S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ψινομαι και γω για το witcher αλα για τον χειμωνα. Τωρα εχει δουλεια. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) To dying light το εχει παίξει κανεις σας, τι λεει? Απο survival μου εχει μεινει αξέχαστο το zombie U. Πολυ ωραιο σε κραταει σε αγωνία! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Δεν θυμάμαι αν τα έχω ξαναβάλει, αλλά τα θεωρώ παιχνιδάρες, οπότε sorry :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το Fear παιχνιδαρα οντως, ψυχαναγκαστικο gameplay και αρκετα πορωτικο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Βρηκα ενα αρχειο far cry 4 πιστευω να δουλεψει 30 gb http://pcgames-download.net/2015/03/pc-multirepack-far-cry-4-gold-edition-update-dlc-mega-uploaded-uptobox/ Τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Βρηκα ενα αρχειο far cry 4 πιστευω να δουλεψει 30 gb http://pcgames-downl...loaded-uptobox/ Τι λετε? Ειναι ολοκληρο το παιχνιδι η το μισο, ψαξτο γιατι αυτου του ιδους τα παιχνιδια συνηθως ειναι ενα 50% ολοκληρωμενα.... για τα free λεω. και απο ιους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Στα comments δεν λεει τιποτα για ιους αλλα εχω ενα θεματακι με τα αρχεια θα δοκιμασω να τα κατεβασω απο αλλη ιστοσελιδα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apathie 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 torrent από verified χρήστη ρε,είναι επικίνδυνα αυτά τα random sites με direct links 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Torrent μονο. Απ' το piratebay βρισκεις τα παντα. Αν και θα διαγραφουν αυτα που λεμε αργα ή γρηγορα. Αν δεν το χεις ψαξτο, αλλιως καλυτερα αγορασε τα, ειναι επικινδυνο να κατεβαζεις ο,τι να ναι και απο που να ναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Και τίποτα άλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 CS GO πιστευω απο τα καλύτερα first person games που εχουν βγει τα τελευταία χρόνια! Και βγαίνει κατα καιρούς σε προσφορά στα 6 ευρω (πάλι καλά) στο steam αλλιως το εχουν στα 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Παιδια δουλευει πολυ καλα το αρχειο κανει save και δεν crasharει πουθενα αν και δεν δοκιμασα τον χαρτη, περιλαμβανει και 1.9 verision Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Μισω το cpu μου, πηρα μια radeon 7800 το farcry 4 το σηκωνει 50 fps στα ultra αλλα ο επεξεργαστης δεν προλαβαινει να φορτωσει τα textures ειναι i5 2300... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Farcry4 + texture problem μπορεί να είναι απλά bugs, το παίζεις με eye-patch στο μάτι και ξύλινο πόδι? Έβαλες patch? έψαξες google? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 κάνει bottleneck ο i5 την κάρτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν θα έπρεπε. Ο σκληρός μαλλον δεν προλαβαίνει. Καθόλου σπάνιο στο far cry. εγώ με gtx 750ti και i5 4690K και έχω τα ίδια γιατί είναι αργός ο σκληρός μου. Στα ultra 40-50 fps αλλα μόλις αρχίσω να οδηγάω πέφτει στον πάτο. δες και αυτό . αυτός έχει ssd σε raid και κολλάει. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 εγώ πάντως με την r9 270x το παίζω σε ultra :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 εγώ στο χ360 με 20 fps σε ultra low Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Λετε να το βαλω στον ssd ? Ο αδερφος μου που ειναι μικροτερος του εχω φτιαξει το pc με εξαπυρηνο amd γαματη μητρικη καλουτσικη καρτα γραφικων και 4αρα μνημη Ελεγα μηπως επερνα την δικια του μητρικη μαζι με το cpu και μετα να αρχισω τα format :P Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Σε μηχανικό δίσκο το έχω και εγώ και παίζει κανονικά. Μήπως το αρχείο που κατέβασες είναι για τα μπάζα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Σε τι γραφικα παιζεις? Απο που το κατεβασες? Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Δεν θα δεις μεγαλη διαφορα με τον AMD. Βαλε το στον SSD και βλεπεις μετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Το far cry 4(οπως και το 3) ειναι προβληματικα ports γενικα. Και σε 'μενα κανει κολληματα στην οδηγηση με i5 στα 4.2 και gtx 970. Υπαρχουν και βιντεο που κολαει σε διπλες 980 με i7 κτλπ. Ειναι απλα ο,τι να ναι τι να κανουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Σε τι γραφικα παιζεις? Απο που το κατεβασες? Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1290χ1080p με ultra settings. στιγμιαία κολλήματα μπορεί να κάνει αλλά πολύ αραιά και σε φάση δευτερολέπτου όμως όχι αυτό που λες. το είχα κατεβάσει από greekteam αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Πως το βλέπετε αυτο 31 Αυγουστου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες