Jump to content
Police_Rescue_911

Ομαδικη αγορα αυτοκολλητων mybike

Για τα χρήματα που περίσσεψαν  

75 ψήφοι

1. 1. πως θα θέλατε να διατεθούν;

• Να πάνε υπέρ ταχυδρομικών στους εκτός Αθηνών.
    • Να τα κάνουνε καφέ οι Αθηναίοι.
    • Να πάνε στο χαμόγελο του παιδιού (γίνεται δεκτή μονο χρηματική εισφορά).
    • Να γίνουν είδη πρώτης ανάγκης και (μαζί με ό,τι άλλο μαζέψουμε) να τα παραδώσουμε οι ίδιοι στο Παιδικό χωριό SOS Β. Ελλάδος.

Recommended Posts

Παρεπιπτόντως εσένα σου χρωστάω 4 λεπτά sweatdrop.gif γιατί δεν κάθησες να πάρεις τα ρέστα σου.....knuppel2.gif

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΑΣ!!!

ευχαριστώ

Επίτηδες έβαλα 3.30 για να μην παίρνω τις φακές! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ό,τι (αν) σου χρέωσαν για την δικιά μας κατάθεση πες μου να σου τα καταθέσουμε ή να τα συμπεριλάβουμε στα έξοδα αποστολής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ό,τι (αν) σου χρέωσαν για την δικιά μας κατάθεση πες μου να σου τα καταθέσουμε ή να τα συμπεριλάβουμε στα έξοδα αποστολής.

+600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή το πρωίέχω ένα θέμα λόγω φόρτου να κάνω κατάθεση θα πάω στα κεντρικά της αλφα που είναι ένα καταστημα από αυτά στο κολωνάκι στην οδό πατριάρχου ιωακείμ 2 και κλείνουν στις 7 το απόγευμα.

Όσοι δεν μπορούν να πάνε πρωί ας πάνε και εκείνοι απογευματάκι όπως τώρα εγώ. Εκτός απο κολωνάκι ανάλογα με το που μένουν έχει άλλες 1 η 2 περιοχές αθήνα καθώς και στην επαρχία σε μερικά σημεία . Από το ίντερνετ θα δείτε ακριβώς ποια και που.

Θα στείλω αργότερα όταν κάνω την κατάθεση για το οκ

Τροποποιήθηκε από τον giorgiopap

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Οι ξύπνιοι οι Αγγλοι κατάλαβαν ότι υπάρχει κίνηση για την αγορά και άλλαξαν τις τιμές των αυτοκόλλητων............. καθώς και τα χρώματα (μάλλον μετά το εμαιλ που τους είχα στείλει για την αποσαφήνιση του θέματος.....)

έως τώρα ίσχυε το εξής:

Η μία 50άδα με τα οβάλ αυτοκόλλητα κοστίζει 75,50 ευρωΗ μία 50άδα με τα bumpers κοστίζει 90,50 ευρώ

Τα μεταφορικά από Αγγλία για Ελλάδα για μία 50άδα (θεωρείται 1 προιόν) είναι 6 ευρώ

Τα μεταφορικά από Αγγλία για Ελλάδα για δύο 50άδες (θεωρούνται 2 προιόντα) είναι 9,50 ευρώ (υπάρχει έκπτωση δλδ στα μεταφορικά του 2ου προιόντος)

Επομένως και επειδή οι περισσότεροι ήθελαν οβάλ υπολογίζουμε τα πρώτα μεταφορικά (των 6 ευρώ) στο κόστος της 50άδας των οβάλ: 81,5/50= 1,63 ευρώ το κάθε οβάλ αυτοκόλλητο

και στα bumpers προσθέτουμε τα 2α μεταφορικά των 3.5 ευρώ οπότε: 94/50= 1,88 ευρώ το κάθε bumper αυτοκόλλητο

άλλαξαν λοιπόν τις τιμές (όπως θα δείτε πατώντας τα λινκ)

για τα oval από 75,50 -----> 77 ευρώ

για τα bumpers από 90,50 -----> 92,50 ευρώ

Τα μεταφορικά παραμένουν ίδια οπότε μιλάμε για μια διαφορά συνολικά των 3,5 ευρώ.

Ενώ στα χρώματα προσέθεσαν και την επιλογή του "clear" που είναι το διαφανο background που τους είχα ρωτήσει............

Σε όλη αυτήν την οργάνωση από την αρχή είναι πάντα από κοντά και με βοηθάει σε όλα τα θέματα/ερωτήματα που έως τώρα έχουν προκύψει ο Παναγιώτης Κ (μην νομίζετε λοιπόν ότι τα κάνω μόνη μου...no no no) στον οποίο και απευθύνθηκα. Οπότε προς το παρόν:

1ον σας ενημερώνω για αυτές τις αλλαγές και

2ον ψάχνουμε λύση για το θέμα που προέκυψε με τις νέες τιμές...

Οσον αφορά το χρώμα υποθέτω πως από την αρχή οι περισσότεροι θέλαμε το διάφανο καθώς για αυτό ειχε προκύψει και το ερώτημα και τους είχα στείλει το εμαιλ... οπότε αν κάποιος διαφωνεί εντόνως και δεν θέλει το διάφανο αλλά το άσπρο ας το πει για να δούμε τι θα κάνουμε για να λύνουμε ένα ένα τα θέματα που προέκυψαν......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι βρε.... κατσε λίγο....!

πήρες φόρα είσαι και 2 μέτρα άντρας sweatdrop.gif αντε να σε σταματήσουμε τώρα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τώρα με κάνεις και κοκκινίζω! :blush2:

Και τι θα γίνει δλδ; θα πάνε όλοι να βάλουν από 5 λεπτά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τώρα με κάνεις και κοκκινίζω! :blush2:

Και τι θα γίνει δλδ; θα πάνε όλοι να βάλουν από 5 λεπτά;

ε προφανώς και όχι......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενημέρωση.

Τα αυτοκόλλητα τα παραγγέλνουμε στις νέες τιμές και την διαφορά αναλαμβάνει να την δώσει στην Vaelsod η διεύθυνση του φόρουμ.

Βιαστείτε πρίν ξαναπέσει το € και ανέβουν οι τιμές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διάφανο σίγουρα είναι καλύτερο και για την διαφορά των € 3,50 δεν έχω πρόβλημα να την καλύψω εγώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα με τις τιμές έχει λήξει, αύριο θα κάνω την παραγγελία.

Ευχαριστώ πολύ όλους για την άμεση απόκριση όσον αφορά τις καταθέσεις και κυρίως τον Παναγιώτη που πάντα ήταν (και θα είναι μέχρι να παραλάβουμε όλοι τα αυτοκόλλητα) διαθέσιμος να τον "πρήζω"!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διάφανο σίγουρα είναι καλύτερο

Συμφωνώ + μάλλον - εντελώς δημοκρατικά - :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :shoot::2guns: ........ συμφωνείτε όλοι ! :_rock-on:

Η διαφορά στην Δ/νση + θα τα κάνουμε σε μπύρες μόλις έρθω.....:popcorn::drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά λοιπόν... από το θέμα με το έμβασμα που έκανα ήδη χρεώθηκε η vaelsod. Οπότε ούτως ή άλλως θα πάω στην Τράπεζα να βάλω τα έξοδά τους, ας βάλω μια και καλή και τα 3,5 τα εξτρά. Σιγά τα ωά ρε παιδιά που θα τρέχουμε 2 άτομα για δυο διαφορετικές καταθέσεις.

Απλά επειδή με όλα αυτά τα μηνύματα μπερδεύτηκα ας μου στείλει η Ελένη ένα μήνυμα με το συνολικό ποσό που επιβαρύνθηκε συμπεριλαμβανομένων των 3,5 ευρώ και Δευτέρα πρωί θα πάω να τα βάλω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά λοιπόν... από το θέμα με το έμβασμα που έκανα ήδη χρεώθηκε η vaelsod. Οπότε ούτως ή άλλως θα πάω στην Τράπεζα να βάλω τα έξοδά τους, ας βάλω μια και καλή και τα 3,5 τα εξτρά. Σιγά τα ωά ρε παιδιά που θα τρέχουμε 2 άτομα για δυο διαφορετικές καταθέσεις.

Απλά επειδή με όλα αυτά τα μηνύματα μπερδεύτηκα ας μου στείλει η Ελένη ένα μήνυμα με το συνολικό ποσό που επιβαρύνθηκε συμπεριλαμβανομένων των 3,5 ευρώ και Δευτέρα πρωί θα πάω να τα βάλω!

Μιχάλη το θέμα της επιπλέον χρέωσης από τους αγγλους έχει λυθεί..... αν θέλετε (και όποιος θέλει) βρείτε τα με αυτόν που θα καλύψει το ποσό. Από τη στιγμή που δεν το καλύπτω εγώ, δεν μπορώ εγώ να κάνω τέτοιες συνεννοήσεις. Προς το παρόν ισχύει ότι έγραψε ο Παναγιώτης Κ. όσον αφορά την ανάληψη της χρέωσης.

Πληροφορίες για το εμβασμά σου και το ποσό της χρέωσης υπάρχουν στο ομαδικό π.μ. Σκάναρα το χαρτί που έδωσαν από την τράπεζα και φαίνεται αναλυτικά (το έχω περικυκλώσει με κόκκινο) ο αριθμός της εντολής σου, το "κατάστημα", ο αριθμός συναλλαγής και τα έξοδα της εντολής που χρεώθηκαν (από το ίδιο "κατάστημα και τον ίδιο αριθμό συναλλαγής) σε εμένα. Αυριο θα ξαναπάω στην τράπεζα και θα τους ζητήσω αν θες ένα χαρτί αναλυτικό (αν υπάρχει κα΄τι πιο αναλυτικό) για την συγκεκριμένη χρέωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα θεωρουμε ως δεδομενο οτι τα αυτοκολλητα θα ειναι τα clear (διαφανη) ?

Ολοι θελουμε διαφανη σωστα ?:_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...