FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Eγώ πάντως που προμηθεύομαι βενζίνη σε 10λιτρο για το χορτοκοπτικό στο χωριό, μια χαρά δουλεύει το μηχάνημα κι ας έχει περάσει κι ένα διάστημα 6 μηνών + Πιστεύω ότι αν δεν παίρνει αέρα το μπιτόνι, δεν έχει πρόβλημα. Και εγω επισης. Εχω κρατησει ενα χρονο και δουλεψε κανονικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 βασικά βάλτε καινούρια βενζίνη στις μηχανές σας και αφήστε αυτή που είναι στα μπιτόνια για τις μολοτοφ! (για την μίξη που λέει, κάνει και το Castrol που έχω για το δίχρονο? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 βασικά βάλτε καινούρια βενζίνη στις μηχανές σας και αφήστε αυτή που είναι στα μπιτόνια για τις μολοτοφ! (για την μίξη που λέει, κάνει και το Castrol που έχω για το δίχρονο? ) Προσεξε μονο μην χαλασεις την αναλογια και βγαλει πολυ μαυρο καπνο και δεν βλεπεις τα ΜΑΤ που θα ερχοντε απο την απεναντι Απιστευτε θα δουμε παλι τιμη 0.989 στην βενζινη, αρκει να γυρισουμε στην.......δραχμη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Πληροφοριακά εγώ φούλαρα το αμάξι σε γνώστη εταιρεία που έχει κάνει μια μορφή σύμβασης με μια Τραπεζα μεσω πιστοτικής κάρτας. 1η φορά το έκανα για να δώ ακριβώς τι γίνεται... το αποτέλεσμα ήταν το εξής έβαλα βενζίνη αξίας 83€ και στην κάρτα χρεώθηκαν 70€!!!!!!Γλίτωσα δλδ 18 €...καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για μένα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Προσεξε μονο μην χαλασεις την αναλογια και βγαλει πολυ μαυρο καπνο και δεν βλεπεις τα ΜΑΤ που θα ερχοντε απο την απεναντι :lol: ε, εντάξει, μπορεί να μυρίζει λίγο το TTS αλλα είναι άκαπνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Ευτυχως το φουλαρα το Σαββατο και λογω βροχων δεν το χρησημιποιησα απο τοτε και ειναι full!!!Αλλα μεγαλη ταλαιπορια για αυτους που εχουν αμαξια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Πληροφοριακά εγώ φούλαρα το αμάξι σε γνώστη εταιρεία που έχει κάνει μια μορφή σύμβασης με μια Τραπεζα μεσω πιστοτικής κάρτας. 1η φορά το έκανα για να δώ ακριβώς τι γίνεται... το αποτέλεσμα ήταν το εξής έβαλα βενζίνη αξίας 83€ και στην κάρτα χρεώθηκαν 70€!!!!!!Γλίτωσα δλδ 18 €...καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για μένα!! M@λακια...88 εγραψε το "κοντέρ" 70 πλήρωσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 ποδηλατο,, ευτυχως που το ψιλοεφτιαξα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 το ειδα καπου και μου αρεσε... "Κι ο ΝεοΈλληνας βγήκε να γεμίσει το ρεζερβουάρ του !!!!!!!! Προφανώς αφού έχει αδειάσει το μυαλό του. ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Προσεξε μονο μην χαλασεις την αναλογια και βγαλει πολυ μαυρο καπνο και δεν βλεπεις τα ΜΑΤ που θα ερχοντε απο την απεναντι Απιστευτε θα δουμε παλι τιμη 0.989 στην βενζινη, αρκει να γυρισουμε στην.......δραχμη Με 750/€ θα κάνει.... μουμπλε μουμπλε..... 1207δρχ/λιτρο. Δεν μας χαλαει καθολου χαχαχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 ποδηλατο,, ευτυχως που το ψιλοεφτιαξα... Κι εγώ πέρσι το πούλησα...... :lol: Για κοντινές αποστάσεις χωρίς να βγαίνεις σε λεωφόρους καλό είναι (και όχι πάντα, κίνδυνοι μπόλικοι), αλλά για να κατεβαίνεις από Μεσογείων-Κηφισίας και πίσω, με την καμμία. Άμα είναι να με κάνουν στο δρόμο πίτσα Ναπολιτάνα για να γλιτώσω μερικά ευρώ - που θα μου τα φάνε απ' αλλού ούτως ή άλλως - να μου λείπει το βύσσινο. Παρεπιπτόντως, πήγα και φουλάρισα το Ibiza (να υπάρχει και κανά τουτού με βενζίνη), φουλάρισα το σκούτερ κι έβαλα και 2 μπετόνια (25 λίτρα νά 'χω να γεμίζω το σκούτερ) και βλέπουμε. Μόνο με το Kymco φουλ και τα 2 μπετόνια καλύπτω 6 εβδομάδες πήγαινε-έλα στη δουλειά. Υπερβολικός? Στο Μπουρδεllada που ζούμε, δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν. "Πλακώθηκα" και με μια μαλακωτύπισσα που μπήκε σφήνα σε ουρά 15 αυτοκινήτων...... μα πόσο λαλακισμένα μπορούν να είναι αυτά τα τσουτσέκια που νομίζουνε ότι όλος ο κόσμος τους ανήκει? Ότι έχουμε την υποχρέωση να τους παραχωρούμε τη σειρά μας ΟΛΟΙ, ΠΑΝΤΟΥ & ΠΑΝΤΑ! Α στα διάλα ρε. Την έκανα 5 παράδες, απείλησα και τον βενζινά ότι θα γίνει της ποτάνας στο "μαγαζί" έτσι και βάλει, και τη διώξανε. το ειδα καπου και μου αρεσε... "Κι ο ΝεοΈλληνας βγήκε να γεμίσει το ρεζερβουάρ του !!!!!!!! Προφανώς αφού έχει αδειάσει το μυαλό του. ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ." Καλόοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Κι εγώ πέρσι το πούλησα...... :lol: Για κοντινές αποστάσεις χωρίς να βγαίνεις σε λεωφόρους καλό είναι (και όχι πάντα, κίνδυνοι μπόλικοι), αλλά για να κατεβαίνεις από Μεσογείων-Κηφισίας και πίσω, με την καμμία. Άμα είναι να με κάνουν στο δρόμο πίτσα Ναπολιτάνα για να γλιτώσω μερικά ευρώ - που θα μου τα φάνε απ' αλλού ούτως ή άλλως - να μου λείπει το βύσσινο. Παρεπιπτόντως, πήγα και φουλάρισα το Ibiza (να υπάρχει και κανά τουτού με βενζίνη), φουλάρισα το σκούτερ κι έβαλα και 2 μπετόνια (25 λίτρα νά 'χω να γεμίζω το σκούτερ) και βλέπουμε. Μόνο με το Kymco φουλ και τα 2 μπετόνια καλύπτω 6 εβδομάδες πήγαινε-έλα στη δουλειά. Υπερβολικός? Στο Μπουρδεllada που ζούμε, δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν. "Πλακώθηκα" και με μια μαλακωτύπισσα που μπήκε σφήνα σε ουρά 15 αυτοκινήτων...... μα πόσο λαλακισμένα μπορούν να είναι αυτά τα τσουτσέκια που νομίζουνε ότι όλος ο κόσμος τους ανήκει? Ότι έχουμε την υποχρέωση να τους παραχωρούμε τη σειρά μας ΟΛΟΙ, ΠΑΝΤΟΥ & ΠΑΝΤΑ! Α στα διάλα ρε. Την έκανα 5 παράδες, απείλησα και τον βενζινά ότι θα γίνει της ποτάνας στο "μαγαζί" έτσι και βάλει, και τη διώξανε. Καλόοοοο Εσύ τώρα... γιατί γελάς? Με αυτά που έγραψες, η παράθεση πιάνει και σένα Εγώ πάντως, φούλαρα το GS χτες χαράματα πριν έρθω για δουλειά γιατί ήμουν με λαμπάκι και για την απεργία το έμαθα μετά εδώ από το τόπικ Άρα μέχρι την άλλη Παρασκευή είμαι ΟΚ αν δεν πάω πουθενά αλλού (που θα τύχει να πάω δηλαδή, αλλά λέμε) Πάντως, γμσέ τα έχουν γίνει τα πράγματα. Μου έχουν κόψει 70€ από το μισθό εδώ και 4 μήνες και τώρα λένε για όλο τον όμιλο, θα κάνουν -15% μειώσεις μισθών. Άρα, αν είναι να δουλεύουμε ίσα ίσα για να βάζουμε βενζίνη να έρθουμε στη δουλειά... να πα να γμθεί. Θα μας στείλουν στα χωριά μας μια ώρα αρχύτερα να ψάξουμε εκεί την τύχη μας από την αρχή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εσύ τώρα... γιατί γελάς? Με αυτά που έγραψες, η παράθεση πιάνει και σένα Το ξέρω man, γιατί, ποιός σου είπε ότι δεν γελάω και με τον εαυτό μου? Ίσα-ίσα που το ποστάρισε ο φίλος πάνω στην ώρα..... Εγώ πάντως, φούλαρα το GS χτες χαράματα πριν έρθω για δουλειά γιατί ήμουν με λαμπάκι και για την απεργία το έμαθα μετά εδώ από το τόπικ Άρα μέχρι την άλλη Παρασκευή είμαι ΟΚ αν δεν πάω πουθενά αλλού (που θα τύχει να πάω δηλαδή, αλλά λέμε) Πάντως, γμσέ τα έχουν γίνει τα πράγματα. Μου έχουν κόψει 70€ από το μισθό εδώ και 4 μήνες και τώρα λένε για όλο τον όμιλο, θα κάνουν -15% μειώσεις μισθών. Άρα, αν είναι να δουλεύουμε ίσα ίσα για να βάζουμε βενζίνη να έρθουμε στη δουλειά... να πα να γμθεί. Θα μας στείλουν στα χωριά μας μια ώρα αρχύτερα να ψάξουμε εκεί την τύχη μας από την αρχή! Και πολύ το άργησες. Αλλίμονο από μας τους "χωριάτες χωρίς χωριό" που δεν έχουμε αλλού να πάμε. Ε ρε Θανάση (innova), για πλάκα τα έγραφα και τώρα θα παρακαλάμε για μια γωνίτσα στην Αστραλία. Άντε, ξεκουνήσου :lol: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Γιατί άλλαξες φωτογραφία ρε Κώστα? Αυτή είναι παλιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι, πηγα εβαλα στο αμαξι μονο μισο ρεζερβουαρ γιατι ημουν καλα μεσα στη ρεζερβα, μη τυχον και εχουμε καμια εκτακτη αναγκη, μιας και κυκλοφορω με ποδηλατο, οποτε δε με πολυνοιαζει. Για την ιστορια δεν ειχε καθολου ουρα, και τιμη 1,59. Αυτο βεβαια οσο περνα η ωρα αλλαζει... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2011 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 1,59??? Τέτοια τιμή έχω να δω πάνω από 1,5 χρόνο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 ακριβα ειναι ... 1,549 εβαλα εγω την τεταρτη στην πειραιως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Τιμές Αθήνας (κατά προσέγγιση): Αρχές 2010: 1.00€ Απρίλιος 2010: 1,20€ Καλοκαίρι 2010: 1,40€ Απρίλιος 2011-σήμερα: 1.60€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Kι εγώ 1,544 χθες στη Θηβών.Ο ίδιος πριν από λίγο 1,559.Ό,τι του κ@υλώσει του καθενός το κάνει εδώ που μας έριξε ο Θεούλης! Παρεμπιπτόντως,ένας γνωστός μου είπε ότι επειδή δεν υπάρχει μόνο ένα διυλιστήριο αλλά περισσότερα,δε θα υπάρξει τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο ακούγεται.Θα δείξει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Τιμές Αθήνας (κατά προσέγγιση): Αρχές 2010: 1.00€ Απρίλιος 2010: 1,20€ Καλοκαίρι 2010: 1,40€ Απρίλιος 2011-σήμερα: 1.60€ Δεν ισχυουν αυτα σορρυ κιολας :P Θυμαμαι οτι οταν πηρα την μηχανη, Οκτωβρη 2009 η βενζινη ειχε ΗΔΗ 1.20 και μεσα στο επομενο εξαμηνο το πολυ ειχε σκαρφαλωσει στο 1.40 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όταν το βαρέλι είχε 170$, ναι είχε φτάσει στο 1.20€. Μετά όμως που έπεσε πολύ κάτω απο τα 100$, η τιμή είχε φτάσει ακόμα και 0.80€! Μετά απο λίγο είχε 1€. Το 1.2€ που ξαναχτύπησε ήταν όταν αυξήθηκε ο ΕΦΚ των καυσίμων (κυβέρνηση τωρινή, άρα μετά το 2009). Και το 1.4€ με την ξανα-αύξηση του ΕΦΚ. Μια χαρά τα θυμάμαι, γιατί ξέρω πόσο με τσούζει αυτό το έξοδο :( ΥΓ: Ιδού και η απόδειξη: http://www.energia.gr/article.asp?art_id=34527 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2011 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 εχετε παρατηρησει οτι οταν ενα πρατηριο ειναι κλειστο πχ.η τιμη θα ειναι 1.549 κ οταν ανιξει το πρωι μπορει να φτασει κ στο 1.6 σε ωρες αιχμης ειναι επιτρεπτο αυτο γιατι δεν ειμαι και πολυ μεσα σε αυτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxx 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 εχετε παρατηρησει οτι οταν ενα πρατηριο ειναι κλειστο πχ.η τιμη θα ειναι 1.549 κ οταν ανιξει το πρωι μπορει να φτασει κ στο 1.6 σε ωρες αιχμης ειναι επιτρεπτο αυτο γιατι δεν ειμαι και πολυ μεσα σε αυτα... εχεις δει σε αυτη την χωρα να ισχυει οτι επιτρεπετε ? αυτα που ισχυουν ειναι οτι δεν πρεπει να γινεται ,οπως κατα την γνωμη μου οι ουρες που κανουμε στα πρατηρια καθε φορα που ακουμε κατι αναλογο με τωρα . αλλα να μου πεις τι αλλο μπορουμε να κανουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 20 ε το μήνα. Πάπος Πάουερ ! Ε ρε Θανάση (innova), για πλάκα τα έγραφα και τώρα θα παρακαλάμε για μια γωνίτσα στην Αστραλία. Άντε, ξεκουνήσου :lol: Πλέον....''ακολουθω'' την υπογραφή σου ! Η Αστράλια ΔΕΝ έχει αποκλειστεί, απλά.......παρατάθηκε. :serenade: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Περασα απο 3 βενζιναδικα 2 Ηρακλειου κι ενα κοντα στη Δεκελειας πριν λιγο και γινοταν τεξας! Α κι οι τιμες ηταν ανεβασμενες κλασσικα! Εχω μισογεματο τ αμαξι οποτε δεν ασχολουμαι να περιμενω σαν υστερικος στην ουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες