν και άλλες ευθύνες, άλλου είδους και αυτές πρέπει να αποδοθούν παντού». Στη διευκρινιστική ερώτηση εάν αναφέρεται και σε ποινικές ευθύνες τόνισε «ποινικές, αστικές, πάσης φύσεως ευθύνες. Κάποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση που οδηγήθηκε η χώρα». Αναφορικά με τον χρόνο των εκλογών, ο κ. Σταυρόπουλος υποστήριξε ότι ο ρόλος της κυβέρνησης λήγει «όταν θα ολοκληρωθούν όλες αυτές οι δεσμεύσεις οι οποίες ανέλαβε η κυβέρνηση», εκτιμώντας πάντως ότι ο ίδιος δεν ξέρει «αν οι εκλογές είναι ο καλύτερος δρόμος» τη δεδομένη στιγμή. Πηγή Δεν καταλάβατε "παλληκάρια"..... Τώρα πια δε θέλω φυλακή για σας.... Ποιά φυλακή δηλαδή, αφού φροντίσατε να μη χωράει ούτε κουνούπι, δεν έχει περάσει καν απ' το μυαλουδάκι σας η ανάγκη να χτιστούν νέες φυλακές, και φτιάξατε και νόμους που αποφυλακίζουν τους εαυτούς σας για όλα όσα έχετε κάνει. Τώρα πια θέλω μόνο το δημόσιο λιντσάρισμά σας και το κρέμασμά σας στο Σύνταγμα. Παρουσία καμερών απ' όλο τον κόσμο, ώστε να δουν τί θα πάθουν κι εκείνοι αν συνεχίσουν την τακτική των Μνημονίων με τη μονόπλευρη περικοπή μισθών-συντάξεων και όχι της φοροδιαφυγής-φοροκλοπής-μαύρου χρήματος, λαθραίων κλπ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όχι, δεν έκανα λάθος στην κατηγορία. Ανέκδοτο είναι.... Δήλωση – βόμβα του υπουργού Επικρατείας, Γ. Σταυρόπουλου «Υπάρχουν ευθύνες για την οικονομική κατάσταση και θα αποδοθούν» Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε δήλωση του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γιώργου Σταυρόπουλου στον Αθήνα 9,84, με την οποία κάνει ευθέως λόγο για ποινικές ευθύνες όλων όσοι οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση και μάλιστα καλεί για απόδοση ευθυνών. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρόπουλος «θεωρώ ότι οι ευθύνες είναι μοιρασμένες, ο ένας δείχνει τον άλλο και αυτό είναι πολύ κακό… Πάντως η χώρα πρέπει να προχωρήσει, πρέπει να δούμε όλοι τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να κοιταχτούμε, να δούμε που κάναμε λάθη και να προχωρήσουμε και βέβαια και οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν». Στην ερώτηση εάν εννοεί πολιτικές ευθύνες, ο κ. Σταυρόπουλος τόνισε πως μιλάει κυρίως για το θέμα της πολιτικής απόδοσης. Ωστόσο, επεσήμανε πως «εάν υπάρχουν και άλλες ευθύνες, άλλου είδους και αυτές πρέπει να αποδοθούν παντού». Στη διευκρινιστική ερώτηση εάν αναφέρεται και σε ποινικές ευθύνες τόνισε «ποινικές, αστικές, πάσης φύσεως ευθύνες. Κάποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση που οδηγήθηκε η χώρα». Αναφορικά με τον χρόνο των εκλογών, ο κ. Σταυρόπουλος υποστήριξε ότι ο ρόλος της κυβέρνησης λήγει «όταν θα ολοκληρωθούν όλες αυτές οι δεσμεύσεις οι οποίες ανέλαβε η κυβέρνηση», εκτιμώντας πάντως ότι ο ίδιος δεν ξέρει «αν οι εκλογές είναι ο καλύτερος δρόμος» τη δεδομένη στιγμή. Πηγή Δεν καταλάβατε "παλληκάρια"..... Τώρα πια δε θέλω φυλακή για σας.... Ποιά φυλακή δηλαδή, αφού φροντίσατε να μη χωράει ούτε κουνούπι, δεν έχει περάσει καν απ' το μυαλουδάκι σας η ανάγκη να χτιστούν νέες φυλακές, και φτιάξατε και νόμους που αποφυλακίζουν τους εαυτούς σας για όλα όσα έχετε κάνει. Τώρα πια θέλω μόνο το δημόσιο λιντσάρισμά σας και το κρέμασμά σας στο Σύνταγμα. Παρουσία καμερών απ' όλο τον κόσμο, ώστε να δουν τί θα πάθουν κι εκείνοι αν συνεχίσουν την τακτική των Μνημονίων με τη μονόπλευρη περικοπή μισθών-συντάξεων και όχι της φοροδιαφυγής-φοροκλοπής-μαύρου χρήματος, λαθραίων κλπ. κυριακη στις 6 το απογευμα στο συνταγμα...εγω εκει θα ειμαι παντως!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 από τον Raven FR Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Εγώ ένα έχω να πω. Ο Raven FR μαζί με τον Kostas-MotoLover Κάνουν την τέλεια γκόμενα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Εγώ ένα έχω να πω. Ο Raven FR μαζί με τον Kostas-MotoLover Κάνουν την τέλεια γκόμενα. Έτσι όπως ακούγεται η φράση, μόνο κολακευτικό δεν είναι...... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Έτσι όπως ακούγεται η φράση, μόνο κολακευτικό δεν είναι...... :P Κάτι λείπει όμως για να συμπληρώσει την "εικόνα" στο μυαλό μου.... Τι να λείπει όμως.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Έτσι όπως ακούγεται η φράση, μόνο κολακευτικό δεν είναι...... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Μια φορα ηταν ενα μεγαλο πουλι στην οχθη ενος ποταμου! Μεσα στο ποταμι ηταν ενα γατακι που παλευε να βγει εξω! σε παρακαλω φωναξε στο πουλι τραβαμε εξω θα πνιγω!! οχι απαντησε το πουλι!! σε παρακαλω ειπε το γατακι βοηθησεμε εχω γινει μουσκεμα και με παρασερνει το ρευμα!! οχι απαντησε το πουλι!! το ρευμα δυναμωνε και το γατακι ειχε γινει ολο μουσκεμα ! βοηθησεμε πουλι ξαναφωναξε βγαλεμε εξω!!οχι οχι οχι οχι!!!απαντησε το πουλι! το ρευμα δυναμωσε και το γατακι πνιγηκε!!! ηθικον διδαγμα: Οσο πιο μουσκεμα ειναι το γατακι τοσο πιο σκληρο γινεται το πουλι!!!!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Ο Τάκης έχει σοβαρό πρόβλημα... Σήμερα είναι η επέτειος γάμου του και την είχε ξεχάσει.. Η γυναίκα του εξαγριωμένη του λέει: «Αύριο το πρωί θέλω στο πεζοδρόμιο ένα δώρο που να πηγαίνει από τα 0 στα 100 σε 3 δευτερόλεπτα. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!!» Ο φίλος μας ο Τάκης τρομοκρατήθηκε και έφυγε στεναχωρημένος από το σπίτι... Την άλλη μέρα ο Τάκης σηκώθηκε το πρωί και έφυγε για την δουλειά.. Μετά από μια ώρα ξύπνησε και η γυναίκα του, φόρεσε με ανυπομονησία την ρόμπα της και κοίταξε από το παράθυρο στο πεζοδρόμιο. Εκεί είδε ένα κουτί με περιτύλιγμα και κορδέλα. Με εμφανή σημάδια ανυπομονησίας και την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, τρέχει στο πεζοδρόμιο και ανοίγει το κουτί. Μέσα σε αυτό βρίσκει.... . .. . . .μια ζυγαριά μπάνιου .. Από εκείνη την μέρα ο Τάκης αγνοείται.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες