vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Γεια σας αγαπημένοι μου φφφφφφφφφφφφφφφφφανταστικοί σούπερ ντούπερ χωματο/ονοφφο/εντουράδες!!!! ΤΙ θα γίνει επιτέλους???? θα ξεκινήσουμε την σεζόν????? Ο Σεπτέμβρης τελειώνει και ο καιρός δροσέρεψε!!! Εριξε ήδη και μια ψιχάλα και ενδεχομένως να ξαναρίξει μεσοβδόμαδα στα ορεινά! Ενώ το ΣΚ θα έχει συννεφούλα συννεφούλα και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες Και ξαναρωτάω λεπόν.... τι θα γίνει??? θα ξεκινήσουμε καμιά ελαφριά εξόρμηση εις τα βουνά και τις εξοχές έτσι για να ξαναμπαίνουμε σιγά σιγά στο ρυθμό??? Πρόταση: Σάββατο ή Κυριακή (έτσι γιατί θέλω να σας καλοπιάσω με τις σπάνιες δημοκρατικές μου διαθέσεις:P) Ελαφριά και χαλαρή χωματοεξόρμηση εις το διάσημο χωμάτινο δίκτυο της Βαρυμπόμπης! Οσοι είχαν ξεσκιστεί στις προπονήσεις όλο το καλοκαίρι (aka john400v) ή θ ακάνουν υπομονή και θα έρθουν για την παρέα ή θα πάνε σε άλλα μονοπάτια... Τιιιιιιιιι λέεεεεεεεετε?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 μεσα...! απλα πειτε μερα... (για μενα κυριακη καλυτερα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Εγώ κατά 70% μέσα (υπάρχει και το έτερον ήμισυ που ενδέχεται να έχει άλλα σχέδια για το ΣΚ). ΑΛΛΑ αν έρθω, θα ήθελα, εκτός από την χαλαρή μας βόλτα, αν γίνεται κανένα 15λεπτο στάσιμο σε κανένα πιστάκι από αυτά της Βαρυμπόμπης... Να παίξουμε και λίγο, όχι μόνο βόλτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Καλη ιδεα αλλα δεν ξερω πως να ρθω προς τα εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Κι εγω το ψηνω αρκει να κανονισουμε συντομα τη μερα για να ξερουμε....για κατι χαλαρο ε?... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Εγω ποτε θα γινω χωματινος οεο ? Κανονιστε ρε και καμια φλαταδουρα για αρχαριους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 ολοι καλοι χωρανε παιδια... @middlevillager ανεβαινεις εθνικη και βγαινεις στην εξοδο για βαρυμποπη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Ωραια να πούμε λοιπόν για πιο συγκεκριμένα: Κυριακή πρωί Συνάντηση στην πλατεία Βαρυμπόμπης ώρα στις 10:00 αναχώρηση στις 10:30 Εγώ θα ψηνόμουν να μοιραζόμασταν και τίποτα πραγματάκια για πικνικ στα σακίδια μας και κατά το μεσημεράκι (μετά κι από τη στάση στο πιστάκι που θέλει η Δανάη) να στήσουμε κανα πικνικ...μέσα στα δέντρα έτσι για να θυμηθούμε τα παλια! Η βόλτα θα είναι χαλαρή! Για όποιους θέλουν το κατιτίς παραπάνω θα περάσουμε για λίγο και από κανα πιστάκι για να ξεδώσουν...δεν ξέρω βέβαια αν βολεύει από θέμα διαδρομής Τι λέτε?? Φυσικά οποιαδήποτε άλλη πρόταση βολεύει περισσότερους ευπρόσδεκτη!!! Λίστα: vaelsodjohn400vdirty_girl 70%middlevillagertsiounikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Ελπιζω να παμε σε χαλαρη διαδρομη, αλλιως να βγαλω τα πλαστικα πριν ξεκινησω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Ελπιζω να παμε σε χαλαρη διαδρομη, αλλιως να βγαλω τα πλαστικα πριν ξεκινησω... Απαγορευεται ο γυμνισμος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Λίστα: 1. vaelsod 2. john400v 3. dirty_girl 70% 4. middlevillager 5. tsiou 6. nikolas fmx 7. ZoZeFiNa (70% ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΕΟΜΑΝ 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 ΕΙΧΑ παει την περασμενη κυριακη και επαιξα μονο πιστακι για να δω που βρισκομαι .........ασε απογοητευτικα......δραμα......αντοχη.........0.Μαλλον θα παω και αυτη για πιστακι ομως θα κατσω να παιξω λιγο(οσο μπορω) να φτιαξω αντοχη και ταχυτητα.Οποτε για σιγουρα θα το εχω παρασκευη αν ειναι να σας δω πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Λίστα: 1. vaelsod 2. john400v 3. dirty_girl 70% 4. middlevillager 5. tsiou 6. nikolas fmx 7. ZoZeFiNa (70% ) 8. Billanti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Με έχει ξεσκίσει ο Σεπτέμβριος. Ούτε ένα ΣΚ ελεύθερο ρε γμτ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Ρε αντε χαθητε απο εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λίστα: 1. vaelsod 2. john400v 3. dirty_girl 70% 4. middlevillager 5. tsiou 6. nikolas fmx 7. ZoZeFiNa (70% ) 8. Billanti 9. NikosFox 70% Λετε?????? Ε...ρεμαλια χαλαρη ειπαμε ε..... (γιατι το ΧΤακι παραπεει...) Ελπιζω να μπορεσω.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 από τον NikosFox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Λίστα: 1. vaelsod 2. john400v 3. dirty_girl 70% 4. middlevillager 5. tsiou 6. nikolas fmx 7. ZoZeFiNa (70% ) 8. Billanti 9. NikosFox 70% Εν τέλη, ξέρω οτι δεν θα μπορέσω... φαμίλια γαρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η βόλτα θα είναι με χαλαρούς ρυθμούς, αλλά ο καθένας έχει την ωριμότητα να καταλαβαίνει που μπορεί και που δε μπορεί να πάει και με πόση ταχύτητα.... ολοι πάμε για να είμαστε παρέα αλλά είναι λογικό κάποιοι να θέλουν να κάνουν και κάτιτίς παραπάνω για να το ευχαριστηθούν... Οπότε αν υπάρχει αλληλοκατανόηση ΟΛΑ γίνονται Αυτοί που δεν έχουν σχετική εμπειρία (κι εγώ μαζί!) θα πηγαίνουμε κρίνοντας μόνοι μας το "μέχρι που" μπορούμε να φτάσουμε... δεν θα πιέσουμε καταστάσεις και αν κάπου θεωρήσουμε ότι δεν μπορουμε να πάμε ΔΕΝ πάμε... Αν οι πιο προχωρημένοι θελήσουν να κάνουν μια βόλτα σε κάποιο μονοπατάκι για να ξεδώσουν, εμείς τους περιμένουμε στην ακρούλα μέχρι να γυρίσουν πίσω... ανανεωμένοι... ή αν υπάρχει άλλος πιο εύκολος δρόμος ακολουθούμε αυτόν! Επίσης έχουμε την ωριμότητα να καταλάβουμε μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις μας... με κουρασμένα χέρια και πόδια το αποτέλεσμα είναι σίγουρη πτώση...και το χώμα χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση... οπότε όποιος και όταν κουραστεί, το λέει και το πολύ πολύ τον πάμε σε κα΄ποιο κεντρικό σημείο να πάρει το δρόμο της επιστροφής από ασφαλτο... ντροπή ΔΕΝ είναι... ωριμότητα και μυαλό δείχνει κάτι τέτοιο... Αυτά μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν... Κάτι άσχετο.... Ποιος θα είναι ο πλοηγός??? Με άλλα λόγια ποιος ξέρει τα μέρη από εκεί ώστε να μας οδηγήσει και να μη χαθούμε????? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 Κάτι άσχετο.... Ποιος θα είναι ο πλοηγός??? Με άλλα λόγια ποιος ξέρει τα μέρη από εκεί ώστε να μας οδηγήσει και να μη χαθούμε????? ...δεν εχει συνορα εκει οποτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα... μην κοιτας εμενα που περασα Σκόπια και δεν το καταλαβα..... :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 εγω λεω να παω σημερα απο πιστακια παπαγου για ζεσταμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 εγώ λέω να απαντήσεις στο ποιος θα κάνει τον πλοηγό στην Βαρυμπόμπη και να μην είσαι οφφ/τόπικ:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 κοιτα... 3 φορες που εχω παει βασιλικα-τατοι-παρνηθα με μηχανη δεν εχω μπει-γυρισει ποτε απο τα ιδια σημεια... οποιο δρομακι και μονοπατι βρω μπαινω και οπου παει αλλα παντα στο περιπου γυρναω πισω... ξερω δυο μονοπατια πολυ ωραια απο το ποδηλατο ομως που ειναι must,το ενα ειναι το "σκουλικι" και το αλλο το "better than sex" (γιατι αραγε)?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) ναι αλλά θα έχουμε και "ανήλικους" και "πρωτάρηδες" στην παρέα.... οπότε αν το 2ο μονοπάτι που λες είναι για πιο χαρντ κορ... θέλει προσοχή.... και ξέρεις ε...... ισχύει παντού σε τέτοια θέματα το: ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ!!!!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες