JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 Για να μην υπάρχουν πειστήρια για το... "ατύχημα"....!!! Ωραία ήταν, περιμένω την επόμενη βόλτα, με το μηχανάκι φτιαγμένο φυσικά!!!! Ευχαριστώ πολύ όλους σας, και ιδιαίτερα τον Θανάση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 οντως ξεχασαμε να βγαλουμε καμια φωτο.νεξτ ταιμ θα οργανωθουμε καλυτερα(και με ενα βανακι να ακολουθει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 Παντα ειναι ωραιες οι βολτες!! την επομενη φορα θα περασεις απο ΚΤΕΟ πριν φυγουμε να το ξερεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 Χαχαχα... κτεο και βανάκι! Κομπλέ! (Μάλλον πάω για αλλαγή ψαλιδιού, περί τα 40€ + καμια 10 διάφορα ψιλοπράγματα... Το φάγαμε το 50αρακι πάλι!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χαχα, απο την ώρα που ήρθα σπίτι περιμένω σχόλια αλλά δεν κάνει κανένας σας! Η διαδρομή ήταν πάρα πολύ ωραία, δεν ήξερα οτι υπάρχουν τόσο όμορφα τοπία στην Ελλάδα! Η πεντέλη και η λίμνη του μαραθώνα ήταν οφθαλμολουτρα! Δεν ξέρω αν ευχαριστήθηκα πιο πολύ αυτό, ή το δεύτερο μισό της διαδρομής που ήμουν αγκαλιά με ένα όμορφο αγόρι πάνω σε μια πορτοκαλί ER (ναι μ'αρέσουν τα γρήγορα πράγματα ανάμεσα στα πόδια μου απ' ότι καταλάβατε! ) Βασίλη και αλεξ πολύ όμορφα τα cbrακια σας ζήλεψα! Δημήτρη you're welcome! :) Χαχαχα... κτεο και βανάκι! Κομπλέ! (Μάλλον πάω για αλλαγή ψαλιδιού, περί τα 40€ + καμια 10 διάφορα ψιλοπράγματα... Το φάγαμε το 50αρακι πάλι!) Δημήτρη θα το κάνεις μόνος η θα το πας σε συνεργείο; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2011 από τον panelix 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 ΧΑΧΑ κανονιζουμε παλυ για βολτα! η για μπυριτσα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χαχα, απο την ώρα που ήρθα σπίτι περιμένω σχόλια αλλά δεν κάνει κανένας σας! (Από την ώρα που ήρθα "σπίτι", είμαι σε google maps, και τηλέφωνα ;)) Η διαδρομή ήταν πάρα πολύ ωραία, δεν ήξερα οτι υπάρχουν τόσο όμορφα τοπία στην Ελλάδα! Η πεντέλη και η λίμνη του μαραθώνα ήταν οφθαλμολουτρα! (+2) Δεν ξέρω αν ευχαριστήθηκα πιο πολύ αυτό, ή το δεύτερο μισό της διαδρομής που ήμουν αγκαλιά με ένα όμορφο αγόρι πάνω σε μια πορτοκαλί ER (ναι μ'αρέσουν τα γρήγορα πράγματα ανάμεσα στα πόδια μου απ' ότι καταλάβατε! ) (Ανάμεσα στα πόδια σου ήταν μια σερβιέτα από ότι άκουσα!!!) Βασίλη και αλεξ πολύ όμορφα τα cbrακια σας ζήλεψα! Δημήτρη you're welcome! :) (:)) Μόνος μου μάλλον Θανάση. Αν πάω σε συνεργείο, θα αρχίσει να λέει.."πρέπει να λύσω αυτό, εκείνο, το παραπέρα..." Ε, θα πάω να πάρω το πιρούνι, και αναλόγως την τιμή, ΙΣΩΣ πάρω και αναρτήσεις... Α, μια ερώτηση. Για πίσω, αναρτήσεις με μεγαλύτερη διαδρομή, είναι καλύτερες για τις λακούβες έτσι; μιλάμε πάντα για το συγκεκριμένο μηχανάκι! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2011 από τον JimKarvo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 Ευχαριστουμεεε (τα σιμπιαρακια)!!! εγω δεν ειδα κανα τοπιο.. προσπαθουσα να ακολουθω τον μπιλλ ροσσι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΧΑΧΑ κανονιζουμε παλυ για βολτα! η για μπυριτσα!!!! Εγώ ψήνομαι να έρθουμε πρώτα να σου τα ακουμπίσουμε στο μαγαζί σου, να περάσουμε καλά, και μετά να πάμε να πιείτε μπύρες!!! (Εγώ θα πάρω Σουμάδα on the.. rocks!) :punk: Ευχαριστουμεεε (τα σιμπιαρακια)!!! εγω δεν ειδα κανα τοπιο.. προσπαθουσα να ακολουθω τον μπιλλ ροσσι.. Εμένα και του Θανάση που ήμασταν τέρμα γκάζι με 10 km/h, τα βλέπαμε όλα!!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2011 από τον JimKarvo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 χαχαχα ελατε ελατε να βγαλω τα σπασμενα (βενζινη καφε τα σημερινα!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 Ευχαριστουμεεε (τα σιμπιαρακια)!!! εγω δεν ειδα κανα τοπιο.. προσπαθουσα να ακολουθω τον μπιλλ ροσσι.. υπερβολες!!! ΥΓ: 1. αλλαγη ελαστικων! 2. μαθαινουμε τις τεχνικες 3. τις εκτελουμε! ΥΓ2: να φανταστεις πρωτη φορα που τις εφαρμοζω (στροφες δλδ), και βλεπω ηδη προοδο και βλεπω πως η μπροστινη αναρτηση θελει λαδια ελαιτιρια γιατι ενα σουπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 ΥΓ: 1. αλλαγη ελαστικων! 2. μαθαινουμε τις τεχνικες 3. τις εκτελουμε! να μην την βαλω τη μασκα δλδ!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 ΧΑΧΑ κανονιζουμε παλυ για βολτα! η για μπυριτσα!!!! Μπυράαααα! Ευτυχώς έχει απομείνει λίγο ακόμα αίμα στο αλκόολ μου... Μόνος μου μάλλον Θανάση. Αν πάω σε συνεργείο, θα αρχίσει να λέει.."πρέπει να λύσω αυτό, εκείνο, το παραπέρα..." Ε, θα πάω να πάρω το πιρούνι, και αναλόγως την τιμή, ΙΣΩΣ πάρω και αναρτήσεις... Α, μια ερώτηση. Για πίσω, αναρτήσεις με μεγαλύτερη διαδρομή, είναι καλύτερες για τις λακούβες έτσι; μιλάμε πάντα για το συγκεκριμένο μηχανάκι! Ισχύει αυτό με τη σερβιέτα, αλλά ήταν μεγάλη, απο αυτές με τα φτερά! Ωραία, αν θές βοήθεια σφύρα ένα τηλέφωνο! ;) Ευχαριστουμεεε (τα σιμπιαρακια)!!! εγω δεν ειδα κανα τοπιο.. προσπαθουσα να ακολουθω τον μπιλλ ροσσι.. Κι εγώ ψιλοπράγματα είδα γιατί οι γαμωστροφές αν αφαιρόσουν για ένα δευτερόλεπτο σε πέταγαν έξω (και δεν είχε και μπάρες όχι τίποτα άλλο!) Εγώ ψήνομαι να έρθουμε πρώτα να σου τα ακουμπίσουμε στο μαγαζί σου, να περάσουμε καλά, και μετά να πάμε να πιείτε μπύρες!!! (Εγώ θα πάρω Σουμάδα on the.. rocks!) Εμένα και του Θανάση που ήμασταν τέρμα γκάζι με 10 km/h, τα βλέπαμε όλα!!!! χαχαχα ελατε ελατε να βγαλω τα σπασμενα (βενζινη καφε τα σημερινα!!!) Στεναχωρήθηκα πάντως... Δεν τραβάει καθόλου το μηχανάκι μου! :P Billάκο να 'σαι σίγουρος οτι θα 'ρθουμε ;) εγώ τουλάχιστον που γουστάρω και τις βόλτες και έχω μπόλικο ελεύθερο χρόνο στανταρ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 θα κανονιστει συντομα κατι....εννοιτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 υπερβολες!!! ΥΓ: 1. αλλαγη ελαστικων! +1 2. μαθαινουμε τις τεχνικες 3. τις εκτελουμε! ΥΓ2: να φανταστεις πρωτη φορα που τις εφαρμοζω (στροφες δλδ), και βλεπω ηδη προοδο και βλεπω πως η μπροστινη αναρτηση θελει λαδια ελαιτιρια γιατι ενα σουπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Βρε σείς τώρα τα είδα τυχαία τα πόστ ούτε mail ειδοποιήσεως ούτε τίποτα ! Ωραία τα περάσαμε και πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και φυσικά χάρηκα που ξαναείδα παλιούς συνήθεις ύποπτους και γνώρισα και τους νέους φίλους. Γκαντεμιές συμβαίνουν αλλά άμα δεν την φάμε όλοι δεν μαθαίνουμε οπότε την επόμενη φορά που θάχει βολτίτσα πρέπει όλοι να θυμάστε : - Πάντα τα βασικά εργαλεία που θέλει του καθενός το ματσακό μαζί. - Έχουμε ελέγξει πλήρως το ματσακό μας πρίν ξεκινήσουμε στα πάντα κατ' ελάχιστο λάδια - νερά - αέρα στα λάστιχα - αλυσσίδα (κατάσταση - τέντωμα) και φουλάρισμα. - Έχουμε μαζί κανά κιτάκι επισκευής σκασμένου λάστιχου - Γάντια μιας χρήσης γιατί θα γίνουμε μαύροι - Ένα μπουζάκι εφεδρικό και - Φαρμακείο μίνι. Προαιρετικό να ακολουθεί βανάκι ή αγροτικό για περισυλλογή ! :2funny: Είδατε πάντως πόσο δύσκολο είναι να σπρώξεις ή να τραβήξεις κάποιον που έμεινε και τι κίνδυνο έχει. Έτσι όμως μαθαίνουν οι νεότεροι και μην νομίζετε ότι οι παλιότεροι δεν τα πάθαμε αλλά το κόλπο είναι να παθαίνεις και να μαθαίνεις γιατί <<το δις εξαμαρτείν ταυτόν ουκ ανδρός σοφού>>. Υ.Γ. Όταν είδα από πίσω την μπροστά ρόδα να πηγαίνει ευθεία και την πίσω να γέρνει μονόπαντα έπαθα πλάκα, ευτυχώς δεν είχαμε άλλα γιατί αν μπλόκαρε ο πίσω τροχός πάνω σε στροφή έστω και με 30-40, θάχαμε γλέντια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Στεναχωρήθηκα πάντως... Δεν τραβάει καθόλου το μηχανάκι μου! :P Billάκο να 'σαι σίγουρος οτι θα 'ρθουμε ;) εγώ τουλάχιστον που γουστάρω και τις βόλτες και έχω μπόλικο ελεύθερο χρόνο στανταρ ;) Μην στεναχωριεσαι φιλε μου.Λιγο ακομα και θα σε τραβουσα εγω με το χερι :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Ολα καλα και ευτυχως που η επικοινωνια σκουπα με αρχηγο ηταν αψογη. Σαββα +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Μην στεναχωριεσαι φιλε μου.Λιγο ακομα και θα σε τραβουσα εγω με το χερι :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Ολα καλα και ευτυχως που η επικοινωνια σκουπα με αρχηγο ηταν αψογη. Σαββα +1000 Χαχαχα, όντως! Σε λυπόμουνα που είχες κάτσει τόσο πίσω για μένα! :P Ευχαριστώ! Την επόμενη φορά ελπίζω να έχω πάρει άλλο μηχανάκι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Ωραία βόλτα, παιδιά ! Αν δεν έχει παρατράγουδα, τι θα θυμάστε σε μερικά χρόνια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Χαχαχα, όντως! Σε λυπόμουνα που είχες κάτσει τόσο πίσω για μένα! :P Ευχαριστώ! Την επόμενη φορά ελπίζω να έχω πάρει άλλο μηχανάκι! :P Βάλε μια μηχανή Lifan πάνω, να δεις διαφορές! Αλλά η βλακεία είναι ότι θα θέλεις και αλυσίδα!!! Ωραία βόλτα, παιδιά ! Αν δεν έχει παρατράγουδα, τι θα θυμάστε σε μερικά χρόνια ? Δεν είναι μόνο το τι θα θυμόμαστε! όπως είπε και ο Κύριος Σάββας, μαθαίνουμε! Να έχουμε εργαλεία, πρώτης βοήθειας κουτάκι, και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Βάλε μια μηχανή Lifan πάνω, να δεις διαφορές! Αλλά η βλακεία είναι ότι θα θέλεις και αλυσίδα!!! Δεν είναι μόνο το τι θα θυμόμαστε! όπως είπε και ο Κύριος Σάββας, μαθαίνουμε! Να έχουμε εργαλεία, πρώτης βοήθειας κουτάκι, και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί ;) Lifan? Φτου, φτου, φτου μακριά απο μάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Χαχαχα, όντως! Σε λυπόμουνα που είχες κάτσει τόσο πίσω για μένα! :P Ευχαριστώ! Την επόμενη φορά ελπίζω να έχω πάρει άλλο μηχανάκι! :P Κανενα προβλημα φιλε μου.Αλλωστε η σκουπα παντα τελευταια ο,τι κι αν γινει,οσο αργα πηγαινει καποιος.ΝΟΜΟΣ..... Ουτως η αλλως ηξερα οτι θα μας περιμενουν στο σημειο που μας περιμεναν.Και την προηγουμενη φορα εκει καναμε ανασυγκροτηση.Το ηξερε ο Μπιλ μια χαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 σημερα το ειδα το θεμα κριμας και θα ερχομουν αν το εβλεπα πιο νωρις αμα ξανακανονιστε κατι παρομοιο στειλτε κανα μυνημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χαχαχα, όντως! Σε λυπόμουνα που είχες κάτσει τόσο πίσω για μένα! :P Ευχαριστώ! Την επόμενη φορά ελπίζω να έχω πάρει άλλο μηχανάκι! :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2011 από τον ΣΑΒΒΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Πάρτε και άλλο ένα από την ίδια βόλτα να δείτε που πάει το παπί και πως πάει αν είναι καλοσυντηρημένο : (αργότερα θάχετε και εσείς τέτοια ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες