Jump to content
pit_hal

Ισοθερμικά Lidl

Recommended Posts

Σωστα, ξερεις πολλους περισσοτερους που οδηγανε μηχανη και να φορανε ισοθερμικο Miss Rosy αντι καποιο επωνυμο. Χωρις να αμφισβητω οτι καποιο ελληνικο θα μπορουσε να ειναι καλυτερο και φθηνοτερο. Δειξε μου το και πιστεψε με θα το αγορασω :_thumbsup:

Και δεν θυμαμαι να εγραψα πως δεν υπαρχουν ελληνικα ισοθερμικα. Ειπα πως αν δεν σου αρεσει να τα στελνεις στην γερμανια τα χρηματα σου στελνε τα στην ιταλια. Οσο για το σπιτι σου, δεν πιστευω, αλλα ειμαι σιγουρος πως ειναι γεματο απο προιοντα μη ελληνικα που σιγουρα μπορεις να βρεις αντιστοιχα τους ελληνικης κατασκευης.

Οσο για το υφακι που λες, κανεις λαθος. Ο καθενας μπορει να αγορασει οτι θελει, οπως και ο καθενας μπορει να διαφωνησει σε κατι που θεωρει λανθασμενο . Τοσο απλο ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Α και κατι ακομα, επειδη απο περιεργια μπηκα στο σαιτ του Miss Rosy που ανεφερες

σορρυ ρε συ, αλλα δεν θα αγορασω ισοθερμικα για την μηχανη απο μια εταιρια που κατασκευαζει κιλοτες...

introPic1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τα 5 6 παραπανω post ..... μια λεξη μου εμεινε μοναχα

...

κιλοτες :mB_kalo_e:

Εισαι πολυ καιρο παντρεμενος, γιαυτο ρε :tooth::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα να ενημερωσω οτι με 12-13 ευρω εχει η admiral πολυ πιο ποιοτικα (στο ματι τουλαχιστον) ισοθερμικα. Το αναφερω γιατι τα ζαχαρωνα προχθες...

Σωστός. Κι υπάρχουν και στα στοκ στο έμπολι στη Ν.Ιωνία και στην Αχαρνών πάνω κάτω 20Ε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γουσταρουμε γερμανια.. :greece: (εχει ωραιες σοκολατες στα lidl) και επισης κατι μπισκοτα με επικαλυψη σοκολατας γαλακτος πολυ γαμ@στερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γουσταρουμε γερμανια.. :greece: (εχει ωραιες σοκολατες στα lidl) και επισης κατι μπισκοτα με επικαλυψη σοκολατας γαλακτος πολυ γαμ@στερα

OY ρε ανθελληνα μονο ιον :tooth::rotfl:

Παω την δευτερα να παρω μια μπαλακλαβα και παιρνω μια απο τις 3 που ειχαν μεινει (!)

Λεω δεν παω να παρω και κατι ωραιες σοκολατες και μια μερεντα λευκη, ευκαιρια ειναι μιας ποθ ηρθα..

Παω στο ραφι με τις σοκολατες, πολυς κοσμος ρε παιδι μου, λεω ολοι για σοκολατες ηρθαν ? :tooth:

Τελικα μεχρι εκει εφτανε η ουρα, τα παρατησα και εφυγα :doh::mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OY ρε ανθελληνα μονο ιον :tooth::rotfl:

Παω την δευτερα να παρω μια μπαλακλαβα και παιρνω μια απο τις 3 που ειχαν μεινει (!)

Λεω δεν παω να παρω και κατι ωραιες σοκολατες και μια μερεντα λευκη, ευκαιρια ειναι μιας ποθ ηρθα..

Παω στο ραφι με τις σοκολατες, πολυς κοσμος ρε παιδι μου, λεω ολοι για σοκολατες ηρθαν ? :tooth:

Τελικα μεχρι εκει εφτανε η ουρα, τα παρατησα και εφυγα :doh::mB_faskelo:

σε ποια λιντλ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμ πανε αμαλιαδα εκει θα εισαι free και θα παιζεις μπαλα μονος σου

Συμφωνω πριν κανα μηνα ειχα παρει κουκουλα απο κει Medium τελικα βγηκε μικρη για το bandit αλλα σκεπαζει το crypton!

Ελπιζω να μην πηρα στον λαιμο μου ενα παλικαρι που με ρωτησε να παρει και αυτος μια για την μηχανη του!

Δεν πιστευω να σουν εσυ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπα εγω εχω κλειστο γκαραζ

υ.γ

ειναι πιο πιθανο να με βρεις στις σοκολατες

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πρώτη φορά είπα να τα δοκιμάσω κι εγώ αλλά επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να ξυπνήσω απ΄τα χαράματα,μου πήρε ένας φίλος χθες ένα πράσινο ισοθερμικό παντελόνι και μια μαύρη ισοθερμική μπλούζα από κατάστημα στη Θηβών.To XL είναι καλό ως μέγεθος,το ύφασμα ζεστό μου φάνηκε και το κουτί έγραφε διάφορα πάνω...τα μισά να κάνει,μια χαρά θα είναι!

Δεν ξέρω μόνο αν έκανα μ@λακία που το έβαλα στο πλυντήριο.. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το τραγικο ειναι που ψωνιζουμε ολοι ελληνες απο εταιριες γερμανικων συνφεροντων..

γερμανικα προιοντα και τους δινουμε τα λεφτα μας για να μας τα δανεισουνε με τοκογλυφικο επιτοκιο.. :shades:

Ενώ πχ αν τα lidl τα είχε ο Βαρδινογιάννης εσυ θα καραγούσταρες. Το οτι δίνει δουλευουν πόσοι ελληνες δεν το σκεφτεσαι; Ή το οτι πας σε ελληνικα σουπερ μαρκετ και σου λεει πατατα Αιγυπτου; εκει αν τα σκας ειναι καλυτερα; Φιλικα παντα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά,δεν παίζουν πουθενά αλλού αυτά τα ισοθερμικά;

Δουλεύω κάθε μέρα και να τα ξαναφέρουν πάλι δεν θα μπορώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω από Δευτέρα τρέχουν άλλες προσφορές, οπότε αν δεν τα βρήκες μέχρι σήμερα τότε δεν θα τα βρεις καθόλου τις επόμενες μέρες, γιατί κι αν ακόμα είχαν περισσέψει κάπου, τα αποσύρουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το τραγικο ειναι που ψωνιζουμε ολοι ελληνες απο εταιριες γερμανικων συνφεροντων..

γερμανικα προιοντα και τους δινουμε τα λεφτα μας για να μας τα δανεισουνε με τοκογλυφικο επιτοκιο.. :shades:

Ενώ όταν παίρνουμε GS των 20.000 ευρώ, δίνουμε όλοι τα θερμά μας συγχαρητήρια και δεν ακούγεται κιχ..... :whistling:

οι σοκολατίτσες του 1 ευρώ και τα ισοθερμικά των 10 ευρώ μας πειράξανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ όταν παίρνουμε GS των 20.000 ευρώ, δίνουμε όλοι τα θερμά μας συγχαρητήρια και δεν ακούγεται κιχ..... :whistling:

tumblr_m4zc1fMLux1rwcc6bo1_500.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

apply-cold-water-to-the-burned-area.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ερωτηξη...

Αυτα που φορανε οι ποδοσφιαριστες απο μεσα απο σορτσακι/φανελα τι ειναι?

Eισαι ποδοσφαιριστης;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντάξει ρε φίλε δε σου είπε κανείς να τα πάριες και με το ζόρι.Δε χρειάζεται να πείσεις και τους άλλου όμως να κάνουν το ίδιο με εσένα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν,μια και είμαστε σε μοτοφόρουμ κυρίως:

1)Δεν υπάρχουν ελληνικά μηχανάκια

2)Δεν υπάρχουν Ελληνικά ελαστικά

3)Δεν υπάρχουν Ελληνικά λάδια

Στο ισοθερμικό θα βρούμε να σκαλώσουμε;;

Αν βγει ένα συγκριτικό που θα μου πει ότι το ελληνικό είναι και καλύτερο θα πάω να το πάρω.

Ο;yτε και εγώ είμαι υπέρ του να ψωνίζουμε από τα Lidl,αλλά και εκεί μη ξεχνάς Έλληνες δουλεύουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα