Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 το σκουτερακι μου το λεω σκλαβο Βγάζεις άγρια βίτσια εσύ δλδ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 το σκουτερακι μου το λεω σκλαβο Για ποιό σκούτερ μιλάς...??? Γιατί αν εννοούμε το Keeway, μάλλον σε σκλαβώνει από υποχρέωση, όποτε δουλεύει απροβλημάτιστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 KLαίRη το KLR Μπομπίνο το DAX Το ΧΤΧ είναι αβάπτιστο ακόμα γιατί είναι μικρό, 1 έτους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 το παπι το λεω πρι-πρι. το ktm το λεω πριονι για ευνοητους λογους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koukos03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Εγώ την φωνάζω 'κούκλα μου'..τίποτα συγκεκριμένο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Το kriss το λεω kristy που και που. Το tdm η Ναταλια το ονομασε tdmιτσα ( τιντιεμιτσα) οποτε αναγκαστικα και εμεινε ετσι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλεξης Βουλγα 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Εγώ έχω ένα liberty 50cc και το φωνάζω κατσίκα γιατί δεν έχει άλογα. Και αγόρασα ένα zzr 400 πρόσφατα και το έιπα τάφος ή μνήμα γιατί όλοι έτσι το φωνάζουν και έμεινε... :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Απο αριστερά προς τα δεξιά: Η Γιαγιά, η Γριούλα, η Χοντρούλα και το ΓΛήγορο............ ΚΑΠΗ είναι και τα 3... Το γρήγορο τι είναι ? Ααααααααααααα, το φτυάρι ε? πιστεύω ο 666 να μην δει το πόστ, γιατι την ''έκατσα'' ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Εμένα την λένε Μάρα. Αλλά την φωνάζω ταούνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Δεν ειμαι ακομα τοσο τρελος ωστε να δινω ονοματα σε αψυχα αντικειμενα.Αλλα μιας και το εφερε η κουβεντα το ονομαζω lucifer μιας και οι καθρεφτες μου μοιαζουν να σχηματιζουν το σημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2011 Χανεμπού 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2011 Παιδιά, από 'δω η χωριάτα. Χωριάτα, από 'δω τα παιδιά. Την ονόμασα χωριάτα γιατί έχει το όνομα γαλλικού χωριού (κωμόπολη είναι για τα δικά μας δεδομένα αλλά μικρό το "λάθος" ). Επίσης στην βάφτισή της έπαιξε ρόλο το ότι η αγορά της συνέπεσε χρονικά με την φυγή μου από την πόλη της Θεσσαλονίκης και την μετακόμισή μου σε χωριό στα πέριξ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Με αφορμή ένα θέμα που διάβασα στο mybike που έλεγε για το αν μιλάε στην μοτοσυκλέτα σας και τί της λέτε μου ήρθε στο μυαλό κάτι παρόμοιο...Έχετε δώσει ποτε στην μηχανλη σας άλλο όνομα απο αυτό που έχει???Αυτό μπορεί να είναι ενα γυναικείο όνομα καθότι η μηχανή είναι γένους θυλήκου απο κάποιον έρωτα ή κάποιο κοντινο αγαπημένο πρόσωπο ή ακόμα και παρατσούκλι όπως μαύρη καλόνη και διαφορα τέτοια χαζά που μόνο οι ίδιοι καταλαβαίνουμε... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Έχει ξαναπαίξει το θέμα νομίζω, αλλά έτσι για την ιστορία, εγώ τον λέω Joey... Εσύ για δε μας λες??? Ντρέπεσαι???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 εγω τη λεω ''μηχαναρα'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Σούζη από το Σουζούκι :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Γρια, λογω ηλικιας. (18) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karascy 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Εγώ τν λέω Σάκη απ το καβασάκι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Έγω δεν εχω πάρει ακόμη διότι αποταμιέυω λευτά για να τιν αποκτήσω αλλα σε λιγο που θα την έχω θα την λέω Λένη απο το Έλενη το όνομα της γιαγιάς μου :) νομιζα είχε παίξει παρόμοιο όπως γράφω όχι ακριβως ίδιο αν είναι όντως έτσι λυπάμαι..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Σούζη από το Σουζούκι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 εγω !cbr-ονι! που δεν κολωνει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 δινω το ονομα στην μηχανη με βαση την πρωτη κοπελα που ανεβαινει πανω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Εμεις με τα ER συνηθως τις αποκαλουμε ER-γαλεια τις μηχανες μας... Μα ειναι,ονομα και πραμα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Σε προλαβα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 δινω το ονομα στην μηχανη με βαση την πρωτη κοπελα που ανεβαινει πανω. Σωστος...και γω κανω κατι παραλληλισμους αλλα στο μυαλο μου μονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες