Jump to content
djnoizeteck

RD 350

Recommended Posts

Και ναί οπως λεει ο τιτλος .... RD 350!

Είμαι πολύ χαρούμενος καθως ολο το σκηνικο εγινε εκει που δεν το περιμενα καθολου...

Λοιπόν...

Μετά απο μια βαρετή μέρα σχολείο,γυρναω σπιτι με την όρεξη να κατσω να φαω και βλεπω κατω στην πιλοτη ενα RD 350 σε αρκετα καλη κατασταση μπορω να πω...Λεω κανενος επισκεπτη θα ειναι απο κανενα διαμερισμα...ανεβενω πανω λοιπον και ετοιμαζομαι να φαω και ξαφνικα ερχετε η μανα μου και λεει ''ο πατερας σου σου εχει μια εκπληξη'' (λεω απο μεσα μου κανενα φραγκο θα με δωσει :P )

Βγαζει τα κλειδια απο το RD και λεει παμε κατω να σου δειξω κατι...(ακομα δεν πηγε το μυαλο μου εκει)

Παει κοντα στο RD... εκει μενω καγκελο... και λεει σαρεσει? δικο μας ειναι το πηρα να θυμηθω τα παλια (Ειχε RD 350 οταν ηταν κι αυτος πανω στην τρελα πριν αρκετααα χρονια)

Εκει ηταν που πεταξα απο χαρα!!! Το πήρα βόλτα και πραγματικα δεν εχω οδηγησει ξανα τετοιο θυρίο!!! Ακομα να περασει το σοκ που ειχα παθει οταν εμαθα οτι ο πατερας μου πηρε τετοιο εργαλειο...

Καλα δεν το βλεπω να το παιρνει και ποτε ο πατερας μου...ακομα δεν το πήρε ολη μερα εγώ το έχω! χεχε :D

Απίστευτη αισθηση οταν ανοιγεις το γκαζι με 350 διχρονα κυβικα κατω απο τα ποδια σου.... :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Αnyway,το πηρε βασικα απο εναν γνωστο του επειδή το έδινε σε πραγματικά τιμή ΞΕΥΤΙΛΑ και ειναι σε αριστη κατασταση,το πηγα σημερα στο μηχανικο για ελεγχο και ειπε οτι ημασταν απλα τυχεροι που βρηκαμε τετοιο μηχανακι σε τετοια κατασταση.

Το μονο που θελει ειναι ενα γενικο σερβις π.χ. καινουρια τακακια στο πισο ταμπουρο,στο δισκοφρενο μπροστα (γιατι δεν σταματαει ΚΑΘΟΛΟΥ) και μια αλλαγη αλυσιδας - γραναζιων!

Σύντομα θα ανεβάσω και φωτό!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μπραβο!!! μακαρι να ειχα και εγω τετειον πατερα.εχει διχρονο αλλα vespa 90cc. :_zeppelin: και το rs περιπου την ιδια δυναμη θα εχει οταν το φτιαξεις. 60αλογα πρεπει να ειναι το rd.

αυτα τα μηχανακια ειχαν την φιμη οτι ηταν σκοτωστρες.και πραγματι δεν ειχαν καλο πλαισιο,αναρτισεις και φρενα.οποτε μην περιμενεις μεγαλη διαφορα με τα τακακια.

απλα προσεχε και ανοιγε το σε μεγαλες ευθειες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αθλιο εμφανισιακα ..κ λιγα αλογα για τ κυβικα του πολλεσ βενζινες μηδενικη ασφαλεια .. :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο αλλά να ξέρεις έχουν κλάψει πολλές μανούλες εξαιτίας του. Εγώ στο παιδί μου τέτοιο χάρο δεν τον έπαιρνα

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου... πολύ προσοχή με αυτό το μηχανάκι. Όπως είπαν κι οι παραπάνω, το μηχανάκι υστερεί σε πλαίσιο και φρένα. Μόνο γκάζια είχε! Οπότε, μόνο με πολύ προσοχή θα το οδηγείς και θα το ανοίγεις μόνο εκτός πόλης. Μες την πόλη κότα, γιατί αλλιώς δεν σταματάει!

Πολύ πιο ασφαλές θα ήταν ένα R1 από αυτό.

Kαλόβολτο λοιπόν και προσοχή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα RD έχουν ντύσει πολλές μανούλες στα μαύρα, και μιλάμε για έμπειρους οδηγούς, όχι για σχολειαρόπαιδα...............

Δίπλωμα έχεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο καλες βολτες.Με μεγαλη προσοχη ομως!Με ταξιδεψες 27 χρονια πισω τοτε που ολα ηταν ομορφα και ιδανικα για ενα τετοιο εργαλειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα RD έχουν ντύσει πολλές μανούλες στα μαύρα, και μιλάμε για έμπειρους οδηγούς, όχι για σχολειαρόπαιδα...............

Δίπλωμα έχεις;

Τι ρωτας ρε Παναγιωτη και εσυ;

Μετα απο μια βαρετη μερα στο σχολειο γραφει το παλικαρι.

Αρα κατω των 18 ή 18 το πολυ.

Νομιμα θα την οδηγησει σε 3 χρονια το ελαχιστο.

Φιλαρακο μεινε μακρια απο αυτη τη μηχανη. Δεν ειναι για σενα. Βασικα για πολλους εδω μεσα δεν ειναι, πολυ πιο μεγαλους και σαφεστατα πολυ πιο εμπειρους. Και δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω, ουτε για μενα δεν ειναι.

Συνοδηγος βολτα με τετοια μηχανη και εφτασε το σκατο στην καλτσα καποτε. Ακου εκει 350 διχρονα κυβικα;

Με αθλια φρενα και πλαισιο της εποχης των δεινοσαυρων και μηδενικη εμπειρια ξερεις τι μας κανει η σουμα; Ετσι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακο μεινε μακρια απο αυτη τη μηχανη. Δεν ειναι για σενα. Βασικα για πολλους εδω μεσα δεν ειναι, πολυ πιο μεγαλους και σαφεστατα πολυ πιο εμπειρους. Και δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω, ουτε για μενα δεν ειναι.

Συνοδηγος βολτα με τετοια μηχανη και εφτασε το σκατο στην καλτσα καποτε. Ακου εκει 350 διχρονα κυβικα;

Με αθλια φρενα και πλαισιο της εποχης των δεινοσαυρων και μηδενικη εμπειρια ξερεις τι μας κανει η σουμα; Ετσι;

+1,μεχρι κεραιας.Ελαχιστη ενεργητικη ασφαλεια,αρα ζορικη και με απαιτησεις απο τον εκαστοτε καβαλαρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρέπει να εννοείς το στρογγυλοφάναρο του '83 αντιθέτως με τους παραπάνω θα πώ ότι είναι παρα-πολύ όμορφη μοτοσυκλέτα είναι πλέον ρετρό αλλά θα συμφωνήσω με τους υπολοίπους, μοτοσυκλέτα βόλτας

Να την χάιρεστε με μεγάλη προσοχή φρενάρει μόνο με "άγκυρα"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε είσαι τυχερός. Βάλτο να σου στολίζει το σαλόνι για τα επόμενο είκοσι (20) χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλη η χαρά σου αλλά πρόσεχε. Τα παιδιά έχουν δίκιο, μόνο για βόλτα και καφετέρια ως vintage bike.

Δεν θα το περίμενα ποτέ να γράψω κάτι τέτοιο αλλά πιο ασφαλές θα ήταν ένα RGV-NSR. :plaf:

Πανέμορφο πάντως και σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης μοτοσυκλετιστικής ιστορίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλος τυχαίος είδα πρόσφατα και εγώ ένα μαύρο/γκρίζο στο Γαλάτσι. Είχα να δω rd πάνω από 15 χρόνια. Ήταν έξω από τον Λαστιχά μου και πουλιότανε. Φαινότανε σε άριστη κατάσταση. Το περιεργάστηκα. Τι όμορφο μηχανάκι. Ανέβηκα και έκατσα πάνω. Μινιατούρα και όσο ανάλαφρο όσο και ένα παπί. Το πλαίσιο του διπλό σωληνωτό κλειστού τύπου. RD350F2SP90black.jpg

Αντιπροσωπευτικό μιας ολόκληρης εποχής. Σε 10 χρόνια θα κοστίζει μια περιουσία το μηχανάκι. Σίγουρα είναι πολύ ελαφρύ περι τα 160kg και σε συνδυασμό με την πολύ γρήγορη γεωμετρία (ιχνος 96) και μικρό μεταξόνιο (1380mm) υποθέτω ότι θα είναι πολύ νευρικό. Σίγουρα δεν συγχωρούσε και το πλήρωσαν πολλοί την εποχή εκείνη. Ένα gpz550 που είχα εγώ με 37αρια καλάμια και μονές δαγκάνες συμπεριφερότανε άψογα, οπότε δεν πρέπει να φταίνε αυτά. Μου πέρασε και εμένα από το μυαλό μου μήπως το έπαιρνα πουλιότανε και καλά, κανά 2χίλιαρο. Δεν είναι εποχές για τέτοια αλλά θα γούσταρα να το έχω στο γκαράζ μου. Καλορίζικο λοιπόν, να το χαίρεσαι, να το σέβεσαι και δεδομένου αυτών που σου είπαμε έχτρα προσοχή και μην ψάχνεις τα όρια του.

1AH-85.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πλαίσιο ήταν πραγματικά ποδηλάτου για την δύναμη του μοτέρ!

...........και τα "φρένα" ακόμα χειρότερα.........

Ξεκίνησε σαν "Φονέας των Γιγάντων" και κατέληξε η λαιμητόμος πολλών αναβατών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όσους ρώτησαν δίπλωμα όχι δέν εχω...αύγουστο βγάζω το A1...μην φανταστείτε οτι θα το κυκλοφορο συνέχεια,το RD κανονικα του πατέρα μου είναι,απλα το παιρνω για βολτες,εγώ έχω το RS!

Eυχαριστώ και να είστε καλά για τις ευχές σας! Εννοείται πάντα με κράνος και όχι ανοιγματα μεσα στην πολη! Τα φρενα του όντως ειναι μηδενικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

RD

:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Γιατί το favorite bike το είδες? Αυτοί πρέπει να έχουν στο γονιδίωμα τους το χρωματόσωμο "Δ" από την διχρονίλα. Σε καλό να τους βγει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί το favorite bike το είδες? Αυτοί πρέπει να έχουν στο γονιδίωμα τους το χρωματόσωμο "Δ" από την διχρονίλα. Σε καλό να τους βγει.

Χαχαχαχαχα.... Οντως το ντρημ μπαηκ ειναι ακομα πιο εξτραβαγκαντ.... :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωπω καλορίζικο αδερφέ, να κανονισουμε καμιά διχρονοβόλτα να τα λιώσουμε λίγο, φρένα μπορεί να μην έχει αλλά δεν πειράζει, δεν τα χρειαζόμαστε εμείς :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμενα ο πατερας μου RD ειχε...Για αυτο και δεν μου πειρε ποτέ ενα...

Οπως λεει, ειναι τυχερος που βγηκε ζωντανος απο αυτο ;p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα