stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Πήρα και εγώ τα ισοθερμικά του lidl , τα έβαλα λίγο μέσα στο σπίτι (δεν τα δοκίμασα ακόμα στη μηχανή) και μου φαίνονται οκ , δεν ίδρωσα καθόλου , σε σχέση με άλλα επώνυμα δεν ξέρω πόσο καλά είναι αλλά για μένα κάνουν τη δουλειά τους . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Επειδή έχω και του lidl έχω και επώνυμα έχω να πω πως για την δουλειά τους είναι οκ. Είναι λιγάκι πιο άβολα από τα υπόλοιπα, καθώς ελάχιστα ενοχλούν και φαγουρίζουν κάποιες στιγμές, αλλά τίποτα τραγικό. Από άποψη ζέστης, αν τα βάλεις μέσα από τζιν δεν κάνουν και πολλά πράγματα πάνω στην μηχανή (κάτω από την μηχανή όμως σε μια κρύα μέρα μια χαρά είναι) καθώς το τζιν δεν σταματά τον αέρα, και τα ισοθερμικά αυτά δεν είναι φτιαγμένα για να δέχονται τον αέρα. Μέσα όμως από κάποιο παντελόνι μηχανής ή σκι κάνουν μια χαρά την δουλειά τους και σε κρατάνε στεγνό και ζεστό. Τα επώνυμα είναι κατά πολύ καλύτερα μεν, αλλά και πολύ ακριβότερα δε. Εν κατακλείδι, συμπερασματικά να πω πως για τα λεφτά τους είναι μια χαρά. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Μωρέ καλά τα λες αλλά μάλλον μας πέφτει λίγο μακρυά για να πάμε να τα πάρουμε . Και να σταλούν πχ. σε μένα , θέλει άλλα 3 ευρώ και 1-3 μέρες . ελα μωρε σιγα τα μεταφορικα και στο φιναλε βρισκομαστε 2-3 και βγαινει τσαμπε η φαση μεταφορικα.... οσο για τις μερες δε πιασαν και τα χιονια σημερα,,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Δεν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για μηχανη. Δοκιμασε καποιο αλλο με μεμβρανη εμπρος που δεν περναει ο αερας και το νερο. Θα δεις διαφορα στην εθνικη οδο. Προτεινω εκεινο που στο motoraid κοστιζει 31,5 Αγόρασα αυτό του motoraid αλλά το επέστρεψα πίσω. Παρ' όλο που επέλεξα το small δεν είχε καλή εφαρμογή επάνω μου (περίπου σαν φόρμα γυμναστικής)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Εισαι πολυ λεπτος??? Εμενα το xxl μου ειναι κολαν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Εψραψα πουθενα οτι τα ισοθερμικα φοριουνται μονα τους; Γιατι παραποιεις τα γραφομενα μου; Εξηγησε μου σε παρακαλω τι δεν ισχυει απο αυτα που εγραψα. Την εξηγηση την θελω κυριολεκτικη. Δεν ισχυειοτι προκειται περι σκουπιδιων. Οπως και εγραψα αρκετες φορες, οταν αγοραζουμε τα ισοθερμικα απο το lidl πρεπει να ξερουμε τι αγοραζουμε. Αλλο το αντιανεμικο που βαζουμε εξω απο το ισοθερμικο και αλλο η εσωτερικη επιστροση. Σαν εσωτερικη επιστροση λοιπον, για τα χρηματα που το εχω ειναι μια χαρα. Η κυριολεκτικη εξηγηση ειναι οτι τα εχω 2-3 χρονια και εχω οδηγησει με μειον βαθμους χωρις κανενα προβλημα και οχι με καποια cordura αλλα με ενα απλο δερματινο μπουφαν. Τωρα αν καποιος αγοραζει τα ισοθερμικα νομιζοντας οτι με ενα φουτερακι και αυτα απο μεσα θα μπορει να αντεξει σε χαμηλες θερμοκρασιες, τοτε μαλλον δεν του φταινε τα προιοντα του lidl. Μην το παιρνεις στραβα παντως. Δεν σου λεω πραγματα που διαβασα η μου ειπαν, σου λεω πραγματα που εχω δει μετα απο αρκετες βολτες τον χειμωνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν μπορείς γράψε πιο λιανά τι εννοείς γιατί δεν έχω καταλάβει τι θες να πεις. Που κάνω σαμποτάζ; Τι εννοείς "δε με νοιάζει το lidl"; Τι βαριέσαι; "Σαμποταζ" ενοω οτι κανεις στα ισοθερμικα του lidl. "δεν με νιαζει Και Βαριεμαι" το λεω για να μην νομιζει κανεις οτι εγω αντιθετος κανω διαφιμιση στα ισοθερμικα του lidl. 1ον Ενόω εχουμε το ιδιο ισοθερμικο... Εμενα μου κανει αριστη δουλια.. Και εσυ λες οτι ειναι σαν να μην το φοραω. 2ον Το Γεγονος οτι εχεις 600 μιχανη σιμενει οτι εχεις και ενα ιστορικο με τις μιχανες.. αλλα λες οτι Ειμαι ασχετος απο ισοθερμικα. διλαδη τους προιγουμενους χιμωνες παγωνες πανω στη μιχανη? ή χτες ξεκινισες να οδιγας μοτοσικλετα και ξεκινισες με 600 cbf αυτα λοιπον φιλε μου ηταν τα λογια που μου δωσαν κινιτρο να σκεφτω οτι σκεφτικα.. φιλικα :) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 από τον Oldirty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Το εχουμε παρακανει με τις παρεξηγησεις ρε παιδια. Καθε τοπικ εχει και αψιμαχιες. Ας χαλαρωσουμε και ας ειμαστε λιγοτερο οξυθυμοι. Και προπαντως μην χαρακτηριζετε καποιον προσωπικα διοτι η δραση φερνει αντιδραση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πυροσβεστήρας 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 ελα μωρε σιγα τα μεταφορικα και στο φιναλε βρισκομαστε 2-3 και βγαινει τσαμπε η φαση μεταφορικα.... οσο για τις μερες δε πιασαν και τα χιονια σημερα,,,, Είμαι μέσα για ομαδική , λέει οτι τα σωματα ασφαλείας έχουν και έκπτωση ... πόσο ξέρουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 με πορδες δε βαφονται αυγα.... εχουν γραφτει τοσα για ισοθερμικα απο ατομα που εχουν ταξιδεψει σε ολες τις συνθηκες κι εσεις τα γειωνετε ολα ο καθενας βεβαια τα λεφτα τα κανει οτι γουσταρει, δικα του ειναι.... και οι γριες που πανε και τα αγοραζουνε με τις παλετες (για να μην καινε πολυ τα καλοριφερ) θα ισχυριστουν οτι σαν ισοθερμικα , την δουλεια τους την κανουν στο μαξιμουμ, οταν μαγειρευεις, οταν πλεκεις ζιπουνια , οταν φτιαχνεις σπανακοπιτα... απο κει και περα το Placebo effect ειναι τοσο καλο, οσο εσυ το πληρωσες.... αν ρωτησεις εναν παλιο μοτοσυκλετιστη , θα σου πει για τοτε που ταξιδευαν με τα XL τα 2μισαρια και μπουφαν Φλάϊ και τσαλακωνανε εφημεριδες να βαλουν μονωση κατω απο τα ρουχα για τα υπολοιπα Φασών victims που ηταν ατυχοι και δε προλαβαν τα 'κελεπουρια' ισοθερμικα : :vv: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Δεν ισχυειοτι προκειται περι σκουπιδιων. Οπως και εγραψα αρκετες φορες, οταν αγοραζουμε τα ισοθερμικα απο το lidl πρεπει να ξερουμε τι αγοραζουμε. Αλλο το αντιανεμικο που βαζουμε εξω απο το ισοθερμικο και αλλο η εσωτερικη επιστροση. Σαν εσωτερικη επιστροση λοιπον, για τα χρηματα που το εχω ειναι μια χαρα. Η κυριολεκτικη εξηγηση ειναι οτι τα εχω 2-3 χρονια και εχω οδηγησει με μειον βαθμους χωρις κανενα προβλημα και οχι με καποια cordura αλλα με ενα απλο δερματινο μπουφαν. Τωρα αν καποιος αγοραζει τα ισοθερμικα νομιζοντας οτι με ενα φουτερακι και αυτα απο μεσα θα μπορει να αντεξει σε χαμηλες θερμοκρασιες, τοτε μαλλον δεν του φταινε τα προιοντα του lidl. Μην το παιρνεις στραβα παντως. Δεν σου λεω πραγματα που διαβασα η μου ειπαν, σου λεω πραγματα που εχω δει μετα απο αρκετες βολτες τον χειμωνα. Δεν το παιρνω στραβα,ισα ισα. Ζητωντας κυριολεκτικη απαντηση σε αυτα που εγραψα εννοω το εξης: Τα ισοθερμικα αυτα ειναι για τρεξιμο,κυνηγι,σκι και γενικα για καποια αθλητικη δραστηριοτητα. Σωστο η λαθος=Σωστο Τα ισοθερμικα που ειναι για αθλητικη δραστηριοτητα δεν κανουν για τη μηχανη.Ο λογος ειναι οτι αναπνεουν,αλλιως δεν θα ηταν καταλληλα για αθλητισμο.Τα ισοθερμικα της μοτοσικλετας δεν πρεπει να αναπνεουν για τον απλουστατο λογο οτι θα κρυωνουμε. Σωστο η λαθος= Σωστο Σκουπιδια του LIDL.Εδω ισως ειμαι λιγο υπερβολικος.Επρεπε να γραψω ''σχεδον ολα'' ειναι σκουπιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Ρε πως καθοντε και ποζαρουν ετσι αφτοι οι τυποι ... δεν την παλευω να τους βλεπω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 "Σαμποταζ" ενοω οτι κανεις στα ισοθερμικα του lidl. Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο θα σε παρακαλούσα να το υποστηρίξεις δίνοντάς μου ένα λόγo για τον οποίο θα είχα όφελος να σαμποτάρω τα ισοθερμικά του lidl. "δεν με νιαζει Και Βαριεμαι" το λεω για να μην νομιζει κανεις οτι εγω αντιθετος κανω διαφιμιση στα ισοθερμικα του lidl. Ας μην ασχοληθούμε άλλο με τη διαφήμιση ή τη δυσφήμηση των Lidl 1ον Ενόω εχουμε το ιδιο ισοθερμικο... Εμενα μου κανει αριστη δουλια.. Και εσυ λες οτι ειναι σαν να μην το φοραω. Όταν λες ότι σου κάνει άριστη δουλειά τι ακριβώς εννοείς; Σε ζεσταίνει δηλαδή; Τι άλλο φοράς από πάνω; Υπενθυμίζω ότι έχω μόνο το παντελόνι και από πάνω φοράω μόνο ένα τζιν. 2ον Το Γεγονος οτι εχεις 600 μιχανη σιμενει οτι εχεις και ενα ιστορικο με τις μιχανες.. αλλα λες οτι Ειμαι ασχετος απο ισοθερμικα. διλαδη τους προιγουμενους χιμωνες παγωνες πανω στη μιχανη? ή χτες ξεκινισες να οδιγας μοτοσικλετα και ξεκινισες με 600 cbf Είπα ότι είμαι άσχετος από ισοθερμικά γιατί δεν είχα ξαναφορέσει ποτέ, ούτε είχα ασχοληθεί. Γιατί σου κακοφαίνεται; Πιστεύεις ότι είμαι ο μόνος; Και για να σου λύσω την απορία, τους προηγούμενους χειμώνες ή θα ξεπάγιαζα, ή θα την έβγαζα μόνο με το αδιάβροχο να κάνει τη δουλειά του αντιανεμικού. Έχω δοκιμάσει και παντελόνι για σκι με επένδυση αλλά φέτος είπα να πάρω κάτι πιο πρακτικό και στράφηκα σε ισοθερμικό. αυτα λοιπον φιλε μου ηταν τα λογια που μου δωσαν κινιτρο να σκεφτω οτι σκεφτικα.. φιλικα :) Σου τα απάντησα ένα-ένα μπας και το κλείσουμε αυτό το θέμα. Σκοπός μου δεν ήταν να κακολογήσω τα ισοθερμικά του λιδλ, αλλά να μάθω γιατί δεν μου κάνει τη δουλειά που περίμενα να κάνει. Αν ξαναδιαβάσεις το 1ο ποστ μου θα δεις ότι έκανα ερωτήματα γι αυτό. Πήρα κάποιες απαντήσεις, έψαξα και διάβασα και θέματα σαν αυτό και κατάλαβα ότι μάλλον εγώ έκανα λάθος αγορά μιας και περίμενα λάθος πράγματα από αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arxon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Επειδή όλοι(;) έχουμε πάει στρατό, θα το πω και ας γελάσετε. Για μένα το ισοθερμικό είναι η σκελέα, η καλύτερη πατέντα του ΕΣ. Σε μονώνει, δεν έχεις καλύτερη επιλογή πέραςν της σκελέας στο στρατό. Δεν είμαι ειδικός, έχω ένα " κάτω"ισοθερμικό, από intersport, το οποίο χρησιμοποιούσα γιατί μόνο με τζιν το χειμώνα δε λέει. Πήρα; του lidl χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις αλλά τα ήθελα οπωσδήποτε, γιατί ήταν ότι φθηνότερο, λεπτότερο, και ποιοτικότερο έχω βρει. Η αλήθεια είναι ότι κάτω από φούτερ μόνο με ισοθερμικό, δε μπορώ να πώ ότι ζεστάθηκα ιδιαίτερα. πιθανόν να είναι καλά για να τα φοράς κάτω από παντελόνι σκι (να μην έχεις επαφή με το ναυλον). Παρόλα αυτά, πήρα άλλα δύο ζευγάρια πέρισι, γιατί για την χρήση πόλης που κάνω 99%, μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Τονίζω το κάτω μέρος, μιας και τα πόδια είναι πιο εκτεθειμένα από ότι ο κορμός που φοράμε και μπουφάν. δε τα έχω φορέσει ώρα σε ταξιδι, δε μπορώ να πω, πάντως μέσα στη Θεσσαλονίκη, ΟΛΟ το χειμώνα και με μείον, δεν είχα πρόβλημα. Νομίζω πως αξίζουν τα λεφτά που έδωσα, πήρα αυτά που περίμενα.Αυτά. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 από τον Arxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Φοραμε ενα ισοθερμικο, τιποτα μακριες καλτσουλες, και το τζιν η αθλιτικη φορμα. Απο πανω τωρα φοραμε το ισοθερμικο και μετα οτι αλλο γουσταρουμε εμεις. Αυτο που θελει προσοχη ειναι τα σιμια οπως μεση.. αστραγαλοι, καρποι και λεμος. Να καλιπτοντε καλα. να μην μπενει αερας μεσα. διλαδι στα σιμια που χωριζοντε τα ρουχα. αλλα οχι να πνιγουμε κιολας.. εγω ετσι κανω και βγενω εξω. δεν νιοθω χριστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arxon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 το φοράει στο μπάνιο για να είναι κοντά στη λεκάνη φαντάζομαι... να δεις τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... http://s1297.beta.photobucket.com/user/ksylokopos/media/star-wars-heroes.jpg.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 colori πηρα κατι ενυσχιμενα οχι απλα αυτα που εχουν μπροστα ενυσχιση και πισω ειναι πιο ελαφρια..και βρηκα την υγεια μου πολυ ζεστα !! ειχα παρει και κατι ορειβατικα Mkinley απο τα ιντερσπορ μαπα το καρπουζι ....με τα colori την βρηκα ! ολη μερα χτες στους δρομου και ολα οκ.. δε πετας και ενα λινκ μια τιμουλα κατι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2012 Έχει κανείς εμπειρία από ισοθερμικά Under armour της σειράς cold gear όπως το παρακάτω;; http://www.underarmour.com/shop/us/en/mens-coldgear-longsleeve-mock/pid1000512-001 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Για παμεεεεεεεεε http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_27385.htm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 αυτη τη φορα ειναι φθηνότερα,για να δούμε τι θα λένε και αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) δε πετας και ενα λινκ μια τιμουλα κατι??? http://www.coloripos...uctID=589&id=21 Αυτο ειναι το παντελονι! Το αγορασα την Τρίτη, κι εχει ηδη βγαλει τα λεφτα του!!! Δεν περναει αερας απο μπροστα με τπτ!! Ειδικα για οδηγηση τη νυχτα που φυσαει παγωμενος αερας ειναι οτι πρεπει. Ασε που οταν καθεσαι δεν καταλαβαινεις καν αν το φορας. Δεν το εχω περπατησει ακομα για να δω αν ιδρωνω και ποσο ζεσταινομαι. Επισης στα γονατα εχει πιο ενισχυμενο υφασμα. Ειχα παρει περσυ με 18€ απο Lidl ενα ισοθερμικο, αλλα καμια σχεση!! Η μερα με την νυχτα!! Γυρνουσα σπιτι και οταν το εβγαζα τα ποδια (γονατα και τετρακεφαλοι) μου ηταν παγωμενα! παντελονι 30 μπλουζα 35 ειναι χοντρα απο την μπροστινη πλευρα που κτυπα ο αερας και πολυ ζεστα !! και πισω εχουν πιο απαλη αισθηση.η μπλουζα εχει γιακα με φερμουαρ που κλεινη μεχρι πανω στο λαιμο ! και δεν περναει τιποτα .δεν τα βρισκω στο σαιτ της colori για να τα βαλω για αυτο σας τα περγραφω.. http://www.coloriposto.gr/web/?ProductID=593&id=21 Νικο αυτο ειναι και το λινκ της μπλουζας. Ομως επειδη προς το παρον δεν εχω θεμα με το πανω μερος του σωματος, δεν κοιταξα για μπλουζα.... Το παχος της πως ειναι;; Οσο και του παντελονιου;; Και απο υφη τι λεει;;; Ασχετο, αλλα ρε παιδια εχω μεγαλο θεμα απο τον αστραγαλο και κατω, με κατι μποτες δερματινες H & D που εχω, κρυωνουν παρα πολυ, σε σημειο που τα νιωθω να κοκκαλωνουν :-( ... καμια ιδεα??? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 από τον disaster13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 http://www.coloripos...uctID=589&id=21 Αυτο ειναι το παντελονι! Το αγορασα την Τρίτη, κι εχει ηδη βγαλει τα λεφτα του!!! Δεν περναει αερας απο μπροστα με τπτ!! Ειδικα για οδηγηση τη νυχτα που φυσαει παγωμενος αερας ειναι οτι πρεπει. Ασε που οταν καθεσαι δεν καταλαβαινεις καν αν το φορας. Δεν το εχω περπατησει ακομα για να δω αν ιδρωνω και ποσο ζεσταινομαι. Επισης στα γονατα εχει πιο ενισχυμενο υφασμα. Ειχα παρει περσυ με 18€ απο Lidl ενα ισοθερμικο, αλλα καμια σχεση!! Η μερα με την νυχτα!! Γυρνουσα σπιτι και οταν το εβγαζα τα ποδια (γονατα και τετρακεφαλοι) μου ηταν παγωμενα! http://www.coloripos...uctID=593&id=21 Νικο αυτο ειναι και το λινκ της μπλουζας. Ομως επειδη προς το παρον δεν εχω θεμα με το πανω μερος του σωματος, δεν κοιταξα για μπλουζα.... Το παχος της πως ειναι;; Οσο και του παντελονιου;; Και απο υφη τι λεει;;; Ασχετο, αλλα ρε παιδια εχω μεγαλο θεμα απο τον αστραγαλο και κατω, με κατι μποτες δερματινες H & D που εχω, κρυωνουν παρα πολυ, σε σημειο που τα νιωθω να κοκκαλωνουν :-( ... καμια ιδεα??? κλατσες ισοθερμικες,η αυτες που ειναι για σκι.κανουν καλη δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 καλτσες ισοθερμικες,η αυτες που ειναι για σκι.κανουν καλη δουλεια Αγορασα ενα ζευγαρι καλτσες απο την Colori μαζι με το ισοθερμικο, για να τις δοκιμασω. Εχουν ωραια αισθηση,δε λεω, αλλα μετα απο κανα 10λεπτο παγωνει το ποδι. Γενικα τα ακρα μου κρυωνουν παρα πολυ. Εχω δει και κατι τετοιο http://www.coloriposto.gr/web/?ProductID=1013&id=21 , αλλα δεν ξερω ποσο βολικο θα ειναι το βαλε- βγαλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Αγορασα ενα ζευγαρι καλτσες απο την Colori μαζι με το ισοθερμικο, για να τις δοκιμασω. Εχουν ωραια αισθηση,δε λεω, αλλα μετα απο κανα 10λεπτο παγωνει το ποδι. Γενικα τα ακρα μου κρυωνουν παρα πολυ. Εχω δει και κατι τετοιο http://www.coloripos...ctID=1013&id=21 , αλλα δεν ξερω ποσο βολικο θα ειναι το βαλε- βγαλε. τι να σου πω.εγω με μποτες,η το απλο αθλητικο μποτακι και χοντρες καλτσες την παλευω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες