loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 καλησπερα! σκεφτομαι να παρω αυτο το μοτορι! θελω να περασω σε αυτην την κατηγορια αλλα θελω αυτην την μηχανη. το θεμα ειναι οτι οταν λεω σε φιλαρακια οτι θελω να παρω την συγκεκριμενη ξυνιζουν τα μουτρα τους και μου λενε οτι ολο θα πληρωνω οτι δεν ειναι καλη μηχανη και πολλα αλλα. μου λενε να παρω κατι αλλο cbr-gsxr-r1-ninja και αλλα παρομοια....καλα μηχανακια ομορφα δυνατα αλλα οι αδυναμιες ειναι αδυναμιες για δωστε μου τα φωτα σας οποιος γνωριζει και ειδικα οι κατοχοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Κλασική καραμέλα για τα ΚΤΜ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Τα φιλαρακια σου στο λενε αυτο γιατι το φροντιστηριο της καφετεριας κανει πολυ καλη δουλεια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κάθε Τετάρτη Μάστορα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2011 από τον Air Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 έχω 26.000χλμ μέχρι τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα, 08 μοντέλο. Κάποιες παραξενιές έχει αλλά λύνονται όλα. Καταρχάς για τι μοντέλο σκέφτεσαι; Καινούριο ή μεταχειρισμένο; Κάθε Τετάρτη Μάστορα... Και τρίτη καμιά φορά! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Κάθε Τετάρτη Μάστορα... Και κάθε Τρίτη μη σου πω... Φίλος, μην το πάρεις. Μαύρο χάλι είναι. Άσε που το στήσιμό του είναι Πάρτο και μην ακούς κανέναν, αφού αυτό γουστάρεις. Κι όταν θα το παρεις, εδώ είμαστε, να μας λες ότι όλοι στο ζήτησαν από μια βόλτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Πάρτο και μην ακούς κανέναν, αφού αυτό γουστάρεις. Κι όταν θα το παρεις, εδώ είμαστε, να μας λες ότι όλοι στο ζήτησαν από μια βόλτα Ή αυτό ή ότι χάλασε πάλι! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 για ολα τα ktm τα ιδια λενε αλλα εγω εχω να πω οτι αμα το προσεχεις οπως πρεπει τοτε σε προσεχει! σαν μηχανη αξιζει ομως δηλαδη αμα δωσω 10,000 θα τα κλαψω ή θα μεινω ευχαριστημενος? για τα κυβικα του ειναι γρηγορο ή ενα 1000 gsxr θα με περνει απο πανω? δωστε μου μια γενικη περιγραφη γυρο απο την μηχανη να καταλαβω, γιατι δεν εχω βρει ατομο να μιλησω σοβαρα για αυτην την μηχανη! ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι εννοείς ένα GSXR θα σε περνάει από πάνω; Στις ευθείες; 155 άλογα στρόφαλο έχει (το απλό). Αν το θες για να κάνεις κόντρες στην εθνική με φιλαράκια τότε μην το πάρεις! Edit: ΧΤ 500 έχεις; Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να σου φανεί "λίγο"! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2011 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 γιατι αμα σε περασει τι θα παθεις?? παρτο ειναι κ@υλα το μοτορι και αν μπορεις να το πας μονο στην ευθεια θα εχουν τυχη οι ιαπωνες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Μη το πάρεις, άστο δε πειράζει Μη παίρνετε ΚΤΜ, χαλάνε! Ακούστε και το ΚΤΜά που τα λέει συνέχεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 σχόλασα...θα σου τα πω αναλυτικά όλα αύριο... μέχρι αύριο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 οχι δεν το εννουσα ετσι οτι θα κανω κοντρες! γενικα το ρωτησα για να μου πειτε αν ειναι δυνατο σε σχεση με το gsxr και οχι μονο με το gsxr σε σχεση με πολλα παρομοια του! ναι χτ500 εχω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 οχι φιλε δεν ειναι δυνατο... ειναι υπερβολικα δυνατο για τον μεσο αναβατη..οπως και καθε μηχανακι ανω των 60-70 αλογων νομιζεις οτι μπορουμε τοσο ευκολα να τα παμε τα πολλα τα αλογα?? εκτος κ αν εισαι πιλοτος οποτε αλλαζει το πραμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φιλε εχω στην κατοχη μου ΚΤΜ σχεδον 6 χρονια τωρα. Το πρωτο το πηρα μεταχειρισμενο και αφου του εκανα πληρη ανακατασκευη κινητηρα δεν εκανε κιχ μετα. Το δευτερο το πηρα καινουργιο και μεχρι τωρα (36000χλμ) δεν εχει βγαλει τιποτα εκτος απο τρομπα συμπλεκτη για την οποια εχει κανει μεγαλη μαλακια η ΚΤΜ. Εγω θα σου πω την γνωμη μου συμφωνα με την εμπειια μου και χωρις να θελω να διαφημισω καμια εταιρεια.Αλλωστε μετοχες δεν εχω πουθενα αλλα ουτε και ειμαι πιστος σε μια εταιρεια.Αν αυριο καποια αλλη βγαλει μια μηχανη που να με ικανοποιει δεν θα το σκεφτω στιγμη. Ετσι λοιπον σου λεω οτι αν δινεις εμφαση στο στησιμο της μηχανης και στα ποιοτηκα περιφερειακα της τοτε η ΚΤΜ ειναι μονοδρομος. ΑΛΛΑ εχει επισης ακριβα σερβις και πρεπει να εισαι πολυ σχολαστικος με αυτα. Αν τωρα σε ενδιαφερει το απολυτο γκαζι και εισαι τυπος που δεν θελει να πολυ πολυ ασχοληται με την συντηριση της μηχανης καθως και θες και φτηνοτερη συντηρηση τοτε παρε ιαπωνεζικο. Και τελος γνωμη μου ειναι επειδη η μοτοσυκλετα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι μεσο μεταφορας αλλα γκαυλα παρε αυτο που σε φτιαχνει περισσοτερο χωρις να ρωτας κανεναν. Αυτα και καλη αγορα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2011 από τον vagelino46 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Μια μπουρούχα και μισή είναι, ξανασκέψου το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το gsxr και γενικά όλα τα σούπα τετρακύλινδρα.Το v2 είναι κτήνος.Είναι πολύ πιο άμεση απόκριση το γκάζι και έχει πολύ δύναμη παντού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 οχι δεν το εννουσα ετσι οτι θα κανω κοντρες! γενικα το ρωτησα για να μου πειτε αν ειναι δυνατο σε σχεση με το gsxr και οχι μονο με το gsxr σε σχεση με πολλα παρομοια του! ναι χτ500 εχω! Μέχρι τα 200-200κάτι είσαι μπροστά ένα μηχανάκι....σου κάνει; ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μέχρι τα 200-200κάτι είσαι μπροστά ένα μηχανάκι....σου κάνει; ;) Με την χρυσοταμπελη ή χωρις?? :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2011 από τον andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φοβερη μηχανη, την εχω οδηγησει και επαθα πλακα, βεβαια αυτο δε σημαινει οτι ξερω και τα κουσουρια ή τα χουγια της.Ειναι σα να λεμε αλλο να πηγαινεις διακοπες στην Ελλαδα και αλλο να μενεις και να ζεις στην Ελλαδα.Μου εκαψε το δεξι καλαμι ο κινητηρας της αφου την καβαλησα με βερμουδα και εβγαζε πολυ θερμοτητα ηταν και μεσημερι κατακαλοκαιρο ,πολυ ροπατη και με φρεναρες οι οποιες με εσωσαν και σε μια περιπτωση.Eτρεχα παρα πολυ και δεν αισθανομουν οτι κινδυνευα,φοβερο στησιμο!Εγω παντως καλοβλεπω τα ευρωπαικα(ΚΤΜ,ducati, triumph) για επομενο μηχανακι σε καμια 3ετια καλα να ειμαστε. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
windy 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Αμα γουσταρεις το συγκεκριμενο μηχανακι τοτε παρ'το κ μην ακους κανεναν Αν θες να μαθεις αν ειναι ανταγωνιστικο σε σχεση με τα Ι4 japan σε επιδοσεις,οχι δεν ειναι. Ειναι 15+ αλογα μειον,στην πιστα η σε κοντρες στο δρομο φαινεται οτι ειναι πιο αδυναμο κ γενικα σε ολες τις μετρησεις ειναι πισω. Επισης τα πρωτα μοντελα που ειχα οδηγησει ειχαν κ καποια θεματα με τον ψεκασμο τους (οπως κ τα περισσοτερα ΚΤΜ αλλωστε) Περι αξιοπιστιας δεν εχει ακουστει κατι,αν το φροντιζεις οπως πρεπει δεν θα εχεις προβλημα. Γενικα ιδιαιτερο κ ολιγον δυστροπο μηχανακι,μονο για fun της εταιρειας. Για μενα αν θες ντε κι'αμαν δικυλινδρο χιλιαρι κοιτα προς ducati 1098-πολυ ανωτερο σε ολα,αλλιως παρε japan που τα κανουν ολα (καλυτερα απ'το ΚΤΜ) κ συμφερουν.. Καλες βολτες οτι κι'αν επιλεξεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Αμα γουσταρεις το συγκεκριμενο μηχανακι τοτε παρ'το κ μην ακους κανεναν Αν θες να μαθεις αν ειναι ανταγωνιστικο σε σχεση με τα Ι4 japan σε επιδοσεις,οχι δεν ειναι. Ειναι 15+ αλογα μειον,στην πιστα η σε κοντρες στο δρομο φαινεται οτι ειναι πιο αδυναμο κ γενικα σε ολες τις μετρησεις ειναι πισω. Επισης τα πρωτα μοντελα που ειχα οδηγησει ειχαν κ καποια θεματα με τον ψεκασμο τους (οπως κ τα περισσοτερα ΚΤΜ αλλωστε) Περι αξιοπιστιας δεν εχει ακουστει κατι,αν το φροντιζεις οπως πρεπει δεν θα εχεις προβλημα. Γενικα ιδιαιτερο κ ολιγον δυστροπο μηχανακι,μονο για fun της εταιρειας. Για μενα αν θες ντε κι'αμαν δικυλινδρο χιλιαρι κοιτα προς ducati 1098-πολυ ανωτερο σε ολα,αλλιως παρε japan που τα κανουν ολα (καλυτερα απ'το ΚΤΜ) κ συμφερουν.. Καλες βολτες οτι κι'αν επιλεξεις Off topic Ravendark, ξαναμπές online... /off topic Στο θέμα μας τώρα, όπως προείπε και κάποιος όταν από XT500 πας στα 170 άλογα, όχι μόνο δεν θα σου είναι λίγο, αλλά θα τρομάξεις σίγουρα. Εγώ θα σου συνιστούσα να μην το πάρεις αν το έχεις για καθημερινή χρήση. Κουράζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω για τις απαντησεις ολους σας! δεν εχω στο μυαλο μου τιποτε περιεργο ειμαι πολυ νορμαλ στο θεμα οδηγησεις μηχανης. οτι ρωτησα το ρωτησα τελιως πληροφοριακα και γενικος να δω που παιζετε μηχανη που γουσταρω και προκειται να παρω. δεν εχω θεμα κοντρας ουτε καγκουριας για κανενα λογο! εννοειται πως θα αγορασω αυτο που μου κανει κεφι απλα ηθελα να δω αν αυτα που ακουω απο τους γυρω ισχυουν! τελικα ειναι ακομα μια φορα τα κλασσικα λογια για τα ktm. Καταρχάς για τι μοντέλο σκέφτεσαι; Καινούριο ή μεταχειρισμένο; για μεταχειρισμενο δεν νομιζω να σηκωσει η τσεπη μου 17χιλιαρικα.....θα δειξει. συγκεκριμενα σκεφτομαι το καινουργιο μοντελο αυτην την εκδοση και σε σχεση με το xt μου οχι απλα δεν θα μου φανει λιγο..... Στο θέμα μας τώρα, όπως προείπε και κάποιος όταν από XT500 πας στα 170 άλογα, όχι μόνο δεν θα σου είναι λίγο, αλλά θα τρομάξεις σίγουρα. Εγώ θα σου συνιστούσα να μην το πάρεις αν το έχεις για καθημερινή χρήση. Κουράζει. το xt δεν πουλιεται! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2011 από τον loykas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Δεν έγραψα πουθενά πούλα το :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2011 Μη το πάρεις, άστο δε πειράζει Μη παίρνετε ΚΤΜ, χαλάνε! Ακούστε και το ΚΤΜά που τα λέει συνέχεια. πες τα ρε, πες τα το ριμαδι... εχει τωρα 30000χλμ σε 9 μηνες, και δεν λεει να χαλασει..... εσχος... εσχος..... :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες