Jump to content
KaTeMas

Aθήνα-Θεσσαλονίκη με παπάκι!!!

Recommended Posts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπενθυμιζω πως οι φωτο απο Αθηνα εως Στυλιδα ειναι στις σελιδες 3 και 4.Πανε φιλε streetwise 8 σελιδες πισω να με καμαρωσεις.Επισης χθες το βραδυ ανηρτησα κ φωτο ντοκουμεντο εμετικου,αμουσου αοιδου που διαφημιζει νυχτερινο μαγαζι για να αποδειχθει η παρουσια μου στον Νομο.Χθες το βραδυ δεν ειχα καλη τηλεθεαση,μονο 6-7 χρηστες μπανιζαν το θεμα.Δεν θα πουλουσαν οι φωτο.Κ εκτος αυτου ειχα δουλειες το βραδυ.Αποψε κατα τις 00 30 στησου στην οθονη σου,νεες αποκαλυπτικες φωτο απο Στυλιδα κ βορειοτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

......................Χθες το βραδυ δεν ειχα καλη τηλεθεαση,μονο 6-7 χρηστες μπανιζαν το θεμα.Δεν θα πουλουσαν οι φωτο....................

Άρα, αν και σήμερα και αύριο και αντιμεθαύριο πχ "δεν έχεις τηλεθέαση", παίζει να μην ανεβάσεις ποτέ τις φωτό, έτσι? :_zeppelin::crazy:

Επειδή από marketing είσαι μάπας τελικά :sopase: :lol: κι ας σ' ενδιαφέρει τόσο, θα σου πω το εξής:

Δεν έχεις σκεφτεί τις αλληλοεξαρτώμενες παραμέτρους "Χρόνος και λήθη". Δηλαδή, όσο περνάνε οι μέρες "ξεφτάει" το θέμα.

Όχι μόνο αυτό, όλα. Ό,τι και νά 'τανε, το ενδιαφέρον υπάρχει όταν είναι "ζεστό" το θέμα. Άμα εσύ πχ το επαναφέρεις μετά κανά μήνα, κανέναν δε θα ενδιαφέρει και είναι λογικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KaTeMa αυριο δουλευω πρωι δε μπορω να μπω τοσο αργα αποψε, ανεβασε τες τωρα να μπω το απογευματακι στη δουλεια να τις δω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις πλακα,ειχα δουλειες χθες το βραδυ.αποψε ομως θα τις ανεβασω ολες οσες μεινανε να τελειωνει.Ελεγα να το κανω τριλογια κ να ανεβαζα ως τα Τεμπη,αλλα θα καταντησει αηδια.τις ανεβαζω ολες ως τη σαλονικη κ τελος.Παντως,γραφτε το αυτο.Θα το ξανακανω,σε καμια περιπτωση ομως μονος.Θα μαζεψω 2-3 ακομη τουριγκ παπακηδες εδω απο τουμπα κ θα ρθουμε Αθηνα συντομα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις πλακα,ειχα δουλειες χθες το βραδυ.αποψε ομως θα τις ανεβασω ολες οσες μεινανε να τελειωνει.Ελεγα να το κανω τριλογια κ να ανεβαζα ως τα Τεμπη,αλλα θα καταντησει αηδια.τις ανεβαζω ολες ως τη σαλονικη κ τελος.Παντως,γραφτε το αυτο.Θα το ξανακανω,σε καμια περιπτωση ομως μονος.Θα μαζεψω 2-3 ακομη τουριγκ παπακηδες εδω απο τουμπα κ θα ρθουμε Αθηνα συντομα...

Το ψήνω άσχημα να σας ακολουθήσω στην επιστροφή (και να συνεχίσω για Ξάνθη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...........Θα μαζεψω 2-3 ακομη τουριγκ παπακηδες εδω απο τουμπα κ θα ρθουμε Αθηνα συντομα...

Πες πότε.

Να'μαι κάτω.

:smoke: :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομίζω το επόμενο challenge είναι ο Κατεμάς με το παπάκι να οδηγήσει για 1 μέρα στην Κωνσταντινούπολη και να βγεί αλώβητος:_zeppelin::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚαΤεΜά μιας και την έκανες που την έκανες την κουτουράδα άρσου στο ύψος των περιστάσεων και δώσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πάπιο και την λειτουργικότητα του, θα ενδιαφέρουν πολλούς.

Αναρωτιέμαι το εξής λοιπόν.

Τα παπιά έχουν φαρδιές και μαλακές σέλες και καθιστή, ξεκούραστη θέση οδήγησης. Αν εξαιρέσουμε την μηδενική ανεμοκάλυψη και τις χαμηλές ταχύτητες ταξιδίου [που στην δική σου περίπτωση φλέρταρε με τα ανώτατα όρια ταχυτήτων στην εθνική anyways :tooth: ] τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο άβολα για μεγάλες αποστάσεις;

Μου φαίνεται ότι θα προτιμούσα ένα γρήγορο παπί για αυτό το ταξίδι από το DRZ400E μου με την σέλα βασανιστήριο, αφού επίσης έχει μηδενική ανεμοκάλυψη και ούτως ή άλλως με 100-120 χ.α.ω. θα ταξίδευα. Αλλα μηχανάκια τα οποία επίσης θα ήταν εξίσου ταλαίπωρα είναι σχεδόν όλα τα 250άρια ονοφάκια με στενές σκληρές σέλες πχ. XR, KLX κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι ομως Ευγενιε.. παρολο που εχουν μεγαλη σελα κλπ, μετα απο πολυωρη χρηση ειναι κουραστικη... ισως φταει και η ολη σταση του σωματος...

Πχ το zx 130 ειναι παντως πιο ανετο απο αποψη σελας σε σχεση με το δικο μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα αγορι,περα απο τ πλακα τωρα για να μην λεμε κ μλκιες.Αυτο το εκανα μονο κ μονο για να γραφει στο παλμαρε μου κ να το λεω στα παιδια μου.να εχουν α πουνε κ 2 πραγματα για τον γερο τους τον μλκ.Αν θες να μιλαμε κ στα ισα τωρα,εγω θα το ξανακανω.Ναι,οι συνθηκες ταξιδιου ειναι απανθρωπες,ναι οι ταχυτητες ειναι χελωνας σουρωμενης,ναι η ενεργητικη ασφαλεια παει περιπατο στην εθνικη,ναι η σχετικη ταχυτητα προσπερασης ειναι 5 χλμ/ωρα,ναι οι δινες της νταλικας σε στελνουν για πλακα στις μπαριερες.ΑΛΛΑ.αν εισαι ενα ακομη καλομαθημενο παιδι της σειρας απο χλιδατη γειτονια,ολα αυτα ειναι βουνο.Αν εχεις μαθει απο μικρος στα δυσκολα,αν πολεμας στη ζωη σου,αν εχεις στοιχειωδεις αντρικες ορμονες για να μην φοβασαι κ να μην τρομαζεις,κ το πιο σημαντικο.αν θες να εμπλουτιζεις τη συντομη κωλοζωη σου με εμπειριες τοτε αυτα τα εμποδια τα κλωτσας κ ορμας.Σου μιλαω σαν να μιλαγα στον αδερφο μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναρωτιέμαι το εξής λοιπόν.

Τα παπιά έχουν φαρδιές και μαλακές σέλες και καθιστή, ξεκούραστη θέση οδήγησης. Αν εξαιρέσουμε την μηδενική ανεμοκάλυψη και τις χαμηλές ταχύτητες ταξιδίου [που στην δική σου περίπτωση φλέρταρε με τα ανώτατα όρια ταχυτήτων στην εθνική anyways :tooth: ] τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο άβολα για μεγάλες αποστάσεις;

Στην πόλη...

Παραέξω θέλει και αρκετή δόση τρέλας, για να ταξιδέψεις...

Η ενεργητική του ασφάλεια - προσπεράσεις, κάνα φρένο κλπ - φλερτάρουν με την...υπερβολή! :uglystupid2: :uglystupid2:

Η θέση οδήγησης προυποθέτει συχνές, συχνότατες μετακινήσεις και διάφορα ζογκλερικά για να αντέξεις....:uglystupid2:

Κράμπες κλπ, ελλοχεύουν επίσης.

Έχω κάνει 2-3 με το Ιννόβα, ΑΛΛΑ προυπάρχει η ''σχολή'' του DR όπως και ο Γιώργος μετο ktm αντίστοιχα..

Υπόψην ότι το μοτέρ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ αρκετά και οποιαδήποτε ζημιά είναι να βγεί, ΔΕΝ την γλυτώνεις.:closedeyes:

Αντενδείκνυται.:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπηρχε ιχνος λογικης σε αυτο που εκανα,αλλα το καραγουσταρα ρε φιλε.Με ειχε πει κ ο Ηλιας να το βαλει στο φορτηγο.Το οτι θα το ξανακανω εγω,δεν σημαινει οτι το παπακι ειναι το ενδεδειγμενο μεσο τουρισμου.Κανω πραγματα τωρα που μπορω,δεν με φοβιζει κανενας κ τιποτα.Ξυλο παντου,κ κυριολεκτικα κ μεταφορικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις μαθει απο μικρος στα δυσκολα,αν πολεμας στη ζωη σου,αν εχεις στοιχειωδεις αντρικες ορμονες για να μην φοβασαι κ να μην τρομαζεις,κ το πιο σημαντικο.αν θες να εμπλουτιζεις τη συντομη κωλοζωη σου με εμπειριες τοτε αυτα τα εμποδια τα κλωτσας κ ορμας.

Εσυ και ο Ξανθοπουλος. :_thumbsup:

http://www.youtube.com/watch?v=pL3uGyEnErE&feature=related

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηφιζουμε ολοι παπιοτουρισμο!!!! :closed-topic:

.... γάμος ... χαρά...η Βασίλω πρώτη ! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Τι θες εδω ρε ?

Να πα να φέρω τα εξαπτέρυγα .................? :serenade: :serenade: :serenade: :serenade: :serenade:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... γάμος ... χαρά...η Βασίλω πρώτη ! :mB_kalo_e:

Τι θες εδω ρε ?

Να πα να φέρω τα εξαπτέρυγα .................? :serenade: :serenade:

Προσεξε εγω ταιριαζω στο θεμα γιατι το Κρυπτονακι παρα τα 107.000 χλμ το χει ανετα το ταξιδακι. Εσυ τι γυρευεις εδω που ο ταφος σου φτανει δε φτανει Πρεβεζα? :whistling: :whistling: :whistling::2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παπιοτουρισμο μονο με ZX και Crypton. Τα αλλα σπανε και θα μας χαλασουν το κεφι :closedeyes:

υ.γ: κριμα που δεν εχω εκεινο το θεϊκο μου townmate. :wub: μ'ενα μπροστινο απο crypton θα γινοταν super.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα