Jump to content
andrewk

Pc Games

Recommended Posts

παιδια για το csgo αρκει μονο global offensive η πρεπει να παρω και το counter strike source? http://store.steampowered.com/app/730/ πληρωνεις και τον server?

Μονο τo CS GO θες. Τιποτα αλλο. Το πληρωνεις μια φορα και παιζεις κανονικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Tomy Master Race

Τροποποιήθηκε από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5.5 ευρω τσιμπησα το cs go παρόλο που ειμαι fan του 1.6.. Να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και αυτο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έχει μπει κανείς στο Heroes of the Storm? Hearthstone ξεκίνησα να παίζω πάλι τελευταία,αλλά έψηνα και το moba της blizzard να δω τι λέει..

Εχω μπει εγω στο heroes of the storm, πολυ casual παιχνιδακι. Αμα μπεις χωρις παρεα, skype να γινει χαβαλες ειναι βαρετο. Αργοτερα που θα του βαλουν και ladder κτλ θα γινει πιο ενδιαφερον και το σολο του.

Hearthstone παιζω φανατικα εχω ολες τις καρτες απο το classic και τωρα μαζευω και του expansion.

Edit: Μια παιχνιδαρα που παιζω τωρα ειναι το "Don't starve" το ειχα κατεβασει απο πριν αλλα το βρηκα προσφορα 5 ευρω στο steam και το τσιμπισα οριτζιναλ.

Το παιχνιδι αυτο θα αφησει ιστορια, ειναι τρομερο.

Τροποποιήθηκε από τον Thruxton

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω μπει εγω στο heroes of the storm, πολυ casual παιχνιδακι. Αμα μπεις χωρις παρεα, skype να γινει χαβαλες ειναι βαρετο. Αργοτερα που θα του βαλουν και ladder κτλ θα γινει πιο ενδιαφερον και το σολο του.

Hearthstone παιζω φανατικα εχω ολες τις καρτες απο το classic και τωρα μαζευω και του expansion.

Έχεις παίξει κ άλλα moba αδερφέ για να κάνεις μια σύγκριση με το heroes of the storm?Πχ lol?

Εγώ τσίμπησα ένα dungeon crawling RPG. Shadows: Heretic Kingdoms.

Παίζεις ένα δαίμονα χαρακτήρα που καταβροχθίζει ψυχές άλλων ηρώων.Μπορείς να αλλάζεις με ένα κουμπί τον ήρωα άνα πάσα στιγμή μεταξύ των ψυχών που έχεις πάρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις τερμάτισα το The Cat Lady. Ωραίο horror adventure,και πρωτότυπο. Το προτείνω.

Φαίνεται πολύ καλό game αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει σε κονσόλες και έτσι δεν μπορώ να το τσεκάρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα το la noire από το steam (προσφορά 5€) και παίζει με 20 fps , ξέρετε κάποιο "fix" που να δουλεύει ; δοκίμασα το "-npd -str -nonv" που γράφουν στα πιο πολλά forums αλλά τίποτα ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτα κοιτα αν το σηκωνει το πσ σου ισως τα fps απλα να ειναι τοσα λογο αδυναμης gpu πχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα το la noire από το steam (προσφορά 5€) και παίζει με 20 fps , ξέρετε κάποιο "fix" που να δουλεύει ; δοκίμασα το "-npd -str -nonv" που γράφουν στα πιο πολλά forums αλλά τίποτα ...

Ειναι βαρυ+ προβληματικο. Επισης εχει περιορισμο στα 30 fps που βγαινει με hack αλλα ΜΗΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ, επειδη διαλυεται ολο το παιχνιδι μετα.

Πχ. χαλανε τα facial animations που ειναι φτιαγμενα για 30fps και ειναι πολυ βασικα στο παιχνιδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το ξέρω το παιχνίδι, η αιτία ειναι η κάρτα γραφικών σου πιθανότατα. Να φανταστώ τις ρυθμίσεις γραφικών τις έριξες(αν όχι ριχτες και θα ανέβει)!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήταν το pc το πρόβλημα δεν θα είχα ποστάρει καθόλου . Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα κακό port από ps3 κλειδωμένο στα 30fps αλλά δεν τα βλέπω ούτε αυτά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα mybikers :_hi: Σήμερα τσίμπησα το Medal of honor airborne από το origin στα 2,5€ . Το παιχνιδάκι είναι του 2007 και φυσικά δεν χρειάζεται δυνατό για να παίζει σε σταθερά 60fps , τα γραφικά του είναι ανάλογα της εποχής του αλλά για 'μένα είναι ικανοποιητικά , παίζοντας την πρώτη αποστολή ως τώρα μου φαίνεται σχετικά καλό και το gameplay. Για τα 2,5€ που έδωσα σίγουρα είναι μια χαρά παιχνιδάκι και σας το προτείνω.

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα mybikers :_hi: Σήμερα τσίμπησα το Medal of honor airborne από το origin στα 2,5€ . Το παιχνιδάκι είναι του 2007 και φυσικά δεν χρειάζεται δυνατό για να παίζει σε σταθερά 60fps , τα γραφικά του είναι ανάλογα της εποχής του αλλά για 'μένα είναι ικανοποιητικά , παίζοντας την πρώτη αποστολή ως τώρα μου φαίνεται σχετικά καλό και το gameplay. Για τα 2,5€ που έδωσα σίγουρα είναι μια χαρά παιχνιδάκι και σας το προτείνω.

Και το crysis 3 το ειχε στα 3 ευρω μια περιοδο. Ισως το ξανα βαλει.

Το συγκεκριμενο moh εχει τους καλυτερους ηχους οπλων που εχω ακουσει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο crysis 3 το πήρα 5€ πριν μια βδομάδα από το steam , έπαιξα λίγο (σε low γραφικά :thumbsdown: ) και μάλλον κάποια στιγμή θα ασχοληθώ και με αυτό .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιά κάποιος γνωστος μου μου ειχε πει οτι η shared memory δεν ειναι ανάγκη να ειναι υψηλή, μηπως ξερει κάποιος εαν ειναι εντάξει ρυθμισμένη η μνήμη? μήπως θα πρέπει να χρησιμοποιώ λιγότερη για να τρέχει ποιο ανετα?

2napdt5.png

σορρυ αυτο που εννοώ ειναι η virtual memory, ειναι εντάξει οσο εχει η θελει λιγοτερο?

2cesnti.png

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο crysis 3 το πήρα 5€ πριν μια βδομάδα από το steam origin , έπαιξα λίγο (σε low γραφικά :thumbsdown: ) και μάλλον κάποια στιγμή θα ασχοληθώ και με αυτό .

Λάθος από το origin το πήρα και το έχει ακόμα στην ίδια τιμή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παράτησα το rust, το βαρέθηκα γρήγορα και ξαναέπιασα το Space Engineers. Πολύ καλύτερο, ειδικά μετά απο το τελευταίο update.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από πολλές ξαγρυπνίες, το πήρα απόφαση:

Θα πάω να το αγοράσω original,

τους αξίζουν τα χρήματα...!!!!

Τέτοιο παιχνίδι, τόσες (ατελείωτες) ώρες gameplay και τόοοσα mods !!!!

385542.jpg

http://en.wikipedia....rolls_V:_Skyrim

http://www.elderscrolls.com/skyrim

http://www.nexusmods.com/skyrim/?

336947.jpg

Απλά @@@ει το παιχνίδι !!!

Και είμαι φαν των δράκων...αλλά σε αυτό, αν δεν τους σκοτώσεις δεν προχωράς.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα