Jump to content
vaelsod

Χωματομάζωξη

Recommended Posts

Γεια σας αγαπημένοι μου φφφφφφφφφφφφφφφφφανταστικοί σούπερ ντούπερ χωματο/ονοφφο/εντουράδες!!!!blush.gif

ΤΙ θα γίνει επιτέλους???? θα ξεκινήσουμε την σεζόν?????knuppel2.gif

Ο Σεπτέμβρης τελειώνει και ο καιρός δροσέρεψε!!!

Εριξε ήδη και μια ψιχάλα και ενδεχομένως να ξαναρίξει μεσοβδόμαδα στα ορεινά!whistling.gif

Ενώ το ΣΚ θα έχει συννεφούλα συννεφούλα και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίεςclosedeyes.gif

Και ξαναρωτάω λεπόν.... τι θα γίνει??? θα ξεκινήσουμε καμιά ελαφριά εξόρμηση εις τα βουνά και τις εξοχές έτσι για να ξαναμπαίνουμε σιγά σιγά στο ρυθμό???

Πρόταση: Σάββατο ή Κυριακή (έτσι γιατί θέλω να σας καλοπιάσω με τις σπάνιες δημοκρατικές μου διαθέσεις:P)

Ελαφριά και χαλαρή χωματοεξόρμηση εις το διάσημο χωμάτινο δίκτυο της Βαρυμπόμπης!

Οσοι είχαν ξεσκιστεί στις προπονήσεις όλο το καλοκαίρι (aka john400v) ή θ ακάνουν υπομονή και θα έρθουν για την παρέα ή θα πάνε σε άλλα μονοπάτια...

Τιιιιιιιιι λέεεεεεεεετε??????girl_wink.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ κατά 70% μέσα (υπάρχει και το έτερον ήμισυ που ενδέχεται να έχει άλλα σχέδια για το ΣΚ).

ΑΛΛΑ αν έρθω, θα ήθελα, εκτός από την χαλαρή μας βόλτα, αν γίνεται κανένα 15λεπτο στάσιμο σε κανένα πιστάκι από αυτά της Βαρυμπόμπης... Να παίξουμε και λίγο, όχι μόνο βόλτα

c17.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω το ψηνω αρκει να κανονισουμε συντομα τη μερα για να ξερουμε....για κατι χαλαρο ε?... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ποτε θα γινω χωματινος οεο ? :swear:

Κανονιστε ρε και καμια φλαταδουρα για αρχαριους... :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολοι καλοι χωρανε παιδια...

@middlevillager ανεβαινεις εθνικη και βγαινεις στην εξοδο για βαρυμποπη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια να πούμε λοιπόν για πιο συγκεκριμένα:

Κυριακή πρωί

Συνάντηση στην πλατεία Βαρυμπόμπης

ώρα στις 10:00 αναχώρηση στις 10:30

Εγώ θα ψηνόμουν να μοιραζόμασταν και τίποτα πραγματάκια για πικνικ στα σακίδια μας και κατά το μεσημεράκι (μετά κι από τη στάση στο πιστάκι που θέλει η Δανάη) να στήσουμε κανα πικνικ...μέσα στα δέντρα έτσι για να θυμηθούμε τα παλια!

Η βόλτα θα είναι χαλαρή! Για όποιους θέλουν το κατιτίς παραπάνω θα περάσουμε για λίγο και από κανα πιστάκι για να ξεδώσουν...δεν ξέρω βέβαια αν βολεύει από θέμα διαδρομήςsweatdrop.gif

Τι λέτε??

Φυσικά οποιαδήποτε άλλη πρόταση βολεύει περισσότερους ευπρόσδεκτη!!!

Λίστα:

1. vaelsod
  2. john400v
  3. dirty_girl 70%
  4. middlevillager
  5. tsiou
  6. nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να παμε σε χαλαρη διαδρομη, αλλιως να βγαλω τα πλαστικα πριν ξεκινησω... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να παμε σε χαλαρη διαδρομη, αλλιως να βγαλω τα πλαστικα πριν ξεκινησω... :grin:

Απαγορευεται ο γυμνισμος! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΙΧΑ παει την περασμενη κυριακη και επαιξα μονο πιστακι για να δω που βρισκομαι .........ασε απογοητευτικα......δραμα......αντοχη.........0.Μαλλον θα παω και αυτη για πιστακι ομως θα κατσω να παιξω λιγο(οσο μπορω) να φτιαξω αντοχη

και ταχυτητα.Οποτε για σιγουρα θα το εχω παρασκευη αν ειναι να σας δω πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίστα:

1. vaelsod

2. john400v

3. dirty_girl 70%

4. middlevillager

5. tsiou

6. nikolas fmx

7. ZoZeFiNa (70% )

8. Billanti

9. NikosFox 70%

Λετε??????

Ε...ρεμαλια χαλαρη ειπαμε ε.....

(γιατι το ΧΤακι παραπεει...)

Ελπιζω να μπορεσω..

Τροποποιήθηκε από τον NikosFox

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίστα:

1. vaelsod

2. john400v

3. dirty_girl 70%

4. middlevillager

5. tsiou

6. nikolas fmx

7. ZoZeFiNa (70% )

8. Billanti

9. NikosFox 70%

Εν τέλη, ξέρω οτι δεν θα μπορέσω... φαμίλια γαρ...

cz02.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η βόλτα θα είναι με χαλαρούς ρυθμούς, αλλά ο καθένας έχει την ωριμότητα να καταλαβαίνει που μπορεί και που δε μπορεί να πάει και με πόση ταχύτητα....

ολοι πάμε για να είμαστε παρέα αλλά είναι λογικό κάποιοι να θέλουν να κάνουν και κάτιτίς παραπάνω για να το ευχαριστηθούν...

Οπότε αν υπάρχει αλληλοκατανόηση ΟΛΑ γίνονται

Αυτοί που δεν έχουν σχετική εμπειρία (κι εγώ μαζί!) θα πηγαίνουμε κρίνοντας μόνοι μας το "μέχρι που" μπορούμε να φτάσουμε... δεν θα πιέσουμε καταστάσεις και αν κάπου θεωρήσουμε ότι δεν μπορουμε να πάμε ΔΕΝ πάμε...

Αν οι πιο προχωρημένοι θελήσουν να κάνουν μια βόλτα σε κάποιο μονοπατάκι για να ξεδώσουν, εμείς τους περιμένουμε στην ακρούλα μέχρι να γυρίσουν πίσω... ανανεωμένοι... ή αν υπάρχει άλλος πιο εύκολος δρόμος ακολουθούμε αυτόν!

Επίσης έχουμε την ωριμότητα να καταλάβουμε μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις μας... με κουρασμένα χέρια και πόδια το αποτέλεσμα είναι σίγουρη πτώση...και το χώμα χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση...

οπότε όποιος και όταν κουραστεί, το λέει και το πολύ πολύ τον πάμε σε κα΄ποιο κεντρικό σημείο να πάρει το δρόμο της επιστροφής από ασφαλτο... ντροπή ΔΕΝ είναι... ωριμότητα και μυαλό δείχνει κάτι τέτοιο...

Αυτά μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν...

Κάτι άσχετο.... Ποιος θα είναι ο πλοηγός??? Με άλλα λόγια ποιος ξέρει τα μέρη από εκεί ώστε να μας οδηγήσει και να μη χαθούμε?????

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι άσχετο.... Ποιος θα είναι ο πλοηγός??? Με άλλα λόγια ποιος ξέρει τα μέρη από εκεί ώστε να μας οδηγήσει και να μη χαθούμε?????

...δεν εχει συνορα εκει οποτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα... :_thumbsup: μην κοιτας εμενα που περασα Σκόπια και δεν το καταλαβα..... :uglystupid2: :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ λέω να απαντήσεις στο ποιος θα κάνει τον πλοηγό στην Βαρυμπόμπη whistling.gif και να μην είσαι οφφ/τόπικ:P

biggrin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα... 3 φορες που εχω παει βασιλικα-τατοι-παρνηθα με μηχανη δεν εχω μπει-γυρισει ποτε απο τα ιδια σημεια... οποιο δρομακι και μονοπατι βρω μπαινω και οπου παει αλλα παντα στο περιπου γυρναω πισω...

ξερω δυο μονοπατια πολυ ωραια απο το ποδηλατο ομως που ειναι must,το ενα ειναι το "σκουλικι" και το αλλο το "better than sex" (γιατι αραγε)??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλά θα έχουμε και "ανήλικους" και "πρωτάρηδες" στην παρέα.... οπότε αν το 2ο μονοπάτι που λες είναι για πιο χαρντ κορ... θέλει προσοχή....

και ξέρεις ε...... ισχύει παντού σε τέτοια θέματα το: ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ!!!!!!! whistling.gifwhistling.gif

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα