kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Είναι ο Ιωσήφ με την Μαρία και περπατάνε.... Σε μια στιγμή ρωτάει η Μαρία... - "Ιωσήφ, τι είναι αυτό που κρατάς...;" - "Ένας κρίνος..." απαντάει... "Μύρισε τον... Γ@μ@ει!!!" 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supernova400 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το παρακάτω το διάβασα σήμερα, ειναι μεταφρασμένο και με ελαφριές αλλαγές. Δασκάλα: Αν είχες 10 βάζα nutella και κάποιος σου ζητούσε τα 2, πόσα θα είχες? Εγώ: 10 βάζα nutella. Δασκάλα: Καλά θα το πούμε αλλιώς, αν είχες 10 βάζα nutella και κάποιος σου έπαιρνε με το ζόρι τα 2, πόσα θα είχες? Εγώ: 10 βάζα nutella και ένα πτώμα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 από τον supernova400 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Λίγα λόγια για την Πάολα ρε... την ξέρω από κουτάβι!!! :tooth: Εμένα μ' αρέσει πάντως, θεωρώ ότι έχει πολύ ωραία λαϊκή φωνή και την προτιμάω απείρως έναντι κάτι άλλων. Θα ήθελα να τη δω σε σχήμα: Οικονομόπουλος Ζήνα, Πάολα πχ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 :tooth: Εμένα μ' αρέσει πάντως, θεωρώ ότι έχει πολύ ωραία λαϊκή φωνή και την προτιμάω απείρως έναντι κάτι άλλων. Θα ήθελα να τη δω σε σχήμα: Οικονομόπουλος Ζήνα, Πάολα πχ. Σκύλε μαύρε... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 :tooth: Εμένα μ' αρέσει πάντως, θεωρώ ότι έχει πολύ ωραία λαϊκή φωνή και την προτιμάω απείρως έναντι κάτι άλλων. Θα ήθελα να τη δω σε σχήμα: Οικονομόπουλος Ζήνα, Πάολα πχ. Κοίτα φίλε... σε σκυλάδικα τραγουδάει, άρα μια χαρά κάνει την δουλειά της! :P Σαν τον Τερζή δεν έχει! Τι κάνει η Πάολα όταν της πετάνε οι πελάτες γαρδένιες ξέρεις;;;; Τις πιάνει με το στόμα στον αέρα και τις επιστρέφει σε αυτόν που τις πέταξε κουνώντας την ουρά! χαχαχαχα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Κοίτα φίλε... σε σκυλάδικα τραγουδάει, άρα μια χαρά κάνει την δουλειά της! :P Σαν τον Τερζή δεν έχει! Εντάξει, δεν τη συγκρίνω με τον τιτανομέγιστο. Θα ήταν ιεροσυλία. Τι κάνει η Πάολα όταν της πετάνε οι πελάτες γαρδένιες ξέρεις;;;; Τις πιάνει με το στόμα στον αέρα και τις επιστρέφει σε αυτόν που τις πέταξε κουνώντας την ουρά! χαχαχαχα Αχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Όταν ήταν να πάρω σύνταξη πήγα στο ΙΚΑ. Η γυναίκα στο γκισέ μου ζήτησε την ταυτότητά μου για να δει την ηλικία μου. Έψαξα στις τσέπες μου, και διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι μου στο σπίτι. Το είπα στην υπάλληλο και είπα ότι θα ξαναπέρναγα αργότερα. Η υπάλληλος μου λέει: - Ξεκούμπωσε το πουκάμισό σου. Ξεκούμπωσα το πουκάμισο και φάνηκαν οι λευκές τρίχες στο στήθος μου. Η υπάλληλος είπε: - Σίγουρα είστε σε ηλικία για σύνταξη, και προώθησε την αίτησή μου. Όταν γύρισα σπίτι είπα την ιστορία στην γυναίκα μου. Μου είπε: - Έπρεπε να είχες κατεβάσει το παντελόνι σου. Θα έπαιρνες και επίδομα αναπηρίας... Και έτσι άρχισε ο καυγάς... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Mήνυμα πάνω σε παρμπρίζ αυτοκινήτου :.... "Αν ..... πηδάς οπως παρκάρεις.....ποτέ δεν θα το βάλεις'' 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 -Κυρία όχι τεστ!Δε μπορώ να γράψωω! -Γιατί δεν μπορείς? -Έκανα πολύ σεξ χθες το βράδυ & είμαι κουρασμένος -Δεν πειράζει,γράψε με το άλλο χέρι !! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Σουλα θελεις να μου παρεις μια πιπα ? μα δν με λενε Σουλα Εγω αλλο σε ρωτησα !!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Μωρο μου παρε μου μια πιπα! -μα τι άνθρωπος εισαι εσυ....βάλε λιγο ρομαντισμό στην ζωή σου... Καλά...μωρό μου πάρε μου μια πίπα στην βροχη! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 -Mωρο μου παρε μου μια πιπα. -Μα τι ανθρωπος εισαι εσυ; Βαλε λιγο ρομαντισμο στην ζωη σου! -Τα τριανταφυλλα ειναι κοκκινα και οι βιολετες μπλε, παρε μου μια πιπα και ειμαστε κομπλε! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Ρωτάει κάποιος έναν σοφό: - Γιατί το κορίτσι μου αγαπάει ένα τριαντάφυλλο το οποίο πεθαίνει μέσα σε μία μέρα, και δεν αγαπάει εμένα που πεθαίνω γι' αυτήν κάθε μέρα; Και ο σοφός λέει: - Πςςς φίλε γάμησεεε! Θα το βάλω status στο Facebook!! 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Είναι τρεις τα ξημερώματα, και ένας κλέφτης μπαίνει σε ένα σπίτι. Ο (άνεργος) ιδιοκτήτης του σπιτιού, ακούει θόρυβο. Σηκώνεται και ανοίγει το φως. Βλέπει τον κλέφτη και λέει - Τί κάνεις εκεί; - Ψάχνω για λεφτά. - Καλά, περίμενε λίγο να ντυθώ, να ψάξουμε μαζί...Γιαγιά σε ζαχαροπλαστείο: -Ωραία γλυκά, πως λέγονται; -Κοκάκια -Ααα, έτσι λένε και τον εγγονό μου.................................. Ο Τοτός με τον πατέρα του κάθονται στο σαλόνι. Λέει ο μπαμπάς στον Τοτό: - Πήγαινε στο υπνοδωμάτιο και φέρε μου τις παντόφλες μου. Στο υπνοδωμάιτο κάθονται η αδερφή του Τοτού και μια φίλη της. Μπαίνοντας μέσα λέει ο Τοτός - Ο μπαμπάς μου είπε να σας δείρω και τις δύο! Η αδερφή του: - Φύγε από δω ρε κωλόπαιδο! - Δε με πιστεύεις; Άκου (και φωνάζει στον πατέρα του:) Πατέρααα! Την μίαααα; - Και τις δύο ρε βλάκα! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) .......................... Στο οδοντοιατρείο, η ασθενής: -Δεν αντέχω τους οδοντογιατρούς, προτιμώ να κάνω ένα παιδί παρά να βγάλω ένα δόντι. -Αποφασίστε κυρία μου, πρέπει να κανονίσω το ύψος της καρέκλας. Λέει ο ασθενής στο γιατρό του. - Δηλαδή γιατρέ μόλις βγάλω τον επίδεσμο θα μπορώ να παίζω πιάνο; - Φυσικά και θα μπορείς, λέει ο γιατρός, τί ερώτηση είναι αυτή; - Περίεργο, γιατί πριν δεν ήξερα! ................................... Ένα αίσθημα ενοχής και τύψεων είχε καταλάβει τον γιατρό. Δεν μπορούσε να το ξεπεράσει με τίποτα. Τον έπνιγε, κόντεβε να σκάσει, όλη μέρα. Μια εσωτερική φωνή προσπαθούσε να τον καθησυχάσει: - Γιάννη, δεν είσαι και ο πρώτος γιατρός που το έκανε με μια ασθενή του... Αλλά μια άλλη εσωτερική φοβερή φωνή του είπε: - Γιάννη, είσαι κτηνίατρος............................. Μετά την επέμβαση. - Γιατρέ πριν την εγχείρηση δεν είχες γενιά. - Δεν είμαι ο γιατρός, ο Αγιος Πέτρος είμαι... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 από τον nxcbr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Μια ξανθιά είναι στο μπαλκόνι και φωνάζει τον άνδρα της: - Αγάπη μου, έλα αμέσως! - Τί συμβαίνει καλή μου; - Δες, δύο τύποι μόλις μας έκλεψαν το αυτοκίνητο! - Πώπώ! Μήπως πρόλαβες να δεις ποιοί ήταν; - Όχι... αλλά πήρα τον αριθμό του αυτοκινήτου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Γιατι η ξανθια ανοιγει το γάλα της στο super market; Γιατι γράφει πάνω "ανοιξτε εδω". Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 από τον nxcbr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 2 σουρωμένοι σε 1 κρεββάτι: -ρε,κουνιέται το κρεββάτι;; -το ξέρω εγώ είμαι,την παίζω... -την δικιά μου παίζεις ρεεεεεεεε.... -α γι'αυτό δέ τελειώνω;;;;;;;;; 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γελαω εδω και ποση ωρα με το συγκεκριμενο κομεντ.. Κυριως μολις συνειδητοποιησα τι εκανα.... :tooth: :tooth: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 από τον anotherface 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (Έπρεπε να το έχουμε κάνει αρκετά νωρίτερα, μια και τώρα την κοπάνησε το κάθαρμα και άντε βρες τον). Ένα ΤΕΣΤ που πρέπει να κάνουμε όλοι στο εαυτό μας...Διαβάστε το, είναι σημαντικό για να πάμε μπροστά! Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική! Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου! Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση! Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής. Διάβασε τα παρακάτω και... δώσε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή! Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ Είσαι στην προβλήτα του Πειραιά. Γύρω σου κυριαρχεί το χάος, που προκάλεσαν ακραία καιρικά φαινόμενα, ένας τρομακτικός άνεμος και πολλαπλές πλημμύρες. Είναι μια καταστροφή βιβλικών διαστάσεων. Είσαι δημοσιογράφος - φωτογράφος, που δουλεύει για μία πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!! Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καριέρα σου. Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλιάζουν, άλλοι εξαφανίζονται κάτω από τα νερά! Η φύση τα καταστρέφει όλα! ΤΟ ΤΕΣΤ Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλεύει για τη ζωή του προσπαθώντας να μη τον καταπιούν τα κύματα! Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι! Είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου !!! Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν! Έχεις 2 επιλογές: 1) Μπορείς να σώσεις την ζωή του Γιώργου Παπανδρέου, ή 2) Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που αναπαριστά τον θάνατο ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους πρωθυπουργούς της Ελλάδος και γνωστό στην Ευρώπη, για το «δόσιμο-εκχώρηση» της πατρίδας του στο ΔΝΤ ! Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . α) Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση, ή β) θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου; :rotfl: 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Παλιό αλλά ΓΑΜΑΤΟ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 ΏΩρε, δώστε διλλήματα στο λαό. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisis71 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κάνει το μπάνιο του αρωματίζει το κορμί του και είναι στο κρεβάτι και περιμένει την σύζυγο.. Έρχεται η σύζυγος και αρχίσει να την παλαμουτιάζει.. - Ξέρεις καλέ μου.. - Τι..;;; - Δεν γίνεται να… - Γιατί..;;; - Έχω ραντεβού το πρωί με τον γυναικολόγο.. ($#$ γαμώτο..) Και κάνει να γυρίσει από την άλλη.. - εεε, Δεν μου λες, θα πας και οδοντίατρο αύριο..; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 από τον dionisis71 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisis71 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 από τον dionisis71 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες