KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καγκαρογυαλι ασπρο παντα... Να πω την αληθεια 2 χρονια καλοεμαθα στην ευκολια του scooter.Αλλα δεν ειχε αυτο το κατι ρε... Ερχοταν Παρασκευη βραδυ να παμε ΙΚΕΑ στις κοντρες,με τα τσακαλια που μεγαλωσαμε,κ ελεγα απο μεσα μου γιατι να μην εχω ενα παπακι κ εγω ρε γαμωτο Γιατι ολοι μου οι παιδικοι φιλοι να αλωνιζουν Ανατολικης Θρακης κ Λαμπρακη με τα παπακια στις καφετεριες κ εγω να ειμαι στην απεξω...? Επρεπε να παρω παπακι... κινδυνευα με πολιτισμικο σοκ στην αφρατη σελα του scooter. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 τα σκουτερ και το ον οφφ ειναι οι τοπ παπουδιερες. παπι=καγκουρο machine Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ρε φλωρινιωτη κατεμα εισαι αθηνα και μας δουλευεις? για πες; η μαλλον ελα να σε δουμε..και ασε τα ναζακια ελα με το παπι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 δεν παλεύεστε με τίποτα..... καλορίζικο και καλόσουζο το μοτόρι Ηλία....άλλο λίγο και θα "αποκτούσα" κι εγώ "τσουρέκια" με σένα που μπλέξαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Πω τόσες σελίδες τζάμπα για ν ακούσουμε ένα ακόμα Τούμποκαγκουρομάνιφεστο..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πόσα ? Αλλά.....................θα'ρθεις να τα πάρεις ! Κατεμας είναι.... ασε μας τέλειωσε ο γλάρος, πέρνα απο αύριο.... :sopase: And the winner is......... Motoλιακάδας ...Πάτα να πας στο αρχικο μήνυμα μου, με το δόκανο ! Γιώργη - σίφουνα, καλορίζικο, και σ'εχω χαλαρά..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ρε φλωρινιωτη κατεμα εισαι αθηνα και μας δουλευεις? για πες; η μαλλον ελα να σε δουμε..και ασε τα ναζακια ελα με το παπι...... Καταρχην οι Φλωρινιωτες οποτε ερχονται πατριδα Αριδαια τρωνε πεσιμο,βρωμοξυλο κ τ συναφη.Ενιοτε τους πηδαμε κ καμια γκομενα. Γειτονικος νομος ο Φλωρινης,μακρια κ αγαπημενοι... Αριδαια rules,N.Πελλης.Γεια σου πατριδαρα! Παρασκευη θα ειμαι εκει στας Αθηνας... Ρε Βαγγο,υπαρχει ενα θεματακι.Μενω Σαλονικη κ το παπακι ειναι ΑΘηνα... Το πως θα ερθει το παπακι Σαλονικη,πιστευω δεν χρειαζεται να ρωτησετε... Με Κατεμα μιλατε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Αμα το ανεβάσεις οδικώς πάρε κάνα τετρακιλο λάδι γιατί είσαι και λίγο Ινδιάνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 16 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα καλα παμε, δωσε συνεχεια ρε χαμενε...αντε να παμε για υπνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σε περιμενω παρασκευη..αλλα πεσμου οτι εισαι ακομα ατριχος ,αυτο θελω να ακουσω μονο ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 δεν παλεύεστε με τίποτα..... Φιλεναδα,καταρχην εχω μαθει εισαι τερμα sexy.... Πιο sexy κ απο τον Ηλια... καλορίζικο και καλόσουζο το μοτόρι Μην μας παρεξηγεις ρε... Βρηκα να παπακι στην Αθηνα. Ειμαι μακρυα,εστειλα λεφτα κ χαρτια στον Ηλια. Του ειπα δε μιλας πουθενα. Παρασκευη ερχομαι Αθηνα,βαζω μπρος,Αθηνων-Σαλονικης κ εφυγα Ηλία....άλλο λίγο και θα "αποκτούσα" κι εγώ "τσουρέκια" με σένα που μπλέξαμε Εληξε ρε,ευχαριστω για τις ευχες. Τα λεμε Αμα το ανεβάσεις οδικώς πάρε κάνα τετρακιλο λάδι γιατί είσαι και λίγο Ινδιάνος. 501,8 χλμ μετρημενα τσιπιεσισια Μεση ταχυτητα ταξιδιου 100 (120 τελικη εχει) Σταση για καφε Λαρισα,πιστολι κ τα 9 διοδια,θα εχω κ μπουκαλια βενζινης στη τσαντα για ανεφοδιασμο on board (oν μπορντ) 7 ωρες το υπολογιζω καθαρο χρονο οδηγησης Στα α... μου κιολας,τι θα παθει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Αντε ρε καλοριζικο και καλες τσαρκες να εχεις!!!!!!!!!! .παω για υπνο........καληνυστα σας........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Λοιπον,να κανουμε κ μια σουμα να τελειωνουμε με την ιστορια. Επρεπε να παρω παπακι λογω συνειδησης κ προιστοριας.Ασχετα που εψαχνα scooter κ συναφη gay αντικειμενα Βρηκα το παπακι στη Καλιθθεα της Αθηνας,απο εναν τυπακο 30αρη,υπηκοο Πρεβεζας,δουλο της ΕΛΑΣ στην ΔΙ.ΑΣ ( ),κ το εδινε 1,000 μετρητα. Δεν το σκεφτηκα δευτερη φορα Εγω επεφτα λιγο μακρια για να δρασω αμεσα.Εστειλα πληρεστατο φακελο με πληρεξουσια στον Ηλια,κ 1,000 ευρω στον λογαριασμο του για να το αγορασει. Σημερα τελικως επεσανε οι υπογραφες. Αγορασα λοιπον,ΖΧ 130. Πλεον θα πηγαινω ξανα για κοντρες βραδια Παρασκευης στο ΙΚΕΑ,πλεον θα μπορω να φευγω ξανα με εκκινηση απο τα φαναρια,πλεον θα μπορω ξνα να το δινω κατι πατινες κ να ξυνω πινακιδες κτλ ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Παρασκευη ερχομαι Αθηνα.Αγκαλιαζω κ φιλω τον Ηλια,τον οποιο κ ευχαριστω δημοσια για ολο το τρεξιμο,τα τηλεφωνα,τα κουμαντα,τα tests rides.Λιακο thanx κ δημοσια. Σαββατο μεσημερι,βαζω μπρος το παπακι,βγαινω Αθηνων-Σαλονικης κ οποιον παρει ο χαρος.Σαββατο βραδυ θα ειναι στο γκαραζ μου. Αυτα τα λιγα παιδακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Κατεμάς με παπάκι λαχανι, με ξενίζει λίγο αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Άβυσσος η ψυχή της πάπιας…. εεεεε … του κατεμα ήθελα να πω. Καλορίζικο να πω τότε, και καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τις ευχαριστιες μου σε ολους για τις ευχες. Δεν τελειωσαμε ομως... Το παπακι ειναι Γλυφαδα,κ εγω Κ.Τουμπα. Κυριακη θα ανοιξω επικο θεμα-Μανιφεστο Γλυφαδα-Τουμπα με zX 130. Προσεχως το επικοτερο θεμα του mybike,θα γινει sticky 504 χλμ περιπλανηση,θα ακολουθησει επικο φωτογραφικο υλικο Καληνυχτω προσωρινα,παω για μπυρες.Τα λεμε πιο βραδυ αν πετυχω κανεναν μεσα. Ευχαριστω ξανα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον KaTeMas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) O KaTeMaS πηρε Kawasaki Ρε φιλε κοτσαμ φορουμ, φιλοι, γνωστοι κτλ δεν σου ειπανε να μεινεις μακρια απο τα πρασινα του Japan???? Δεν ειναι καλα πραγματα αυτα, χαλανε, σπανε, λαδωνουν.... Καλυτερα να επερνες hon:lipssealed:, αλλωστε ολοι η ελλαδα αυτα προτεινει :P Καλοριζικο και μη μασας, μια χαρα ανεβαινει Θεσσαλονικη και δεν παθαινει και τιποτα. Το καλο ειναι οτι στα βενζιναδικα δεν χρειαζεται να σηκωνεσαι απο τη σελα ;) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον steven_04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλοβολτο και να προσεχεις στο ταξιδι. Αν χρειαστεις χελπ με το εργαλειο ο Βασιλης στη δουλεια το εχει το ξερει καλα....Περνα να τον βρεις. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Σταυρο φιλε,το θεμα ειναι οτι δεν μασαω!Μασανε φιλοι,συγγενεις,το κοριτσι κτλ.Που θα πας 500 χλμ με το παπακι ρε μλκ κτλ... Οι ανεφοδιασμοι θα γινονται οn bοard!Θα εχω μπιτονι βενζινης μαζι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 UΡ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) στα ισα φιλε..............χωρεις να σε ξερω και να σε εχω δει ποτε μου live ειχα την εντιποση οτι μιλαγες παραπανισα................ νταξη..............αναθεωρω........................... TO ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ RESPECT RESPECT RESPECT RESPECT RESPECT...................... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Καλορίζικο το εργαλείο, μόνο έτσι θα μπορούσε θα συμβεί. Το παπί με το καλημέρα θα μάθει ποιον θα έχει να κουβαλάει από εδώ και πέρα και ύπο ποιες συνθήκες. Το βλέπω να μπαίνει συνεργείο μόλις φτάσει Θεσσαλονίκη για επισκευή και τουμπάνιασμα. Καλές σούζες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Καλορίζικο το εργαλείο, μόνο έτσι θα μπορούσε θα συμβεί. Το παπί με το καλημέρα θα μάθει ποιον θα έχει να κουβαλάει από εδώ και πέρα και ύπο ποιες συνθήκες. Αν δε βγάλει φτερά στο δρόμο να δραπετεύσει απ' τον κανίβαλο. Το βλέπω να μπαίνει συνεργείο μόλις φτάσει Θεσσαλονίκη για επισκευή και τουμπάνιασμα. Από ΖΧ130 θα το κάνει ΖΧ10....... χαλλλαρά. :lol: Καλές σούζες! Φαινότανε το παιδί απ' την Πανελλήνια στη Λευκάδα, που έσκαβε το γκαζόν του δύσμοιρου του ξενοδόχου, ότι έχει απωθημένα με τα παπιά. Καλορίζικο κούκλε. Μην ξεχάσεις στη μετατροπή να του βάλεις και κόφτη μετά τα 200! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Καλορίζικο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλά άτριχοι μαλλιάδες φωτογραφίζει τον Katema.. Το βρήκε πρώτος, αλλά δεν το πίστευε. Μάλλον τυχαίο ήτανε, γιατί παρακάτω υπέθετε άλλον. Conclusion: Με βάση και το ότι αύριο θα υπάρχει Kinder-έκπληξη, αυτό σημαίνει ότι είναι κάποιος εκτός Αθηνών που έχει έρθει εδώ ή για δουλειά ή απλά για να πάρει το μοτόρι (το 2ο είναι το πιθανότερο), και αφού το πήρε θα έρθει και στη συνάντηση. Άρα έξω midnek & tzoutz. Αφού λοιπόν δεν είναι Αθηναίος, και αποδεχόμενος ότι δε μας δουλεύει ο Ηλίας, με βάση τη φωτογραφία ποντάρω σε steven-04. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι αυτός είναι (δηλώνει) τόσο τρελαμένος με το ER του που δεν ξέρω αν θά 'θελε να το αλλάξει. Εκτός κι αν πήρε 2ο, είναι της μόδας τώρα τελευταία. Αν μας δουλεύει με τη φωτό (άτριχος μαλλιάς και τα ρέστα), τότε ποντάρω KaTeMa. Συλλογιστική με αποτέλεσμα......... την επιτυχία. Άντε ρε χαμένε, ψεύτη. Π*π*ρια μάντολες βρήκες, καθόσουνα κι έτρωγες Μάλιστα πήγες και έκανες παράθεση το ποστ σου και κοτσάρισες μέσα τάχαμου ότι είχες γράψει τον Κατεμά. Χαμένε, α χαμένε. Ρε μπας και είσαι κρυφοπολιτικός? Κατεμάς να πάρει θέση περικαλώ. Ποιός το βρήκε πρώτος με σιγουριά. ...Πάτα να πας στο αρχικο μήνυμα μου, με το δόκανο ! Ουουουου απατεώνα...... παπόβιε. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Άτριχο αγόρι καλορίζικο το πράσινο καφασάκι! Ελπίζω αυτό να το κρατάς λίιιγο πιο μακριά από το σχολικό γιατί με το σκούτερ δύο φορές κόντεψες να μπεις μέσα και να σε πάμε στον παιδικό σταθμό να παίξεις... Ηλία, σόρρυ που τράβηξα τα "βλέμματα" προς τον βορά... αν ήξερα οποιαδήποτε λεπτομέρεια δεν θα έγραφα τίποτε, απλώς ήθελα να ταράξω λίγο τα νερά και να μπερδέψω τους αναγνώστες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες