mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Daytona MONSTER 180 • Σύγχρονος δυνατός κινητήρας, με μέγιστη ισχύ 14,5 PS • Μεγάλη αυτονομία, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση και το μεγάλο δοχείο καυσίμου, όγκου 17 λίτρων • Τηλεσκοπικό πιρούνι και τα διπλά αμορτισέρ πολλαπλών ρυθμίσεων • Δύο δισκόφρενα (πίσω – εμπρός) για μεγαλύτερη ασφάλεια • Μεγάλοι τροχοί • Άκαμπτο πλαίσιο • Αναπαυτική σέλα, φτιαγμένη από καλής ποιότητας αφρώδες υλικό • Αεροδυναμική σχάρα αποσκευών ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Τετράχρονος ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ: 1 / 2 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Καρμπιρατέρ ΙΣΧΥΣ: 14.5 Hp/8000 rpm ΡΟΠΗ: 14.6 Nm/6000 rpm ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ: Δίσκος 240mm ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ: Δίσκος 220mm ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.: 3.00 - 18 ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.: 110/80-17 ΨΥΞΗ: Αερόψυκτο ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Μίζα-μανιβέλα ΒΑΡΟΣ: 120 kg ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ: 17 lt Επισης εχει διπλο σταντ,στροφομετρο και δεικτη βενζινης θα διατίθεται σε 3 χρωματισμούς, πορτοκαλί, μαύρο, γκρι και η τιμή του είναι 2.195€ Περισσοτερες φωτογραφιες Πηγη Αντιπροσωπος Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2011 από τον mariospapanikolaou 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 αυτο και το symακι 125 ειναι οι 2 πιο φθηνες επιλογες για γυμνο! αλλα το symακι νομιζω ειναι πιο ωραιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 αυτο και το symακι 125 ειναι οι 2 πιο φθηνες επιλογες για γυμνο! αλλα το symακι νομιζω ειναι πιο ωραιο θα μπορουσε να ηταν λιγο πιο φθηνο πιστευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 θα μπορουσε να ηταν λιγο πιο φθηνο πιστευω για ποιο λες ; για το 125; γιατι το 125 εχει 2000 ευρω! οτι πιο φθηνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Μου θυμίζει λίγο ΚΤΜ DUKE 125 εκτός απο την σέλα που μου φέρνει enduro στο μυαλό. Περίεργα πράγματα. :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 17 λιτρα τεποζιτο?? υπολογιζω γυρω στα 500 χιλιομετρα αυτονομια τοτε :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2011 Θα πουλησει πιστευω.. ειναι ομως αξιοπιστη εταιρια η Daytona? Για τον καθημερινο χρηστη ισως ειναι αλλα υπαρχουν αναβατες που το στιβουν πραγματικα το μηχανακι οπως εγω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Ρε το Γκοργκόλη τι μας κάνει.. Όντως το συγκεκριμένο καθώς και τα wolf 125 και 250 φαίνονται σωστά και σε οκ τιμές. Δεν ξέρω τι λέει η daytona ως εταιρία, το σίγουρο είναι ότι ο αντιπρόσωπος είναι Κύριος, με κάππα κεφαλαίο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korider 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Παιδια σορρυ,επειδη ειμαι ασχετος απο Daytona,τι προελευσης εταιρεια ειναι αυτη?Ψαχνω κατι μεχρι 250κυβ για μετακινηση εντος πολης με μοναδικο κριτηριο την κταναλωση και μου φαινεται καλη επιλογη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Παιδια σορρυ,επειδη ειμαι ασχετος απο Daytona,τι προελευσης εταιρεια ειναι αυτη?Ψαχνω κατι μεχρι 250κυβ για μετακινηση εντος πολης με μοναδικο κριτηριο την κταναλωση και μου φαινεται καλη επιλογη. Καλως σε βρηκαμε καταρχας. Ειναι πολυ καλη επιλογη για μεσα στην πολη. Εναλλακτικα μεσα στην πολη ιδακινο ειναι το παπακι.ΑΛΛΑ... δεν θα σου προσφερει τοοοοση αυτονομια και ταχυτητα οσο αυτο. λογικα δεν θα σε κουραζει αυτο γιατι ειναι ψηλοτερο. Θα εχεις πιο σταθερα ρευματα απο ενα παπι "νομιζω" και πιο καλα φωτα. Δεν θα σηκωνεσαι για να βαλεις βενζινη :P Και επειτα μπρος πισω δισκοφρενο που δεν θα βρεις σε πολλα νεα παπακια ακομα και μη κινεζικα. Ειναι κινεζικο αλλα πλεον στην Ελλαδα βρισκεις ευκολοτερα ανταλλακτικα για daytona. Εχει 2200 καινουριο και αν θες καινουριο μονο οι επιλογες σου θα περιοριστουν σε παπακια με αυτα τα λεφτα. Βεβαια μπορεις να βρεις πολλες μεταχειρισμενες Japan μηχανες με τοσα χρηματα. Τωρα αν θες συγκριση αναμεσα σε μεταχειρισμενα japan και καινουρια κινεζικα μονο εσυ θα το διαλεξεις αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2011 Εμενα παλι απο τη φωτο μου μοιαζει το φαναρι με gsr 600. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 τελικα το αγορασες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Είδα χτες ένα ανθρακί στην Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά. Δε μου φάνηκε τόσο άσχημο όσο στις φωτογραφίες να πω την αλήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες