Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Ρε καραφλοπετεινέ πήρες πάπιο;; Έτοιμο για Λαμπράκη;; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Ξεπεσμός Kαλοτάξιδο ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Καταρχην οι Φλωρινιωτες οποτε ερχονται πατριδα Αριδαια τρωνε πεσιμο,βρωμοξυλο κ τ συναφη.Ενιοτε τους πηδαμε κ καμια γκομενα. Γειτονικος νομος ο Φλωρινης,μακρια κ αγαπημενοι... Σκουπισε την μυξα σου εσυ,και μετα πες μας ποτε να ερθω Αριδαια,για να με δειρεις και τα συναφη,που πουλας παπατζιλικια στους Νοτιους.... Καλοριζικο το παπακι,τα υπολοιπα θα τα πουμε face to face με τον δικο μας μοναδικο βορειο κωδικα..... Καπου θα ''αγκαλιαστουμε'',περιμενε τηλεφωνο τον αλλο μηνα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Καλορίζικο και προσοχή στο επικό ταξίδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Σιγά ρε το επικό ταξίδι!!! Εδώ άλλοι έχουν κάνει 36ωρα με παπιά 100άρια και με μπόμπους! Λουλού ΚαΤεΜα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Lοst angel φιλη μου καβαλιωτισσα,τα resρect σου αλλου.κατεμας ποτε δεν μιλαει παραπανισια,ουτε ποζερος ειναι ουτε ντεμεκ.τα γεγονοτα στα 3 χρονια εδω μεσα μιλουν μονα τους.Ρωτα ravendark,παταπη κ ιcelοver.στο πηλιο ειχα προαναγγειλει την επιστροφη μου στα παπακια.Με τρωει ο κωλος μου ρε,δεν γινεται κατεμας χωρις παπακι.Δεν γινεται Λαμπρακη κ ανατολικης θρακης χωρις εμενα με παπακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Υπενθυμιζω κ κατι που ξαναεγραψα.Οσο συνταρακτικα κ αν εχει αλλαξει πλεον η ζωη μου προς το καλυτερο,τους παιδικους μου φιλους πόυ μεγαλωσαμε μαζι στης τουμπας τα στενακια,τα σουβλατζιδικα που πλακωνομασταν στους γυρους,κ τα παπακια τα εχω μες τη καρδια μου,θα τα αγαπω παντα,κ δεν θα προδωσω ποτε αυτην την αγαπη.Κατεμας αγαπαει,κ δεν ξεχναει.Πανω σε ενα παπακι ξεκινησε η αλητικη ζωη μας,δεν ξεχναμε ατομα κ καταστασεις οσο ωραια κ αν εχουν ερθει τα πραγματα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ringos2 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 καλοταξιδο και καλες βολτες!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Πσηλε κοκκινομαγουλε,δεν θα μιλας τον Κατεμα για τουρισμο με παπακι.4 καλοκαιρια απο τα 15-18 Χαλκιδικη για μπανιο με το παπακι πηγαινα.Αριδαια στη πατριδα,στα 9 χρονια 2000-2009 που ειχα παπακι πηγα απειρες φορες.Ελα αν θες κυνηγητο με τη φαλκονερα κ εγω με το παπακι να σε πιτσιλισω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Όταν "πιτσιλάει" ο κατεμάς δεν αστειεύεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) εξατμιση μοτοπορχορ θα βαλεις ή θα ακουγεσαι σαν τζουφια κλανια; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Μπομπακια μαμα εξατμιση κ βαλιτσα για το ξεκαρφωμα.Ω ρε βαλιτσα που εχω να ξυσω αυριο στην Αθηνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 βαλε και μπαγκαζιερα-καθρευτες και καπελακι που να λεει "Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Πορταριάς" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Ωραίος ο ΚαΤεΜάς! Καλοκάψιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Λοιπον ο παπιος ειναι ετοιμος για ταξιδακι... Νεα λαδια, φιλτρο λαδιου, μπουζι, καθαρισμος φιλτρου αερα και αλλαγη υγρων φρενων, εγιναν.... Μας ειχε ταξει ο πρωην ιδιοκτητης οτι θα τα κανει, αλλα εγω τον ακυρωσα για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι θα γινουν. Υ.γ. και παλι καλα βασικα.... ολο το κουτι του φιλτρου αερα ηταν πνιγμενο στο λαδι.... ανοιξα το καπακι και εσταζε λες και ανοιξα το καρτερ αυτα παθαινεις αμα αντι για 1.1 λιτρα βαζεις 1.5-1.6 λαδι Απορω πως επαιρνε αερα το καρμπυρατερ Να βρασω τα μαστορια και τα πτυχια τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Που θα βρουμε ρε παιδια κανενα τρακαρισμενο mοtοcrοss ΚΧ-F 450...??Μονο μοτερ να εχει επιζησει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Ηλία, σόρρυ που τράβηξα τα "βλέμματα" προς τον βορά... αν ήξερα οποιαδήποτε λεπτομέρεια δεν θα έγραφα τίποτε, απλώς ήθελα να ταράξω λίγο τα νερά και να μπερδέψω τους αναγνώστες... Σωπα ρε Αλεξανδρε... αυτα ειναι τα ωραια... Να χωνεται κοσμος και να δημιουργει πανικο στο θεμα και οι αλλοι να ψαχνονται... Παντως δεν μπορειτε να πειτε ε; Το θεμα μια χαρα κρατησε και τελικα ηταν δυσκολο το αινιγμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παντως δεν μπορειτε να πειτε ε; Το θεμα μια χαρα κρατησε και τελικα ηταν δυσκολο το αινιγμα πεσε κοιμησου ρε που μας εβαλες και τον κατεμα απο την προηγουμενη ζωη του οταν ειχε μαλλια Που θα βρουμε ρε παιδια κανενα τρακαρισμενο mοtοcrοss ΚΧ-F 450...??Μονο μοτερ να εχει επιζησει... http://www.car.gr/parts/view/1453045/ αυτο σου κανει; http://www.car.gr/parts/view/1138836/ http://www.car.gr/parts/view/1508864/ http://www.car.gr/parts/view/1794927/ http://www.car.gr/parts/view/1435977/ http://www.car.gr/parts/view/1232290/ κανεις καινουργιες βασεις χωνεις μοτερ και εφυγες Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Άντε ρε χαμένε, ψεύτη. Π*π*ρια μάντολες βρήκες, καθόσουνα κι έτρωγες Μάλιστα πήγες και έκανες παράθεση το ποστ σου και κοτσάρισες μέσα τάχαμου ότι είχες γράψει τον Κατεμά. Χαμένε, α χαμένε. Ρε μπας και είσαι κρυφοπολιτικός? Κατεμάς να πάρει θέση περικαλώ. Ποιός το βρήκε πρώτος με σιγουριά. Ουουουου απατεώνα...... παπόβιε. Α ρε ντενεκέ, αυγουλομάτη..... :closedeyes: Τράβα στο μήνυμα ΠΑΛΙ και επέλεξε τα όλα με....αριστερό κλικ πατημένο! Είναι λευκά τα γράμματα, νέος.... απλά η στιγμη που ποσταρίστηκε ΔΕΝ το ψυλλιάστηκε κάποιος, για να μην το χαλάσω του Λιάκου... Γκαβό, ε γκαβό ! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Μεγια παιχτουρα ο παπιος ! Να ζησει χιλια χρονια και να το δωσεις μεχρι και στο γιο ( οταν κανεις ) να τρωει κανα σουβλακι σε κανα στενο με την παρεα του ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μεγια παιχτουρα ο παπιος ! Να ζησει χιλια χρονια και να το δωσεις μεχρι και στο γιο ( οταν κανεις ) να τρωει κανα σουβλακι σε κανα στενο με την παρεα του ! Ποιο σουβλακι ρε τενεκε??Σαντουιτς θα τρωει ο γιος μου... Μακρυα απο εμας... σε καμια 10ετια.... ΕΛΑ ΛΕΜΕ!! Ποιο πολυ τηλεθεαση κ απο τον Simoincelli καναμε! Ηλια τον θανατο του τον κανανε 16 σελιδες,κ εμεις ηδη ειμαστε στις 17!! Πουλαω πιο πολυ! Γατατι Simoncelli σε εφαγα λαχανο,δεν πουλας εσυ Τι παραπανω ειχε ο μακαριτης δηλαδη!!!!!?? Εdit Katemas vs Simoncelli 17-16 στα πεναλτυ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Ιεροσυλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Ιεροσυλε 17 σελιδες Κατεμας,16 ο μακαριτης. Για πρωιναδικο ειμαι,πιο πολυ πουλαω απο την Ελενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Που θα βρουμε ρε παιδια κανενα τρακαρισμενο mοtοcrοss ΚΧ-F 450...??Μονο μοτερ να εχει επιζησει... Δε θά 'θελα νά 'μαι το κακόμοιρο το παπί......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες