Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 παιδια για το csgo αρκει μονο global offensive η πρεπει να παρω και το counter strike source? http://store.steampowered.com/app/730/ πληρωνεις και τον server? Μονο τo CS GO θες. Τιποτα αλλο. Το πληρωνεις μια φορα και παιζεις κανονικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Tomy Master Race Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 5.5 ευρω τσιμπησα το cs go παρόλο που ειμαι fan του 1.6.. Να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και αυτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έχει μπει κανείς στο Heroes of the Storm? Hearthstone ξεκίνησα να παίζω πάλι τελευταία,αλλά έψηνα και το moba της blizzard να δω τι λέει.. Εχω μπει εγω στο heroes of the storm, πολυ casual παιχνιδακι. Αμα μπεις χωρις παρεα, skype να γινει χαβαλες ειναι βαρετο. Αργοτερα που θα του βαλουν και ladder κτλ θα γινει πιο ενδιαφερον και το σολο του. Hearthstone παιζω φανατικα εχω ολες τις καρτες απο το classic και τωρα μαζευω και του expansion. Edit: Μια παιχνιδαρα που παιζω τωρα ειναι το "Don't starve" το ειχα κατεβασει απο πριν αλλα το βρηκα προσφορα 5 ευρω στο steam και το τσιμπισα οριτζιναλ. Το παιχνιδι αυτο θα αφησει ιστορια, ειναι τρομερο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2015 από τον Thruxton Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2015 παιζει κανεις σας ντοτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apathie 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Εχω μπει εγω στο heroes of the storm, πολυ casual παιχνιδακι. Αμα μπεις χωρις παρεα, skype να γινει χαβαλες ειναι βαρετο. Αργοτερα που θα του βαλουν και ladder κτλ θα γινει πιο ενδιαφερον και το σολο του. Hearthstone παιζω φανατικα εχω ολες τις καρτες απο το classic και τωρα μαζευω και του expansion. Έχεις παίξει κ άλλα moba αδερφέ για να κάνεις μια σύγκριση με το heroes of the storm?Πχ lol? Εγώ τσίμπησα ένα dungeon crawling RPG. Shadows: Heretic Kingdoms. Παίζεις ένα δαίμονα χαρακτήρα που καταβροχθίζει ψυχές άλλων ηρώων.Μπορείς να αλλάζεις με ένα κουμπί τον ήρωα άνα πάσα στιγμή μεταξύ των ψυχών που έχεις πάρει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Μόλις τερμάτισα το The Cat Lady. Ωραίο horror adventure,και πρωτότυπο. Το προτείνω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Μόλις τερμάτισα το The Cat Lady. Ωραίο horror adventure,και πρωτότυπο. Το προτείνω. Φαίνεται πολύ καλό game αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει σε κονσόλες και έτσι δεν μπορώ να το τσεκάρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 παιζει κανεις σας ντοτα? Dota 1 ή 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Dota 1 ή 2 2 πλεον αμα εισαι καλος στειλε ενα πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Αγόρασα το la noire από το steam (προσφορά 5€) και παίζει με 20 fps , ξέρετε κάποιο "fix" που να δουλεύει ; δοκίμασα το "-npd -str -nonv" που γράφουν στα πιο πολλά forums αλλά τίποτα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 πρωτα κοιτα αν το σηκωνει το πσ σου ισως τα fps απλα να ειναι τοσα λογο αδυναμης gpu πχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 φαίνεται βαρύ παιχνίδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Αγόρασα το la noire από το steam (προσφορά 5€) και παίζει με 20 fps , ξέρετε κάποιο "fix" που να δουλεύει ; δοκίμασα το "-npd -str -nonv" που γράφουν στα πιο πολλά forums αλλά τίποτα ... Ειναι βαρυ+ προβληματικο. Επισης εχει περιορισμο στα 30 fps που βγαινει με hack αλλα ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ, επειδη διαλυεται ολο το παιχνιδι μετα. Πχ. χαλανε τα facial animations που ειναι φτιαγμενα για 30fps και ειναι πολυ βασικα στο παιχνιδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
poularas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Αγόρασα το la noire από το steam (προσφορά 5€) και παίζει με 20 fps , ξέρετε κάποιο "fix" που να δουλεύει ; δοκίμασα το "-npd -str -nonv" που γράφουν στα πιο πολλά forums αλλά τίποτα ... Δεν το ξέρω το παιχνίδι, η αιτία ειναι η κάρτα γραφικών σου πιθανότατα. Να φανταστώ τις ρυθμίσεις γραφικών τις έριξες(αν όχι ριχτες και θα ανέβει)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Αν ήταν το pc το πρόβλημα δεν θα είχα ποστάρει καθόλου . Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα κακό port από ps3 κλειδωμένο στα 30fps αλλά δεν τα βλέπω ούτε αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2015 Far Cry 4 Dragonage Inquisition fap fap fap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα mybikers Σήμερα τσίμπησα το Medal of honor airborne από το origin στα 2,5€ . Το παιχνιδάκι είναι του 2007 και φυσικά δεν χρειάζεται δυνατό για να παίζει σε σταθερά 60fps , τα γραφικά του είναι ανάλογα της εποχής του αλλά για 'μένα είναι ικανοποιητικά , παίζοντας την πρώτη αποστολή ως τώρα μου φαίνεται σχετικά καλό και το gameplay. Για τα 2,5€ που έδωσα σίγουρα είναι μια χαρά παιχνιδάκι και σας το προτείνω. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2015 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Καλησπέρα mybikers Σήμερα τσίμπησα το Medal of honor airborne από το origin στα 2,5€ . Το παιχνιδάκι είναι του 2007 και φυσικά δεν χρειάζεται δυνατό για να παίζει σε σταθερά 60fps , τα γραφικά του είναι ανάλογα της εποχής του αλλά για 'μένα είναι ικανοποιητικά , παίζοντας την πρώτη αποστολή ως τώρα μου φαίνεται σχετικά καλό και το gameplay. Για τα 2,5€ που έδωσα σίγουρα είναι μια χαρά παιχνιδάκι και σας το προτείνω. Και το crysis 3 το ειχε στα 3 ευρω μια περιοδο. Ισως το ξανα βαλει. Το συγκεκριμενο moh εχει τους καλυτερους ηχους οπλων που εχω ακουσει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 Tο crysis 3 το πήρα 5€ πριν μια βδομάδα από το steam , έπαιξα λίγο (σε low γραφικά ) και μάλλον κάποια στιγμή θα ασχοληθώ και με αυτό . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παλιά κάποιος γνωστος μου μου ειχε πει οτι η shared memory δεν ειναι ανάγκη να ειναι υψηλή, μηπως ξερει κάποιος εαν ειναι εντάξει ρυθμισμένη η μνήμη? μήπως θα πρέπει να χρησιμοποιώ λιγότερη για να τρέχει ποιο ανετα? σορρυ αυτο που εννοώ ειναι η virtual memory, ειναι εντάξει οσο εχει η θελει λιγοτερο? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Tο crysis 3 το πήρα 5€ πριν μια βδομάδα από το steam origin , έπαιξα λίγο (σε low γραφικά ) και μάλλον κάποια στιγμή θα ασχοληθώ και με αυτό . Λάθος από το origin το πήρα και το έχει ακόμα στην ίδια τιμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Το παράτησα το rust, το βαρέθηκα γρήγορα και ξαναέπιασα το Space Engineers. Πολύ καλύτερο, ειδικά μετά απο το τελευταίο update. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Μετά από πολλές ξαγρυπνίες, το πήρα απόφαση: Θα πάω να το αγοράσω original, τους αξίζουν τα χρήματα...!!!! Τέτοιο παιχνίδι, τόσες (ατελείωτες) ώρες gameplay και τόοοσα mods !!!! http://en.wikipedia....rolls_V:_Skyrim http://www.elderscrolls.com/skyrim http://www.nexusmods.com/skyrim/? Απλά @@@ει το παιχνίδι !!!Και είμαι φαν των δράκων...αλλά σε αυτό, αν δεν τους σκοτώσεις δεν προχωράς..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris4204 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2015 Καλημέρα, έχει κανείς το starcraft 2 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες