DT gin gin gin ginnnnnn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 καλορίζικο φίλε το rd και με πολύ προσοχή...... Πωπω καλορίζικο αδερφέ, να κανονισουμε καμιά διχρονοβόλτα να τα λιώσουμε λίγο, φρένα μπορεί να μην έχει αλλά δεν πειράζει, δεν τα χρειαζόμαστε εμείς :whistling: ναι πάω να βρω ένα triple kawa 750 Mach 2 ή 3 ( δεν θυμάμαι πιο διακοσαριζει ) να αγοράσω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Πωπω καλορίζικο αδερφέ, να κανονισουμε καμιά διχρονοβόλτα να τα λιώσουμε λίγο, φρένα μπορεί να μην έχει αλλά δεν πειράζει, δεν τα χρειαζόμαστε εμείς :whistling: Εχετε το φρενο του κινητηρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) καλορίζικο φίλε το rd και με πολύ προσοχή...... ναι πάω να βρω ένα triple kawa 750 Mach 2 ή 3 ( δεν θυμάμαι πιο διακοσαριζει ) να αγοράσω..... Και τα rs250 - rgv - nsr διακοσαρίζουν.. Οπότε και ένα rs250 θαμουκανε, άσε που έχει κιτ να το κάνεις 500άρι με 3-4Κ και μετά είσαι άπλα.. :_thumbsup: http://performancefab.co.uk/Conv%20kit.htm Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2011 από τον Feygatos... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ Μηχανή που έγινε μέγας θρύλος, αλλά και θρήνος μαζί. Καλορίζικο και ΠΟΛΛΗ προσοχή γενικώς. :) Θέλουμε φωτό σύντομα να...... κάνουμε μούσκεμα το κυλοτάκι μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ Μηχανή που έγινε μέγας θρύλος, αλλά και θρήνος μαζί. Καλορίζικο και ΠΟΛΛΗ προσοχή γενικώς. :) Θέλουμε φωτό σύντομα να...... κάνουμε μούσκεμα το κυλοτάκι μας. Δεν είναι ανάγκη...κάθε φορά που ποστάρεις μούσκεμα γινόμαστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Δεν είναι ανάγκη...κάθε φορά που ποστάρεις μούσκεμα γινόμαστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Δεν είναι ανάγκη...κάθε φορά που ποστάρεις μούσκεμα γινόμαστε! Τι θα γίνει με αυτό το avatar? Ως που θα φτάσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 καλες βολτες να εχεις αν και χωρις διπλωμα με 2 μηχανες που δεν σε καλυπτει ουτε για πλακα το Α1 ...πολυ πολυ προσοχη και ριξε και καμια φωτο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Τι θα γίνει με αυτό το avatar? Ως που θα φτάσει? Μέχρι πού θες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Μέχρι πού θες? Πάρτο 15 μοίρες αριστερά και 30 μοίρες κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Μέχρι πού θες? Μέχρι τις αμυγδαλές............... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Πάρτο 15 μοίρες αριστερά και 30 μοίρες κάτω. Τό 'χω. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Πωπω καλορίζικο αδερφέ, να κανονισουμε καμιά διχρονοβόλτα να τα λιώσουμε λίγο, φρένα μπορεί να μην έχει αλλά δεν πειράζει, δεν τα χρειαζόμαστε εμείς :whistling: Ο ναί! Τελειωσε και εσυ το WR και φύγαμε! Με το RD ομως οχι με το RS...ποιο vintage καταστάσεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Η φωτο που ειναι οεο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rivalbreaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Ωραιος ο πατερας σου...Καλοριζικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Να ρωτησω κάτι που δεν έχει ρωτήσει κανείς μέχρι τώρα: ΤΙ ΚΑΙΕΙ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να ρωτησω κάτι που δεν έχει ρωτήσει κανείς μέχρι τώρα: ΤΙ ΚΑΙΕΙ;;; Ιερόσυλε. Σε τέτοια μουσειακά είδη δε μας ενδιαφέρουν "λεπτομέρειες". Άλλωστε για το σαλόνι είναι.... Ρωτάς ποτέ πόσο καίει μια Rolls-Royce Silver Shadow του 1965? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φωτο παιδιά θα αργήσει λιγο,πηγα το αφησα για service σήμερα και απο δευτερα το βγαζουμε (αλλαγη λαδια,μπουζι,ενα ρυθμισμα carb και ypvs και αλυσιδο-γραναζα) Τι καιει δεν το εχω μετρήσει ακομα,το ειχαμε γεμισει το ντεποζιτο δεν κοιταξα να δω ποσο εχει τωρα! Αλλα σε τετοια μηχανακια δεν κοιτανε καταναλωση,δεν ειναι μηχανάκι για κάθε μέρα! ;) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2011 από τον djnoizeteck Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 κανε τραμπα τα μοτερ και θα εχεις και γκαζια αλλα και φρενα.. Πλακα κανω, το RS δεν εχει πιο πολλα αλογα απο το RD? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Μεγάλη η χαρά σου αλλά πρόσεχε. Τα παιδιά έχουν δίκιο, μόνο για βόλτα και καφετέρια ως vintage bike. Δεν θα το περίμενα ποτέ να γράψω κάτι τέτοιο αλλά πιο ασφαλές θα ήταν ένα RGV-NSR. Πανέμορφο πάντως και σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης μοτοσυκλετιστικής ιστορίας. το rgv ηταν ασφαλες το nsr καθολου. το nsr ειχε αγωνιστικο στησιμο και μικρη γωνια καστερ και ειναι παρα πολυ νευρικο..η παραμικρη ανωμαλια του δρομου μπορει να σε σκοτωσει αν δεν προσεχεις. αυτο που θα εκανα εγω αν το ειχα αυτο ειναι να βρω μεταχειρισμενα φρενα και δισκους απο αλλη μηχανη που να ταιριαζουν και θα τα εβαζα στο rd. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 κανε τραμπα τα μοτερ και θα εχεις και γκαζια αλλα και φρενα.. Πλακα κανω, το RS δεν εχει πιο πολλα αλογα απο το RD? Το RS ακομα συνεργειο ειναι δεν το εβγαλα ακομα αλλα ναι νομιζω ειναι ποιο νευρικο και τελικη επισης ποιο πολυ... φοραει και εξατμισεις κτλπ οποτε θα ειναι ποιο γρηγορο ελπιζω...οταν το βγαλω θα ξερω στα σιγουρα... Αλλα αλλη φαση τώρα το RD της τότε εποχής να το ακους να σκυλιάζει και να ξεσκίζει και αυτο οπως πολλα σημερινά ''εργαλεία'' φαινεται ποιο παλιο να το πω σε σχεση με το RS που εδω που τα λεμε ειναι και 2002 μοντελο το δικο μου. Τo RD για μένα ειναι η λεξη ''Διχρονίλα'' προσωποποιημένη!!! Old school και έτσι καπως! :_zeppelin: το rgv ηταν ασφαλες το nsr καθολου. το nsr ειχε αγωνιστικο στησιμο και μικρη γωνια καστερ και ειναι παρα πολυ νευρικο..η παραμικρη ανωμαλια του δρομου μπορει να σε σκοτωσει αν δεν προσεχεις. αυτο που θα εκανα εγω αν το ειχα αυτο ειναι να βρω μεταχειρισμενα φρενα και δισκους απο αλλη μηχανη που να ταιριαζουν και θα τα εβαζα στο rd. Και το RGV τα ίδια σκατά είναι σε φρένα κτλπ οπως το NSR απλα το NSR αυτο που το κανει ποιο επικυνδινο απο το RGV ειναι η ποιο αγωνιστικη γεωμετρία της μηχανής. Aπο όλα τα 250 δίχρονα ss (Nsr,tzr,rgv,kr1s,rs) το ποιο ασφαλή ειναι το RS 250 σε φρένα αναρτήσεις κτλπ κατα την γνώμη μου. Βεβαια δεν εχω οδηγησει RS 250 με μανίσια φρένα,το δικο μου εχει απο gsxr κ7,οποτε δεν μπορω να μιλησω και στα σίγουρα,απλα το λεω με βάση τα χαρακτηρηστικά του καθενός. Oσο για τα φρένα στο RD όλα στην ώρα τους,εξαλλου δεν ειναι για καθε μερα οπως ειπα αλλα καποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Με πιο δυνατά φρένα, θα σου κονταίνει το μεταξόνιο μια σπιθαμή σε κάθε φρενάρισμα.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όλος τυχαίος είδα πρόσφατα και εγώ ένα μαύρο/γκρίζο στο Γαλάτσι. Είχα να δω rd πάνω από 15 χρόνια. Ήταν έξω από τον Λαστιχά μου και πουλιότανε. Φαινότανε σε άριστη κατάσταση. Το περιεργάστηκα. Τι όμορφο μηχανάκι. Ανέβηκα και έκατσα πάνω. Μινιατούρα και όσο ανάλαφρο όσο και ένα παπί. Το πλαίσιο του διπλό σωληνωτό κλειστού τύπου. Το RD350 LC εχουνε,οχι το RD 350F. Το LC εχει πισω ταμπουρο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Ο πατερας μου εμενα παρολο που δεν ξερει απο μηχανακια, μου λεει οτι το τοτε πυραυλακι RD ητανε η μεγαλυτερη σκοτωστρα. Φοβερα μηχανηματα που λιγοι ητανε αυτοι που μπορουσανε να τα εχουνε. Ωραιες εποχες. Αλλα οντως τα φρενα ητανε μαπα, το πλαισιο ποδηλατου, και για να ειναι παντα σε καλη κατασταση, το συνεργειο ητανε το δευτερο σπιτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2011 Ο πατερας μου εμενα παρολο που δεν ξερει απο μηχανακια, μου λεει οτι το τοτε πυραυλακι RD ητανε η μεγαλυτερη σκοτωστρα. Φοβερα μηχανηματα που λιγοι ητανε αυτοι που μπορουσανε να τα εχουνε. Ωραιες εποχες. Αλλα οντως τα φρενα ητανε μαπα, το πλαισιο ποδηλατου, και για να ειναι παντα σε καλη κατασταση, το συνεργειο ητανε το δευτερο σπιτι. Η μεγαλυτερη σκοτωστρα ever ηταν το σαμουραι της Καβασακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες