Jump to content
vaelsod

Χωματομάζωξη

Recommended Posts

1. καλημερα

2. τι εγινε?

3. 9:20 στην πειραιως ησουν εσυ? πηγαινα καμινια να σφυριξω και ειδα λεπτεπιλεπτη παρουσια σε xr με μποτες απο τιτανιο... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

....γκρρρρρ........ μάλλον εγώ θα ήμουν...... εσύ με μάτιασες?????

Αν και έχω βάσιμες υποψίες ότι το "μάτιασμα-κατάρα" έπεσε την ώρα που έβγαινα από το σπίτι και η Μητέρα μόλις με είδε σαν το ρόμποκοπ της γύρισε το μάτι ανάποδα....και έφυγα όσο εκείνη παραμιλούσε.... Ε, με το ίδιο μάτι έιχε μεινει δίπλα από την πόρτα και τη στιγμή που επέστρεψα.... Δεν ξαναβγαίνω χωματάδα ημέρα που θα βρίσκεται και εκείνη σπίτι!ranting3.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαμε, τους ταλαιπώρησα πολύ, γίναμε (εξαιτίας μου) ρόμπα σε όλους τους εντουράδες της Βαρυμπόμπης, γύρισα εγώ, οι υπόλοιποι συνεχίζουν πιο ξέγνοιαστα τηυ βόλτα τους που ελπίζω να την χαρούν περισσότερο χωρίς την κουλαμάρα μου εκτός από τον middlevillager που έπρεπε να επιστρέψει νωρίς σπίτι του και με τα κατορθώματά μου (καθώς τους έφαγα πολύ χρόνο μέχρι να με ξαναβγάλουν άσφαλτο για να πάρω το δρόμο της ήττας εεεε... της επιστροφής) του έφαγα τον πολύτιμο χρόνο του και δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί τη βόλτα....

Οσο για εμένα....sopase.gifsopase.gifsopase.gif

ξαναγύρισα στις παλιές ένδοξες στιγμές της Πεντέλης, αφού μόνο από εκεί είχα επιστρέψει με μελανιές και μόνο εκείνη ήταν η κορυφαία βόλτα οπου σε 20 μέτρα είχα φάει 2 σαβούρες λόγω απίστευτης κουλαμάρας....

Eνώ για 1η φορά έσπασα και το ρεκόρ μου προκαλώντας μέσα σε 20 μέτρα τέτοιες βλάβες στο σκυλί-εξάρ που αναγκάστηκα να επιστρέψω...

Επομένως η Βαρυμπόμπη πλέον έρχεται και κατατάσσεται στο Νο1 των αποτυχημένων μου χωματάδων...όπου ξετύλιξα το απύθμενο ταλέντο της ανικανότητάς μου....

loser.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ρε και μας τρομαξες!! Ρε συ Ελινα, εχεις ενα μηχανακι που μονο χωματινο δεν ειναι! Και μονο που εχεις τα ..... κοτσια να ακολουθεις κ να το παλευεις ειναι απο μονο του μεγαλο ζητημα! Σιγα σιγα θα εξελιχθεις! Δεν γεννηθηκε κανενας μαθημενος!!

Υ.Γ: Αλλαξε κ μηχανακι κ θα δεις!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Simfono!! Pare kati san auto as poume.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1635406/

..etsi ena mixanaki pou mou irthe entelos tixaia sto mialo...

:grin: :P

Τροποποιήθηκε από τον Niar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ναι... ου..... αυτά λέω κι εγώ για να παρηγορώ τον εαυτό μου αλλά η αλήθεια είναι ότι το μηχανάκι μια χαρά χωμάτινο είναι... εγώ δεν είμαιsopase.gif Αφού το ίδιο μηχανάκι εγώ δεν μπορούσα να το κατεβάσω από την κατηφόρα (όρθιο) ενώ στα χέρια και του john400v και του poderosa το μηχανάκι όργωνε....

Ασε που ο τύπος με το XT είχε έρθει με σλικ λάστιχα και τα πήγαινε σούπερ...

επομένως δεν φταίει ούτε το μηχανάκι... ούτε τα λάστιχα.... τα χέρια φταίνε....mB_faskelo.gif

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eλα ρε δεν τρεχει τιποτα για 2 μανετες! Οσο για το χρονο δεν πειραζει! Καλα να μαστε να ξαναβολταρουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι! όντως δεν τρέχει τίποτα (μένει δλδ στάσιμο το εξάρ) αν καταφέρει κάποιος να σπάσει 2 μανέτες σε 20 μέτρα!tooth.gif

Παρεπιπτόντως να ευχαριστήσω και τον "από μηχανής θεό" Λάμπρο που μας προσέφερε τη 2η μανέτα... αλλά κατάφερα και αυτήν σε λίγα δευτερόλεπτα να την σπάσω!!!sopase.gif

Φωτογραφικά ντοκουμέντα:

Ενας ανορθωτής γούσταρε το budging jumping αλλά δεν είχε πάρει άδεια από εμένα και για αυτή του τη θρασύτατη συμπεριφορά τιμωρήθηκε με tie wrap.....

dsc00354ui.jpg

H μανέτα του Λάμπρου.... πώς σας φαίνεται???

dsc00359p.jpg

Ταίριαξε απόλυτα εεεεεε???? Και τι ωραία που κάθεται στη θέση της!!!!

dsc00356e.jpg

....όταν την κρατάω....γιατί αλλιώς μετά τη 2η σαβούρα έμαθε κι άλλα κόλπα....:

dsc00357c.jpg

dsc00358oo.jpg

και ναι... με αυτήν τη μανέτα επέστρεψα σπίτι!!!sopase.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ρε και μας τρομαξες!! Ρε συ Ελινα, εχεις ενα μηχανακι που μονο χωματινο δεν ειναι! Και μονο που εχεις τα ..... κοτσια να ακολουθεις κ να το παλευεις ειναι απο μονο του μεγαλο ζητημα! Σιγα σιγα θα εξελιχθεις! Δεν γεννηθηκε κανενας μαθημενος!!

Μικρή μου αμαζόνα,έτσι ακριβώς! :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα ζευγαρι χουφτες κι ειναι οκ! Θα παω να πω στο Λαμπρο αυριο οτι σου δωσε σκαρτο πραγμα! :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ναι... ου..... αυτά λέω κι εγώ για να παρηγορώ τον εαυτό μου αλλά η αλήθεια είναι ότι το μηχανάκι μια χαρά χωμάτινο είναι... εγώ δεν είμαιsopase.gif Αφού το ίδιο μηχανάκι εγώ δεν μπορούσα να το κατεβάσω από την κατηφόρα (όρθιο) ενώ στα χέρια και του john400v και του poderosa το μηχανάκι όργωνε....

Ασε που ο τύπος με το XT είχε έρθει με σλικ λάστιχα και τα πήγαινε σούπερ...

επομένως δεν φταίει ούτε το μηχανάκι... ούτε τα λάστιχα.... τα χέρια φταίνε....mB_faskelo.gif

Μην χαλιεσαι, το μηχανακι που εχεις ειναι τελειως ακυρο για χωμα. Ενω ηθελα να αλλαξω το δικο μου με ενα τετειο για να κινουμε μεσα στην πολη, τα 200 μετρα που το πηρα εφταναν για να αποφασισω να κρατησω το TTR. Καλα χιλιομετρα, με μια πραγματικη μοτοσυκλετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Ελινα, δεν εισαι απο τα κοριτσακια που το βαζουν ευκολα κατω...Βαλε ενα ζευγαρι χουφτες(γ αυτο υπαχουν, γ να μην μενει το μηχανακι ακινητο πουθενα στα κορακοβουνια) ενα λαστιχακι πιο χωματινο, και σιγα σιγα θα μαθεις! Μην μασας! Θα πεσεις 5-10-20-50 αλλα σιγα σιγα θα μαθεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....

Μην χαλιεσαι, το μηχανακι που εχεις ειναι τελειως ακυρο για χωμα. Ενω ηθελα να αλλαξω το δικο μου με ενα τετειο για να κινουμε μεσα στην πολη, τα 200 μετρα που το πηρα εφταναν για να αποφασισω να κρατησω το TTR. Καλα χιλιομετρα, με μια πραγματικη μοτοσυκλετα!

stunned.gif θες να πεις ότι το εξάρ μου δεν σου γέμισε το μάτι????????????????????????shades.gif

γιατί???????????????????yeahright.gif

2funny.gif2funny.gif

Γιαααααα πες τώρα πώς τα περασατε και τι κάνατε μετά?????clapping.gif

Σας ευχαριστώ πολύ και για την εμψύχωσή σας γιατί η αληθεια είναι πως γύρισα με κομμένα τα φτερά....

Λάστιχα δεν μπορώ να αλλάξω γιατί το θέλω και για μέσα στη πόλη, όμως σίγουρα τη Δευτέρα το πρωί θα πάει στο μηχανικό να δει από που στο καλό ξετσουτσούνισε ο ανορθωτής και να τον βάλει στη θέση του και μετά θα ανέβω ΑΘήνα για να πάρω 2 μανέτες (μια αριστερή και μια δεξιά) 2 χούφτες (τώρα κατάλαβα ότι δεν χρειάζοντια μόνο για τις πέτρες και τα κλαδιά στα μονοπάτια...), 2 ντίζες (συμπλέκτη και φρένου) και 2 από αυτά τα "λάστιχα/χωλήνες" που καλύπτουν τα καλάμια μπροστά γιατί κατάλαβα για 1η φορά ότι δεν είμαι καθόλου εξοπλισμένη όσον αφορά ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστεί το μηχανάκι σστο βουνό και για 1η φορά βρέθηκα στην κατάσταση να ενδεχεται το μηχανάκι να μη μπορεί να ξαναξεκινήσει ενώ βρίσκεται στη μέση του πουθενά....ως τώρα το γνώριζα μόνο θεωρητικά και η αλήθεια είναι πως άλλο να στο λένε και άλλο να το ζεις....

Το πάθημα έγινε μάθημα και μέχρι το μηχανάκι να "αναβαθμιστεί" σε λιγουλάκι πιο οφφφ (και να σκάσω τα φράγκα...)... θα παραμείνει στην άσφαλτο.

Εντιτ: αααα και από δω και μπρος πάντα στο βουνό με tie wrap... καθώς αυτή είναι η 2η φορά που το χρειάστηκα... (η 1η ήταν στην Κέα πριν ούτε καν ενα μήνα....)sopase.gif

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελινα χαλαρωσε ρε !, στις φλαταδουρες μια χαρα εισουνα , δεν εχεις και τοσο σοβαρο προβλημα χεριων , για την εμπειρια και την σωματικη σου δυναμη μια χαρα εισαι.

Ισως επρεπε να το προβλεψουμε και εμεις για εκεινη την ανηφορα οτι ειναι αρκετα ζορικη για σενα , και για το απροετοιμαστο XR σου.

Ενα ζευγαρι χουφτιτσες την επομενη φορα και θα εισαι μια χαρα μην απογοητευεσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι αυτο το κομματι ηθελε περασμα απο την ακρη αριστερα. Στο κεντρο ηταν πιο αμμωδες και με περισσοτερο χαλικι το εδαφος. Ειδες και τα παιδια με τα κτμια το περασαν απ την ακρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..... Ειδες και τα παιδια με τα κτμια το περασαν απ την ακρη.

όντως... και μαλιστα από άκρη άκρη.... μάλλον το ήξεραν το μέρος... αλλά μέχρι να τους δούμε ήταν πια αργά... είχα ήδη πέσει!

Αντε βρε οι άλλοι.... πέιτε μας προς τα που συνεχίσατε τη βόλτα σας και πως τα περάσατε...

δώστε το κάτιτίς και σε εμάς που μείναμε με τη "μανέτα" στο χέρι.....:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αααα ρε Ελινα!!! σιγουρα δεν ηταν η μερα σου σημερα...!

αλλα μην τρελενεσαι ρε συ... θα πας να παρεις χουφτες (ΕΣΥ παρε αλουμινενιες :) και μεχρι να αλλαξει η ωρα θα σε βαλουμε σε εντατικο προγραμμα στο εντουροπιστακι στου παπαγου...

σιγουρα το μηχανακι ΔΕΝ σε βοηθαει αλλα και ενα μεγαλυτερο (XR250) ή ενα αποτομο διχρονο δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησει... θελει προπονηση, ωρα στο μηχανακι στο φυσικο του περιβαλλον (εγω εχω δει μεγαλη βελτιωση παντως)

μπραβο στα παιδια που ηταν σημερα αλλος πρωτη φορα χωμα ,αλλος χωρις χωματινα λαστιχα μια χαρα τα πηγαμε!

προσωπικα εφυγα με 92 χλμ στο κοντερ και γυρισα με 202 και τα 50 ειναι πηγαινε-ελα

σορρυ αν σας μπερδεψα λιγο με τις διαδρομες και τις διασταυρωσεις αλλα το ειχα πει οτι ποτε δεν προσεχω που παω, παντα στο περιπου

χαρηκα που σας γνωρισα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα εκανα την πρωτη μου εντορουβολτα.Αρχικα να ευχαριστησω την Ελινα που μου εδωσε το μπουφαν της μιας και δεν ειχα εξοπλισμο.Μην ξενερωνεις με τις κωλομανετες,στο καθενα θα μπορουσε να συμβει.Η μαλακια ειναι οτι σε πιεσαμε λιγο παραπανω.Σιγουρα σε αυτο ευθυνεται και το μηχανακι σου.Κατα την ταπεινη μου αποψη δεν σε βοηθαει τοσο στο βουνο.

Παιδια περασα καταπληκτικα και σας ευχαριστω ολους.Δυσκολευτηκα αρκετα στο μονοπατι με κατι πετρες πιαστηκαν τα @@ μου αλλα το ευχαριστηθηκα.

Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα.

Αγωνιστικους χαιρετισμους :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε ΜΙΑ φωτό? Αυτά είναι, πρέπει να λιώσατε στο μονοπάτι - μετά πού ανάσα για φωτογραφίες... ^_^

Σας ζηλεύω πολύ - όλους.

Ελίνα ντου νοτ γουόρυ, όλα τα θέματα και τα προβλήματα λύνονται ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην επομενη θα συναντηθουμε στο Κρυονερι (πλατεια) για να μην ξαναμπλεξουμε απο τατοι κτλ θα παμε πηγες-κατσιμιδι-κιθαρα (αν δεν χαθουμε παλι :uglystupid2: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα τελικά μετά που έφυγα τι κάνατε??? 3 φορές ρώτησα και απάντηση δε πήρα... μπας και πήγατε για κοψίδια???knuppel2.gif

Γιααα πες? πήρατε κανα άλλο μονοπάτι? Που πήγατε?

Τελικά το ένα μονοπάτι που πρόλαβα πριν αρχίσω το σόου με τις πτώσεις πώς λεγόταν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

better than sex... αν και εσυ εκανες sex στην μανετα σου...

μετα αφου σε αφησαμε πηγαμε λιγο ποιο πανω ,μπουκαραμε σε ενα χωματοδρομακι χαθηκαμε λιγο, κατσαμε για καφε τσιγαρο, μπηκαμε και σε αλλο μονοπατι και πηγαμε να γινουμε με 5-6 εντουραδες που το κατεβαιναν..(φλωροι... :whistling: ) μας εβγαλε στον κεντρικο Λ.Μερκουριου και χωριστηκαμε... τα παιδια πηραν τον δρομο της επιστροφης και εγω πηρα... το επομενο μονοπατι :scooter: και για καμια ωρα ακομα εκανα βολτες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε παιδία, καλά ξηγιέστε. :clapping2:

Ελίνα μην αυτομαστιγώνεσαι δημοσίως, έτσι κι αλλιώς θα σου τις βρέξει η μαμά σου κάποια στιγμή! :sopase:

Το πρόβλημα σου δεν είναι ούτε το ανεπαρκές μηχανάκι, ούτε τα πανάθλια για χώμα λάστιχα σου, ούτε και η μικρή μυική σου μάζα.

Το πρόβλημα δεν είναι άλλο από την ανικανότητα συνεκτίμησης των ορίων της μηχανής, των ορίων του εαυτού σου και της δυσκολίας του ανάγλυφου της Γης.

Δεν είμουν εκεί αλλά από όσα διάβασα, και από όσα σε έχω δει να κάνεις, υποθέτω ότι επιχείρησες κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε καν να σκεφτείς και το Βουνό σε τιμώρησε. Big deal, αυτό δεν λέει τίποτα για την οδηγική σου ικανότητα.

Η άλλη όψη του νομίσματος, η θετική πλευρά του προβλήματος δηλαδή, λέει ότι είσαι υπερενθουσιώδης με το χώμα και ότι αυτό, με τα κατάλληλα βήματα θα σε πάει μακριά, πολύ μακριά! :_thumbsup:

ΥΓ. Δηλώνω έτοιμος για την επόμενη χωματοκατάνυξη! :drool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα