CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Αχ αυτό το avatar σου :dribble: Παραπλάνηση. Μήπως είσαι στο κόλπο και εσύ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Αχ αυτό το avatar σου :dribble: Παραπλάνηση. Μήπως είσαι στο κόλπο και εσύ ? Όχι, δεν έχω ιδέα ποιός είναι. Υποθέσεις κάνω μπας και πέσω μέσα και τσιμπήσω κανά δωράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Δεν μου λες Ηλία. Το ότι δεν είναι χωμάτινο, αποκλείει και τα on - off ? Μην ανεβάσεις καμία φωτό από Anhelo 250 ή Pegaso ετσι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Το βρήκα, το βρήκα ????? :yahoo: http://www.motoblog.it/galleria/foto-ufficiali-suzuki-gladius-2009/4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Δεν μου λες Ηλία. Το ότι δεν είναι χωμάτινο, αποκλείει και τα on - off ? Μην ανεβάσεις καμία φωτό από Anhelo 250 ή Pegaso ετσι ? Βασικα ναι... εχει αποκλειστικη χρηση δρομου. δεν θα κανει ταξιδια ποτε του Το βρήκα, το βρήκα ????? :yahoo: http://www.motoblog....-gladius-2009/4 Οχι οχι πρεπει να πεσετε σε κυβικα.... Σε λιγη ωρα το παραλαμβανουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) ή ποδήλατο ή παπιοσκουτεράκι δλδ..... και μιας και μιλάμε για "μοτόρι" ντε και καλά παίζει και το ηλεκτροκίνητο ποδηλατοπατίνι..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Conclusion: Με βάση και το ότι αύριο θα υπάρχει Kinder-έκπληξη, αυτό σημαίνει ότι είναι κάποιος εκτός Αθηνών που έχει έρθει εδώ ή για δουλειά ή απλά για να πάρει το μοτόρι (το 2ο είναι το πιθανότερο), και αφού το πήρε θα έρθει και στη συνάντηση. Σε λιγη ωρα το παραλαμβανουμε Είμαι σε καλό δρόμο. Τί κερδίζω? :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να πώ και εγώ την π@π@...τζα μου!!! Ένα ηρωϊκό FX αυτό το πράσινο της μαμάς του?(μιλάω για μεταχειρισμένο) Δεν ξέρω!ότι άλλο ήξερα σε πράσινο τα έχετε πεί αυτό μου έμεινε!!! Δώρο δεν θέλω!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Sammo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 VESPA ή μπόμπος. Τέλος. Δεν έχω άλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Οχι θα μπει κανονικη σε λιγες ωρες Άντε, αργεί αυτή η φωτογραφία? Έχουμε και δουλειές το απόγευμα. Με σένα θ' ασχολούμαστε? :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) kabamaru[*]midnek[*]KaTeMas[*]steven_04[*]tzoutz για να λεει οτι πανε να το παραλαβουν σημαινει οτι καποιος αθηναιος ειναι αρα εγω λεω midnek ή tzoutz και πιστευτω οτι ο tzoutz το πηρε. καλοριζικος Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Άντε, μας έσκασες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Λοιπόν απο κατασκοπική ερευνα ανακάλυψα πως μάλλον.. Πήρε οkourkoulos KLX για να παίζει στο χώμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ημαρτων!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ημαρτων!!!!!!!!!!!!!!!! Τώρα εσύ γιατί δε με πείθεις ότι δεν ξέρεις? Μωρή σουπιά, ε σουπιά. Κολλητός του Ηλία και κάνεις τον Χαμένε, α χαμένε :P Έτσι κι έρθω, θα σας τυλίξω όλους σε μια λαδόκολλα......:greece: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ρε θα πειτε τωρα τι θα γινει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 καλοριζικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Aυριο το πρωι θα μπει η πρωτη φωτο.....και θα φατε την πρωτη ξενερα Μετα το βραδυ αν ολα πανε καλα θα μαθετε και ποιος ειναι ο οδηγος... και θα φατε και την δευτερη ξενερα... Καμιά αλήθεια θα πούμε, η δεν παίζει εδώ πέρα? Κάτι δηλαδή που να το πούμε και να ισχύει και μεταγενέστερα του χρόνου διατυπώσεως. Γιατί το πρωινό επέρασε ανεπιστρεπτί και όπου να ναι εξαντλείτε και το μεσιμεριανοαπογευματινο (μαζί με αυτό και η υπομονή μας) και πάμε για το βράδυ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Λοιπόν απο κατασκοπική ερευνα ανακάλυψα πως μάλλον.. Πήρε οkourkoulos KLX για να παίζει στο χώμα.. Αφού ήταν κάθετος ότι ΔΕΝ είναι χωμάτινο, ούτε καν on - off. Αν έχεις δίκιο, πάμε αλλού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Κατεμοσκυλο σε θωρώ που μας θωρείς, ξέρνα γρήγορα ότι ξέρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 9 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα 6 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες patapios,fotis1908,Θάνος,KaTeMas,CHRISTOF,stmad ....γνωστοι αγνωστοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 θανος ακουει-βλεπει????? να ποσταρει γρηγορα φωτο αντε καλοριζικος :mB_kalo_e::mB_kalo_e::mB_kalo_e::mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ηλια καλοριζικο και καλοπαιχνιδο να ειναι! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες