Jump to content
Police_Rescue_911

Ομαδικη αγορα αυτοκολλητων mybike

Για τα χρήματα που περίσσεψαν  

75 ψήφοι

1. 1. πως θα θέλατε να διατεθούν;

• Να πάνε υπέρ ταχυδρομικών στους εκτός Αθηνών.
    • Να τα κάνουνε καφέ οι Αθηναίοι.
    • Να πάνε στο χαμόγελο του παιδιού (γίνεται δεκτή μονο χρηματική εισφορά).
    • Να γίνουν είδη πρώτης ανάγκης και (μαζί με ό,τι άλλο μαζέψουμε) να τα παραδώσουμε οι ίδιοι στο Παιδικό χωριό SOS Β. Ελλάδος.

Recommended Posts

Ταχυδρομικα θα κοστισει 1ε αντε 2ε οποτε εμενα δεν με νοιαζει...Ενας φακελος ειναι....Δεν θα κοστισει πολλα...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ στο να δωθουν στους διαχειριστες αλλα αφου αυτοι δεν το δεχονται τοτε...

Ας δωθουν σε καποιο ιδρυμα....Αποψη μου να δωθει η αξια σε υλικα αγαθα καθως αυτα δεν "χωρανε" σε τσεπες υπευθυνων οπως τα λεφτα....Οποτε ενα σακι αλευρι η' ενα πακετο μακαρονια/ρυζι η' δυο κουτες γαλα θα ειναι πιο χρησιμο σε αστεγους η' παιδια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλύτερη ιδέα για μένα είναι να δοθούν στο χαμόγελο του παιδιού.

Αλλά και να τα πιείτε μπύρες οι Αθηναίοι, να πάνε σε μεταφορικά, να βάλει βενζίνη η Vaesold και να την κάψει πάνω στο βουνό whistling.gif καλές ιδέες είναι.

Ότι αποφασίσει η πλειοψηφία μέσα είμαι _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω να δωθουν στην διαχειριση.

Οπως και να εχει αυτο που ειπε η Ελινα ειναι σωστο. Αγοραζοντας αυτοκολλητα (ακομα και αν στην αρχη δεν μας αρεσε το ασπρο φοντο) βοηθαμε (λογικα) λιγακι στο ταμειο του mybike.

Ε μιας και τωρα τα χρηματα εχουν ΗΔΗ δοθει και στην τελικη δεν ειναι και κανενα σημαντικο ποσο, αν το δουμε ατομικα) ας γινει η συννενοηση να δωθουν για την συντηριση της ιστοσελιδας.:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ την άποψη μου την είπα και παραμένει η ίδια....

Απλά θέλω να διευκρινήσω κατι για τα μεταφορικά των εκτός Αθηνων γιατί από τα ποσταρίσματα σας ίσως να μην έχει γίνει κατανοητή η διαδικασία σε αυτό το βήμα...

Τα αυτοκόλλητα ΔΕΝ θα σταλούν με ΑΠΛΗ ταχυδρομική επιστολή γιατί δεν είναι κανένας μας καλυμμένος έτσι σε περίπτωση που γίνει στραβή από το ταχυδρομείο (π.χ. να χαθεί ο φάκελος).

Τα αυτοκόλλητα θα σταλούν είτε με κούριερ είτε με συστημμένη επιστολή των ΕΛΤΑ. Αυτό τουλάχιστον από μέρους μου δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

Εκτός αν θέλετε οι εκτός Αθηνών να τα παραλάβει κάποιος άλλος (εντός Αθήνας) από μέρους σας και να σας τα στείλει με όποιον άλλον τρόπο θέλετε. Ετσι και σε περίπτωση στραβής εγώ δεν θα έχω καμία ευθύνη....

Αλλιώς, για να είμαι καλυμμένη ΠΡΩΤΑ από όλα εγώ (δεδομένου ότι στο όνομά μου έγιναν οι καταθέσεις) δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να τα στείλω με απλό γράμμα.

Αυτά!smile.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω να τα κρατήσει η Vaelsod σαν ένα μικρό ευχαριστώ και συγνώμη , για την αναστάτωση που της προκαλέσαμε . :blush2:

( να βάλει βενζίνη και να την κάψει πάνω στο βουνό )

Αλλά και ότι αποφασίσει η πλειοψηφία μέσα είμαι . :_thumbsup: :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον chris76

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η χρέωση της παραγγελίας έγινε κανονικά στην κάρτα μου και οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν.

Ο Steven έβαλε 1,61 ευρώ παραπάνω τα οποία θα χρησιμοποιηθούν είτε για τα μεταφορικά των Θεσσαλονικέων (και τα βρίσκετε μεταξύ σας) ή θα πάνε μαζί με το υπόλοιπο ποσό της έκπτωσης (το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο προς αποδέσμευση όπου αποφασίσουμε).

Η παραγγελία έχει ήδη αποσταλλεί απο τους Αγγλους:

47604263.jpg

και αναμένεται να φτάσει στις 31/10-1/11:

52042374.jpg

Επίσης, μετά την παραγγελία και την χρέωσή της μου έστειλαν ακόμα ένα κουπόνι για επόμενη αγορά:

40270392.jpg

και μιας κι εγώ άλλη παραγγελία δεν προβλέπεται να κάνω, αν κάποιον τον ενδιαφέρει ας μου στείλει ένα π.μ. να συνεννοηθούμε!

bye.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταχυδρομικα θα κοστισει 1ε αντε 2ε οποτε εμενα δεν με νοιαζει...Ενας φακελος ειναι....Δεν θα κοστισει πολλα...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ στο να δωθουν στους διαχειριστες αλλα αφου αυτοι δεν το δεχονται τοτε...

Ας δωθουν σε καποιο ιδρυμα....Αποψη μου να δωθει η αξια σε υλικα αγαθα καθως αυτα δεν "χωρανε" σε τσεπες υπευθυνων οπως τα λεφτα....Οποτε ενα σακι αλευρι η' ενα πακετο μακαρονια/ρυζι η' δυο κουτες γαλα θα ειναι πιο χρησιμο σε αστεγους η' παιδια....

Ακριβώς αυτό προτείνω και εγώ.

Να δοθεί το ποσό σε αγορά ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ σε κάποιο ίδρυμα

Τροποποιήθηκε από τον giorgiopap

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά, σορρυ, αλλά φιλανθρωπία με 30 ευρώ είναι... ευτέλεια. Κοινώς ξεφτίλα.

Αν μαζέψουμε ένα «χί» ποσόν, μάλιστα. Αλλά 30 ευρώ;

Εκτός αν εννοείτε να δώσουμε στο «χαμόγελο» ο καθένας μας 30 ευρώ. Τότε είμαι μέσα.

Ειδάλλως:

1) στο Mybike,

2) στους εκτός Αθηνών

3) μία μανέτα δώρο στην Ελίνα, που κόπιασε πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά, σορρυ, αλλά φιλανθρωπία με 30 ευρώ είναι... ευτέλεια. Κοινώς ξεφτίλα.

Αν μαζέψουμε ένα «χί» ποσόν, μάλιστα. Αλλά 30 ευρώ;

Εκτός αν εννοείτε να δώσουμε στο «χαμόγελο» ο καθένας μας 30 ευρώ. Τότε είμαι μέσα.

Ειδάλλως:

1) στο Mybike,

2) στους εκτός Αθηνών

3) μία μανέτα δώρο στην Ελίνα, που κόπιασε πολύ.

Συμφωνώ... όχι γιατί θεωρώ ότι το ποσό είναι ευτελές... κανενα ποσόν δεν είναι ευτελές... αλλά γιατί με άλλο σκεπτικό ξεκίνησε η παραγγελία (το έχω ήδη αναλύσει) και αν θέλουμε από εκεί και πέρα να κάνουμε σαν μαιμπαικ ή σαν μια ανώνυμη παρέα μοτοσυκλετιστών κάποια δωρεά/φιλανθρωπία ας ξεκινήσει κάτι καινούργιο με αυτό το σκεπτικό.

Οσο για το 3....μια μανέτα δε μου φτάνει... έχω αποδείξει περίτρανα πως μου αρκούν λιγότερα από 2 λεπτά και 20 μέτρα για να τη σπάσω... από την προηγούμενη...sopase.gif

επίσης επειδή αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ (που τώρα είδα...) η Veelsod επίσης έως τώρα την βενζίνη δεν την καίει στο βουνό αλλά την χύνει από την υπερχείληση κάθε φορά που σαβουριάζει το μηχανάκι....sopase.gif

οπότε ας πάνε καλύτερα στο 1 ή στο 2 που θα πιάσουν και τόπο!smile.gif

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπότε, για τα επιπλέον χρήματα (και με δεδομένη την κάθετη άρνηση των διαχειριστών να τα δεχτούν σαν μια ελάχιστη εισφορά για τις ανάγκες του φόρουμ), έχουμε και λέμε:

1. Να πάνε υπέρ ταχυδρομικών στους εκτός Αθηνών.
  2. Να τα κάνουνε καφέ οι Αθηναίοι.
  3. Να πάνε στο χαμόγελο του παιδιού (γίνεται δεκτή μονο χρηματική εισφορά).
  4. Να γίνουν είδη πρώτης ανάγκης και να τα παραδώσουμε οι ίδιοι στο Παιδικό χωριό SOS Β. Ελλάδος.

Για τον λόγο αυτό ανοίγω ψηφοφορία όπου παρακαλώ να ψηφίσουν όσοι συμμετείχαν στην αγορά και μόνο αυτοί. .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι άστοχο αυτό που λες, αλλά στην παρούσα οικονομική συγκυρία, έχουν ανάγκη και απο το τελευταίο €.

Πρότασή μου, σε συμπλήρωμα της πρότασης του παιδικού χωριού SOS (αν αυτό προκριθεί), να φροντίσουμε να μαζέψουμε και ό,τι άλλο μπορούμε, από ρουχαλάκια και παιχνίδια που έχουμε σε ντουλάπια και αποθήκες, μέχρι το δεκάευρο και το πακέτο τα μακαρόνια που μας περισσεύουν, και να τα πάμε να τα δώσουμε στις Γιορτές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα!

Επίσης αν θες να σκεφτούμε και την περίπτωση της Κιβωτού, του πάτερ-Αντώνιου, που κάνει τρομερή δουλειά.

Κάτι είχε ξεκινήσει και ο Ταξιδευτής, αλλά δεν προχώρησε, δυστυχώς.

Φιλανθρωπία και μοτοσικλετισμός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ ψηφίζω να δοθεί το ποσό σε αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης και να τα παραδώσουμε στο παιδικό χωριό SOS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ ψηφίζω να δοθεί το ποσό σε αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης και να τα παραδώσουμε στο παιδικό χωριό SOS.

απλά αν σου είναι εύκολο μην το ποστάρεις μόνο αλλά καταχώρησε και την ψήφο σου κανονικα στην ψηφοφορία που φάινεται στην αρχή της σελίδας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω χαμογελο του παιδιου διπλα στο πατρικο μου σπιτι (Χρυσουπολη)... αν μπορω να εξυπηρετησω σε κατι αν τελικα αποφασιστει πειτε μου :_thumbsup:

edit: επειδη αναφερθηκε πιο πανω ακομα κ 5 ευρω, ενα παλιο παιχνιδι, ρουχα παλια αλλα σε καλη κατασταση ή συσκευασμενα τροφιμα τους ειναι παρα πολυ χρησιμα.

Αν καποιος δεν εχει επισκευτει- "βοηθησει" εναν ξενωνα χαμογελου αξιζει μια επισκεψη.

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηφίζουμε στην δημοσκόπηση, πάνω-πάνω στην σελίδα.................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

edit: επειδη αναφερθηκε πιο πανω ακομα κ 5 ευρω, ενα παλιο παιχνιδι, ρουχα παλια αλλα σε καλη κατασταση ή συσκευασμενα τροφιμα τους ειναι παρα πολυ χρησιμα.

ωραία, αφού είναι έτσι το ψήφισα, αλλά ζητώ να μαζέψουμε κι άλλα (χρήματα ή είδη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..... σόρρυ κι όλας αλλά ή τσάμπα μιλάμε ή δεν ξέρετε να διαβάζετε....uglystupid2.gif

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ....

τι ακριβώς δεν έιναι κατανοητό από τον ΤΙΤΛΟ του θέματος που λέει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

για να μην αναφέρω το απλούστατο του να έχεις τουλάχιστον διαβάσει μια ψηφοφορία σε τι αναφέρεται πριν πας και κοτσάρεις την ψήφο σου.....uglystupid2.gif

και μετά μου αρέσει που έχουν ανοιχτεί τόσα θέματα για την πολιτική κατάσταση της χώρας....

ελπίζω πραγματικά ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... γιατι έτσι πάμε κατά διαόλου.....

Να ξέρετε ΟΛΟΙ ότι οι ψήφοι φαίνονται ονομαστικά και όλες ψήφοι θα ελεγθούν εξονυχιστικά με βάση τη λίστα που έχω από τις καταθέσεις....

επομένως όλες οι άσχετες ψήφοι (που δεν πρόλαβαν να περάσουν ΟΥΤΕ 2 ΩΡΕΣ από την έναρξη της ψηφοφορίας....) ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗΝ.....

και αν συνεχίσετε όλοι εσείς να μη σέβεστε μια τόσο απλή διαδικασία που αφορά καταθέσεις άλλων ανθρώπων.... η ψηφοφορία θα κλείσει και θα γίνει μέσω πμ....

ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ??????????? closed-topic.gif

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελπίζω πραγματικά ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... γιατι έτσι πάμε κατά διαόλου.....

:respekt: :respekt: :whistling: :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άλλοι 8 έμειναν (από τη λίστα των 29) για να ψηφίσουν...

και σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα πάμε για ντέρμπι! clapping2.gif

......έλα τώρα που γυρίζει!!! _zeppelin.gif

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...