Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ετσι ετσι ανασυντασσεται η θρυλικη ομάς! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2011 από τον Grehiel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Aπο την πρώτη στιγμή που διάβασα το συγκεκριμένο νήμα, η χοληστερίνη μου και τα τριγλυκερίδια,άρχισαν να επαναστατούν θέλοντας να πιάσουν limit-up.. Και σαν καλό αφεντικό τους που είμαι, σήμερα τους έκανα την χάρη, κάνοντας την συγκεκριμένη διαδρομή ( στις 9-10-11 δεν μπορώ,δουλεύω ) Ο καιρός τέλειος και πρωινό καφεδάκι στην Ωραία Ελένη...:D Συνέχεια,βόλτα στην Επίδαυρο και το μεσημεράκι στον χωριό Καρατζά και στον << Γιώργο Μπατζάβαλη >>. Ο συγκεκριμένος ταβερνιάρης είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με κεφαλαία.. Γελαστός-πρόσχαρος ήξερε πολλά για τα διάφορα forum..οι μερίδες του ξεχιλωμένες, έξω απο τα πιάτα... :yes: και οι τιμές του κάτω του ήμισυ.. :yes: Οπως γράφουμε για τους κακούς επαγγελματίες έτσι πρέπει να αναφέρουμε και τους άριστους στο είδος τους,όπως ο ανωτέρω.. tzeronymo - ΣΑΒΒΑ - Peiraiwth.. Εχετε τους χαιρετισμούς του,σας περιμένει την Κυριακή ΟΛΟΥΣ του mybike και η συμφωνία περί κρεάτων ισχύει.. Και εγώ απο την μεριά μου σας... που μου ανεβάσατε τα τριγλυκερίδια με τον νοστιμότερο τρόπο.. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2011 από τον moto99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Ευχαριστούμε φίλε μου νάσαι καλά την Κυριακή πρώτα ο Θεός θα τα πούμε από κοντά με τον Γιώργη, η θρυλική ομάδα ανασυγκροτείται - εφοδιάζεται και θα εμπλακεί εγκαίρως στην μάχη, got it - fully understood - over and out. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 καλα να περασετε και καλη επιστροφη να εχετε παιδια!!!εγω δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω αφου θα πρεπει να παω στο φανταρακο μου στο μεγαλο πευκο να τον δω!!! παιζει ομως να παρει σαβ/κο εξοδο,αν ναι τοτε θα ακολουθησω!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Ετσι ετσι ανασυντασσεται η θρυλικη ομάς! Ειπαμε : - HELONA RACING TEAM - :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Ειμαι μεσα λεμε. Πρωτα ο θεος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 8) A-7corsairBilly ?? Αν το σχέδιο πτήσης τον βγάζει πάνω από τα βουνά της Κορινθίας δεν μπορω να καταλαβω γιατι με λετε A-7corsairBilly! τι θελεις να πεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 δεν μπορω να καταλαβω γιατι με λετε A-7corsairBilly! τι θελεις να πεις? Μιας και το cbr έχει αρκετά επιθετική και αεροδυναμική όψη. Και τα γράμματα του nick ταιριάζουν πολύ, σε αναβάθμισα σε ένα από τα πιο πετυχημένα βομβαρδιστικά κρούσης που έχουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Μιας και το cbr έχει αρκετά επιθετική και αεροδυναμική όψη. Και τα γράμματα του nick ταιριάζουν πολύ, σε αναβάθμισα σε ένα από τα πιο πετυχημένα βομβαρδιστικά κρούσης που έχουμε χαχχαχαχαχαχ δεν υπαρχεις ρεεεεε :2funny: !!!!! το δεχομαι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Πω! Ρε άνθρωπε τι μας κάνεις τέτοια ώρα, λιγοθυμιά μου ηρθε, τη σαλιάρα μου να μου φέρει κάποιος γρήγορα, έχω κάνει μούσκεμα τη μπλούζα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Εδω ειμαι μολις ηρθα απο καποιο φωτογραφικο ραλλυ με το club του transalp sta ΑΓΡΑΦΑ - Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ θα παρακαλεσω να καθαρογραφουν οι συμετοχες να δουμε τα ατομα για να κλεισουμε καρεκλες παμε λιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Χρειαζεται ενα χρονικο περιθωριο μεχρι την παρασκευη για την τελικη λιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 η ΛΕΜΟΤ θα παει το Σαββατο............ καλα να περασετε την Κυριακη και οχι αλκοολ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Ποσα μηχανακια θα πατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μονο ηλεκτρονικα το εστειλα χθες αργα(με καφε μαλλον στο ραντσο Σοφικο) αλλα αυριο στη Λεσχη θα διαθοθει.... υπολογιζω τουλαχιστον 15 επειδη ειναι Σαββατο(αν το καναμε κυριακη 30+) τεταρτη θα ξερω Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2011 από τον africanos31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nsr 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 ) Peiraiwths 2) Grehiel 3) kostas-v 4) nikolas fmx 5) ΣΑΒΒΑΣ ? Αν εχει αναρωσει 6) naftilos 7) kosths ? Έχει δηλώσει ενδιαφέρον αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα 8) A-7corsairBilly ?? Αν το σχέδιο πτήσης τον βγάζει πάνω από τα βουνά της Κορινθίας 9) nsr 10)... . . . Δεν γινεται καμια προσπαθεια να παμε Ουλοι οι μοτοφιλοι την ιδια ημερα? Να περιμενουμε μεχρι την Τεταρτη/Παρασκευη μπας και? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Δεν γινεται καμια προσπαθεια να παμε Ουλοι οι μοτοφιλοι την ιδια ημερα? Να περιμενουμε μεχρι την Τεταρτη/Παρασκευη μπας και? Μην ανυσηχεις. Κι απο το το TRANSALP CLUB θα μαζευτει κοσμος... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Γιαννη(moto99) δεν αντεξες να τρεχουν τα σαλια σου επανω στο μονιτορ και ετρεξες στον επαγγελματια.Ωραιος africanos31 Δεν το κανονιζετε να ερθετε την κυριακη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 africanos31 Δεν το κανονιζετε να ερθετε την κυριακη? Αν ερθουν την Κυριακη οι ΛΕΜΟΤιανοι, εχουν πιασει μονοι τους ολο το μαγαζι. Δεν θα ειναι 10-15 σαν το myBike... Οταν βγαινουν βολτα γινεται η Καθοδος των Μυριων ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Σωστα! θα γινει χαμος αν κατεβασουν 45-50 μηχανακια + οι υπολοιποι, θα μπλοκαρει το χωριο και καποιοι θα τρωνε τα κοψιδια στο δρομο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 καλα να περασετε την Κυριακη και οχι αλκοολ....... Ψηλε, οταν προκειται να οδηγησω δεν πινω ποτε αλκοολ. Κρασακι μονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 Ξούτ μοτοβροχούλη ! Δε σας κάνω τη χάρη να φάτε μόνοι σας. Δε συμπληρώνω ακόμα όνομα στη λίστα, γιατί πολλά αλλάζουν σε 6 μέρες. Σας παρακολουθώ όμως...... στενά :greece: (Τυχερός ήσουν που πήγες χωρίς εμένα, αλλιώς μόνο στη φωτογραφία θα τά 'βλεπες τα παϊδάκια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 :think: Άλλος φανατικός της δίαιτας που κοιτάει με περισσό ενδιαφέρον. Μη γίνεσαι Θωμάς, :P αφού θα έρθεις. Πάρε και τον μπάκακα-κουάξ-κουάξ μαζί πού 'χει λολαθεί με το γραφείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2011 ) Peiraiwths 2) Grehiel 3) kostas-v 4) nikolas fmx 5) ΣΑΒΒΑΣ ? Αν εχει αναρωσει 6) naftilos 7) kosths ? Έχει δηλώσει ενδιαφέρον αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα 8) A-7corsairBilly ?? Αν το σχέδιο πτήσης τον βγάζει πάνω από τα βουνά της Κορινθίας 9) nsr 10)tzeronymo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες