peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Την κοκκινη Χοντ(ρ)ουλα την πηρα στοκ ,ειναι του 2008. Το ιδιο και τα λαστιχα της βεβαια. Το κακο ομως δεν ειναι μονο οτι τα λαστιχα ειναι 3 χρονων ,ΑΛΛΑ οτι ειναι και αυτα τα αθλια Michelin PilotRoad I . Ενω γουσταρω Michelin γιατι οτι και να παρεις μαλακο ειναι,καμμια φορα υπερ του δεοντος κιολας,το συγκεκριμενο μοντελο ειναι ανεξηγητα κουτσουρο Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το βγαλανε αυτο το μοντελο?? Και αντε αν η Michelin ειχε στον νου της Ευρωπαικη ασφαλτο/γυαλοχαρτο και φορτωμενο ενα σπιτι στο μηχανακι που τα φοραει και θελει και χιλιομετρικη αποδοση ,τοτε ενταξει ! Αλλα στην Ελλαδα γιατι το εισαγουν ??? Να φανταστειτε δεν φερνουν το ΜΤ60 της Pirelli σε καμμια αλλη διασταση εκτος απο Motard , και μεχρι προτινος εισαγανε μηχανακια με πρωτη τοποθετηση το PilotRoad I (CBF1000, Tiger1050) Τελος παντων αρκετα με την χολη. Ψαχνοντας για καινουργια λαστιχα λοιπον για να καταλαβω επιτελους πως παει και το μηχανακι κατεληξα στα εξης. Michelin PilotRoad 3 (Καμμια σχεση με τα πρωτα) Dunlop Roadsmart Metzeler Z8 Pirelli Angel Τι εχετε να προτεινετε για sport touring ανυσηχιες εσεις ??? Πως κατατασετε τα παραπανω οσον αφορα την σκληροτητα και την χιλιομετρικη αποδοση? Επισης κανενα σαιτ για πιο φθηνα ??? Σε μια ερωτηση που εκανα σε γνωστο μαγαζι στην Μιχαλακοπουλου μου ειπανε οτι οποιοδηποτε απο τα τεσσερα παιζει απο 300 μεχρι 320 , Τι τιμες παιζουν απο Internet??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Kαλα τα λες,αλλα κανεις ενα λαθος. Αν η μοτο σου ειναι στοκ του 08 παιζει τα λαστιχα να ειναι κατασκευη του 07. Φαντασου οτι ενα ελαστικο σε ιδανικες συνθηκες αποθηκευσης,εχει 5ετη ζωη. Ομως το δικο σου ηταν ΠΑΝΩ σε μοτο και λογικο ειναι να ειναι κοκκαλο,οποτε μην το κρινεις τοσο αυστηρα............ Το πιο θα επελεγα εγω..................Metzeler ή Michelin. Dunlop φοραω στο Βαραντερο και ενταξει..................ουτε κρυο ουτε ζεστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Αν κρινω απο τα καινουρια λαστιχα που εβαλα εγω πριν μια εβδομαδα ακριβως θα ελεγα Metzeler.Το μοτορι εχει καρφωθει στην ασφαλτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eαν ειχα το cbf χαλαρα θα πηγαινα στο Μ5.Κρατημα και αντοχη για να βγαλω απροβληματιστα 10000χιλ κ ισως κ λιγο παραπανω. Εαν επρεπε να επιλεξω απο την λιστα σου, αβλεπι θα πηγαινα στα PilotRoad 3.Επειδη το μηχανακι σου εχει αυξημενη ροπη στα χαμηλα θα πρεπει να εχεις ως πρωτη προτεραιοτητα το κρατημα στα παγοδρομια μας. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2011 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Ντεν ξέρω καρντιά μου να σε βοηθήξω. Αλλά ως Metzelerάκιας, θα σου πρότεινα κι εγώ το Metzeler. Βέβαια, καλά σχόλια υπάρχουν και για τα Dunlop, όπως και για τα καινούρια Michelin. Ειδικά για τα τελευταία, ακούγονται πολύ κολακευτικά σχόλια, που με κάνουν να τα σκέφτομαι σοβαρά για την επόμενη αλλαγή. Χώμα, δεν πάω... οπότε γιατί όχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Παναγιώτη απο σχόλια που έχω ακούσει όλοι λένε πολύ καλά λόγια για τα MICHELIN PILOT ROAD 3 αλλά και για τα METZELER Z8. Εγώ θα επέλεγα απ αυτά τα δυο το φθηνότερο. Θεωρώ ότι είναι ότι πιο σύγχρονο έχει βγεί σε αυτή την κατηγορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eαν ειχα το cbf χαλαρα θα πηγαινα στο Μ5.Κρατημα και αντοχη για να βγαλω απροβληματιστα 10000χιλ κ ισως κ λιγο παραπανω. Εαν επρεπε να επιλεξω απο την λιστα σου, αβλεπι θα πηγαινα στα PilotRoad 3.Επειδη το μηχανακι σου εχει αυξημενη ροπη στα χαμηλα θα πρεπει να εχεις ως πρωτη προτεραιοτητα το κρατημα στα παγοδρομια μας. Για τα Μ5 συγκεκριμενα μου ειπαν οτι σαν πιο σπορ ελαστικο με εντονοτερη κορωνα , θα κουναει τιμονια. Οποτε για αυτο κοιταζω το Ζ8(απο Metzeler), ασε που και η αντοχη του του Ζ8 ειναι κοντα στα 15000χλμ Κανενα Ιντερνετικο μαγαζι για λαστιχα ??? Η 300αρα μου κατσε καπως βαρια....... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2011 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Κατσε....μισο.... Πισω τι νουμερα φορας ? (Γιατι με το 160/70/17 που βρηκα...δεν μπορω να βρω λαστιχα!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 απο ολα αυτα εχω δοκιμασει τα pilot road II,πολυ καλο για τουριστικο,αργη και ομαλη κορωνα,5,5 αρα ζαντα δεν εχει πισω?κοιτα και σε κατι πιο στριφτερο, κανα corsa III κτλ ο,τι κι αν βαλεις παντως καλοφορετο :D και καλοστριφτο,μην ξεχασεις το υποτυπωδες στρωσιμο ριξε μια ματια και εδω,οπως και εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Κανενα Ιντερνετικο μαγαζι για λαστιχα ??? Η 300αρα μου κατσε καπως βαρια....... ΕΔΩ αλλά μία η άλλη θα σου έρθει με μεταφορικά/περαστικά. Κοίτα και στις προσφορές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvan 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 bridgestone bt023 διγωμα. Δεν ξέρω γιατί δεν τα έχεις στη λίστα σου. Είναι ένα σύγχρονο sport touring ελαστικό από το οποίο έχω μείνεια απόλυτα ευχαριστημένος στα 10000χιλ που το φοράω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Πάνο, από την λίστα σου θα πήγαινα με κλειστά μάτια στα Μισελέν για τους λόγους που προαναφέρθηκαν και για έναν ακόμα. Είναι το πιο καινούργιο από όλα τα άλλα και άρα "κουβαλάει" την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξελίξεις. Αυτά που φοράς είναι καταπληκτικά λάστιχα για την Ευρώπη, όχι για εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έγω αδερφέ ακόμη και τα πρώτης τοποθέτησής με τα dunlop(που μου τα πρότειναν ως την πιο γρήγορη κορώνα) δεν είδα μεγάλη διαφορά κακά τα ψέματα έχουμε ένα παλιό λάστιχο και όταν έρθει η ώρα και πάμε σε καινούργιο λέμε "γαμ@ει το λάστιχο, νιώθω ασφαλείς, σουπερ, κλπ..." Το δίκαιο είναι να κάτσεις και θυμηθείς και να συγκρίνεις πώς ανταποκρίνονταν τα παλιά λάστιχα στον ίδιο χρόνο ζωής τους με τα καινούργια.. είμαι πλέον σίγουρος ότι τα sport touring ελαστικά που βάζουμε δεν πρόκειται να δούμε μεγάλη διαφορά και να σας πω κάτι ακόμα(ασχετο με το θέμα αλλά ειναι πραγματική διαπίστωση) ελαφρότερες μοτο-κατασκευές <200Kg + τις ίδιες διαστάσεις & τύπο ελαστικών + ελληνική άσφαλτος-καθρέπτη = πολύ καλύτερη συμπεριφορά ελαστικού σε σύγκριση με μοτο >=250Kg Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2011 από τον doctoras9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 το λοιπον το μηχανακι μου φωραγε pilot 1κ ητανε του 2006 αυτα φωραγανε.αν εχεις λεφτα κ θελεις να εχει καλο στρψιμο κ εσθσιση μπροστινου bt 016 αν θελεις να βγαλεις χιλιομετρακια bt 023 εγω αυτα φωραω κ εχω μεινει πολυ ευχαριστημενως .αν εμενα αθηνα μονο μαλακο λαστιχο αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Πάνο, από την λίστα σου θα πήγαινα με κλειστά μάτια στα Μισελέν για τους λόγους που προαναφέρθηκαν και για έναν ακόμα. Είναι το πιο καινούργιο από όλα τα άλλα και άρα "κουβαλάει" την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξελίξεις. Αυτά που φοράς είναι καταπληκτικά λάστιχα για την Ευρώπη, όχι για εδώ. +1,τα ειδαμε στην Πανελληνια φορεμενα στον Ιbar,και μου εκανε εντυπωση ποσο μαλακα ηταν,αν και st. Eκτος αν θελεις αλλα....γουστα οποτε πας αλλου με Μ5 κλπ.Στον χαρακτηρα του CBF,μου καθονται καλυτερα τα μισλεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 bt023 !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 απο Bridgestone και Continental δεν εχω ιδεα , ειδικα με τους κωδικους της Bridgestone δεν βγαζω καμμια ακρη , πιο ειναι σπορ ,πιο ειναι σπορΤουρινγκ? οτε και ξερω .... Ετσι οπως τα εχουν κανει,ολα BT κατι ειναι ....αντε βγαλε ακρη απο αυτο το νουμερο τι ρολο βαραει το λαστιχο. Γενικως παντως δεν μπορω να πω οτι τα συμπαθω ,τα εχω στο νου μου για σκληρα. Οσον αφορα τα Conti τα βλεπω με καλυτερο ματι ,αλλα επισης αγνοοω τι παιζει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Την κοκκινη Χοντ(ρ)ουλα την πηρα στοκ ,ειναι του 2008. Το ιδιο και τα λαστιχα της βεβαια. Το κακο ομως δεν ειναι μονο οτι τα λαστιχα ειναι 3 χρονων ,ΑΛΛΑ οτι ειναι και αυτα τα αθλια Michelin PilotRoad I . Ενω γουσταρω Michelin γιατι οτι και να παρεις μαλακο ειναι,καμμια φορα υπερ του δεοντος κιολας,το συγκεκριμενο μοντελο ειναι ανεξηγητα κουτσουρο Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το βγαλανε αυτο το μοντελο?? Και αντε αν η Michelin ειχε στον νου της Ευρωπαικη ασφαλτο/γυαλοχαρτο και φορτωμενο ενα σπιτι στο μηχανακι που τα φοραει και θελει και χιλιομετρικη αποδοση ,τοτε ενταξει ! Αλλα στην Ελλαδα γιατι το εισαγουν ??? Να φανταστειτε δεν φερνουν το ΜΤ60 της Pirelli σε καμμια αλλη διασταση εκτος απο Motard , και μεχρι προτινος εισαγανε μηχανακια με πρωτη τοποθετηση το PilotRoad I (CBF1000, Tiger1050) Τελος παντων αρκετα με την χολη. Ψαχνοντας για καινουργια λαστιχα λοιπον για να καταλαβω επιτελους πως παει και το μηχανακι κατεληξα στα εξης. Michelin PilotRoad 3 (Καμμια σχεση με τα πρωτα) Dunlop Roadsmart Metzeler Z8 Pirelli Angel Τι εχετε να προτεινετε για sport touring ανυσηχιες εσεις ??? Πως κατατασετε τα παραπανω οσον αφορα την σκληροτητα και την χιλιομετρικη αποδοση? Επισης κανενα σαιτ για πιο φθηνα ??? Σε μια ερωτηση που εκανα σε γνωστο μαγαζι στην Μιχαλακοπουλου μου ειπανε οτι οποιοδηποτε απο τα τεσσερα παιζει απο 300 μεχρι 320 , Τι τιμες παιζουν απο Internet??? michelin pilotroad 3 ξεκουλαθικα...κ εγω χωρις πλακα πολυ καλα γαντζονουν στο δρομο,αλλαζεις κατευθηνση με τη σκεψη... χρειαζοντε λιγο χρονο να ζεσταθουν αψογα στη βροχη τα εβαλα πριν 10 μερες 330ευρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παναγιώτη, αν μας περιέγραφες λίγο τις μετακινήσεις σου και το στυλ οδήγησής σου, θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Αν πχ βασικές σου μετακινήσεις είναι κυρίως ταξίδια και συνήθως φορτωμένος, πας για touring. (πχ Bridgestone BT-023) Αν όμως κινείσαι κυρίως πόλη και μικρές εκδρομές, κάνεις και γρήγορες βόλτες με στροφιλίκι, τότε δαγκωτός πας για super sport ελαστικό (πχ Bridgestone BT-016 pro) Μπορεί να σου ακούγεται υπερβολή το SS λάστιχο, αλλά στην άσφαλτο γυαλί, θα σε προστατέψει, θα σου βρει πρόσφυση ευκολότερα και θα χαζοσπινάρει δυσκολότερα (οπότε η διάρκεια ζωής του δεν θα είναι χειρότερη από ένα touring) Για τα Μ5 συγκεκριμενα μου ειπαν οτι σαν πιο σπορ ελαστικο με εντονοτερη κορωνα , θα κουναει τιμονια. Οποτε για αυτο κοιταζω το Ζ8(απο Metzeler), ασε που και η αντοχη του του Ζ8 ειναι κοντα στα 15000χλμ Κανενα Ιντερνετικο μαγαζι για λαστιχα ??? Η 300αρα μου κατσε καπως βαρια....... Με την σχετικά αργή γεωμετρία του μπροστινού σου, ένα SS ελαστικό, με πιο τριγωνική κορώνα, όχι μόνο δε θα σου κουνάει τιμόνια (ξέχνα το ακόμα και σαν ιδέα), αλλά θα κάνει και πιο ευχάριστη την οδήγησή της γιατί θα «ακούει» στην φάση του turn in. Χώρια που ένα SS ελαστικό έχει μαλακότερη γόμα εμπρός οπότε θα έχεις πολύ καλύτερη πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στον μπροστινό σου, θα το «χώνεις» καλύτερα και θα έχεις και πιο καλό φρενάρισμα...... απο Bridgestone και Continental δεν εχω ιδεα , ειδικα με τους κωδικους της Bridgestone δεν βγαζω καμμια ακρη , πιο ειναι σπορ ,πιο ειναι σπορΤουρινγκ? οτε και ξερω .... Ετσι οπως τα εχουν κανει,ολα BT κατι ειναι ....αντε βγαλε ακρη απο αυτο το νουμερο τι ρολο βαραει το λαστιχο. Γενικως παντως δεν μπορω να πω οτι τα συμπαθω ,τα εχω στο νου μου για σκληρα. Οσον αφορα τα Conti τα βλεπω με καλυτερο ματι ,αλλα επισης αγνοοω τι παιζει..... Τουριστικό Bridgestone: BT-023 Supersport Bridgestone: BT-016Pro ΔΕΝ είναι σκληρά, εγώ χρησιμοποιώ το 016pro. Έχει απίστευτη πληροφόρηση εμπρός, απόλυτα σταθερό είτε στα 100 είτε στα 270, ό,τι καλύτερο σε φρενάρισμα και από αντοχή, το εμπρός θα βγάλει 10-11 χιλιάδες και το πίσω περίπου 5 χιλιάδες στο δικό μου μηχανάκι (με 10 20λεπτα σε πίστα, με πολύ βαρύ δεξί χέρι και αεροπλανικές βόλτες) Αν είσαι γρήγορος αλλά όχι ινδιάνος θα βγάλεις άνετα 15000km. Αν είσαι χαλαρός στην πόλη και σβέλτος εκτός θα ξεπεράσεις τα 15000km Ρώτα εδώ: http://peristeras-tyres.gr/ Γνώστης (αγωνιζόμενος), απόλυτα φιλικός, και με καλές τιμές. _ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2011 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Εγω παντως εβαλα metzeler M5 και δεν το μετανοιωσα στο cbf 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 michelin pilotroad 3 ξεκουλαθικα...κ εγω χωρις πλακα πολυ καλα γαντζονουν στο δρομο,αλλαζεις κατευθηνση με τη σκεψη... χρειαζοντε λιγο χρονο να ζεσταθουν αψογα στη βροχη τα εβαλα πριν 10 μερες 330ευρο Ρε φίλος, ένα παλικάρι από Κρήτη, τα έβαλε στο Vstrom 650 με 270€ Οι διαστάσεις δεν είναι ιδιαίτερα διαφορετικές. 120/70 ZR18 μπροστά και 160/60 ZR17 πίσω το TDM και 110/80R19 εμπρός και 150/70R17 πίσω το Vstrom (τα ίδια δηλαδή και με όλα τα μεγάλα on off) Τέτοια διαφορά τιμής? Εμένα από τον Περιστερά μου είπαν πως έχουν τιμή καταλόγου 330€ στην οποία πάντα μα πάντα γίνεται κάτι καλύτερο που συνήθως είναι πολύ καλό και φτάνει και μέχρι 50€ κάτω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 ολοι την ιδια τιμη μου εδειναν μηπως ο φιλος τα εβαλε πριν την αλλαγη του φπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Ψάχνω να βρω το ποστ που είχε κάνει αλλά δεν μπορώ. Όμως νομίζω ήταν τώρα πρόσφατα και μετά την αλλαγή του ΦΠΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Σε λίγο καιρό, όλοι τέτοια θα βάλουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Παναγιώτη, αν μας περιέγραφες λίγο τις μετακινήσεις σου και το στυλ οδήγησής σου, θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Αν πχ βασικές σου μετακινήσεις είναι κυρίως ταξίδια και συνήθως φορτωμένος, πας για touring. (πχ Bridgestone BT-023) Αν όμως κινείσαι κυρίως πόλη και μικρές εκδρομές, κάνεις και γρήγορες βόλτες με στροφιλίκι, τότε δαγκωτός πας για super sport ελαστικό (πχ Bridgestone BT-016 pro) Μικρες και μεγαλες βολτες ,τις περισσοτερες φορες δικαβαλος, οταν λεω βολτες εννοω απο 250χλμ μεχρι και 700-800χλμ,(ταξιδι δεν λεω ,ντρεπομαι Τι να πει ο Βροχιδης μετα?)και αρκετα συχνα φορτωμενος. Μεσα στην πολη σε καμμια περιπτωση δεν μετακινουμαι με την μεγαλη καθημερινα , τι το εχω το Sherpa? Τα sport-touring ομως δεν νομιζω να μου κοψουν ευχαριστηση σε ενα ωραιο στροφιλικι που θα βρεθω σολο, ετσι δεν ειναι?ειδικα σε σχεση με αυτα που φοραω τωρα κιολας Μπορεί να σου ακούγεται υπερβολή το SS λάστιχο, αλλά στην άσφαλτο γυαλί, θα σε προστατέψει, θα σου βρει πρόσφυση ευκολότερα και θα χαζοσπινάρει δυσκολότερα (οπότε η διάρκεια ζωής του δεν θα είναι χειρότερη από ένα touring) Συμφωνοι ,αλλα οτιδηποτε κατω απο 10000χλμ μου φαινετε λιγο, ειδικα για την 300αρα που θα χρειαστει Με την σχετικά αργή γεωμετρία του μπροστινού σου, ένα SS ελαστικό, με πιο τριγωνική κορώνα, όχι μόνο δε θα σου κουνάει τιμόνια (ξέχνα το ακόμα και σαν ιδέα), αλλά θα κάνει και πιο ευχάριστη την οδήγησή της γιατί θα «ακούει» στην φάση του turn in. Χώρια που ένα SS ελαστικό έχει μαλακότερη γόμα εμπρός οπότε θα έχεις πολύ καλύτερη πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στον μπροστινό σου, θα το «χώνεις» καλύτερα και θα έχεις και πιο καλό φρενάρισμα...... Τουριστικό Bridgestone: BT-023 Supersport Bridgestone: BT-016Pro ΔΕΝ είναι σκληρά, εγώ χρησιμοποιώ το 016pro. Έχει απίστευτη πληροφόρηση εμπρός, απόλυτα σταθερό είτε στα 100 είτε στα 270, ό,τι καλύτερο σε φρενάρισμα και από αντοχή, το εμπρός θα βγάλει 10-11 χιλιάδες και το πίσω περίπου 5 χιλιάδες στο δικό μου μηχανάκι (με 10 20λεπτα σε πίστα, με πολύ βαρύ δεξί χέρι και αεροπλανικές βόλτες) Αν είσαι γρήγορος αλλά όχι ινδιάνος θα βγάλεις άνετα 15000km. Αν είσαι χαλαρός στην πόλη και σβέλτος εκτός θα ξεπεράσεις τα 15000km Ρώτα εδώ: http://peristeras-tyres.gr/ Γνώστης (αγωνιζόμενος), απόλυτα φιλικός, και με καλές τιμές. Μα ο ιδιος ο Περιστερας μου ειπε οτι το μηχανακι θα κουναει τιμονια με την τριγωνικη κορωνα ενος σπορ ελαστικου _ Εγω παντως εβαλα metzeler M5 και δεν το μετανοιωσα στο cbf 1000 Ποσα χλμ εχεις κανει με αυτα ? Χοντρικα σε τι στυλ οδηγας ? Παρατηρησες σε εντονη επιταχυνση ή επιβραδυνση θεμα με την σταθεροτητα?(κουνημα τιμονιων ή οτιδηποτε αλλο?) Τι ειχες πριν? michelin pilotroad 3 ξεκουλαθικα...κ εγω χωρις πλακα πολυ καλα γαντζονουν στο δρομο,αλλαζεις κατευθηνση με τη σκεψη... χρειαζοντε λιγο χρονο να ζεσταθουν αψογα στη βροχη τα εβαλα πριν 10 μερες 330ευρο Οταν λες χρειαζονται λιγο χρονο να ζεσταθουν ....δηλαδη? Τι φοραγες πριν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες